Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Μη διαστρεβλώνεις εννοιες.μπα σοβαρα; κι ολη την πολυεθνικη απο γυναικων που φερνεις και πας σε κατι μεγαρα μουσικης 5 αστερα σε εστιατορια με σου σεφ και αστερια μισεεν τι ειναι; ξερω ξερω η παραμυθα που λεμε στον εαυτο μας....το κανω γιατι θελω να περασω εγω καλα....μαζι με το βασιλικο ποτιζουμε και τη γλαστρα και συναφη...
ο αντρας ειναι γεννημενος σπονσορας....τωρα δεν λεμε οτι εισαι και κμαν2....
γουσταρεις να σου βλογανε τα γενια ειπαμε εφερες ουκρανιδι 24 ετων μονο με εισητηρια
αλλα εισαι σπονσορα οπως ολοι μας
αντε και στο ανωτερο βαθμο του κμαν 2
ΥΓ, σε αυτη την κατηγορια ειμαστε ολοι οι αντρες του σπονσορα αλλοι λιγο αλλοι ναυαγια που στελνουν μηνιαιο μισθο
Σπόνσορας είναι το αγάμητα ναυάγιο που κόβει μισθό σε γκόμενες κυρίως στο εξωτερικό για να τις βλέπει και να τις πηδάει μια φορά το χρόνο. AN ΤΙΣ ΠΗΔΑΕΙ !!
Δεν έχω στείλει ποτέ στη ζωή μου λεφτά σε γκόμενα. Και ούτε θα το κάνω.
Τις επισκέπτριές μου βέβαια όπως και τις μόνιμες μου, τις περιποιούμαι ιδιαίτερα, αλλά με περιποιούνται και αυτές. ΠΟΛΥ.
Το Μέγαρο Μουσικής η το καλό εστιατόριο η το θέατρο έχει ΠΑΝΤΑ happy ending. Και το ξέρεις.
Πολιτιστικά Δρώμενα με happy ending. Πολύ happy όμως !!!
Έχω τόση σχέση με το υπερναυάγιο τον kman2 που χρυσοπληρώνει αρπακτικά χωρίς να πηδάει όσο μια Mercedes 2020 με ένα Lada 1990.