Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
μπα σοβαρα; κι ολη την πολυεθνικη απο γυναικων που φερνεις και πας σε κατι μεγαρα μουσικης 5 αστερα σε εστιατορια με σου σεφ και αστερια μισεεν τι ειναι; ξερω ξερω η παραμυθα που λεμε στον εαυτο μας....το κανω γιατι θελω να περασω εγω καλα....μαζι με το βασιλικο ποτιζουμε και τη γλαστρα και συναφη...
ο αντρας ειναι γεννημενος σπονσορας....τωρα δεν λεμε οτι εισαι και κμαν2....
γουσταρεις να σου βλογανε τα γενια ειπαμε εφερες ουκρανιδι 24 ετων μονο με εισητηρια
αλλα εισαι σπονσορα οπως ολοι μας
αντε και στο ανωτερο βαθμο του κμαν 2

ΥΓ, σε αυτη την κατηγορια ειμαστε ολοι οι αντρες του σπονσορα αλλοι λιγο αλλοι ναυαγια που στελνουν μηνιαιο μισθο
Μη διαστρεβλώνεις εννοιες.

Σπόνσορας είναι το αγάμητα ναυάγιο που κόβει μισθό σε γκόμενες κυρίως στο εξωτερικό για να τις βλέπει και να τις πηδάει μια φορά το χρόνο. AN ΤΙΣ ΠΗΔΑΕΙ !!

Δεν έχω στείλει ποτέ στη ζωή μου λεφτά σε γκόμενα. Και ούτε θα το κάνω.

Τις επισκέπτριές μου βέβαια όπως και τις μόνιμες μου, τις περιποιούμαι ιδιαίτερα, αλλά με περιποιούνται και αυτές. ΠΟΛΥ. :grin: :grin:

Το Μέγαρο Μουσικής η το καλό εστιατόριο η το θέατρο έχει ΠΑΝΤΑ happy ending. Και το ξέρεις. :grin:

Πολιτιστικά Δρώμενα με happy ending. :grin: :grin: Πολύ  happy όμως !!! :grin: :grin:

Έχω τόση σχέση με το υπερναυάγιο τον kman2 που χρυσοπληρώνει αρπακτικά χωρίς να πηδάει όσο μια Mercedes 2020 με ένα Lada 1990.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Επειδη εισαι μουνοδουλος
ποσες σου εχω κανει κονε εγω και ποσες εσυ;
μην περιοριζεις το σπονσοριλικι σε ναυαγια
απορω δηλαδη που συγκρινεις τον εαυτο σου με τον κμαν....ολη την οικουμενη να ρωτησεις θα σου πει οτι εισαι....αντε να σου κανω το χατηρι λαϊτ σπονσορας
αλλα εισαι.....
εγω πχ δεν τις εχω παει ουτε σε μεγαρα ουτε σε μισελεν εστιατορια
και παλι ομως τα χωνω αν δω καλο μουνι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
[quote author=geroksouras notid=137732 link=topic=2495.m
sg9194062#msg9194062 date=1574940878]
Επειδη εισαι μουνοδουλος
ποσες σου εχω κανει κονε εγω και ποσες εσυ;
μην περιοριζεις το σπονσοριλικι σε ναυαγια
απορω δηλαδη που συγκρινεις τον εαυτο σου με τον κμαν....ολη την οικουμενη να ρωτησεις θα σου πει οτι εισαι....αντε να σου κανω το χατηρι λαϊτ σπονσορας
αλλα εισαι.....
εγω πχ δεν τις εχω παει ουτε σε μεγαρα ουτε σε μισελεν εστιατορια
και παλι ομως τα χωνω αν δω καλο μουνι
[/quote]

Η "οικουμένη" έχει άλλη γνώμη για μένα ( όπως και όλα τα θηλυκού γένους )!! :grin: :grin:

Καθένας με τα γούστα του και τον τρόπο του.

Τέρμα οι παπαριές γιατί είμαστε off topic.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Ωραια συζητηση και ενδιαφερουσες αποψεις ...

Φυσικα οταν ξοδευεις σε κατι που λαμβανεις μερος και εσυ ΔΕΝ εισαι σπονσορας ,οταν εγραψα σε προηγουμενο ποστ για το μικρο που δεν δεν του ειχα παρει δωρακι ετσι ακριβως ηταν ... ΑΛΛΑ πηγαιναμε στα κλαμπ παντα κλεινοντας τραπεζι ,στα καλυτερα εστιατορια ,το κατεβασα διακοπες απο μονος μου χωρις να το ζητησει κτλ
αυτο ελειπε,εμφανισιμη με 25+ χρονια γκαπ ,υπεροχο εως φανταστικο σεξ και να μην τα εκανα  :grin: γιατι να ερθει τοτε με τον ξενο και να μην παει με τον ντοπιο συνομηλικο της? και οι δυο πλευρες πρεπει να "κερδιζουν" κατι ,νομος της ζωης αυτο.

Απο την αλλη τα ναυαγια/σπονσορες τυπου κμαν ξεχωριζουν στο οτι επειδη (λογω εμφανισης και προσωπικοτητας) δεν εχουν παρει ποτε την αποδοχη απο γυναικες ... δεν τους ενδιαφερει τοσο πολυ το γαμησι παρα η προβολη δηλ να ειναι μαζι με γκομενα και να τους βλεπει ο κοσμος.
προσωπικα γυναικα που της εχω δωσει λεφτα δεν την βγαζω ποτε εξω ...εστω και εικοσι ευρω.
ολες σχεδον οι σεμιπρος που ειχα πανω  μου το ζητουσαν και καθε φορα τις ελεγα ... την αλλη φορα :grin:  :grin:

Αυτα τα λιγα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τύποι δεν μου τα είπατε αυτά!!!
Ήρθα Πουκέτ και έχασα το φως μου από τα Ρωσιδια!!
Μόνο νταβαι ακούω και βλέπω σλαβικά κωλαράκια παντού!! Καλά μιλάμε έχει αποικία εδώ!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τύποι δεν μου τα είπατε αυτά!!!
Ήρθα Πουκέτ και έχασα το φως μου από τα Ρωσιδια!!
Μόνο νταβαι ακούω και βλέπω σλαβικά κωλαράκια παντού!! Καλά μιλάμε έχει αποικία εδώ!!

Στο έγραψα, αν θυμάσαι,  αλλά δεν πολυέδωσες σημασία η νόμιζες ότι εκανα πλάκα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
καλα τα nissan τα φτιαγμενα απο την ασια
καλα κ τα lada τα δαχτυλωμενα απο ρωσια

αλλα τα φερραρικα ειναι αλλου και σαν λατινικη λεξη φερραρι υτα βρισκονται σε λατινικες χωρες :grin: :grin: :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
^ Χαχα ωραιος

οταν ομως το λατιν συνδυαζεται και με το ρωσσικο ... ειναι θανατηφορο και δυσκολα να βρεις κατι καλυτερο.
και αυτο μονο σε μια χωρα συμβαινει  :grin:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Ωραια συζητηση και ενδιαφερουσες αποψεις ...

Φυσικα οταν ξοδευεις σε κατι που λαμβανεις μερος και εσυ ΔΕΝ εισαι σπονσορας ,οταν εγραψα σε προηγουμενο ποστ για το μικρο που δεν δεν του ειχα παρει δωρακι ετσι ακριβως ηταν ... ΑΛΛΑ πηγαιναμε στα κλαμπ παντα κλεινοντας τραπεζι ,στα καλυτερα εστιατορια ,το κατεβασα διακοπες απο μονος μου χωρις να το ζητησει κτλ
αυτο ελειπε,εμφανισιμη με 25+ χρονια γκαπ ,υπεροχο εως φανταστικο σεξ και να μην τα εκανα  :grin: γιατι να ερθει τοτε με τον ξενο και να μην παει με τον ντοπιο συνομηλικο της? και οι δυο πλευρες πρεπει να "κερδιζουν" κατι ,νομος της ζωης αυτο.

Απο την αλλη τα ναυαγια/σπονσορες τυπου κμαν ξεχωριζουν στο οτι επειδη (λογω εμφανισης και προσωπικοτητας) δεν εχουν παρει ποτε την αποδοχη απο γυναικες ... δεν τους ενδιαφερει τοσο πολυ το γαμησι παρα η προβολη δηλ να ειναι μαζι με γκομενα και να τους βλεπει ο κοσμος.
προσωπικα γυναικα που της εχω δωσει λεφτα δεν την βγαζω ποτε εξω ...εστω και εικοσι ευρω.
ολες σχεδον οι σεμιπρος που ειχα πανω  μου το ζητουσαν και καθε φορα τις ελεγα ... την αλλη φορα :grin:  :grin:

Αυτα τα λιγα

κατσε ρε πες μου εναν αντρα που δεν καμαρωνει σαν κοκορι αν εχει διπλα του δυνατο μουνι
σαφως και σε ολους αρεσει η προβολη με τον εναν η τον αλλον τροπο.

εδω ο κολλητος επαιρεται οτι η οικουμενη εχει αλλη γνωμη γι αυτον
Αν δεν βρεξεις κωλο (σταξεις χρημα ή δωρα ή διακοπες ή ή ή ) ψαρι δεν τρως (μικρη ομορφη γκομενα ανεξαρτητου εθνικοτητας)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
και να πω και κατι; αν δεν ειμασταν ψωναρες και δεν ειχαμε λιγο κμαν2 μεσα μας τοτε γιατι βγαζουμε φωτο με τις γκομενες και τις μοστραρουμε στα σαιτ;
Υπαρχει καποιος λογος;
ειμαστε ολοι ψωναρες αλλα δεν το ξερουμε

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Καμαρωνει ρε ,,, αλλα οχι σαν γυφτικο σκεπαρνι :grin: εκει ειναι η διαφορα.

στα υπολοιπα συμφωνω

Υγ. οπως τα χωνουμε στον κμαν(δικαιως τις περισσοτερες φορες) το ιδιο πρεπει να γινεται και στους "δικους μας" ...
οχι δυο μετρα και δυο σταθμα ... δηλ εκει ελα μωρε πλακα κανουμε ,δεν πειραζει.
(δεν εξαιρω και τους εαυτους μας) ,χρειαζεται αυτοκριτικη εννοειται ...

Ο mind καταλαβαινει , ειμαι σιγουρος.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
και να πω και κατι; αν δεν ειμασταν ψωναρες και δεν ειχαμε λιγο κμαν2 μεσα μας τοτε γιατι βγαζουμε φωτο με τις γκομενες και τις μοστραρουμε στα σαιτ;
Υπαρχει καποιος λογος;
ειμαστε ολοι ψωναρες αλλα δεν το ξερουμε

Μάλιστα δόκτωρ Φρόιντ !! :grin: :grin:

Υ.Γ.
Βάλε όσο kman2 θέλεις εσύ μέσα σου. Από έμας μακριά !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καμαρωνει ρε ,,, αλλα οχι σαν γυφτικο σκεπαρνι :grin: εκει ειναι η διαφορα.

στα υπολοιπα συμφωνω

Υγ. οπως τα χωνουμε στον κμαν(δικαιως τις περισσοτερες φορες) το ιδιο πρεπει να γινεται και στους "δικους μας" ...
οχι δυο μετρα και δυο σταθμα ... δηλ εκει ελα μωρε πλακα κανουμε ,δεν πειραζει.
(δεν εξαιρω και τους εαυτους μας) ,χρειαζεται αυτοκριτικη εννοειται ...

Ο mind καταλαβαινει , ειμαι σιγουρος.

Καταλαβαίνω  σίγουρα και συμφωνώ. :hi:

Υ.Γ Επίσης καταλαβαίνω πια ζηλιάρικη γεροντοκουφάλα σε βάζει να σιγοντάρεις στο τρολάρισμα.  :grin: :grin:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
H αληθεια λεγετε σιγονταρισμα;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Καταλαβαίνω  σίγουρα και συμφωνώ. :hi:

Υ.Γ Επίσης καταλαβαίνω πια ζηλιάρικη γεροντοκουφάλα σε βάζει να σιγοντάρεις στο τρολάρισμα.  :grin: :grin:
χαχα ,,, ζηλιαρικη γεροντοκουφαλα  :2funny:

Οχι φιλε καμια σχεση  :hi: ουτε καν να το σκεφτεσαι ...

απλα μου εκανε πραγματικα εντυπωση(ενα ποστ σου) ... οτι εσυ ειδικα δινεις τοση σημασια σε οποιουσδηποτε αλλους για το που γραφεις και με ποιον η με ποιο θεμα ασχολεισαι.
:hi:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
Καλησπέρα.Εχει πετάξει κάνεις με saudia ? Έχει πολύ φτηνη business value από Αθήνα για κουαλα λουμπουρ, 750 περίπου και εκονομυ στα 400.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
219
Πόντοι
21
Καλησπέρα.Εχει πετάξει κάνεις με saudia ? Έχει πολύ φτηνη business value από Αθήνα για κουαλα λουμπουρ, 750 περίπου και εκονομυ στα 400.

Την Saudi Arabian Airlines λες;
Δεν έχω πετάξει ποτέ αλλά από reviews στο internet δείχνει ψιλο-μέτρια.
Για καθυστερήσεις πτήσεων διαμαρτύρονται οι πελάτες της.

Επίσης, πολύ πιθανό η business class τους να μην πλησιάζει καν τα επίπεδα των γνωστών business class...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom