Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φίλε Mindreader νομίζω πως κάπου χρησιμοποιείς συναίσθημα για να το λες αυτό και σε επηρεάζουν εμπειρίες άλλων χρόνων!
Εγώ τον Φεβρουάριο τα είδα όλα υπερεκτιμημένα και πλέον στη Ταϊλάνδη συναντάς και τη ...Σούλα απο τα Σεπόλια να βγάζει σέλφι σε κάθε βήμα..
Οσο για το αλλιώτικο περιβάλον ... ναι υπέργειους υπονόμους δεν έχω συνηθίσει..

Το Βιετναμ είναι κλάσεις ανώτερο! Αν θα ξανασχοληθώ με Ασία θα είναι μόνο για εκεί!
Για τον φίλο Glog.

Με τον οποίο συμφωνώ σχεδόν παντού εκτός από την "αρχηγοληξία". :grin:

Και μιλώντας για ρωσσάκια !!!

Αυτή η φυλή με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή. Ακόμη και μέσα στις τροπικές ζούγκλες να κρυφτώ θα με βρεί.

Ντρεπόμουν  να το ποστάρω πριν γιατί οι ''φανατικοί'' των ασιατικών νημάτων θα με έπαιρναν στο ψιλό.

Τέλος πάντων θα το ποστάρω. Η ρωσίδα κοπελίτσα της φωτογραφίας εκτός απο ρώσσικα μίλαγε μόνο γαλικά και ήθελε βοήθεια. Οι γαλομαθείς ξεναγοί στην Ασία είναι είδος υπο εξαφάνισην.Την βοήθησα μεταφράζοντας αρχικά.

Αργότερα της εξήγησα με παραδείγματα, και προς μεγάλη της ευχαρίστηση, πόσο χρήσιμο όργανο είναι η ανθρώπινη γλώσσα εν γένει αν ξέρεις να την χειρίζεσαι καλά.  :grin: :grin:

Ενοιωθα σαν αν πήγα σε ψαροταβέρνα και να παρήγγειλα σπαλομπριζόλα.  :grin:

Η αλλαγή όμως πάντα ανανεώνει.

Συνημμένα

• FB_IMG_1550904359616.jpg
    FB_IMG_1550904359616.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 35

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ενοιωθα σαν αν πήγα σε ψαροταβέρνα και να παρήγγειλα σπαλομπριζόλα.  :grin:

:hi: :hi: :hi:

Δεν πειράζει! Ότι μας αρέσει τρώμε! Ειδικά αν είναι premium Quality!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Πρόσεχέ μου τον "Αρχηγάρα" της καρδιάς μας! Είναι ένας και μοναδικός και πρέπει να τεθεί υπό προστασία στο site σαν τη Καρέτα Καρέτα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επίσης μην συμφωνείς πολύ μαζί μου στα πολιτικά γιατί θα σε μισήσουν οι αριστεροί, λαθρολάγνοι, λαμόγια, παρτάκιδες , εθνομηδενιστές, ομοφυλοφιλοι, λοάτκι, ραγιάδες, προσκυνιμένοι και η υπόλοιπή αφρόκρεμα... :S
Έχουν όμως ισχυρή φωνή και μοναδικό σκοπό τον μηδενισμό κι έτσι υπερισχύουν της πλειοψηφίας που ζει στο κόσμο της και τους απασχολούν άλλα θέματα όπως τα αθλητικά και όσα συμβαίνουν στις τηλεοπτικές εκπομπές...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

[/quote]
Έχω αρκετές Ταΐλανδές φίλες στο facebook από Thaifrindly,facebook κτλ.οι οποίες δεν είχαν ποτέ σχέση με κολομπαρά pattayas,bangkok κτλ.τις βλέπεις από καθημερινές φώτο που ανεβάζουν από τα χωριά τους
Ηλικίες από 20-27.
Αν τις δείξεις τον καλό σου ευατο και προθέσεις μπορείς να την έχεις καθημερινά με 1000 μπατ με πολύ όμορφη κοπελίτσα και να περάσεις όμορφες διακοπές διότι αν δείτε την καθημερινή τους ζωή στην βορειοανατολικη Ταϊλάνδη που ζουν μόνο και μόνο για φαΐ θα καταλάβετε τι εννοώ.
Εχω μιλήσει με αρκετές Online camera και τα βλέπω.
Τουλάχιστον οκ για μένα που είμαι ακόμη 40 δεν έχω πρόβλημα άλλα θέλει ψάξιμο.
Το να πας πρώτη φορά και να είσαι χοτελ-κλαμπ ε τότε εκεί αλλάζει.
Μπορεις να βολταρεις στα mall στα παζαρια στα καφε στα φαγαδικα και να βρεις και εκει εξισου καλη κοπελιτσα.

Που είσαι ρε καρντάση ?? :hi:

Αν περάσεις από Αθήνα πες μου να κανονίσουμε  για καφέ. :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Για τον φίλο Glog.

Με τον οποίο συμφωνώ σχεδόν παντού εκτός από την "αρχηγοληξία". :grin:

Και μιλώντας για ρωσσάκια !!!

Αυτή η φυλή με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή. Ακόμη και μέσα στις τροπικές ζούγκλες να κρυφτώ θα με βρεί.

Ντρεπόμουν  να το ποστάρω πριν γιατί οι ''φανατικοί'' των ασιατικών νημάτων θα με έπαιρναν στο ψιλό.

Τέλος πάντων θα το ποστάρω. Η ρωσίδα κοπελίτσα της φωτογραφίας εκτός απο ρώσσικα μίλαγε μόνο γαλικά και ήθελε βοήθεια. Οι γαλομαθείς ξεναγοί στην Ασία είναι είδος υπο εξαφάνισην.Την βοήθησα μεταφράζοντας αρχικά.

Αργότερα της εξήγησα με παραδείγματα, και προς μεγάλη της ευχαρίστηση, πόσο χρήσιμο όργανο είναι η ανθρώπινη γλώσσα εν γένει αν ξέρεις να την χειρίζεσαι καλά.  :grin: :grin:

Ενοιωθα σαν αν πήγα σε ψαροταβέρνα και να παρήγγειλα σπαλομπριζόλα.  :grin:

Τωρα μιλας σωστα χαχα ωραιος οπως παντα :hi:

υγ. αυτο παντως με τους υπονομους και την μυρωδια που λεει ο γκλοκ το εχω διαπιστωσει και εγω ... καθε πρωι στην Παταγια με το που εβγαινα εξω (σε ενα απλο ξενοδοχειο εμεινα σε κοντινη αποσταση απο το Χιλτον) η μποχα με τρυπουσε τα ρουθουνια :grin:

anyway ... Ασια ειναι ολα διαφορετικα με τα καλα και τα κακα της
:hi:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Bangla πάντως όταν περπατώ ακόμη και η βρώμα μου αρέσει είναι διαφορετική σου υπενθυμίζει ότι εφτασες στο παράδεισο είναι κάτι Τσίμπα με, αγάπη μου, να δω αν ονειρεύομαι ... :sleeping:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Το κάναμε και αυτό...
Είμαι στο πάνω όροφο του i-bar στο insomnia και ανεβαίνω τα σκαλιά από την πίσω είσοδο του μαγαζιού,με το που μπαίνω από την πίσω πόρτα βλέπω μπροστά μου μια μαύρη αφρικανεζα να με πιάνει το χέρι και να μου χαμογελάει,με τα πολλά με τραβάει και με αγκαλιάζει.
Από ένστικτο και μόνο εγώ την χουφτώνω στο κώλο και βλέπω έχει κολάρα σφιχτή και έχω καβλωσει με την μια,χωρίς πολλά πολλά χαμουρευομαστε και συζητάμε λίγο.

Από πίσω τις εντωμεταξυ κάθεται ένας ρωσσος 55 αρις και μου μοιάζε σαν μαφιόζος από αυτούς που βλέπεις σε αμερικάνικες ταινίες,έχω καταλάβει ότι κάτι παίζει μεταξύ τους και σκέφτομαι να κάνω πίσω και να φύγω μην έχω άλλα μπλεξίματα.
Η γκόμενα μου προτείνει να την φορτώσω άλλα με τα πολλά φεύγω και κάνω μια βόλτα στο μαγαζί.

Σκεπτόμενος την κολάρα τις άλλα και το που ήταν πολύ θερμή μαζί μου ξανά επιστρέφω στο τόπο του εγκλήματος.
Περνάω από δίπλα τις και δειλά δειλά ξανά σμιγουμε.Ο ρωσσος κοιτάει περίεργα αλλά λέω οκ μάλλον νταβάς είναι και θέλει να βγάλουν κάνα φράγκο.

Συζητάω την τιμή και μου λέει 2000 την λέω 1500 για ένα γαμήσι μένω πάνω στην walking και συμφωνεί με την μια.
Εγω από μέσα μου γελάω και λέω ρε πούστη μου Ταϊλάνδη είσαι για να πας με αφρικανη???? Δε γαμιέται έφυγα...

Μπορώ να πω ότι με κανε απο τα καλύτερα γαμήσια ήταν πολύ θερμή στο κρεβάτι δε χορτενα την κολάρα τις στα μπρούμυτα που την πηδούσα...Πίστευα για μαύρη θα θέλει καμιά πούτσα άλογου για να καταλάβει κάτι άλλα ήταν στενή σαν ταιλανδεζα.

Βάζω κάποιες φωτογραφίες οι οποίες την αδικούν,ήταν πιο όμορφη πραγματικά και το σώμα τις πολύ καλύτερο από τι δείχνουν πι φωτογραφίες.
Η κοπέλα είναι από καμπαλα είχαμε γίνει φίλοι στο fb είχε και παιδάκι και φαινόταν να είχε μια νορμάλ άλλα φτωχή ζωή.
Να πω ότι ψιλοφοβηθηκα όταν την πήρα γιατί στην αρχή μου φάνηκε ύποπτο,πέρα από αυτά όμως ήταν μια καταπληκτική βραδιά.

Συνημμένα

• P1194682.JPG
    P1194682.JPG
    156,3 KB · Εμφανίσεις: 83
  • P1194683.JPG
    P1194683.JPG
    161,6 KB · Εμφανίσεις: 85
  • P1194684.JPG
    P1194684.JPG
    227,9 KB · Εμφανίσεις: 72
  • P1194685.JPG
    P1194685.JPG
    198,9 KB · Εμφανίσεις: 97
  • P1194689.JPG
    P1194689.JPG
    218,6 KB · Εμφανίσεις: 71
  • P1194690.JPG
    P1194690.JPG
    217 KB · Εμφανίσεις: 82
  • P1194691.JPG
    P1194691.JPG
    211,2 KB · Εμφανίσεις: 59
  • P1194693.JPG
    P1194693.JPG
    225,1 KB · Εμφανίσεις: 71

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φίλε Mindreader νομίζω πως κάπου χρησιμοποιείς συναίσθημα για να το λες αυτό και σε επηρεάζουν εμπειρίες άλλων χρόνων!
Εγώ τον Φεβρουάριο τα είδα όλα υπερεκτιμημένα και πλέον στη Ταϊλάνδη συναντάς και τη ...Σούλα απο τα Σεπόλια να βγάζει σέλφι σε κάθε βήμα..
Οσο για το αλλιώτικο περιβάλον ... ναι υπέργειους υπονόμους δεν έχω συνηθίσει..

Το Βιετναμ είναι κλάσεις ανώτερο! Αν θα ξανασχοληθώ με Ασία θα είναι μόνο για εκεί!
Για Βιετναμ δε ξερω,αλλα ειναι στο προγραμμα καποια στιγμη..
Αλλα για Ταυλανδη,η μονες υπηρεσιες που εξακολουθουν να ειναι value for money ειναι το φαι και η διαμονη..
Ολα τα αλλα,θα συμφωνησω πως ειναι υπερτιμημενα και υπερεκτιμημενα ως ενος σημειου.
Και το τελευταιο πουτανοκοριτσο που εργαζεται στη βιομηχανια του σεξ της Ταυλανδης,εχει 2-3 χιλιαδες φιλους στο facebook..Πολλες δε το εχουν τερματισει στις 5.000...
Και δωστου οι selfies..Ολη μερα με το κινητο στο χερι.
Και να οι φωτο απο το καινουριο τατουαζ που εκανε και τα καινουρια επωνυμα ρουχα η το iphone που αγορασε..
Και να οι φωτο και τα live στο facebook απο τη ντισκο που διασκεδαζουν,τα μπουκαλια στο τραπεζι και τα σφηνακια να ρεουν ασταματητα.Καθε 5 λεπτα χτυπαει το κινητο μου απο ειδοποιηση για εναρξη live facebook απο καποια "φιλη"..

Παρε και την επομενη το μεσημερι τις φωτο του γκομενου που φορτωσαν τη προηγουμενη..
Αν ειναι πιτσιρικας φαλανγκ και ωραιος γκομενος,τον ποσταρουν για να ανεβει το "face" τους και γεμιζουν απο κατω μηνυματα ζηλιας απο τις φιλες.
Αν ειναι μεσηλιξ,(για να μη πληγωθει το "face" τους),πεφτει στη περιγραφη απο κατω στα Ταυλανδικα,ο οχετος.."Του τα πηρα του κωλογερου που τον ειχε μικρο και δε του σηκωνοταν κιολας του μαλακα.Ουτε καν με πηδηξε.Τζαμπα μεροκαματο εβγαλα με το αρχιδι"..Και οι φιλες να γελανε στα comments..

ΑΥΤΗ ειναι η Ταυλανδη του σημερα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το κάναμε και αυτό...
Είμαι στο πάνω όροφο του i-bar στο insomnia και ανεβαίνω τα σκαλιά από την πίσω είσοδο του μαγαζιού,με το που μπαίνω από την πίσω πόρτα βλέπω μπροστά μου μια μαύρη αφρικανεζα να με πιάνει το χέρι και να μου χαμογελάει,με τα πολλά με τραβάει και με αγκαλιάζει.
Από ένστικτο και μόνο εγώ την χουφτώνω στο κώλο και βλέπω έχει κολάρα σφιχτή και έχω καβλωσει με την μια,χωρίς πολλά πολλά χαμουρευομαστε και συζητάμε λίγο.

Από πίσω τις εντωμεταξυ κάθεται ένας ρωσσος 55 αρις και μου μοιάζε σαν μαφιόζος από αυτούς που βλέπεις σε αμερικάνικες ταινίες,έχω καταλάβει ότι κάτι παίζει μεταξύ τους και σκέφτομαι να κάνω πίσω και να φύγω μην έχω άλλα μπλεξίματα.
Η γκόμενα μου προτείνει να την φορτώσω άλλα με τα πολλά φεύγω και κάνω μια βόλτα στο μαγαζί.

Σκεπτόμενος την κολάρα τις άλλα και το που ήταν πολύ θερμή μαζί μου ξανά επιστρέφω στο τόπο του εγκλήματος.
Περνάω από δίπλα τις και δειλά δειλά ξανά σμιγουμε.Ο ρωσσος κοιτάει περίεργα αλλά λέω οκ μάλλον νταβάς είναι και θέλει να βγάλουν κάνα φράγκο.

Συζητάω την τιμή και μου λέει 2000 την λέω 1500 για ένα γαμήσι μένω πάνω στην walking και συμφωνεί με την μια.
Εγω από μέσα μου γελάω και λέω ρε πούστη μου Ταϊλάνδη είσαι για να πας με αφρικανη???? Δε γαμιέται έφυγα...

Μπορώ να πω ότι με κανε απο τα καλύτερα γαμήσια ήταν πολύ θερμή στο κρεβάτι δε χορτενα την κολάρα τις στα μπρούμυτα που την πηδούσα...Πίστευα για μαύρη θα θέλει καμιά πούτσα άλογου για να καταλάβει κάτι άλλα ήταν στενή σαν ταιλανδεζα.

Βάζω κάποιες φωτογραφίες οι οποίες την αδικούν,ήταν πιο όμορφη πραγματικά και το σώμα τις πολύ καλύτερο από τι δείχνουν πι φωτογραφίες.
Η κοπέλα είναι από καμπαλα είχαμε γίνει φίλοι στο fb είχε και παιδάκι και φαινόταν να είχε μια νορμάλ άλλα φτωχή ζωή.
Να πω ότι ψιλοφοβηθηκα όταν την πήρα γιατί στην αρχή μου φάνηκε ύποπτο,πέρα από αυτά όμως ήταν μια καταπληκτική βραδιά.

Είπα εγώ ότι πήγα στη ψαροταβέρνα και έφαγα σπαλομπριζόλα, αλλά εσύ φιλαράκο το τερμάτισες.

Έφαγες στη ψαροταβέρνα... Φαλαφέλ !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Χαχαχαχα,με κανες να πεσω...αστα να πανε...γιαυτο μαρεσει αυτη η χωρα του οτι νανε...τα σκεφτεσαι μετα και λες τι εκανα τωρα...???

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Η μονη μαυρη στο μαγαζι ρε μαλακα...και την πηρα εγω...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Για Βιετναμ δε ξερω,αλλα ειναι στο προγραμμα καποια στιγμη..
Αλλα για Ταυλανδη,η μονες υπηρεσιες που εξακολουθουν να ειναι value for money ειναι το φαι και η διαμονη..
Ολα τα αλλα,θα συμφωνησω πως ειναι υπερτιμημενα και υπερεκτιμημενα ως ενος σημειου.
Και το τελευταιο πουτανοκοριτσο που εργαζεται στη βιομηχανια του σεξ της Ταυλανδης,εχει 2-3 χιλιαδες φιλους στο facebook..Πολλες δε το εχουν τερματισει στις 5.000...
Και δωστου οι selfies..Ολη μερα με το κινητο στο χερι.
Και να οι φωτο απο το καινουριο τατουαζ που εκανε και τα καινουρια επωνυμα ρουχα η το iphone που αγορασε..
Και να οι φωτο και τα live στο facebook απο τη ντισκο που διασκεδαζουν,τα μπουκαλια στο τραπεζι και τα σφηνακια να ρεουν ασταματητα.Καθε 5 λεπτα χτυπαει το κινητο μου απο ειδοποιηση για εναρξη live facebook απο καποια "φιλη"..

Παρε και την επομενη το μεσημερι τις φωτο του γκομενου που φορτωσαν τη προηγουμενη..
Αν ειναι πιτσιρικας φαλανγκ και ωραιος γκομενος,τον ποσταρουν για να ανεβει το "face" τους και γεμιζουν απο κατω μηνυματα ζηλιας απο τις φιλες.
Αν ειναι μεσηλιξ,(για να μη πληγωθει το "face" τους),πεφτει στη περιγραφη απο κατω στα Ταυλανδικα,ο οχετος.."Του τα πηρα του κωλογερου που τον ειχε μικρο και δε του σηκωνοταν κιολας του μαλακα.Ουτε καν με πηδηξε.Τζαμπα μεροκαματο εβγαλα με το αρχιδι"..Και οι φιλες να γελανε στα comments..

ΑΥΤΗ ειναι η Ταυλανδη του σημερα.
Φίλε αν σε ενοχλούν όλα αυτά τότε Βιετνάμ είδα πολύ πιο αγνή και προσγειωμένη κατάσταση! Αλλά μόνο στη Πρωτεύουσα για πορνοκαταστάσεις! Δεν ξέρω τι παίζει στο Ανόι!
Δεν ξέρω όμως πόσο θα κρατήσει γιατί η χώρα μαρκάρετε στενά απο ...πολυεθνικό κλοιό όσο κι αν προσπαθεί τα καθεστώς να ελέγξει τη κατάσταση !  

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.081
Πόντοι
26.141
τεκιλα μπουμ μπουμ χτυπησες φλεβα με τη μαυρουλα--με πληγωσες

οσο για βιετναμ υπαρχει ενας μυθος για τον πολεμο του βιετναμ

οι αμερικανοι εχασν τον πολεμο οταν αντικρυσαν τις φλεβαριδες των βιετναμεζων κορασιδων

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Άκουγα για Κραμπι,.είδα το γράφετε και εσείς.
Μένω Krabi Town.
Ίσως η πιο νεκρα πόλη που πέρασα στην Ταϋλάνδη.
Πού είναι όλος ο κόσμος; όλα τα μπαρ άδεια στις 10-11 το βράδυ.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
233
Πόντοι
21
Φύγε 1-2 νύχτες για Ao Nang να δεις τί παίζει, λογικά θα σου αρέσει περισσότερο.

Ακόμα και με scooter πας άνετα, δοκίμασέ το γιατί θα βαρεθείς στο Krabi.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
να μην το ανοιξω το στομα μου να μην το ανοιξω,,,,,,

Τι υπονοείς ρε παπάρα??

Στέλνω εγώ λεφτά σε γυναίκες ?? Έξω η μέσα ??

Καλύτερα πούστης παρά ναυάγιο  μαλακοσπόνσορας.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
Τι υπονοείς ρε παπάρα??

Στέλνω εγώ λεφτά σε γυναίκες ?? Έξω η μέσα ??

Καλύτερα πούστης παρά ναυάγιο  μαλακοσπόνσορας.
μπα σοβαρα; κι ολη την πολυεθνικη απο γυναικων που φερνεις και πας σε κατι μεγαρα μουσικης 5 αστερα σε εστιατορια με σου σεφ και αστερια μισεεν τι ειναι; ξερω ξερω η παραμυθα που λεμε στον εαυτο μας....το κανω γιατι θελω να περασω εγω καλα....μαζι με το βασιλικο ποτιζουμε και τη γλαστρα και συναφη...
ο αντρας ειναι γεννημενος σπονσορας....τωρα δεν λεμε οτι εισαι και κμαν2....
γουσταρεις να σου βλογανε τα γενια ειπαμε εφερες ουκρανιδι 24 ετων μονο με εισητηρια
αλλα εισαι σπονσορα οπως ολοι μας
αντε και στο ανωτερο βαθμο του κμαν 2

ΥΓ, σε αυτη την κατηγορια ειμαστε ολοι οι αντρες του σπονσορα αλλοι λιγο αλλοι ναυαγια που στελνουν μηνιαιο μισθο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom