Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Χαχαχα, τα είπες όλα!
Ωραία ανάλυση και πριν,.χαίρομαι που έγινα κατανοητός,.έστω για κάποιους.

Φίλε μου που επιχαίρεις !! :grin:

Η τελευταία "σούκο" στην οποία αναφέρεται το Σλαβόπληκτο φιλαράκι μου ο γεροξούρας, είναι αυτή στη φωτογραφία από χθες το βράδυ.

Που να ξέρουμε εμείς οι δυστυχοι που δεν ταξιδέψαμε πουθενά από Σλάβες ?? :grin: :grin:

Εμείς μόνο Σούκο !! :2funny:

Δεν έχω κάτι μαζί σου και εδώ το σταματάω. :hi:

Την επόμενη φορά που θα πας σε επαγγελματία είτε μασατζού είτε οτιδήποτε άλλο φρόντισε να διαπραγματευτείς και να συμφωνήσεις το "πακέτο" υπηρεσιών και τιμών ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ. Όχι όταν τελειώνει το μασάζ και πάει να αρχίσει το μπατιρντί. Γιατί εκεί σε μυρίζεται για άσχετο νέουλα και θα πάει να σε ξεπουπουλιάσει.Αυτό το λάθος έκανες.

Αν θέλεις κάτι άλλο ρώτησέ και θα σου απαντήσουμε.

Σου εύχομαι ειλικρινά να περάσεις καλά στην LOS.  :hi: :hi:

Συνημμένα

• IMG_20191124_190826_217.jpg
    IMG_20191124_190826_217.jpg
    180,7 KB · Εμφανίσεις: 55

dreamer21

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας από το πουκέτ. Βρίσκομαι εδώ από την προηγούμενη Κυριακή. Πρώτη φορά έρχομαι. Έχω πάει ήδη στα πι πι Άιλαντ και στα Τζέιμς μποντ Άιλαντ όπως και στον μεγάλο βούδα.οι εντυπώσεις που έχω έχω από το πουκέτ μέχρι στιγμής είναι θετικότατες. Φτηνό φαγητό φτηνά σχεδόν τα πάντα με λίγο παζάρι είσαι οκ. Το ευρώ έχει 33 μπατ. Πάμε τώρα στο θέμα των κοριτσιών. Λοιπόν εδώ έχει ότι θες, όπου θες και όπως το θες. Εξηγουμαι:μασατζιδικα γεμάτο με τις κοπέλες να λένε από έξω αυτό το ωραίο "μασαααααζ" κλείνοντας το μάτι. Ττο μασάζ πάει στα 200 μπατ και με μπουμ μπουμ από 1000εως 1200μπατ.η περίφημη μπάνκα έχει σαφώς τα πάντα αλλά για μένα δεν αξίζει να φορτώσει κάποιος από εκεί. Ζητάνε από 1200 έως 2500 μπατ που μετά από παζάρι πέφτει στα 1500 μόνο για μια φορά. Προσωπικά το θεωρώ μαλακια να δώσω 50 ευρώ μόνο για ένα γαμησι συν 500 μπατ αν σε πάει στο δωμάτιο της. Στη μπάνκα πάω πίνω 1-2 μπύρες βλέπω τα μουνακια και δρόμο. Οσον αφορά τα κορίτσια των μπαρ όμορφες μεν απλησίαστες δε. Κερνας ποτό πρέπει να δώσεις λεφτά στο μπαρ και φυσικά και σε αυτή. Μιλάμε για 5000 μπατ σύνολο και ανεβαίνει. Εγώ είχα κάνει προετοιμασία πριν έρθω από ται φρεντλι και φβ. Δίνω στο κορίτσι από 1000 έως 1500 συν το φαγητό και τις έχω αγκαλίτσα όλη μέρα.ετσι συμφέρει. Αξίζει να έρθει κάποιος στο πουκετ, είναι μια ωραία εμπειρία.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Χαχαχα, τα είπες όλα!
Ωραία ανάλυση και πριν,.χαίρομαι που έγινα κατανοητός,.έστω για κάποιους.
ο mind  ειναι προσωπικος μου φιλος και αρρωστος μουνακιας
εχουμε διαφορα αντιληψης οσον αφορα το ωραιο φυλο
απεχουμε αρκετα
εγω πχ απο τις 15-20 Ταυλανδες που μου εδειξε τρεχοντας θα πηγαινα με 2-3 καλες 5-6
αρα γενικα στο συνολο εχει 50% καλες γυναικες για τα γουστα
του απεδειξα κιολας οτι το λεγομενο gfe των Ταυλανδεζων ειναι ενας μυθος
οχι οτι δεν υπαρχει αλλα οτι δεν ειναι οι μονες που το προσφερουν

αλλα ο πουστης τα γαμαει ολα μα ολα απο σαυρες (κατα την αποψη μου) εως φυσικα καποιες καλες και πολυ καλες
εξ ου και το πολυ πριζο γαμικος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.087
Πόντοι
6.256
Φίλε μου που επιχαίρεις !! :grin:

Η τελευταία "σούκο" στην οποία αναφέρεται το Σλαβόπληκτο φιλαράκι μου ο γεροξούρας, είναι αυτή στη φωτογραφία από χθες το βράδυ.

Που να ξέρουμε εμείς οι δυστυχοι που δεν ταξιδέψαμε πουθενά από Σλάβες ?? :grin: :grin:

Εμείς μόνο Σούκο !! :2funny:

Δεν έχω κάτι μαζί σου και εδώ το σταματάω. :hi:

Την επόμενη φορά που θα πας σε επαγγελματία είτε μασατζού είτε οτιδήποτε άλλο φρόντισε να διαπραγματευτείς και να συμφωνήσεις το "πακέτο" υπηρεσιών και τιμών ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ. Όχι όταν τελειώνει το μασάζ και πάει να αρχίσει το μπατιρντί. Γιατί εκεί σε μυρίζεται για άσχετο νέουλα και θα πάει να σε ξεπουπουλιάσει.Αυτό το λάθος έκανες.

Αν θέλεις κάτι άλλο ρώτησέ και θα σου απαντήσουμε.

Σου εύχομαι ειλικρινά να περάσεις καλά στην LOS.  :hi: :hi:
Χοντρή

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
την επομενη φορρα θα πουμε φυσιολογικο και να θεωρησουμε κα λιγα οταν μια μασερ σου πει 5000 μπατ να τον παιξεις και μονος σου γιατι ανεβηκε το κοστος ζωης και ο μισθος πηγε στα 20.000 αρα το 1/4 για μια μαλακια μονος σου καλα ειναι
τι θα διαβασουμε αλλο εδω μεσα
Μπερδευεις τις εννοιες.
Αλλο "φυσιολογικο συμφωνα με την ομορφια μιας γκομενας" και αλλο "φυσιολογικο αναλογα με το βιωτικο επιπεδο".
Σε προσφατο ταξιδι στο Τοκυο,ενα 19χρονο γιαπωνεζακι μου ζητησε 45.000 γιεν συν το ταξι (συνολο 50.000 γιεν,ΔΗΛΑΔΗ 420 ΕΥΡΩ!!!)...Και αυτα ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ!!!.
Τιμη ομως ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ για το κοστος ζωης και το βιωτικο επιπεδο της χωρας,που ο μεσος μισθος κυμαινεται στα 300-350 χιλιαδες γιεν.
Το σκεφτηκα και λεω μεσα μου "ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΣΑΠΙΑ??..420 ευρω?"..Με τα ιδια λεφτα πηδαω 4-5 απο τα κορυφαια ταυλανδικα μπουμπουκια και μαλιστα για ολο το βραδυ.Οχι για "2ωρο".

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μπερδευεις τις εννοιες.
Αλλο "φυσιολογικο συμφωνα με την ομορφια μιας γκομενας" και αλλο "φυσιολογικο αναλογα με το βιωτικο επιπεδο".
Σε προσφατο ταξιδι στο Τοκυο,ενα 19χρονο γιαπωνεζακι μου ζητησε 45.000 γιεν συν το ταξι (συνολο 50.000 γιεν,ΔΗΛΑΔΗ 420 ΕΥΡΩ!!!)...Και αυτα ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ!!!.
Τιμη ομως ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ για το κοστος ζωης και το βιωτικο επιπεδο της χωρας,που ο μεσος μισθος κυμαινεται στα 300-350 χιλιαδες γιεν.
Το σκεφτηκα και λεω μεσα μου "ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΣΑΠΙΑ??..420 ευρω?"..Με τα ιδια λεφτα πηδαω 4-5 απο τα κορυφαια ταυλανδικα μπουμπουκια και μαλιστα για ολο το βραδυ.Οχι για "2ωρο".

Τελικά όλοι θα με ακολουθήσετε κατά Νότο ( Φιλιππίνες Ινδονησία, Κολόμπο ) και Αφρική μεριά.

Απλά δεν το έχετε ακόμη καταλάβει !! :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
;)
Τελικά όλοι θα με ακολουθήσετε κατά Νότο ( Φιλιππίνες Ινδονησία, Κολόμπο ) και Αφρική μεριά.

Απλά δεν το έχετε ακόμη καταλάβει !! :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλιππινες καλα ηταν...
Αλλα υπαρχουν και Βορειοδυτικα καποιες νεες αγορες για εξερευνηση  ;)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
;)Φιλιππινες καλα ηταν...
Αλλα υπαρχουν και Βορειοδυτικα καποιες νεες αγορες για εξερευνηση  ;)

Αν εννοείς Bourma (Myanmar ), έχει ενδιαφέρον αλλά είναι πολύ δύσκολο και κυρίως ακριβό όσον αφορά κόστη διαβίωσης εκεί.

Αλλά το Nyaung U και το Mandalay θα ήθελα πολύ να τα δώ.

Μπορεί να πάω παρέα με κάποια "μόνιμή" μου Ταιλανδή. :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.092
Πόντοι
2.356
Μπερδευεις τις εννοιες.
Σωστο ...
περυσι στο Βεγκας παιρνω τηλεφωνο για να παμε σε ενα απο τα ραντζα που ειναι εξω απο την πολη(ερχονται και σε παιρνουν ,μια ωρα δρομος). Μια χαρα συμφωνουμε τι ωρα ακριβως θελουμε και μου κανει την τελευταια ερωτηση ... ποιο ειναι το μπατζετ μας :grin: 300$ το ατομο λεω (2 ειμασταν)
καντε το διπλο απαντα γιατι λυπαμαι αλλα δεν θα βρειτε γυναικες διαθεσιμες σε αυτη την τιμη  :grin: :grin: :grin:
600 για κανα διωρο ηταν, χωρις anal γιατι απαγορευεται στην πολιτεια της Νεβαδας!
ακομα πηγαινουμε φυσικα .... ποιος τους γαμει :grin:

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Καλά το θέμα εδώ έχει μαζέψει άτομα με τελείως κανένα μυαλά.

Καλά τα γελοία σχολιακια για ομόνοια, Μεταξουργείο δεν έχει νόημα να τα αναφέρω. Δεν μένω καν Ελλάδα πια, οπότε αφήνω τέτοια άθλια μέρη για εσάς που τα γουστάρετε.
Ο άλλος βάζει φωτογραφίες από μουναρες Ταϋλανδες..μπράβο ρε στα 69εκ κόσμου βρήκες και καμία όμορφη. Πόσο την πλήρωσες όμως;
Και μετά βλέπω να ανεβάζει φωτογραφίες από ναούς. Σώπα ρε φίλε. Έχει ναούς η Ταϋλάνδη; Δεν το πρόσεξα.

Στην τελική, άμα γουστάρετε να σκατε 100ρες για ασιατισες, γούστο σας. Προτιμώ Ρωσιδια. Αλλά μην ειρωνευστε γιατί δεν ξέρετε καν πώς παίζει ο άλλος.

Δηλαδη εσυ που δεν μενεισ Ελλαδα διοτι το θεωρεισ αθλιο που στα κομματια μενεισ και αφου σκεφτεσαι και το ενα ευρω γιατι πηγεσ Ταυλανδη και λεσ οτι προτιμασ τα ρωσιδια οποτε τι ζητασ απο Ταυλανδη ??

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
;)Φιλιππινες καλα ηταν...
Αλλα υπαρχουν και Βορειοδυτικα καποιες νεες αγορες για εξερευνηση  ;)
Αν εννοείς Bourma (Myanmar ), έχει ενδιαφέρον αλλά είναι πολύ δύσκολο και κυρίως ακριβό όσον αφορά κόστη διαβίωσης εκεί.

Αλλά το Nyaung U και το Mandalay θα ήθελα πολύ να τα δώ.

Μπορεί να πάω παρέα με κάποια "μόνιμή" μου Ταιλανδή. :grin:
Νέες αγορές,
Χμ, είναι και η ηλικία περασμένη πια

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Επειδή είμαστε μέλη σε μια ιστοσελίδα για πληρωμένο έρωτα και όχι σε γραφείο γνωριμιών,αυτό που μετράει εντέλει είναι η ατμόσφαιρα και το καλό κρεβάτι.Τι να την κάνω την Ρωσσίδα μοντέλο που είναι έπιπλο ή παλτό; Θα προτιμήσω μια εμφανισιακά  πιο μέτρια που θα με ικανοποιήσει.Εδώ βρίσκεται το κλειδί με τις Ασιάτισσες.Κάνουν καλό κρεβάτι! Αν είμαι τόσο φετιχιστής με την εμφάνιση καλύτερα να πάρω ένα πορνοπεριοδικό και να τραβήξω μαλακία .Πιο ικανοποιητικό και πιο φθηνό θα βγει.Στα 1990 οι Ρωσσίδες κάνα καλό κρεβάτι που σε συνδιασμό με την εμφάνιση ήταν κάτι το πολύ καλό.Από τότε έχει χαλάσει η συνταγή.Κοιτάξτε εδώ κριτικές που συναγωνιστές κλαίνε 200 και 300 ευρώ!Κάποτε και οι Ασιάτισσες θα χαλάσουν και αυτές γιατί θα αυξηθεί η ζήτηση.'Ηδη  εδώ όσες έχουν μείνει είναι παλτά.Θύματα αρκετά.Π.χ. εγώ όταν πήγα στον οίκο του Φου Μαντσού και τελευταία συναγωνιστής που πήγε στο Νιρβάνα , πήρε την Ασία (Μόνικα )με 100 ευρώ και κλαίει τα λεφτά του. Στο τέλος θα καταλήξουμε να πηγαίνουμε  στην Άπω Ανατολή μόνο για γαμήσια στις τελευταίες καλές πουτάνες που θα έχουν απομείνει. :uglystupid:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Λοιπόν επίσης ένα ακόμα σχόλιο για τις γκόμενες στην Ταϋλάνδη γενικά.

Πέρα από το ότι για να πετύχεις όμορφη ντόπια είναι πολύ δύσκολο (1 στις 100 και αν), βλέπω άπειρες πανέμορφες τουρίστριες. Οκ πολλές έρχονται ζευγαρωμενες, αλλά είναι εντυπωσιακό γενικά ότι η πλειοψηφία περιλαμβάνει γενικά εντυπωσιακές γκόμενες,.από τις οποίες το 90% όταν βγαίνει έξω δεν φοράει καν σουτιέν.

Πας χαλαρά για ένα ποτό στο Κο Παν Γκαν και ξαφνικά στο ίδιο βράδυ είδα στριγκακια κάτω από την φούστα από 2 γκόμενες που κάθονταν δίπλα με κοντά φουστάνια και απλά δεν νοιάζονταν πόσο άνοιγαν τα πόδια.

Να καταλήξω δηλαδή ότι γενικά φαίνεται να υπάρχει περιθώριο για παιχνίδι και με τις ξένες.

Moneymaker

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Το καλοκαίρι π έρχεται θα πάνω για δέκα μέρες !

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Σωστο ...
περυσι στο Βεγκας παιρνω τηλεφωνο για να παμε σε ενα απο τα ραντζα που ειναι εξω απο την πολη(ερχονται και σε παιρνουν ,μια ωρα δρομος). Μια χαρα συμφωνουμε τι ωρα ακριβως θελουμε και μου κανει την τελευταια ερωτηση ... ποιο ειναι το μπατζετ μας :grin: 300$ το ατομο λεω (2 ειμασταν)
καντε το διπλο απαντα γιατι λυπαμαι αλλα δεν θα βρειτε γυναικες διαθεσιμες σε αυτη την τιμη  :grin: :grin: :grin:
600 για κανα διωρο ηταν, χωρις anal γιατι απαγορευεται στην πολιτεια της Νεβαδας!
ακομα πηγαινουμε φυσικα .... ποιος τους γαμει :grin:

και στη Μυκονο οι ιδιες που εχουν εδω 140 εχουν 300+ αναλογα την περιοχη που θα πας

Μπερδευεις τις εννοιες.
οχι φιλε μου δεν μπερδευω καμια εννοια
επειδη εχω παει τοκυο εχει γραφεια οπως τα δικα μας με 20.000 εως 25000 γεν
και επειδη ημουν καλεσμενος γκαιτζιν με πηγαν και σε μπλοου τζομπ μπαρ
δεν δεχομε ειδικα στη ταυλανδη να πληρωσω σε μασατζιδικο 40-50 ευρω για ενα καβλι

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν εχεις αδικο.Αυτες ειναι οι τιμες των "γραφειων".
25.000 μου ζητησε κι εμενα για 1 ΩΡΑ και 45.000 για 2 ΩΡΕΣ.

Με λιγα λογια δεχεσαι να πληρωσεις 25.000 γεν δηλαδη 210 ευρω για ενα καβλι στη γιαπωνεζα αλλα οχι 40-50 ευρω για τη Ταυλανδεζα.

Οκ..Γουστα ειναι αυτα.

Η αληθεια ειναι πως δεν δοκιμασα,οποτε δε μπορω να κρινω αν αξιζουν τα 210 ευρω.
Αυτα δηλαδη που λενε για τις γιαπωνεζες πως ειναι εκφυλες και τουρμπο στο κρεβατι.

Για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου γουστο ομως,κρινοντας απο αυτο που εβλεπα στους δρομους του Τοκυο και συγκρινοντας με αυτο που βλεπω στη Μπανγκοκ..Τις απλες καθημερινες γκομενες που κυκλοφορουν στη πολη...Τα Ταυλανδεζικα πιπινια ειναι ασυγκριτα πιο καβλωτικα και ομορφα.
Ισως βεβαια να εφταιγε και το γεγονος πως οι Γιαπωνεζες κυκλοφορουν ντυμενες σα καλογριες,ενω οι ταυλανδεζες με το μισο σορτσακι χωμενο στη κωλοχαραδρα  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.092
Πόντοι
2.356
και στη Μυκονο οι ιδιες που εχουν εδω 140 εχουν 300+ αναλογα την περιοχη που θα πας
Πηρα πριν διετια ουκρανα στα 60 με anal και cim στα στουντιο θεσσαλονικη ...
ηταν απο Κιεβο ,την ιδια αν την εβρισκα πχ στο chi (το ηξερε και συχναζε εκει) θα ζητουσε 300 σιγουρα για τις ιδιες υπηρεσιες.

υγ. 600 στο LV παιρναν οι απλες ,,, μουναρα λευκη κατω απο χιλιαρικο δεν παιζει ουτε στα ραντζα ουτε στα sites , την αλλη μερα ψωνισε ο δικος μου μια μαυρη με 200

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Δεν εχεις αδικο.Αυτες ειναι οι τιμες των "γραφειων".
25.000 μου ζητησε κι εμενα για 1 ΩΡΑ και 45.000 για 2 ΩΡΕΣ.

Με λιγα λογια δεχεσαι να πληρωσεις 25.000 γεν δηλαδη 210 ευρω για ενα καβλι στη γιαπωνεζα αλλα οχι 40-50 ευρω για τη Ταυλανδεζα.

Οκ..Γουστα ειναι αυτα.

Η αληθεια ειναι πως δεν δοκιμασα,οποτε δε μπορω να κρινω αν αξιζουν τα 210 ευρω.
Αυτα δηλαδη που λενε για τις γιαπωνεζες πως ειναι εκφυλες και τουρμπο στο κρεβατι.

Για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου γουστο ομως,κρινοντας απο αυτο που εβλεπα στους δρομους του Τοκυο και συγκρινοντας με αυτο που βλεπω στη Μπανγκοκ..Τις απλες καθημερινες γκομενες που κυκλοφορουν στη πολη...Τα Ταυλανδεζικα πιπινια ειναι ασυγκριτα πιο καβλωτικα και ομορφα.
Ισως βεβαια να εφταιγε και το γεγονος πως οι Γιαπωνεζες κυκλοφορουν ντυμενες σα καλογριες,ενω οι ταυλανδεζες με το μισο σορτσακι χωμενο στη κωλοχαραδρα  :grin:
παντα το προσωπικο μας γουστο ειναι
δεν ψεγουμε κανεναν για το προσωπικο του γουστο
ο xenitemenos ειπε οτι δεν του αρεσουν και πεσαν να τον φανε
αλλα φιλε μου συγκρινεις ανομοια πραγματα συγκρινεις μασσαζοκοριτσο με κολ γκιρλ
και θα στο κανω λιγο πιο λιανα πως θεωρω ΕΓΩ οτι πρεπει να συγκρινουμε
ας το παμε Αθηνα- ΒΚΚ ετσι για να συγκρινουμε ομοια πραγματα μια που αυτες υπηρεσιες υπαρχουν και στις 2 πρωτευουσες
Μασσαζ Αθηνα 60 ευρω για μισω ωρα σεξ ινκλουντεντ  μια φορα σεξ
Μασσαζ ΒΚΚ με χαπ εντινγκ 55 ευρω

Εσκορτ Αθηνα 1 ωρα απο 120 ευρω Ευρω (2 μπαλακια σεξ)
Εσκορτ ΒΚΚ 1 ωρα απο 200 ντολαρς

Γαμησι σε κολομπαρο Αθηνα απο 30 ευρω +τα κερασματα
Γαμησι απο κολομπαρο ΒΚΚ (γκο γκο μπαρ και λοιπα) μπαρ φαιν + κερασμα+ 50 ευρω σορτ ταιμ

και καταληγω οτι η ταυλανδη απο θεμα σεξοτουρισμου καπουτ. Εχει ηδη φτασει τιμες Ευρωπης και φυσικα κατα το προσωπικο μου γουστο η ποιοτητα των κοριτσιων κατα πλειοψηφια κατω του μετριου

και εδω το τελειωνω τον συλλογισμο μου

ΥΓ και κατα την προσωπικη μου αποψη το πιο μαπα αισχος φαγητο στην Ασια το εχει η Ταυλανδη
αν ξεχαστεις και φας σπαισι φαγητο θα καιει η κολοτρυπιδα σου ενα μηνα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω για σεξοτουρισμο εχω την Αθήνα, με 20 στην φυλης εχεις ωραιες που κανουν και γυμνο τσιμπουκι και πρωκτικο, που στην θεσσαλονικη πρεπει να σκασεις πανω από 60. ταυλανδη με αυτά που ακουω θα πηγαινα για την αισθηση του φλερτ που δινουν οι  χαμογελαστες του δρομου εκει και που εδώ εχουμε αντιστοιχα κατι πρεζονια τσιγγάνες που αμα χαμογελασουν φαινονται τα δοντια που εχουν χασει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom