Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
στο μεταξυ στον παραδεισο των μπουφαλο
Αχουταααα!!!
στο μεταξυ στον παραδεισο των μπουφαλο
νεκστ σαμερ ρεΑχουταααα!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαο αλλος μας μοστραρη την φατσα του και το παιζει κουκλι,δεν φτανει αυτο μας δειχνει τον και τον φρεσκοχωρισμενο![]()
μπα την εκανεαχαχαχαχαχαχαχαχα
ακυρο το τελευταιο μεγαλεεε χαχαχαχαχαχααααααααα
τωρα εγω που τα ζω απο κοντα τα ξερω ποιο καλαμπα την εκανε
σε ειπα αν ημουν μαζι σου αλλιως θα τα εβλεπες τα πραγματα , τωρα εχουμε βαλει στο τζιπιες ουκραιναδυναμη ο στεφαν;)
κορεκτμπαι δε γουεν(τζων γουεην ) που λεμε![]()
![]()
![]()
ετσισε ειπα αν ημουν μαζι σου αλλιως θα τα εβλεπες τα πραγματα , τωρα εχουμε βαλει στο τζιπιες ουκραινα
Χαρντ καλως ηρθες. Ελπιζω να θυμηθηκες τον κουμπαρο σου και να του εφερες κανενα ταυλανδεζακι δωροsoon. μια γενικη παρατηρηση ειναι οτι με εχει φαει το μουνι γι αυτο δεν εμπαινα. που χρονος μεταξυ δουλειας και πηδηματος
Νομιζεις, τεσπα μην μιλαμε για προσωπικα 3του ατομουτωρα εγω που τα ζω απο κοντα τα ξερω ποιο καλα
Πολυ κρυο εφετος ρε παιδι μου.αρχες φλεβαρη η γυφταιρ για βκκ 527, σουπερ τιμη
αλλα ετοιμαστηκα ψυχολογικα για σκωτια,
καποιος που δεν εχει στο κεφαλι του μονο μουνια θα με συμβουλεψει που να παω?
βρε εχουν γινει ολικες ανατροπες ακουμε που σου λεω , πραγματα που με εξεπληξαν , οκ μια χαρα ειναι το παιδι συμφωνα μαυτα που λεει, δεν ισχυουν αυτα που ισχυαν 5 μερες πριν στο ματι του κυκλωνα βρεθηκαΝομιζεις, τεσπα μην μιλαμε για προσωπικα 3του ατομου
![]()
Ε, δεν ειμαστε και κωλογεροι, αντεχουμε ακομα.Πολυ κρυο εφετος ρε παιδι μου.
Ναι πραγματι τα πραγματα εχουν αλλαξειβρε εχουν γινει ολικες ανατροπες ακουμε που σου λεω , πραγματα που με εξεπληξαν , οκ μια χαρα ειναι το παιδι συμφωνα μαυτα που λεει, δεν ισχυουν αυτα που ισχυαν 5 μερες πριν στο ματι του κυκλωνα βρεθηκα
ε αμα σε λεω..Ναι πραγματι τα πραγματα εχουν αλλαξει
Γυρισες?ε αμα σε λεω..