Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ο ενας δικος μου που ειμασταν μαζι παταγια μου εστειλε καποιες φωτο
τις ανεβαζω με την αδεια του φυσικα  :grin:
απο το Honey

Συνημμένα

• 50.jpg
    50.jpg
    288,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 51.jpg
    51.jpg
    237,4 KB · Εμφανίσεις: 54
  • Like
Αντιδράσεις: 968

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
3000 μπατ...πολλα τα λεφτα αρη  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 52.jpg
    52.jpg
    106,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 53.jpg
    53.jpg
    81,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
για προχωρημενους μιλφολατρεις , μια χαρα
αλλα προχωρημενους ομως οχι αστεια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
το ξερω στεφαν και συμφωνω αλλα τοσα ηταν.
για αυτο και εγραφα οτι για την ποιοτητα των γυναικων ειναι πανακριβα
α ρε τασο δεν κινηθικες εκει που επρεπε η δεν ψαχτηκες αρκετα
ξερω οτι ο γρηγορος και ευκολος δρομος ειναι αυτες , σε κολανε κιολας σε πρηζουν , αλλα οχι ,εχει φρεσκα ποιο πανω ραφι ιδιες πανω κατω και λιγοτερο τιμες , αρκει να το δουλεψεις λιγο το πραγμα , λιγο οχι πολυ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αυτες μπορει να ζητανε οτι θελουν
εσυ απλα δεν δινεις εκει που δεν σαρεσει τελος πας παρακατω

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
α ρε τασο δεν κινηθικες εκει που επρεπε η δεν ψαχτηκες αρκετα
ξερω οτι ο γρηγορος και ευκολος δρομος ειναι αυτες , σε κολανε κιολας σε πρηζουν , αλλα οχι ,εχει φρεσκα ποιο πανω ραφι ιδιες πανω κατω και λιγοτερο τιμες , αρκει να το δουλεψεις λιγο το πραγμα , λιγο οχι πολυ
ναι δεν διαφωνω οτι θα εχει και καλυτερες και φθηνοτερα σιγουρα.
απλα μεταφερω αυτο που ζησαμε εμεις  ;)
παντως και κατι καλες που μας αρεσαν στα go go και εκανε παιχνιδι ο δικος μου κοντα στα 2500 μπατ εβγαινε τελικα με ολα μαζι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ναι δεν διαφωνω οτι θα εχει και καλυτερες και φθηνοτερα σιγουρα.
απλα μεταφερω αυτο που ζησαμε εμεις  ;)
παντως και κατι καλες που μας αρεσαν στα go go και εκανε παιχνιδι ο δικος μου κοντα στα 2500 μπατ εβγαινε τελικα με ολα μαζι
καλα η πρωτη φορα ειναι παντα της προσαρμογης
ε με 2500 απο γκογκο καλητερα σιγουρα , οχι η θεια να ζηταει 3000 , 1000 και πολλα της ειναι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
ε με 2500 απο γκογκο καλητερα σιγουρα , οχι η θεια να ζηταει 3000 , 1000 και πολλα της ειναι
ετσι,και εσυ αν ερθεις κισιναου 100 ευρω θα σου ζητανε οι καργιολες για μια ωρα.
το περιμενα αυτο οτι σαν πρωτη φορα σε ενα μερος σχεδον παντα πληρωνεις παραπανω
εμενα παντως αυτες που μου αρεσαν εκτος απο μια που πηρα απο το δρομο με 1000 μπατ ητανε κατι ψηλες σε συκριση με τις υπολοιπες και ασπρες που ειχε στο rasputin
οχι τραβελια  :grin: 5000 μπατ τιμη και οι γυφτοινδοι να περιμενουν να παρουν σειρα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα οι γυφτοι και κατσικες να τους βαλουν παλι 5000 θα τους χρεωνουν

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
πολυ γυφτια παντως :grin: εχει και στην μολδαβια τους τουρκοαραβες που εχουν πλημυρισει τον τοπο αλλα αυτοι οι ινδοι χειροτεροι

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
31
Like
1.826
Πόντοι
1.071

Re stefan, και εγώ πρώτη φορά πήγα εκεί κάτω (Phuket) πριν 2 μήνες, και όπου τελικά αποφάσισα να πληρώσω, πάνω από 1500bht για long δεν έδωσα. Και μάλιστα για αντικειμενικά ωραία κοριτσάκια. Όχι τίποτα σαπάκια και γριές..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Εμεις πηγαιναμε στα μασατζιδικα που οι τιμες ξεκινανε απο 2000,θελαμε και το μασαζ τουλαχιστον αυτο αξιζε.
ετσι και εξαλλου και οι αλλες απο το δρομο που παιρναμε με 1000 εκτος απο δυο...απο σεξ δεν :grin:
πιπα δεν ξερουνε να κανουνε,χυσιμο στο στομα οχι οι περισσοτερες,ειναι και στενομουνες πονανε και απο πανω

Delegate

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από παραίνεση του συντρόφου Κωλόγερου, τον οποίο είχα την χαρά να γνωρίσω, γράφω μερικά αναμνηστικά από την πρόσφατη μου επίσκεψη μου στην Bangkok στα πλαίσια επαγγελματικών υποχρεώσεων (ναι, ανήκω σε εκείνους τους τυχερούς που ταξιδεύουν συνέχεια στο εξωτερικό και που όταν είναι ακόμη εντός έδρας μπορούν να δικαιολογούν συχνές απουσίες από το έτερον ήμισυ ;)).

Οι εμπειρίες μου δεν είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικές του τι μπορεί κανείς να βρει εκεί μιας και αφενός είχα διαθέσιμες μόνο τις νύχτες, αφετέρου δεν μπορούσα να κινηθώ εκτός πόλεως παρά μόνο σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο και μάλιστα με προσοχή προς αποφυγή ανεπιθύμητων συναντήσεων.

Το Sukhumvit ήταν η περιοχή που κινήθηκα όλα τα βράδυα προς εξεύρεση νυχτερινής συντροφιάς.  Δεδομένου ότι έψαχνα κυρίως μικροκαμωμένα πιπινάκια, το bar Thermae αποδείχθηκε καλή επιλογή μιας και δεν καταβάλεται ποσοστό στο μαγαζί πριν την αναχώρηση με το πιπίνι της αρεσκείας του πελάτη.  Όπως έχει σχολιαστεί και αλλού, το μαγαζί είναι συνήθως γεμάτο από Ιάπωνες οι οποίου προτιμόνται από τις εκτειθέμενες νεανίδες για οικονομικούς και ανατομικούς λόγους...

Έφυγα τρεις βραδυές με λεία της αρεσκείας μου καίτοι δοκίμασα και άρνηση μάλλον υπο το κράτος φοβικών αναστολών όπως επεσήμανε και ο φίλτατος Κωλόγερος που με συνόδευε στην παρθενική μου εμφάνιση στο εν λόγω εντευκτήριο (είμαι ή φαίνομαι μάλλον μεγαλόσωμος για τα δεδομένα των νεανίδων...).

Συνολικά δοκίμασα ένα εύρος ηλικιών που ξεκινούσε από τα 27 και κατέληγε στα 40 έτη.  Είναι πραγματικά αξιομνημόνευτο ότι όλες τους φαίνονται τυλάχιστον 10 χρόνια νεότερες από την ηλικία τους.  Αυτό επιτείνει ακόμη περισσότερο την προσοχή στο να αποφευχθεί η μη ηθελημένη συνεύρευση με ανήλικη.  Προσωπικά είχα διαρκώς την έγνοια να μην βρεθώ κατά λάθος με ανήλικη, πράγμα που στο Thermae αλλά και στο δρόμο γύρω από το Nana είναι μάλλον εύκολο να συμβεί...

Τα ladyboys και τα bar που συγκεντρώνονται είναι απο μόνα τους μια ασυνήθιστη εμπειρία για άτομα σαν εμένα χωρίς ιδιαίτερες παραστάσεις από το χώρο.  Προσωπικά απέφυγα τα περαιτέρω αν και σε τραβολογάνε αμέσως μόλις τολμήσεις να περάσεις από το χώρο τους χωρίς όμως να γίνονται αναιδείς.  Τολμώ να πω μάλιστα ότι άκουσα και ορισμένα ωραία σχόλια, ακόμη και για τα αθλητικά παπούτσια που φορούσα, κάτι που δεν συμβαίνει εύκολα σε άλλες περιπτώσεις.

Πέρασα όλη τη νύχτα αγκαλιά με τα κορίτσια της αρεσκείας μου με κόστος που είναι αδύνατον φυσικά να υπάρξει στην χώρα μας.  Δεν παζάρεψα ιδιαίτερα τις τιμές και φυσικά πιστεύω ότι πλήρωσα πολύ περισσότερο από άλλους έμπειρους επισκέπτες αλλά αυτό ήταν συνειδητή επιλογή μου.  Αναζητούσα περισσότερο την συναισθηματική εμπειρία πράγμα που βρήκα, παρά την ηδονή του κορμιού την οποία βρίσκω σε έμπειρες επαγγελματίες του κλάδου.  Πολλές απο τις εκτιθέμενες κοπέλες ήταν part-timers γιαυτό και το long-term ηταν εκτός συζητήσεως για αυτές.  Πρακτικά γύρευαν τα ένα-δυο ρανεβού της βραδυάς τα οποία θα εξασφάλιζαν ένα πολύ καλό συμπλήρωμα στις πιθανές άλλες σταθερές αποδοχές τους.  Πέρασα δυο αξέχαστα βράδυα με ένα μωρό 27 Μαϊων που το πρωί εργαζόταν ταμίας σε super market.  Κράτησα επαφή καίτοι η επικοινωνία είναι πολύ δύσκολη μιας και υπάρχει άγνοια αγγλικών εκ μέρους της πράγμα που ξεπερνάς με το goοgle translate στο γραπτό λόγο.  Τη σκέφτομαι ακόμη να μου λέει "I miss you..." και λιώνω...

Η μεγάλη δυσκολία που συνάντησα και για την οποία δεν ήμουν επαρκώς 'ψυχολογικά' και πρακτικά προετοιμασμένος ήταν η στενότητα της εισόδου στον 'παράδεισο'.  Δεν ξέρω αν έπεσα σε περιπτώσεις ασυνήθιστες αλλά για όποιον αρέσκεται στο βαθύ και έντονο παιχνίδι συνιστώ να είναι προσεκτικός για να αποφύγει τα παρατράγουδα.  Κοινώς θέλει τέχνη και τρόπο το πράγμα ειδικά στις νεαρές ηλικίες και στα μικρόσωμα ουρί του παραδείσου...

Καταλήγοντας, θυμάμαι ακόμη τα λόγια του σοφού, πολύ αξιοπρεπούς και εξαιρετικά συμπαθούς Κωλόγερου ο οποίος μου είπε ότι "αναχωρώντας το σώμα επιστρέφει στην πατρίδα αλλά το μυαλό μένει εκεί".  Πιάνω αρκετές φορές τον εαυτό μου έκτοται να σκέφτεται τα διαδραματισθέντα και είμαι σίγουρος ότι επισκεπτόμενος στο μέλλον ένα πιο γραφικό προορισμό της Ταϊλάνδης και με αποκλειστικό σκοπό την αναψυχή, θα πρέπει να καταβάλλω ιδιαίτερη προσπάθεια για να γυρίσω πίσω...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Re stefan, και εγώ πρώτη φορά πήγα εκεί κάτω (Phuket) πριν 2 μήνες, και όπου τελικά αποφάσισα να πληρώσω, πάνω από 1500bht για long δεν έδωσα. Και μάλιστα για αντικειμενικά ωραία κοριτσάκια. Όχι τίποτα σαπάκια και γριές..
ε ναι καλα εκανες , ειδικα αν σαρεσανε αυτες που πηρες οχι μονο επιδη ηταν 1500...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πολυ γυφτια παντως :grin: εχει και στην μολδαβια τους τουρκοαραβες που εχουν πλημυρισει τον τοπο αλλα αυτοι οι ινδοι χειροτεροι
το φαινομενο των γυφτοζομπι θυμιζει σπασμενους οχετους του θερμαικου καποια χρονια πριν οπου οι ροες των σκατων ηταν ακατασχετες ιδιες με τις σημερινες μονο που τα σκατα τωρα τα λενε προσφυγες και καλα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μετά από παραίνεση του συντρόφου Κωλόγερου, τον οποίο είχα την χαρά να γνωρίσω, γράφω μερικά αναμνηστικά από την πρόσφατη μου επίσκεψη μου στην Bangkok στα πλαίσια επαγγελματικών υποχρεώσεων (ναι, ανήκω σε εκείνους τους τυχερούς που ταξιδεύουν συνέχεια στο εξωτερικό και που όταν είναι ακόμη εντός έδρας μπορούν να δικαιολογούν συχνές απουσίες από το έτερον ήμισυ ;)).

Οι εμπειρίες μου δεν είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικές του τι μπορεί κανείς να βρει εκεί μιας και αφενός είχα διαθέσιμες μόνο τις νύχτες, αφετέρου δεν μπορούσα να κινηθώ εκτός πόλεως παρά μόνο σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο και μάλιστα με προσοχή προς αποφυγή ανεπιθύμητων συναντήσεων.

Το Sukhumvit ήταν η περιοχή που κινήθηκα όλα τα βράδυα προς εξεύρεση νυχτερινής συντροφιάς.  Δεδομένου ότι έψαχνα κυρίως μικροκαμωμένα πιπινάκια, το bar Thermae αποδείχθηκε καλή επιλογή μιας και δεν καταβάλεται ποσοστό στο μαγαζί πριν την αναχώρηση με το πιπίνι της αρεσκείας του πελάτη.  Όπως έχει σχολιαστεί και αλλού, το μαγαζί είναι συνήθως γεμάτο από Ιάπωνες οι οποίου προτιμόνται από τις εκτειθέμενες νεανίδες για οικονομικούς και ανατομικούς λόγους...

Έφυγα τρεις βραδυές με λεία της αρεσκείας μου καίτοι δοκίμασα και άρνηση μάλλον υπο το κράτος φοβικών αναστολών όπως επεσήμανε και ο φίλτατος Κωλόγερος που με συνόδευε στην παρθενική μου εμφάνιση στο εν λόγω εντευκτήριο (είμαι ή φαίνομαι μάλλον μεγαλόσωμος για τα δεδομένα των νεανίδων...).

Συνολικά δοκίμασα ένα εύρος ηλικιών που ξεκινούσε από τα 27 και κατέληγε στα 40 έτη.  Είναι πραγματικά αξιομνημόνευτο ότι όλες τους φαίνονται τυλάχιστον 10 χρόνια νεότερες από την ηλικία τους.  Αυτό επιτείνει ακόμη περισσότερο την προσοχή στο να αποφευχθεί η μη ηθελημένη συνεύρευση με ανήλικη.  Προσωπικά είχα διαρκώς την έγνοια να μην βρεθώ κατά λάθος με ανήλικη, πράγμα που στο Thermae αλλά και στο δρόμο γύρω από το Nana είναι μάλλον εύκολο να συμβεί...

Τα ladyboys και τα bar που συγκεντρώνονται είναι απο μόνα τους μια ασυνήθιστη εμπειρία για άτομα σαν εμένα χωρίς ιδιαίτερες παραστάσεις από το χώρο.  Προσωπικά απέφυγα τα περαιτέρω αν και σε τραβολογάνε αμέσως μόλις τολμήσεις να περάσεις από το χώρο τους χωρίς όμως να γίνονται αναιδείς.  Τολμώ να πω μάλιστα ότι άκουσα και ορισμένα ωραία σχόλια, ακόμη και για τα αθλητικά παπούτσια που φορούσα, κάτι που δεν συμβαίνει εύκολα σε άλλες περιπτώσεις.

Πέρασα όλη τη νύχτα αγκαλιά με τα κορίτσια της αρεσκείας μου με κόστος που είναι αδύνατον φυσικά να υπάρξει στην χώρα μας.  Δεν παζάρεψα ιδιαίτερα τις τιμές και φυσικά πιστεύω ότι πλήρωσα πολύ περισσότερο από άλλους έμπειρους επισκέπτες αλλά αυτό ήταν συνειδητή επιλογή μου.  Αναζητούσα περισσότερο την συναισθηματική εμπειρία πράγμα που βρήκα, παρά την ηδονή του κορμιού την οποία βρίσκω σε έμπειρες επαγγελματίες του κλάδου.  Πολλές απο τις εκτιθέμενες κοπέλες ήταν part-timers γιαυτό και το long-term ηταν εκτός συζητήσεως για αυτές.  Πρακτικά γύρευαν τα ένα-δυο ρανεβού της βραδυάς τα οποία θα εξασφάλιζαν ένα πολύ καλό συμπλήρωμα στις πιθανές άλλες σταθερές αποδοχές τους.  Πέρασα δυο αξέχαστα βράδυα με ένα μωρό 27 Μαϊων που το πρωί εργαζόταν ταμίας σε super market.  Κράτησα επαφή καίτοι η επικοινωνία είναι πολύ δύσκολη μιας και υπάρχει άγνοια αγγλικών εκ μέρους της πράγμα που ξεπερνάς με το goοgle translate στο γραπτό λόγο.  Τη σκέφτομαι ακόμη να μου λέει "I miss you..." και λιώνω...

Η μεγάλη δυσκολία που συνάντησα και για την οποία δεν ήμουν επαρκώς 'ψυχολογικά' και πρακτικά προετοιμασμένος ήταν η στενότητα της εισόδου στον 'παράδεισο'.  Δεν ξέρω αν έπεσα σε περιπτώσεις ασυνήθιστες αλλά για όποιον αρέσκεται στο βαθύ και έντονο παιχνίδι συνιστώ να είναι προσεκτικός για να αποφύγει τα παρατράγουδα.  Κοινώς θέλει τέχνη και τρόπο το πράγμα ειδικά στις νεαρές ηλικίες και στα μικρόσωμα ουρί του παραδείσου...

Καταλήγοντας, θυμάμαι ακόμη τα λόγια του σοφού, πολύ αξιοπρεπούς και εξαιρετικά συμπαθούς Κωλόγερου ο οποίος μου είπε ότι "αναχωρώντας το σώμα επιστρέφει στην πατρίδα αλλά το μυαλό μένει εκεί".  Πιάνω αρκετές φορές τον εαυτό μου έκτοται να σκέφτεται τα διαδραματισθέντα και είμαι σίγουρος ότι επισκεπτόμενος στο μέλλον ένα πιο γραφικό προορισμό της Ταϊλάνδης και με αποκλειστικό σκοπό την αναψυχή, θα πρέπει να καταβάλλω ιδιαίτερη προσπάθεια για να γυρίσω πίσω...
ετχαριστουμε για το ρεπορταζ φιλε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εμεις πηγαιναμε στα μασατζιδικα που οι τιμες ξεκινανε απο 2000,θελαμε και το μασαζ τουλαχιστον αυτο αξιζε.
ετσι και εξαλλου και οι αλλες απο το δρομο που παιρναμε με 1000 εκτος απο δυο...απο σεξ δεν :grin:
πιπα δεν ξερουνε να κανουνε,χυσιμο στο στομα οχι οι περισσοτερες,ειναι και στενομουνες πονανε και απο πανω
σε μασατζιδικα πολυ σπανιο να πετυχεις κατι πολυ φρεσκο και πρωτοκλασατο , συνηθως εχει μεγαλητερες που δεν σηκωνουν τα πολλα ξενυχτια και πιο μεγαλοσωμες καταληλες για μασαζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom