Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
σε μασατζιδικα πολυ σπανιο να πετυχεις κατι πολυ φρεσκο και πρωτοκλασατο , συνηθως εχει μεγαλητερες που δεν σηκωνουν τα πολλα ξενυχτια και πιο μεγαλοσωμες καταληλες για μασαζ
ναι ηταν βυζαρουδες ολες για το μασαζ οπως λες,σιλικονατες φυσικα.

κανονισε για καφε,αν βγουμε με τον αλλαν θα σε παρουμε τηλ  ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ναι ηταν βυζαρουδες ολες για το μασαζ οπως λες,σιλικονατες φυσικα.

κανονισε για καφε,αν βγουμε με τον αλλαν θα σε παρουμε τηλ  ;)
ε αντε και την αλλη φορα θα ειχαμε γουστα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Βαζω αυτες τις πληροφοριες για Μπανγκοκ,εδω,και στο χρηστικες πληροφοριες.
Μπανγκοκ πρωτη φορα.
Για αεροπορικα κοιταμε σε skyscaner.com. Γινομαστε ομως και μελη σε αεροπορικες
οπως Qatar και Egypt, για να μας στελνουν προσφορες.
Αποφευγουμε πολυωρες αναμονες (ειδικα στην επιστροφη που θα ειμαστε και ψυχολογικα
πεσμενοι) δεν αξιζει το κοπο για 40-50 ευρω να χασουμε μια μερα απο τις διακοπες μας.
Αν δεν θελουμε να κανουμε πολλες αγορες και να επιστρεψουμε με πανω απο 20 κιλα στη
βαλιτσα μας, μια καλη λυση ειναι η Τουρκις, γιατι κανει το ταξιδι απο Κων/πολη σε Μπανγκοκ
απευθειας. (Συνισταται ειδικα σε Βορειοελλαδιτες)
Αν τωρα θελουμε να γυρισουμε φορτωμενοι με πανω απο 50 κιλα, η Egypt δινει σχεδον διπλασια
κιλα, αλλα εχει αναμονες γυρω στις πεντεμισι ωρες στο Καιρο.

Για ξενοδοχειο, κοιταμε σε Hotelescobined.com η σε Hotelier365.com.
Καλες τιμες για Μπανγκοκ δινουν και τα δυο τουρκικα σαιτ το Gala.com και το otel.com οπως
επισης και το Viva.gr.
Αν δεν ειμαστε σιγουροι 100% για το ταξιδι κοιταμε να υπαρχει δωρεαν ακυρωση στη κρατηση.

Επειδη στη Μπανγκοκ οι περισσοτεροι πανε για λιγες μερες και ο χρονος ειναι χρημα, νομιζω
οτι θα πρεπει να επικεντρωθει η αναζητηση για ξενοδοχειο στη περιοχη της οδου Sukhumvit
απο το σοι 1 εως το σοι 33 (σοι ειναι οι καθετοι δρομοι προς ενα πολυ κεντρικο) με επικεντρο
απο το σοι 4 που ειναι ο σταθμος του τραινου Νανα μεχρι το σοι 21 που ειναι ο σταθμος τραινου
Τερμιναλ 21.
(Υπαρχει και η περιοχη Silom με την Πατπονγκ που ειναι ομως πλεον πολυ ξεπεσμενη απο
σεξοτουριστικης αποψης, συνισταται ομως για παντρεμενους που θα μπορουσαν να ξεκλεψουν
ενα-δυο ωρες χωρις επιτηρηση και να κανουν ενα μασσαζακι, χωρις να χρειαστει να μεινουν σε
μια περιοχη οπως η Σουκχουμβιτ που δεν θα τους επιτραπει να ξεμυτισουν μονοι απο το ξενοδοχειο.)
Συνεχεια.....

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πετυχα σημερα τον πιπινο μιλαμε, για πολυ ασχετο ατομο,κριμα τα χρονια που κατεβαινει μου αρεσει που δινει και συμβουλες :jerking: :jerking: :jerking:

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
237
Πόντοι
21
Η κάμερα του Pattaya Bars απαθανάτισε τον "κωλο-γερος", σε σοκάκι της πόλης, να βολτάρει (-nlR7hqNBMY[/MEDIA] εδώ:2funny:

Αστειεύομαι φυσικά :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
το φαινομενο των γυφτοζομπι θυμιζει σπασμενους οχετους του θερμαικου καποια χρονια πριν οπου οι ροες των σκατων ηταν ακατασχετες ιδιες με τις σημερινες μονο που τα σκατα τωρα τα λενε προσφυγες και καλα
τι σχεση εχουν ρε τυπε οι ορδες αραβο-ινδων στην Ταυλανδη και γενικοτερα ως σεξοτουριστες με τους προσγυγες?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Συνεχεια....
Προετοιμασια για το ταξιδι.
Κατ αρχας διαβαζουμε το Ταυλανδη σεξ τριπ, για να μην εφαρμοσουμε τιποτα απο αυτα
που λεει.
Αγοραζουμε αντιηλιακα, προφυλακτικα, και χαπια για διαροιες απο εδω.
Ειδικα αν ειμαστε πανω απο 45 χρονων, καλο ειναι να κανουμε και μια ταξιδιωτικη
ασφαλιση.
Φτανοντας στη Μπανγκοκ.
Βγαινοντας απο τον ελεγχο διαβατηριων, και αφου παραλαβουμε τη βαλιτσα μας, καλο ειναι
να προμηθευτουμε μια ταυλανδεζικη καρτα σιμ για το κινητο. Καλλιτερη κατα τη γνωμη μου
η True. Εννοειται οτι προηγουμενως εχουμε αλλαξει ενα ελαχιστο ποσο απο ευρω (20-50 οχι
περισσοτερα), σε ανταλλακτηριο του αεροδρομιου για τις πρωτες αναγκες.
Αν ειμαστε πανω απο 2 ατομα και η ωρα δεν ειναι ωρα κυκλοφοριακης συμφορησης, συμφερει να
παρουμε ταξι, 400 εως 500 μπατ στη χειροτερη περιπτωση, (10-12 ευρω).
Αν ειμαστε μονοι μας μπορουμε να παρουμε το τρενο απο το αεροδρομιο με 45 μπατ (1,20 ευρω)
που θα μας παει στον τερματικο σταθμο Phaya Thai που συνδεεται με το BTS τρενο με κατευθυνση
Bearing που θα μας φερει στο κεντρο της πολης, η σε οποιο σταθμο κοντα ειναι το ξενοδοχειο
μας.
Αυτα για Μπανγκοκ, και ολα τα αλλα που εχουν γραψει τα αλλα παιδια.
Και μην ξεχναμε το βασικοτερο. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.
Σεβομαστε αυτη τη χωρα, ακομα και αν καποια πραγματα δεν μας αρεσουν, η δεν τα καταλαβαινουμε,
σεβομαστε αυτους τους ανθρωπους και τις συνηθειες τους, σεβομαστε τη θρησκεια τους και το
βασιλια τους, σεβομαστε ακομα και τις κοπελες που θα παμε μαζι τους, ακομα και αυτες που δεν
θα ανταποκριθουν στις απαιτησεις μας. Σεβομαστε ακομα και τα λειντυ-μποις και τα αποφευγουμε
ευγενικα, χωρις να τα χλευαζουμε.
Μη ξεχναμε οτι στη Ταυλανδη η κοινωνια ειναι ακρως συντηρητικη, η πορνεια υπο το πρισμα αλλης
κουλτουρας που εμεις ισως να μην τη καταλαβαινουμε, και ο κοσμος που ζει απο τη πορνεια ειναι
ενα πολυ μικρο ποσοστο, σε σχεση με τον πληθυσμο της χωρας.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
παλι τον πετυχα σημερα στο τουκομ ειναι τεκφρικ  ο πιπινος    :tits2: :tits2:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
δηλαδη το ιδιο ειναι ο Συριος προσφυγας με τον Ινδο με το τουρμπανι που ψαρευει κοριτσακια στην Παταγια?
ναι το ιδιο ειναι ''ο συριος προσφυγας ''
και προτεινω να κοψουμε την ασχετη κουβεντα εδω
αν θες ρωτα κατι σχετικο σε μενα η σε καποιον αλλο αν δεν ξερω να σε απαντησω
αποψεις ασχετες δε εχω διαθεση να συζηταω εδω

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
ναι το ιδιο ειναι ''ο συριος προσφυγας ''
και προτεινω να κοψουμε την ασχετη κουβεντα εδω
αν θες ρωτα κατι σχετικο σε μενα η σε καποιον αλλο αν δεν ξερω να σε απαντησω
αποψεις ασχετες δε εχω διαθεση να συζηταω εδω
να μην μιλας για Θερμαικο και σκατα και προσφυγες αναφερομενος σε ανθρωπους σε φορουμ για την Ταυλανδη  τοτε αν δε θες ασχετες συζητησεις.και αν σε πειραζει το χρωμα του δερματος καποιου να πας να το πεις στα σκουροχρωμα πουτανακια στην Ταυλανδη που γαμας.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
να μην μιλας για Θερμαικο και σκατα και προσφυγες αναφερομενος σε ανθρωπους σε φορουμ για την Ταυλανδη  τοτε αν δε θες ασχετες συζητησεις.και αν σε πειραζει το χρωμα του δερματος καποιου να πας να το πεις στα σκουροχρωμα πουτανακια στην Ταυλανδη που γαμας.
ο τελευταιος που θα μου υποδειξει το πως θα μιλαω εισαι εσυ

υποδειξη θα μου κανεις αν σου μιλησω προσωπικα και θα μου την κανεις λαιβ και οχι απο εδω δεν εχουμε ορεξη να συζηταμε τα οτι ναναι μοδατα πολυπολιτισμικα εδω , τελος
το τι θα πω στα σκουροχρωμα  και στους σκουροχρωμους επισης ειναι αποκλειστικα δικια μου δουλεια , οχι δικια σου

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
ο τελευταιος που θα μου υποδειξει το πως θα μιλαω εισαι εσυ

υποδειξη θα μου κανεις αν σου μιλησω προσωπικα και θα μου την κανεις λαιβ και οχι απο εδω δεν εχουμε ορεξη να συζηταμε τα οτι ναναι μοδατα πολυπολιτισμικα εδω , τελος
το τι θα πω στα σκουροχρωμα  και στους σκουροχρωμους επισης ειναι αποκλειστικα δικια μου δουλεια , οχι δικια σου
φιλικα σε συμβουλευω μην μιλας για live αν δεν ξερεις με τι εχεις να κανεις γενικα,και υποτιμιτικες αναφορες σε ανθρωπους για το δερμα τους εμπιπτουν στον αντιρατσιστικο αν δεν ξερεις.Μαλλον σε πειραζει και μαλιστα πολυ οτι τα γκομενακια που θεωρεις δικα σου το προηγουμενο βραδυ και το επομενο απο εσενα πιπωναν κατι Αραβες για μερικα μπατ και ενδιαμεσα ξεφορτωναν εσενα που νομιζες οτι εισαι ο μοναδικος εκει.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
γιατι? εχεις εμμονη να γραφει στο πληκτρολογιο?σε πειραζει το λαιβ η το υπονοεις οτι θελω να κανω ραντεβου για φασαρια?καλα γραφε μεχρι του χρονου γιατι τωρα φοβηθηκα
οτι θελω θα λεω κανε καταγγελια
υπαρχουν αντμινς εδω να μου κλεισουν το προφιλ
αν εισουν μπροστα σαυτο που λες για τους σκατο αραβες και τα αλλα υπανθρωπιδια οκ αλλα μαλλον δεν εισουν και ουτε προκειτε ποτε να εισαι προφανως για να μαθεις αν με πειραζει οτιδηποτε εκει οταν δεν απευθηνετε σε μενα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
γιατι? εχεις εμμονη να γραφει στο πληκτρολογιο?σε πειραζει το λαιβ η το υπονοεις οτι θελω να κανω ραντεβου για φασαρια?καλα γραφε μεχρι του χρονου γιατι τωρα φοβηθηκα
οτι θελω θα λεω κανε καταγγελια
υπαρχουν αντμινς εδω να μου κλεισουν το προφιλ
αν εισουν μπροστα σαυτο που λες για τους σκατο αραβες και τα αλλα υπανθρωπιδια οκ αλλα μαλλον δεν εισουν και ουτε προκειτε ποτε να εισαι προφανως για να μαθεις αν με πειραζει οτιδηποτε εκει οταν δεν απευθηνετε σε μενα
δεν με πειραζει το λαιβ ουτε τιποτα,ουτε κανω τσαμπουκαδες με ανθρωπους που δεν ξερω απο το πληκτρολογιο,και δεν εχω προβλημα να γνωριστω με κανενα.Μιλας υποτιμητικα για ανθρωπους με κυριο γνωμονα το δερμα τους.Αρα εσυ που εισαι λευκος εισαι το ιδιο με τους μπυροκοιλιασες Εγγλεζους με το αμανικο και την παντοφλα.Λες για υπανθρωπους.Τους ιδιους υπανθρωπους παιρνουν οι περισσοτερες γκομενες στην Ταυλανδη για τα λεφτα.Αν τους νοιωθεις απειλη για την μοναδικοτητα που νομιζεις οτι θα επρεπε να απολαμβανεις ρωτα καλυτερα τις γκομενες εκει γιατι αραγε  γαμιουνται μαζι τους?μηπως για τα φραγκα που σκανε απλοχερα?
.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
δεν με πειραζει το λαιβ ουτε τιποτα,ουτε κανω τσαμπουκαδες με ανθρωπους που δεν ξερω απο το πληκτρολογιο,και δεν εχω προβλημα να γνωριστω με κανενα.Μιλας υποτιμητικα για ανθρωπους με κυριο γνωμονα το δερμα τους.Αρα εσυ που εισαι λευκος εισαι το ιδιο με τους μπυροκοιλιασες Εγγλεζους με το αμανικο και την παντοφλα.Λες για υπανθρωπους.Τους ιδιους υπανθρωπους παιρνουν οι περισσοτερες γκομενες στην Ταυλανδη για τα λεφτα.Αν τους νοιωθεις απειλη για την μοναδικοτητα που νομιζεις οτι θα επρεπε να απολαμβανεις ρωτα καλυτερα τις γκομενες εκει γιατι αραγε  γαμιουνται μαζι τους?μηπως για τα φραγκα που σκανε απλοχερα?
.
σαν να μας κουρασες λιγο φιλε , και μενα που μου μιλας και τους υπολοιπους
λεγε οτι καταλαβαινεις μονος σου
δεν εχει νοημα η κουβεντα
με τα φραγκα μου και οχι με τα δικα σου κανω οτι μου καβλωσει
αντε γεια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
σαν να μας κουρασες λιγο φιλε , και μενα που μου μιλας και τους υπολοιπους
λεγε οτι καταλαβαινεις μονος σου
δεν εχει νοημα η κουβεντα
με τα φραγκα μου και οχι με τα δικα σου κανω οτι μου καβλωσει
αντε γεια
καλα,απλα να ξερεις οτι τα φραγκα σου μαζι με των αραβων χτιζουν τα σπιτια στο Ισαν,παρτε το χαμπαρι,ουτε το νημα αυτο σας ανηκει,και ουτε περισσοτερο η Ταυλανδη.Σε καλη μερια τα φρσγκα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom