Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Αξιολογο κομματι και γαμευσιμο  :rockon:
ειχα βρει το μπαρακι της αδερφης της που ειναι στην πιατσα διπλα στη νυχτερινη αγορα εκει σεκοντ ροουντ απεναντι απο σεντραλ , αλλα η ιδια αφαντη....μαλλον δυσκολα πιανεις γραμμη ολο κατηλημενο θα ειναι χαχαχαχα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τύπε μου στόχος μου απο το ταξίδι αυτο ειναι να πάρω μια ιδέα του τι εστι ταιλανδη. Δε με ενδιαφέρει να γαμαω καθε μερα και διαφορετική πουτανα, θα πάρω 2-3-4 ετσι για το παλμαρέ και αυτο ήταν. Όσον αφορά το θέμα γυναικες θα προσπαθήσω να παίξω μπάλα με νορμαλ κοπέλες και οτι βγει (εδω θα ήθελα επισης βοηθεια, τι ψάχνουν οι ταιλανδες, τι κοιτάνε, τι παραμυθι θέλουν να ακούσουν).

Τωρα όσον αφορά ανέσεις, το μονο που με απασχολεί ειναι να εχω καλο, διπλό κρεβάτι, δικό μου μπάνιο και να ειμαι μόνος στο δωμάτιο, τίποτα αλλο. Στην μπανγκοκ φαντάζομαι οι μετακινήσεις γίνονται με μετρο, οποτε θελω το ξενοδοχείο μου να ειναι κοντα σε σταθμό του μετρο για να μετακινούμαι. Σε τσιανκ μαι και κο Σαμουι δεν εχω ιδέα, πως γίνονται οι μετακινήσεις εκει; Ίδια ερώτηση για τσιανκ μαι.

Αν το booking ειναι ακριβό που να κοιτάξω;

Κοιταξε το agoda και το Sawadee.com

Επισης το hotelscombined και το hotelier365

Σε συγκεκριμενα ξενοδοχεια το otel.com και το gala.com δινουν πολυ καλες τιμες.

Επειδη ταξιδευω συνεχεια το hotelscombined βολευει γιατι ειναι πολυσυλεκτικο και σου κανει ενα αρχικο ξεσκαρταρισμα στα ξενοδοχεια με συγκριτικες τιμες απο πολλα αλλα sites.

Η καθε χωρα ομως εχει τις ιδιαιτεροτητες της.

Το σχολιο του φιλου lyst σχετικα με το οτι πρεπει να μενεις σχετικα κοντα στη "δραση" καλο ειναι να το λαβεις σοβαρα υπ' οψιν.

Εκτος  του οτι θα στα φανε οι ταριφες, πολλες επαγγελματιες το ποσο μακρια μενεις απο τα "κεντρα" το λσμβανουν υπ'οψιν στις διαπραγματευσεις των τιμων γιστι τη μετακινηση τους το επομενο πρωι ξερουν οτι μαλλον θα τη πληρωσουν αυτες.

Αν θελεις να παιξεις με μη επαγγελματιες κοιταξε το thaifriedly και το thaicupid και κανε παιχνιδι αρκετα πριν το ταξιδι σου.

Προσωπικα ειδικα στη Bangkok το thaicupid με "βοηθησε" πολυ. Θελει ομως υπομονη και να σου αρεσει το παιχνιδι.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
ΔΓια Bangkok θα σου πρότεινα τα trivago.com και το galahotels.com
Για περιοχή θα σου προτεινα κλασσικά Σουκχουμβιτ. Αν μεινεις κοντά στο Ασόκε έχεις προσβαση άμεση σε Skytrain και MRT. Τον σταθμό Asoke τον ξέρουν όλα τα γκομενάκια. Μπορείς άνετα να δινεις τα ραντεβού σου εκεί. Επίσης εκεί είναι το εμπορικό κέντρο Terminal 21 με αρκετα φαγαδικα φτηνα στον 6ο όροφο. Σε απόσταση από ένα έως τεσσερις σταθμούς είσαι από τα εμπορικά κέντρα Paragon, Siam,MBK, και Emporium. Θα πρέπει να ξέρεις ότι οι Ταιλανδές έχουν σαν διασκέδαση να πηγαίνουν σε αυτά. Έχουν σινεμά, εστιατόρια, καφετέριες και της Παναγιάς τα μάτια. Επίσης από έκει έχει άμεση πρόσβαση σε σοι Cowboy και στην Nana plaza, συν μερικές ντίσκο και πολλά μπάρ σε ελαχιστη απόσταση. Τα βραδυνά μαγαζιά πάντα πρέπει να είναι σε ποδαράτη απόσταση γιατί το γκομενάκι που γνώρισες από τα σαιτ έχει μεγάλη πιθανότητα να σε καληνυχτίσει και να σε αφήσει καυλωμένο με τον πούτσο στο χέρι και θες άμεση πρόσβαση για να τον χώσεις αλλού.  Σε όλα τα σαιτ έχει χάρτες τσέκαρε από κει τα ξενοδοχεία που αντέχει η τσέπη σου διάβασε τα review και κλείσε αφού ελέγξεις όλα τα σαιτ για τις τιμές. Προσοχή στα πολύ φτηνα γιατί πολλά είναι γαμηστρώνες.
Προταση μου για hotels  που έχω μείνει με τιμές πανω κάτω στα 40 ευρώ είναι το  On8 στο σοι 8 που είναι κολλητα στην σκάλα του skytrain στον σταθμό Νανα (είναι ο προηγουμενος σταθμός από τον Asoke) , τα Citadines στο σοι 11 και στο 16 το City chic στο σοι 13. Για τα λοιπά χάρτες......
Εννοείται ότι εφόσον θες να παίξεις με κανονικά γκομενάκια δεν θα πας πας να κλείσεις ξενοδοχείο δίπλα στις πουτάνες γιατί θα σου λακίσουν  χωρίς καν να καταλάβεις το γιατί.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Στο Σαμουι τώρα θα σου πρότεινα να μείνεις Chaweng beach. Eίναι η περιοχή με τα περισσότερα μαγαζια και γαμάτη νυχτερινή ζωή.Η παραλία είναι εξαιρετική περίπου στα πέντε χιλιόμετρα αρκεί να μην μείνεις στα πολύ βόρεια , απέναντι από το νησάκι  όπου είναι πολή ρηχή, περισσότερος βούρκος παρά θάλασσα.Τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι δίπλα στην αμουδιά και είναι αρκετά πιασοκολάδικα. Έχει πολλά μπαράκια και εστιατόρια στην παραλία. Το ατού ότι μπορείς να την βγάζεις όλη μέρα θάλασσα και το βράδυ κρεπάλη. Το βράδυ ο χαμός γίνεται στο σοι Green Mango με την ομώνυμη ντισκο  δίπλα στην λίμνη σχεδόν πάντα γεμάτη από τουρίστες και ελάχιστα πουτανάκια. Στο σοι πάντως έχει πολλά μπαράκια με κορίτσια και δύο τρία gogo μπαρ. Εναλλακτικά για πουτανάκια στην απέναντι μεριά της λίμνης είναι το σοι Reagge με την ομώνυμη ντίσκο στο τέλος του δρόμου όπου έχει αρκετό παιγνίδι. Η ποιότητα των γυναικών είναι αρκετά χαμηλή. Πρόταση να φορτώσετε για βράδυ μωρά που δουλεύουν σε μασατζίδικα. Γενικά το Σαμούι είναι εξαιρετικό για εξωτικές διακοπές αλλά όχι για καθημερινό παιγνίδι με πουτανάκια. Προσοχή πολύ στα τραβέλια. Είναι το μόνο μέρος στην Ταιλάνδη που δεν σου λένε ότι είναι ladyboys και  κινδυνεύεις  αργά την νύχταστο δωμάτιο σου να βρεθούν δύο πούτσες και κανένα μουνί......
Για ξενοδοχεία θα σου πρότεινα να ψάξεις από το hotelcombined.com ( είναι καλό και για Bkk ) αλλά προσοχή συνήθως δίνει σαιτ που δίνουν τιμές προ φόρων. Τα ξενοδοχεία είναι από σχετικά έως πολύ ακριβά.
Πρόταση μου είναι το Evergreen resort από 35 με 45 ευρώ. Εικοσιπέντε μέτρα από την αμουδιά και μέσα στην νυχτερινή ζωή.
Εναλλακτικά στην άκρη της Chaweng beach είναι το First bungalows beach resort με πρόσβαση στην διπλανή παραλία την Chaweng Noi που είναι εξαιρετική αλλά πολύ πιο ήσυχη.  Ποδαράτο είναι πάνω από 30 λεπτά για το κέντρο αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα bath bus που σε πηγαίνουν παντού με ελάχιστο κόστος.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
kontolagne λες μαλακιες και φοβιζεις κοσμο για τα μηχανακια ειδικα στο phuket...
Αν ξερεις να οδηγας μηχανακι και το μυαλο σου το χεις συγκεντρωμενο και πας σιγα το πουκετ ειναι πολυ και γαμω να το γυρνας με μηχανακι μπαινεις σε αλλες αισθησεις.Και οι δρομοι ειναι μια χαρα και δεν εχει τις δικες μας λακουβες.

Eχει παει κανεις στην μυκονο αυγουστο να δει τι γινεται εκει με τους τρελοιταλους με τα μηχανακια? η στα αλλα νησακια μας που ειναι μεστα στενακια? Αθηνα? Θεσνικη?   για τα δικα μας νησια δεν ακουσα ποτε κανεναν να λεει μην νοικιαζεις μηχανακι κινδυνευεις....

Παιδια σορρυ κιολας αλλα ολοι ειδημονες προσεχε αυτο προσεχε εκεινο δεν ξερεται να δινεται καμια αλλη χρησιμη συμβουλη επιτελους?
Μας πριξατε ταρχιδια να προσεχουμε δηλαδη ελεος......ΑΣ κατσουν ολοι σπιτια τους τοτε να μην κινδυνευουν απο τπτ.

Και δειτε επιτελους τα στατιστικα τροχαιων ατυχηματων στην ελλαδα και μετα μιλιστε λιγο....
που να τους πεις ρε φιλε να κανουν και με μηχανακι τη διαδρομη της συνοριογραμμης Ταυλανδης-Βιρμανιας με μηχανακι,γυρω στα 200 χμ ως το πιο ΒΔ χωριο της Ταυλανδης.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Συναγωνιστές χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να κλείσω κατάλυμα για Μπανγκόκ, Κο Σαμούι και Τσιάνκ Μάι. Σε ποιες περιοχές να κοιτάξω; Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο; Ποια η γνώμη σας για τα παρακάτω;

Bangkok

Kho Samui
Aυτό γιατί είναι τόσο φτηνό, είναι εντελώς για τον πούτσο; Αν ναι, γιατι έχει τόσο καλές κριτικές;

Chiang Mai
Τι παίζει εδώ; Σχεδόν όλα έχουν κοινόχρηστες τουαλέτες, κακές κριτικές και είναι πιο ακριβά απο Μπανγκοκ, Κο Σαμούι. Καμια βοήθεια / πρόταση;

Ευχαριστώ!
Αν δεν εισαι 100 τοις 100 σιγουρος για το ταξιδι, κοιτα το σαιτ για ξενοδοχειο να εχει δωρεαν ακυρωση. Ενα καλο ξενοδοχειο που ειχα μεινει περσι στη Μπανγκοκ ηταν το Μανχαταν στο σοι 15 που ειναι στρατηγικο σημειο. Επισης τα ξενοδοχεια που σου προτεινει ο Λυστ, ειναι πολυ καλα. Αν εισαι σιγουρος οτι θα πας νομιζω οτι πολυ καλες τιμες δινει το Sawadee.com αλλα χωρις ακυρωση. Επισης καλες τιμες σε καποια ξενοδοχεια εχει το viva.gr με δωρεαν ακυρωση στα περισσοτερα.
Εφετος εμεινα στο Ται παν, ενα απο τα καλυτερα ξενοδοχεια στη περιοχη της Σουκχουμβιτ, αλλα ειναι πολυ κοντα στο σοι Καου-μπου, και οπως ειπε και ο Λυστ, μπορει να διωξει καποια γκομενακια απο τα σαιτ γνωριμιων.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Τωρα, αν θες να παιξεις επι τοπου, και εισαι λιγο εμφανισημος, ενα καλο μερος ειναι το Πλατινουμ, ενα συγκροτημα με μικρομαγαζα, πισω απο το Σεντραλ γουορλντ, το κεντρικο μολ της Μπανγκοκ.
Πολυς κοσμος και πολλες πωλητριες. Κανε οτι ενδιαφερεσαι για χονδρικη, επαναλαμβανω αν εισαι λιγο εμφανισημος, θα βρεις ενδιαφερον το μερος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Στο Hooters ειχα παει τελευταια βραδια πριν φυγω,μου ειχε αρεσει αυτη στα αριστερα και την ειχα τραβηξει ενα βιντεακι  :grin:
αν και μαυριδερη που δεν ειναι το στυλ μου με καβλωσε η πουτανοφατσα που ειχε  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 81.jpg
    81.jpg
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 78.jpg
    78.jpg
    102,6 KB · Εμφανίσεις: 70

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Δεν εγινε τιποτα φυσικα αλλα τουλαχιστον απολαυσα το πουρο μου εκεινη τη βραδια  :grin:
να βαλω και εγω καμμια φωτο απο ταυλανδη χαχα

Συνημμένα

• 82.jpg
    82.jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 51

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ωραιος..
δε θυμαμαι αν την εχω ξαναποσταρει αλλα ενας απο τους καλητερους κολους που ειχα την τιμη να συνευρεθω ηταν απο την ινδονησια γκομενιτσα που συναντιθηκαμε περσυ στη σιγκαπουρη
δυστυχως η ευτυχως ανηκει στο παρελθον

Συνημμένα

• 1240640_3545826780768_464685738_n.jpg
    1240640_3545826780768_464685738_n.jpg
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 10729054_10200137585798801_336794988_n.jpg
    10729054_10200137585798801_336794988_n.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Like
Αντιδράσεις: 968

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ωραιος..
δε θυμαμαι αν την εχω ξαναποσταρει αλλα ενας απο τους καλητερους κολους που ειχα την τιμη να συνευρεθω ηταν απο την ινδονησια γκομενιτσα που συναντιθηκαμε περσυ στη σιγκαπουρη
:kneel: :kneel: :kneel: θεος

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ωραιος..
δυστυχως

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Στο Hooters ειχα παει τελευταια βραδια πριν φυγω,μου ειχε αρεσει αυτη στα αριστερα και την ειχα τραβηξει ενα βιντεακι  :grin:
αν και μαυριδερη που δεν ειναι το στυλ μου με καβλωσε η πουτανοφατσα που ειχε  :grin: :grin: :grin:
Ρε που καταντησαμε οι αμερικανες στα αμερικανικα hooters να εχουν καλυτερα σωματα απο τις ταυλανδεζες στα ται hooters...βουρ για λαος η καμποτζη :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom