Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μπαλκαν θα σε στειλω πριβε τις ρουμανες που περασαν απο τη ζωη μου να πεις γνωμες
σου λεω εκ των προτερων
δηλ,αν τις κρεμασεις ολες,κατα 99.99% θαχεις κανει το right think!!!! :grin:
στειλτεςμαζι με πολη τοπο καταγωγης νακερδισουμε χρονο στα συμπερασματα  ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σου λεω εκ των προτερων
δηλ,αν τις κρεμασεις ολες,κατα 99.99% θαχεις κανει το right think!!!! :grin:
στειλτεςμαζι με πολη τοπο καταγωγης νακερδισουμε χρονο στα συμπερασματα  ;)
ελλαδα ρε τις γνωρισα ολες , αλλα καταγωγη διαφορετικη θα στα αναλυσω
τεσπα ειμαστε οφ-τοπικ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παρε 30αρα + για σενα φιλος , με το λακη ινσομνια τις ψωνισαμε αλλα ο ψηλος δε γουσταρε τη φιλη της (δεν ειχε αδικο) και πηρα μονο αυτη σε τιμη ευκαιριας (1000 για κανα 6ωρο μετα μεσημεριασε ,σπιτι δρομο)
ενα λεω
εκτιμισα και τα μιλφ μαυτην

Συνημμένα

• 1482855_1397911207117499_1708777605_n.jpg
    1482855_1397911207117499_1708777605_n.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 17

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Ειπαμε. Τα μιλφονια την ιδρωνουν την φανελα. Το ριζακι τους το κερδιζουν με κοπο.

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
31
Like
1.826
Πόντοι
1.071
Και η δικιά μου συμβολή στο νήμα.

Συνημμένα

• 20160122_043216.jpg
    20160122_043216.jpg
    362,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Like
Αντιδράσεις: 968

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Stefan 30+ ειναι αυτη ρε φιλε???εγω για 22-24 θα την εκοβα.. :- ωραιο μωρο παντος!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλη ηταν , προστυχαντζα ,φορουσε κολητο μαυρο διαφανο σορτς με το που την κολλησα πηρε τα χερια και τα εβαλε απο μεσα στον πανικο δε καταλαβαινε κανεις
ενοειτε δεν φορουσε τιποτα και το ειχε λεηζαρισμενο πραγμα σπανιο γιαυτες....ε δεν ηθελε και πολυ να με πεισει

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συναγωνιστές χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να κλείσω κατάλυμα για Μπανγκόκ, Κο Σαμούι και Τσιάνκ Μάι. Σε ποιες περιοχές να κοιτάξω; Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο; Ποια η γνώμη σας για τα παρακάτω;

Bangkok

Kho Samui
Aυτό γιατί είναι τόσο φτηνό, είναι εντελώς για τον πούτσο; Αν ναι, γιατι έχει τόσο καλές κριτικές;

Chiang Mai
Τι παίζει εδώ; Σχεδόν όλα έχουν κοινόχρηστες τουαλέτες, κακές κριτικές και είναι πιο ακριβά απο Μπανγκοκ, Κο Σαμούι. Καμια βοήθεια / πρόταση;

Ευχαριστώ!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Aγαπητέ φίλε τα ξενοδοχεία  που έχεις επιλέξει στην Bangkok είναι σε όλα τα σημεία του ορίζοντα.
Καλύτερα πες μας τι θες να κάνεις  , τι ανέσεις χρειάζεσαικαι τι ποσό διαθετεις για να πάρεις να πάρεις τις ανάλογες απαντήσεις.
Στο  Σαμούι το ξενοδοχείο που έχεις είναι σε παραθαλάσσιο τουριστικό χωριό, που ναι μεν έχει ωραία παραλία κτλ αλλά από σεξ σκηνή δεν έχει σχεδόν τίποτα. Η Chaweng beach και η Lamai beach όπου έχει την περισσότερη ζωή απέχουν 7 και 12 χλμ αντιστοιχα. Το κακό είναι ότι τα ταξι δαγκώνουν πολύ εκεί.
Στα ξενοδοχεία πάντα κοίτα  και την περιοχή. Για μένα τι να το κάνω φτηνό  παλάτι στην Χασιά και να θέλω να βγαίνω πχ στο Γκάζι. Την διαφορά  στο πολλαπλάσιο θα την πληρώσω στα μεταφορικά. Πες και δω τι θέλεις για να έχεις προτάσεις.
Τέλος το booking.com που κοιτάζεις είναι από τα ακτιβότερα sites.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
την ψηνω καιρο στο φουμπου
πρωην αστερι του σουγκαρ σουγκαρ
τωρα σουλατσαρει καπου μεταξυ σοι 8 και σοι made thailand , εχει φραγκα αλλα κανει το σπορ απο χομπυ ,εχω κολλησει
την ξερει κανεις?
Αξιολογο κομματι και γαμευσιμο  :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Aγαπητέ φίλε τα ξενοδοχεία  που έχεις επιλέξει στην Bangkok είναι σε όλα τα σημεία του ορίζοντα.
Καλύτερα πες μας τι θες να κάνεις  , τι ανέσεις χρειάζεσαικαι τι ποσό διαθετεις για να πάρεις να πάρεις τις ανάλογες απαντήσεις.
Στο  Σαμούι το ξενοδοχείο που έχεις είναι σε παραθαλάσσιο τουριστικό χωριό, που ναι μεν έχει ωραία παραλία κτλ αλλά από σεξ σκηνή δεν έχει σχεδόν τίποτα. Η Chaweng beach και η Lamai beach όπου έχει την περισσότερη ζωή απέχουν 7 και 12 χλμ αντιστοιχα. Το κακό είναι ότι τα ταξι δαγκώνουν πολύ εκεί.
Στα ξενοδοχεία πάντα κοίτα  και την περιοχή. Για μένα τι να το κάνω φτηνό  παλάτι στην Χασιά και να θέλω να βγαίνω πχ στο Γκάζι. Την διαφορά  στο πολλαπλάσιο θα την πληρώσω στα μεταφορικά. Πες και δω τι θέλεις για να έχεις προτάσεις.
Τέλος το booking.com που κοιτάζεις είναι από τα ακτιβότερα sites.

Τύπε μου στόχος μου απο το ταξίδι αυτο ειναι να πάρω μια ιδέα του τι εστι ταιλανδη. Δε με ενδιαφέρει να γαμαω καθε μερα και διαφορετική πουτανα, θα πάρω 2-3-4 ετσι για το παλμαρέ και αυτο ήταν. Όσον αφορά το θέμα γυναικες θα προσπαθήσω να παίξω μπάλα με νορμαλ κοπέλες και οτι βγει (εδω θα ήθελα επισης βοηθεια, τι ψάχνουν οι ταιλανδες, τι κοιτάνε, τι παραμυθι θέλουν να ακούσουν).

Τωρα όσον αφορά ανέσεις, το μονο που με απασχολεί ειναι να εχω καλο, διπλό κρεβάτι, δικό μου μπάνιο και να ειμαι μόνος στο δωμάτιο, τίποτα αλλο. Στην μπανγκοκ φαντάζομαι οι μετακινήσεις γίνονται με μετρο, οποτε θελω το ξενοδοχείο μου να ειναι κοντα σε σταθμό του μετρο για να μετακινούμαι. Σε τσιανκ μαι και κο Σαμουι δεν εχω ιδέα, πως γίνονται οι μετακινήσεις εκει; Ίδια ερώτηση για τσιανκ μαι.

Αν το booking ειναι ακριβό που να κοιτάξω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom