Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Καλα του κολου το καταντησατε το νημα!!
Ναι αλλα τι κωλο ??
Απο αυτους που αγναντευουν τα αστερια !!
Καλα του κολου το καταντησατε το νημα!!
σου λεω εκ των προτερωνμπαλκαν θα σε στειλω πριβε τις ρουμανες που περασαν απο τη ζωη μου να πεις γνωμες
κωλο-φαση τυπεΚαλα του κολου το καταντησατε το νημα!!
ελλαδα ρε τις γνωρισα ολες , αλλα καταγωγη διαφορετικη θα στα αναλυσωσου λεω εκ των προτερων
δηλ,αν τις κρεμασεις ολες,κατα 99.99% θαχεις κανει το right think!!!!
στειλτεςμαζι με πολη τοπο καταγωγης νακερδισουμε χρονο στα συμπερασματα ;)
παρε 30αρα + για σενα φιλος , με το λακη ινσομνια τις ψωνισαμε αλλα ο ψηλος δε γουσταρε τη φιλη της (δεν ειχε αδικο) και πηρα μονο αυτη σε τιμη ευκαιριας (1000 για κανα 6ωρο μετα μεσημεριασε ,σπιτι δρομο)Για κωλο-γερους
παγκοσμιωςΕιπαμε. Τα μιλφονια την ιδρωνουν την φανελα. Το ριζακι τους το κερδιζουν με κοπο.
ωραιοςΚαι η δικιά μου συμβολή στο νήμα.
30+ επιοικως 32 ειπε βαλε και 2-3 κρυμεναStefan 30+ ειναι αυτη ρε φιλε???εγω για 22-24 θα την εκοβα.. :- ωραιο μωρο παντος!!
κολαρικος σφιχτηςΚαι η δικιά μου συμβολή στο νήμα.
κολαρικος σφιχτης
Ντρεπόταν να ανοίξει τα πόδια για φώτο
Αξιολογο κομματι και γαμευσιμοτην ψηνω καιρο στο φουμπου
πρωην αστερι του σουγκαρ σουγκαρ
τωρα σουλατσαρει καπου μεταξυ σοι 8 και σοι made thailand , εχει φραγκα αλλα κανει το σπορ απο χομπυ ,εχω κολλησει
την ξερει κανεις?
Aγαπητέ φίλε τα ξενοδοχεία που έχεις επιλέξει στην Bangkok είναι σε όλα τα σημεία του ορίζοντα.
Καλύτερα πες μας τι θες να κάνεις , τι ανέσεις χρειάζεσαικαι τι ποσό διαθετεις για να πάρεις να πάρεις τις ανάλογες απαντήσεις.
Στο Σαμούι το ξενοδοχείο που έχεις είναι σε παραθαλάσσιο τουριστικό χωριό, που ναι μεν έχει ωραία παραλία κτλ αλλά από σεξ σκηνή δεν έχει σχεδόν τίποτα. Η Chaweng beach και η Lamai beach όπου έχει την περισσότερη ζωή απέχουν 7 και 12 χλμ αντιστοιχα. Το κακό είναι ότι τα ταξι δαγκώνουν πολύ εκεί.
Στα ξενοδοχεία πάντα κοίτα και την περιοχή. Για μένα τι να το κάνω φτηνό παλάτι στην Χασιά και να θέλω να βγαίνω πχ στο Γκάζι. Την διαφορά στο πολλαπλάσιο θα την πληρώσω στα μεταφορικά. Πες και δω τι θέλεις για να έχεις προτάσεις.
Τέλος το booking.com που κοιτάζεις είναι από τα ακτιβότερα sites.