εχει απολα , και σαβουρια , και γλιφιτζουρια , και παπλωματα , και φευγατες και θειτσες και εξωτικα μοντελα , και γκομενιτσες διπλανης πορτας σαν αυτηνΠολυ ωραιο μωρο!
χρονος και διαθεση και χρημα να υπαρχει σε λογικα πλαισια
εχει απολα , και σαβουρια , και γλιφιτζουρια , και παπλωματα , και φευγατες και θειτσες και εξωτικα μοντελα , και γκομενιτσες διπλανης πορτας σαν αυτηνΠολυ ωραιο μωρο!
Δηλαδη εσυ balkan εαν σου την πεφτουν ελληνιδες 1,60 με 1,65 ηλικιες 20-26 θα πεις οχι λογο υψους?
Ριξε μια φωτο σου να δουμε και σενα τι μοντελο εισαι για να δουμε που απαιτεις κιολας.
Να σου πω εγω που τον ξερω,μια χαρα ειναι εμφανισιακα αν και εχει βαλει λιγα κιλαΔηλαδη εσυ balkan εαν σου την πεφτουν ελληνιδες 1,60 με 1,65 ηλικιες 20-26 θα πεις οχι λογο υψους?
Ριξε μια φωτο σου να δουμε και σενα τι μοντελο εισαι για να δουμε που απαιτεις κιολας.
Να σου πω εγω που τον ξερω,μια χαρα ειναι εμφανισιακα αν και εχει βαλει λιγα κιλα
1,90 ειναι ο ανθρωπος, ε τις ταπες δεν τις γουσταρει και καλα κανει και κατα την δικια μου αποψη.
ειπαμε γουστα ειναι αυτα,σεβαστα απο ολους.
Ευτυχώς !!! Γιατί όλοι εμείς οι followers του thread της Ταιλάνδης είμαστε παραδοσιακά ομορφάντρες !!!![]()
![]()
Μη χαλάσει το κάρμα του thread !!!![]()
![]()
![]()
Οχι φυσικα δεν παει και με το υψος.και επηδει ειναι 1,90 τι σημαινει οτι ειναι και παιδαρας? με το υψος παει?
πρωινες εξηγησεις και σχεδιασμοι της επομενης μερας στη διαρκεια αναμονης πρωινου
![]()
![]()
Λεω να βαλετε ολοι απο μια φωτο σας για να βγαλουμε τον πιο ομορφο!!!
δεν το καναμε χεχε το εχω πει 100 φορες , ετσι για τη πλακα ο ασχημοτερος κερδιζει μια πουτανα 2ωροΤο είχαμε κάνει πιο παλιά !!! Αλλά δεν βρήκαμε κριτική επιτροπή !!!![]()
![]()
σατ απ ρεΚαι συ ρε stefan αναννεωσε λιγο τις φωτο σου που ειναι απο το πολεμο τον Βιετγκογκ...ελεος πια.
Πας τοσες φορες βγαλε κανα καινουργιο μουνι μπαγιατικα μας βαζεις συνεχως?![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι λιγα χρονια πριν στη συγκεκριμενηΤύπε αν εισαι εσυ στις φωτο εισαι ωραίος άνδρας και αποψη μου πως ψαρεύεις σε πιο ρηχά νερά απο οτι μπορεις... Ο καθένας βέβαια με τα γούστα του...