Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
υποψιν ποτε δεν εχει πληρωσει ταυλανδη, αν και καποιες φορες ειχε υποψιες οτι
τα ειχε με καποιες semi-pro, αν και ποτε δεν του ζητησαν λεφτα

Στην ταυλανδη και να μην πληρωσεις ποτε σε γκομενες...μαλλον αδυνατον!!Ο Γαλλος μαλλον ειναι παραμυθαντζης...σαν τον Σταματη τον Ελληνα....χεχε
τον συγκεκριμενο τον ξερω απ το 2008 οταν πηγαιναμε μαζι σε σχολη για τη γλωσσα
25 χρονων τοτε εμφανισιμος ψηλος, πηδουσε μια καθηγητρια και μια γραμματεα απ τη σχολη ταυτοχρονα
απο εκεινη την περιοδο εχω κρατησει και τις περισσοτερες γνωριμιες μου
μαλλον δεν ξερεις καθολου απο μπανγκοκ
ολα νομιζεις οτι ειναι πληρωμενος ερωτας
νανα, πατπονγκ, σοι καομποι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
Δεν εχω την απαιτηση να παω με μικροτερες απο 35 (ειδικα Κινεζες που και 40αρες φαινονται σαν 25αρες), δεν ειμαι ωραιος, αλλα η δουλεια μου με αναγκαζει να ειμαι κοινωνικος.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν εχω την απαιτηση να παω με μικροτερες απο 35 (ειδικα Κινεζες που και 40αρες φαινονται σαν 25αρες), δεν ειμαι ωραιος, αλλα η δουλεια μου με αναγκαζει να ειμαι κοινωνικος.
σορρυ για το δεν εισαι εμφανισιμος (δε σε ξερω κιολας)
μπορει να εισαι 55αρης κουκλος,  απλα δε μπορεις να "συναγωνιστεις" τα νιατα του εννοω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
Ειμαι κατω του μεσου ορου απο ομορφια, αλλα ποτε δεν εχω κυκλοφορησει Μπανγκοκ με βερμουδα και σαγιοναρα, και οπως σου ειπα λογω επαγγελματος εινμαιαναγκασμενος να ειμαι πολυ κοινωνικος. Και λογω ηλικιας μπορωφ να πω και μια κουβεντα παραπανω, χωρις να κοκκινιζω και χωρις να με παρεξηγουν.  Επειδη κατεβαινω σε Κινα και Ταυλανδη για δουλειες εχω καποιες γνωριμιες και με γυναικες εκτος κυκλωματος, χωρις φυσικα να χρειαστει να πληρωσω, ασχετο αν εγω αποφευγω γιατι δεν θελω να κοροιδευω, και δεν θελω να δεσμευθω.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Και περιμενεις εσυ να παει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ της Πατταγια στο Τσατουτσακ ; :grin: :grin:
φιλε λορδε (εισαι παντα φωνη λογικης)
το θρεντ το διαβαζουν χιλιαδες
μια σημαντικη (μειοψηφια βεβαια) πιστευω
οτι ενδιαφερετε για "παιχνιδι" και εκτος πληρωμενου
μπαινω σπανια πλεον αλλα πριν κατι σελιδες ενας εγραφε οτι του αρεσουν οι γιαπωνεζες
τουριστριες
σιγουρα υπαρχει κοινο που ενδιαφερετε

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
τον συγκεκριμενο τον ξερω απ το 2008 οταν πηγαιναμε μαζι σε σχολη για τη γλωσσα
25 χρονων τοτε εμφανισιμος ψηλος, πηδουσε μια καθηγητρια και μια γραμματεα απ τη σχολη ταυτοχρονα
απο εκεινη την περιοδο εχω κρατησει και τις περισσοτερες γνωριμιες μου
μαλλον δεν ξερεις καθολου απο μπανγκοκ
ολα νομιζεις οτι ειναι πληρωμενος ερωτας
νανα, πατπονγκ, σοι καομποι
Ρε φιλε ξεκολα...και καταλαβαινε τι γραφω!! και γω εχω γαμησει τζαπα,αλλα αυτο δεν ειναι κανονας!
και απο Bkk ξερω και απο ολα ξερω! και τεσπα ασε τον Γαλλο τωρα εσυ τι κανεις?

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
και κατι αλλο πες στο φιλο σου τον γαλλο: αν οι ταυλανδες ειναι μια φορα τρελοκομεια οι κινεζες ειναι 21...χεχε και αν ειναι να πας εκει για να γαμας κινεζες στο 2ο ή 3ο ραντεβου καθομαι εδω και πηδαω Ελληνιδες απο το 1ο...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
εγω πιστευω εαν ειναι καποιος νεος και εμφανισιμος μονιμος κατοικος της BKK Ανετα μπορει να γαμαει τζαμπα εαν μπει σε κυκλωματακια και ειναι κοινωνικος.
Τουλαχιστον για μενα που εχω κατι κυκλωματα με ταιλανδους BKK Ετσι και εμενα κατω μονιμας στανταρ πολλες φορες θα πηδουσα τζαμπα και το πιστευω ακομη και τωρα αν παω χωρις υπερβολες.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Εγω πιστεύω ότι ο Κωλογερος είναι εμφανισιμος ( δείχνει πολύ μικρότερος από ότι είναι) , είναι κοινωνικός, δεν κυκλοφορεί με παντόφλα αλλά δεν πάει ποτέ Τσατουτσακ παρά μόνο  Beer  garden , thermae,  και άλλα πουτανομάγαζα της Sukhumvit.  :s&m_2:

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
το αγαπημενο μου θερντ,διαβαζω και λεω καποια μερα ισως τα καταφερω να τα δω απο κοντα  :coffee: :coffee:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ο φιλος κωλογερος αποτελει για τους υπολοιπους εδω μεσα το ιδεωδες προτυπο, για αλλους βραχυπροθεσμα για αλλους μακροπροθεσμα. :rockon:

Σεβασμος ρεμαλια !!! :hi: :hi: :rockon: :rockon:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
έλειψα για λίγο και ξεσπάθωσαν ορισμένοι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, δεν παυει να ισχυει ομως, οτι αν εχεις μπατοπουλα εισαι ο Μπραντ Πητ, και οχι μονο στη Ταυλανδη :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, δεν παυει να ισχυει ομως, οτι αν εχεις μπατοπουλα εισαι ο Μπραντ Πητ, και οχι μονο στη Ταυλανδη :grin:

Brand Pit = Baht Pit

H εξισωση ισχυει για επαγγελματιες στη Ταιλανδη !!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ειδικά αυτός ο απατεώνας  με τά  πολλά  nicname ο κλώνος, του κλώνου, ω κλώνε.
Το παλικάρι το ληστέψανε   βρε  κλώνε στον δρόμο.
Δεν το βαράγανε με τα τακούνια  τα τραβέλια στις τουαλέτες, γιατί δεν είχνα πληρώσει για τις “υπηρεσίες” που του παρείχαν σαν και εσένα.

'Οσο για το στήσιμο και το ψάρεμα  κορόιδων στα βόρεια με  τα κολλητάρια σου, τα έμαθα.

Φιλαράκια  για κορόιδα  ψάχνει ο φίλος να επενδύσουν στις δήθεν μπίζνες που στήνει.  
Ρωτήστε   όσοι βρίσκεται στο Πουκέτ για τον Αντωνάκη με το μασάζ.

Αυτός  είναι ο κύριος   Fusio,  belsito, lousiano και άλλα πολλά.
Νύχτα έφυγε από εκεί .

Όσο για τα σεντόνια   όσοι έχουν γνώσεις γράφουν σεντόνια, εσύ μόνο ποιηματάκια του Καζαμία και αυτά σκωπτικά .
Άντε τελικά  ρε φλώρο, πισωγλέντι , για να  βρεις λίγο χρήμα  να ικανοποιήσεις  τις επιθυμίες του κώλου σου από κανένα θύμα εδώ μέσα, μας τα έπρηξες

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Όταν πάς στην έκθεση πές μου να βρεθούμε κωλο-γερος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.