Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
μια χαρα τον μιλαω!! αυτος πρεπει να συγκρατει τα νευρακια του..και να μην βριζει σαν καραγωγεας...και φυσικα να ανεχεται και κριτικη σε οτι γραφει! δεν ειναι δυνατον να μην δεχθει κριτικη οταν γραφει 2-3 σελιδες αναλυση για το σπονσοριλικι?και το λουλης μου ηρθε αυθορμητο οπως σε καθε νοημονα με τις φωτογραφιες που ανεβασε...χεχε!!επισης αν θελει μπορει να του το αποδειξω με κοσμιο διαλογο ποσο αμερικανακι gringo ειναι συμφωνα και με αυτα που γραφει σε αλλα θρεντ.

Τη κριτικη οταν ειναι καλοπιστη ασφαλως και τη δεχομαι γιατι μονο να μαθω κατι καινουργιο εχω απο αυτη.

Εσυ ομως δεν κανεις κριτικη,απλως ειρωνευεσαι. Η ειρωνια δεν ειναι κριτικη. Δεν ειναι μαλλια τα γενια.

Το γιατι ειρωνευεσα τους παντες ειναι δικο σου θεμα. Λυσε το.

Με κανενα αλλο εδω μεσα δεν εχω τσακωθει εκτος απο εσενα και μονο αφου με ειρωνευτηκες.

Και μια και αναφερεσαι σε αλλα threads. Στο σχετικο thread της κουβας ισχυριστηκες ειρωνευομενος, οτι ξερεις καλυτερα τη κουβα απο ανθρωπο που μενει 22 χρονια στο παναμα και εχει παει στη κουβα αναριθμητες φορες.

Δικαιως λοιπον και εκεινος σε απεκαλεσε ανεγκεφαλο (idiota ). Τι πιο φυσικο απο το να σε βρισει καποιος οταν τον ειρωνευεσαι ?? Βεβαια εσυ δεν πτοηθηκες και τον απεκαλεσες τρακαδορο χωρις να τον ξερεις.

Για του λογου το αληθες οριστε το link του thread.

Και να μην αναφερθω σε μια σειρα απο αλλους ανουσιους καυγαδες που εχεις κατα καιρους στυσει με ενα σωρο παλιους φιλους του thread ως belsito η μια σειρα απο αλλους κλωνους που εφτιαχνες οταν γινοσουν ρεζιλι και σε εκαναν banned απο το site.

Αρα το θεμα δεν το εχεις μαζι μου το εχεις γενικα.

Ακομα και στο ποστ σου που παραπανω παραθετω εξακολουθεις να ειρωνευεσαι.

Το ποσο απασχολει το thread αν εγω ειμαι gringko farang η οποιαδηποτε αλλη ειρωνικη παπαρια γραφεις για μενα  δεν χρειαζεται βεβαια σχολιασμο.

Γιατι δεν περιοριζεσαι στο thread "Τραβελια με προσοντα " οπου τακτικα ποσταρεις ?? Οπως οι υπολοιποι φιλοι του  thread λενε, και οπως και ο ιδιος εχει αυτοαναγορευθει σε παλιο σου thread ως "Ο βασιλιας των κωλομπαραδων". Το thread αυτο σποτελει το φυσικο σου χωρο. Βολεψου εκει και κανε μια προσπαθεια να μην τσακωθεις και εκει, αν και χλωμο το βλεπω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
γαματο φιλε
και δεν εχω παει ποτε....ταλιρο ειπε ο αλλος η μεση ταριφα εκει ε? πρεπει να εχει ΑΑ προιοντα
χρειαζετε επισκεψη εστω και για ποτακι
Για λονγκ 4000 αλλα πολλες κατεβαινουν και στα 2500, για σορτ 2500 και κατεβαινουν στα 2000. Για προμιλφοκαταστασεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Ελα τωρα μην το γαμας το θεμα!! εισαι λιγο γκαγκαου αλλα εχεις πει και ωραιες ατακες και σε εχω σε καποιου ειδους εκτημηση,,
Βλεπεις πουθενα να αναφερομαι σε σενα; :think:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Βλεπεις πουθενα να αναφερομαι σε σενα; :think:

Αγαπητέ Γέρο τον έθιξες μην κρυβόμαστε.
Ο ίδιος άνθρωπος είναι με τα  πολλά ψευδώνυμα : Κλεφτοκοτάς, Κοτοπνίκτης, Παπατζής, Σουλατσαδόρος, Αεριτζής, Πισωκίνητος, Πισωγλέντης, Ταληροφονιάς.

Εεεε, τον έθιξες πως να το κάνουμε  .

Θέλει η πουτάνα να  κρυφτεί βλέπεις, μα η χαρά δεν την αφήνει.
Τόσο  μ.....ας είναι κάθετε και δοξάζει για το εαυτό του και ζητά την θριαμβευτική επάνοδο του με άλλο  παλιότερο ψευδώνυμο ως Lousiano .
Κλασική περίπτωση διπολικού ανθρώπου στα όρια της σχιζοφρενίας

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Γιατι δεν περιοριζεσαι στο thread "Τραβελια με προσοντα " οπου τακτικα ποσταρεις ?? Οπως οι υπολοιποι φιλοι του  thread λενε, και οπως και ο ιδιος εχει αυτοαναγορευθει σε παλιο σου thread ως "Ο βασιλιας των κωλομπαραδων". Το thread αυτο σποτελει το φυσικο σου χωρο. Βολεψου εκει και κανε μια προσπαθεια να μην τσακωθεις και εκει, αν και χλωμο το βλεπω.

Βασιλιάς των κωλομπαράδων;;;

Πω πω  παραπληροφόρηση. 
Όταν αναζητάς τραβέλια  με προσόντα για άλλη χρήση τα θες.
Για την διάνοιξη της  πρωκτικής σου οδού .
Μην κακοποιούμε την ελληνική γλώσσα.

Μάλλον  ως  Αυτοκράτορας του κώλου θα ήταν πιο πιστευτός.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Επειδη ειμαστε ολοι ενηλικες/++ και καποιου μορφωτικου επιπεδου οι περισσοτεροι, απο οτι εχω καταλαβει απο τα γραφομενα σας θα ηθελα να σας παρακαλεσω να σταματησετε να ασχολειστε με το συγκεκριμενο ατομο.
Δειξτε κατανοηση στο προβλημα του (δυσλεξια) και σεβασμο στο φορουμ με το να μη τσιμπατε και απαντατε.
Και εσεις χαλιεστε και το νημα χαλατε και δεν προκειτε ΠΟΤΕ να κερδισετε τιποτε ερχομενοι σε αντιπαραθεση με προβληματικα ατομα.
Εαν δεν ξερεται τη συγκεκριμενη νοσο ψαχτε το λιγο και θα καταλαβετε.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Θα ειναι κατω καποιος τον Μαη ;; απο μεσα Μαη και μετα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Προμιλφοκατασταση στην ται ειναι οι 25αρες :2funny: :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημεριζω απο Bangkok. Πέρασαν ήδη οι πρώτες μέρες και οι εντυπώσεις παραμένουν ίδιες με τα προηγούμενα ταξίδια.  Στάθηκα τυχερός γιατί το ένα μωρό από το thaifriendly που το κράτησα ΠΣΚ είχε αυτοκίνητο και έτσι γυρίσαμε και πολλά μέρη. Πήγαμε σε μια πλωτή αγορά λίγο έξω από την πόλη την οποία αξίζει κάποιος να επισκεφτεί  αλλά δεν θυμάμαι όνομα γιατί υπάρχουν 3-4 περίπου.  Μπορείς είτε να νοικιάσεις βάρκα  για prive περιήγηση με ένα χιλιαρικάκι  , αυτό κάναμε με τον κολλητό μου και τα γκομενάκια, είτε να πάρεις  με άλλους μαζί που νομίζω ότι κοστιζε κανα κατοστάρικο. Ωραια εμπειρία για καμια ώρα αν και το είχα ξανακάνει παλαιότερα. Την Κυριακή  με αφορμή αυτά που διάβασα εδώ πήγαμε στην Τσατουτσακ μάρκετ. Απίστευτα πολύ κόσμος  σε μια αγορά  που σχεδόν έβρισκες τα πάντα από πιάτα και αναμνηστικά μέχρι ότιδήποτε μαλακία μπορεί να φανταστεί ο νους. Πολλοί τουρίστες κυριώς κινέζοι που τους καταλάβαινες από τα μπινελίκια που τρώγαν από τους μαγαζάτορες για το εξαντλητικό σπασαρχιδικό παζάρι που κάναν για 5 και 10 μπατ. Σε μια γωνία είχε και μια ουρά από κινέζες που περίμεναν υπομονετικα  μπροστά από ένα πρόχειρο γραφείο να κλείσουν ραντεβού για πήδημα με ένα Γάλλο που είχε βαρεθεί τις Ταιλανδές.........
Απο βραδυνή απασχόληση χθες και προχθές είδα αρκετά. Την Κυριακη βραδυ πεθαμένο το levels, με αρκετά κλασσάτα κομμάτια το  Oskar  αλλά δεν μάθαμε από τιμές γιατί πηγαμε μόνο για μάτι . Στο Bangkok beat είχε 5-6 τρελόμουνα που χόρευαν ακατάπαυστα και αρκετές σαβουρόγριες.
Τα δε αγόρια ο μεγαλύτερος  μόλις τελείωσε γυμνάσιο. Όλοι από 55 και πάνω με μέσο όρο τα 65. Χορεύανε και αυτοί στους ρυθμούς της live μπάντας. Καθίσαμε για λίγο έξω για τσιγάρο και από το μαγαζί βγήκε ένας παππούς γύρω στα 80 υποβασταζάμενος από δύο κορίτσια που τον βάλανε στο ταξί  με το τιλακ του να ακολουθεί. Αξιος πολεμιστής μέχρι το φινάλε του !!!
Μου την έπεσε ένα απίστευτο αστέρι με καστανόξανθο μαλλί , κορμάρα με βυζί αλλά δεν επαιξα λόγω ότι δεν υπήρχαν πια βόλια στο όπλο ...... Μεγάλη μαλακία μου.
Στην συνέχεια κατά τις 01.30 πεταχτήκαμε και στο Thermae του γέρου. Το μαγαζί έλεγε ότι κλείνει στις μία αλλά είδαμε την πόρτα ανοιχτή και μπήκαμε. Δεν μοιάζει σε τίποτα με τίς χλιδάτες ντισκο και κυριλάτα gogo. Υπόγειο μπαρακι, χαμηλοτάβανο με αναμένα φώτα και πολύ χαμηλή μουσική, μάλλον λόγω της ώρας. Μπύρες και ποτά από 100 έως 130 μπατάκια. Τίγκα στους γιαπωνέζους. Τα κορίτσια , γύρω στα 60-70  πιτσιρίκια τα περισσότερα ήταν στημένα στην σειρά γύρω γύρω  ακούνητα λες και ήταν σε αναφορά λόχου περίμεναν τα τζαπάνια που καθόταν απέναντι σε μια μεγάλη μπάρα με σχημα S και σκαμπό και από  τις δύο μεριές , πίνοντας μόνοι τους το ποτό τους, να τις καλέσουν. Η ποιότητα πολύ μέτρια για τα γούστα μου. Πολλές κοντοστούπες και χτικιάρες. Ενας διπλα φωνάζει μια από αυτές που καθονταν στην αναφορά. Του λέει 4500 λονγκ και 2500 σόρτ. Μου πέσαν τα σαγώνια. Αυτές ήταν του χιλιάρικου άντε 1500 το καλοκαίρι στην Tiger.
Ο Γιαπωνέζος χωρίς παζαρια και τσιριμόνιες φόρτωσε και την έκανε. Γαμώ την φάρα τους γαμώ που να τους γίνει το γιεν αργεντίνικο πέσος. Έχουν γαμήσει την αγορά πληρώνοντας ακόμα και τα απολοιφάδια για σλοβάκικα μοντελα.
Η Δευτέρα πέρασε στο χαλαρό . Βολτιτσα στο Siam Paragon για  μεσημεριανό φαγητό και μάτι. Οι περισσότερες φοιτητριούλες μπουκιά και συγχώριο. Αγαλιάση για τα μάτια .
Το βράδυ Bangkok beat  στο χαλάρο. Πήρα ποτάκι σκανάρισα τον μικρό χώρο σε δύο τρία λεπτά και βγήκα έξω λόγω τσιγάρου. Πουθενά το τρελλόμουνο της προηγουμένης μέρας. Έτσι είναι οι μαλακίες πληρώνονται. Φόρτωσα  μια  καστανή κατα τις δύο με 1500 για σορτάκι. Τιποτα σπουδαίο....
Αναμονή για σήμερα και βουρ για χωριό αύριο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλημεριζω απο Bangkok. Πέρασαν ήδη οι πρώτες μέρες και οι εντυπώσεις παραμένουν ίδιες με τα προηγούμενα ταξίδια.  Στάθηκα τυχερός γιατί το ένα μωρό από το thaifriendly που το κράτησα ΠΣΚ είχε αυτοκίνητο και έτσι γυρίσαμε και πολλά μέρη. Πήγαμε σε μια πλωτή αγορά λίγο έξω από την πόλη την οποία αξίζει κάποιος να επισκεφτεί  αλλά δεν θυμάμαι όνομα γιατί υπάρχουν 3-4 περίπου.  Μπορείς είτε να νοικιάσεις βάρκα  για prive περιήγηση με ένα χιλιαρικάκι  , αυτό κάναμε με τον κολλητό μου και τα γκομενάκια, είτε να πάρεις  με άλλους μαζί που νομίζω ότι κοστιζε κανα κατοστάρικο. Ωραια εμπειρία για καμια ώρα αν και το είχα ξανακάνει παλαιότερα. Την Κυριακή  με αφορμή αυτά που διάβασα εδώ πήγαμε στην Τσατουτσακ μάρκετ. Απίστευτα πολύ κόσμος  σε μια αγορά  που σχεδόν έβρισκες τα πάντα από πιάτα και αναμνηστικά μέχρι ότιδήποτε μαλακία μπορεί να φανταστεί ο νους. Πολλοί τουρίστες κυριώς κινέζοι που τους καταλάβαινες από τα μπινελίκια που τρώγαν από τους μαγαζάτορες για το εξαντλητικό σπασαρχιδικό παζάρι που κάναν για 5 και 10 μπατ. Σε μια γωνία είχε και μια ουρά από κινέζες που περίμεναν υπομονετικα  μπροστά από ένα πρόχειρο γραφείο να κλείσουν ραντεβού για πήδημα με ένα Γάλλο που είχε βαρεθεί τις Ταιλανδές.........
Απο βραδυνή απασχόληση χθες και προχθές είδα αρκετά. Την Κυριακη βραδυ πεθαμένο το levels, με αρκετά κλασσάτα κομμάτια το  Oskar  αλλά δεν μάθαμε από τιμές γιατί πηγαμε μόνο για μάτι . Στο Bangkok beat είχε 5-6 τρελόμουνα που χόρευαν ακατάπαυστα και αρκετές σαβουρόγριες.
Τα δε αγόρια ο μεγαλύτερος  μόλις τελείωσε γυμνάσιο. Όλοι από 55 και πάνω με μέσο όρο τα 65. Χορεύανε και αυτοί στους ρυθμούς της live μπάντας. Καθίσαμε για λίγο έξω για τσιγάρο και από το μαγαζί βγήκε ένας παππούς γύρω στα 80 υποβασταζάμενος από δύο κορίτσια που τον βάλανε στο ταξί  με το τιλακ του να ακολουθεί. Αξιος πολεμιστής μέχρι το φινάλε του !!!
Μου την έπεσε ένα απίστευτο αστέρι με καστανόξανθο μαλλί , κορμάρα με βυζί αλλά δεν επαιξα λόγω ότι δεν υπήρχαν πια βόλια στο όπλο ...... Μεγάλη μαλακία μου.
Στην συνέχεια κατά τις 01.30 πεταχτήκαμε και στο Thermae του γέρου. Το μαγαζί έλεγε ότι κλείνει στις μία αλλά είδαμε την πόρτα ανοιχτή και μπήκαμε. Δεν μοιάζει σε τίποτα με τίς χλιδάτες ντισκο και κυριλάτα gogo. Υπόγειο μπαρακι, χαμηλοτάβανο με αναμένα φώτα και πολύ χαμηλή μουσική, μάλλον λόγω της ώρας. Μπύρες και ποτά από 100 έως 130 μπατάκια. Τίγκα στους γιαπωνέζους. Τα κορίτσια , γύρω στα 60-70  πιτσιρίκια τα περισσότερα ήταν στημένα στην σειρά γύρω γύρω  ακούνητα λες και ήταν σε αναφορά λόχου περίμεναν τα τζαπάνια που καθόταν απέναντι σε μια μεγάλη μπάρα με σχημα S και σκαμπό και από  τις δύο μεριές , πίνοντας μόνοι τους το ποτό τους, να τις καλέσουν. Η ποιότητα πολύ μέτρια για τα γούστα μου. Πολλές κοντοστούπες και χτικιάρες. Ενας διπλα φωνάζει μια από αυτές που καθονταν στην αναφορά. Του λέει 4500 λονγκ και 2500 σόρτ. Μου πέσαν τα σαγώνια. Αυτές ήταν του χιλιάρικου άντε 1500 το καλοκαίρι στην Tiger.
Ο Γιαπωνέζος χωρίς παζαρια και τσιριμόνιες φόρτωσε και την έκανε. Γαμώ την φάρα τους γαμώ που να τους γίνει το γιεν αργεντίνικο πέσος. Έχουν γαμήσει την αγορά πληρώνοντας ακόμα και τα απολοιφάδια για σλοβάκικα μοντελα.
Η Δευτέρα πέρασε στο χαλαρό . Βολτιτσα στο Siam Paragon για  μεσημεριανό φαγητό και μάτι. Οι περισσότερες φοιτητριούλες μπουκιά και συγχώριο. Αγαλιάση για τα μάτια .
Το βράδυ Bangkok beat  στο χαλάρο. Πήρα ποτάκι σκανάρισα τον μικρό χώρο σε δύο τρία λεπτά και βγήκα έξω λόγω τσιγάρου. Πουθενά το τρελλόμουνο της προηγουμένης μέρας. Έτσι είναι οι μαλακίες πληρώνονται. Φόρτωσα  μια  καστανή κατα τις δύο με 1500 για σορτάκι. Τιποτα σπουδαίο....
Αναμονή για σήμερα και βουρ για χωριό αύριο.
κατσε κατσε....αυτο με το γαλλο δεν επιασα καλα χαχαχαχαχαχαχαχα

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
επεστρεψα απο τους νεκρους για να ξεβρακωσω τον Αντωνακη με τα σημαδια απο της τακουνιες

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σε μια γωνία είχε και μια ουρά από κινέζες που περίμεναν υπομονετικα  μπροστά από ένα πρόχειρο γραφείο να κλείσουν ραντεβού για πήδημα με ένα Γάλλο που είχε βαρεθεί τις Ταιλανδές.........
Χεχε ....καλοοοοο!! Εχει ομως και κατι ελληνες Τετοιους

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χτες μετα απο ατυχημα εχασε  την ζωη του ο ιδιοκτητης του dollhouse στο σοι κααουμποι ο Darel σιγουρα πολλοι θα τον γνωριζατε

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και απο τον Στρατο και τον Μανο στο τσιανγκ μαι

Stories

Νέο!

Stories