Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
μια χαρα τον μιλαω!! αυτος πρεπει να συγκρατει τα νευρακια του..και να μην βριζει σαν καραγωγεας...και φυσικα να ανεχεται και κριτικη σε οτι γραφει! δεν ειναι δυνατον να μην δεχθει κριτικη οταν γραφει 2-3 σελιδες αναλυση για το σπονσοριλικι?και το λουλης μου ηρθε αυθορμητο οπως σε καθε νοημονα με τις φωτογραφιες που ανεβασε...χεχε!!επισης αν θελει μπορει να του το αποδειξω με κοσμιο διαλογο ποσο αμερικανακι gringo ειναι συμφωνα και με αυτα που γραφει σε αλλα θρεντ.
Τη κριτικη οταν ειναι καλοπιστη ασφαλως και τη δεχομαι γιατι μονο να μαθω κατι καινουργιο εχω απο αυτη.
Εσυ ομως δεν κανεις κριτικη,απλως ειρωνευεσαι. Η ειρωνια δεν ειναι κριτικη. Δεν ειναι μαλλια τα γενια.
Το γιατι ειρωνευεσα τους παντες ειναι δικο σου θεμα. Λυσε το.
Με κανενα αλλο εδω μεσα δεν εχω τσακωθει εκτος απο εσενα και μονο αφου με ειρωνευτηκες.
Και μια και αναφερεσαι σε αλλα threads. Στο σχετικο thread της κουβας ισχυριστηκες ειρωνευομενος, οτι ξερεις καλυτερα τη κουβα απο ανθρωπο που μενει 22 χρονια στο παναμα και εχει παει στη κουβα αναριθμητες φορες.
Δικαιως λοιπον και εκεινος σε απεκαλεσε ανεγκεφαλο (idiota ). Τι πιο φυσικο απο το να σε βρισει καποιος οταν τον ειρωνευεσαι ?? Βεβαια εσυ δεν πτοηθηκες και τον απεκαλεσες τρακαδορο χωρις να τον ξερεις.
Για του λογου το αληθες οριστε το link του thread.
Και να μην αναφερθω σε μια σειρα απο αλλους ανουσιους καυγαδες που εχεις κατα καιρους στυσει με ενα σωρο παλιους φιλους του thread ως belsito η μια σειρα απο αλλους κλωνους που εφτιαχνες οταν γινοσουν ρεζιλι και σε εκαναν banned απο το site.
Αρα το θεμα δεν το εχεις μαζι μου το εχεις γενικα.
Ακομα και στο ποστ σου που παραπανω παραθετω εξακολουθεις να ειρωνευεσαι.
Το ποσο απασχολει το thread αν εγω ειμαι gringko farang η οποιαδηποτε αλλη ειρωνικη παπαρια γραφεις για μενα δεν χρειαζεται βεβαια σχολιασμο.
Γιατι δεν περιοριζεσαι στο thread "Τραβελια με προσοντα " οπου τακτικα ποσταρεις ?? Οπως οι υπολοιποι φιλοι του thread λενε, και οπως και ο ιδιος εχει αυτοαναγορευθει σε παλιο σου thread ως "Ο βασιλιας των κωλομπαραδων". Το thread αυτο σποτελει το φυσικο σου χωρο. Βολεψου εκει και κανε μια προσπαθεια να μην τσακωθεις και εκει, αν και χλωμο το βλεπω.