Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
νασαν τα νιατα 2 φορες... :grin:
κολλας πολυ σε ηλικιακα θεματα βλεπω , τι εχεις ? προβληματα? αγχος για την μετεπειτα ζωη? διαθηκη? χαλαρωσε τα νιατα καποιος που τα θελει τα εχει μεχρι τελευταια στιγμη

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω πιστεύω ότι ο Κωλογερος είναι εμφανισιμος ( δείχνει πολύ μικρότερος από ότι είναι) , είναι κοινωνικός, δεν κυκλοφορεί με παντόφλα αλλά δεν πάει ποτέ Τσατουτσακ παρά μόνο  Beer  garden , thermae,  και άλλα πουτανομάγαζα της Sukhumvit.  :s&m_2:
συμφωνω και επαυξανω

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
κολλας πολυ σε ηλικιακα θεματα βλεπω , τι εχεις ? προβληματα? αγχος για την μετεπειτα ζωη? διαθηκη? χαλαρωσε τα νιατα καποιος που τα θελει τα εχει μεχρι τελευταια στιγμη

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Βρε σαλτα κσι γσμησου τραβελογσμη που θα πιασω και κουβεντα μαζι σου. Εριστικε Πανιβλακα που σε πηραν χαμπαρι σε ολα τα threads.

Ουστ τρολακι !!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
don__t_feed_the_troll___by_blag001-d5r7e47.png

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Βρε σαλτα κσι γσμησου τραβελογσμη που θα πιασω και κουβεντα μαζι σου. Εριστικε Πανιβλακα που σε πηραν χαμπαρι σε ολα τα threads.

Ουστ τρολακι !!!
Γιατι ρε φιλε συμπεριφερεσαι κατα αυτον τον τροπο? και αν θες να ξερεις ειμαστε και γειτονακια...χεχε
παντως εχεις πολλα νευρα θα πρεπει να το κυτταξεις!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
SPYBA, Mr.Kamagra, Rovespieros,Pyrkaylos,SiamLover,Lusiano,Vantaz,Belsito,και δεν θυμαμαι και ποιοι αλλoi, νικ που εχουν μπει κατα καιρους σε αυτο το νημα για να τρολαρουν χωρις στην ουσια να προσφερουν ουτε μια πληροφορια.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
SPYBA, Mr.Kamagra, Rovespieros,Pyrkaylos,SiamLover,Lusiano,Vantaz,Belsito,και δεν θυμαμαι και ποιοι αλλoi, νικ που εχουν μπει κατα καιρους σε αυτο το νημα για να τρολαρουν χωρις στην ουσια να προσφερουν ουτε μια πληροφορια.
Ο ίδιος  είναι αλλάζει περιτύλιγμα σαν τα σαλιγκάρια μια ζωή έρπει.

Βρε σαλτα κσι γσμησου [size=12pt]τραβελογαμη[/size] που θα πιασω και κουβεντα μαζι σου. Εριστικε Πανιβλακα που σε πηραν χαμπαρι σε ολα τα threads.

Ουστ τρολακι !!!
  Μμμμμμμμ
Αδιάβαστο σε βλέπω,    δεν γαμάει,  αλευρώνει τον κουραμπιέ,  το τρίζει το σασμάν, γιαυτό είναι  τόσο κακιά  ρώτα και θα μάθεις.

που ειχες παει Σταματη? ειχες δουλειες?

Δημήτρης  γλυκειά μου

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ο ίδιος  είναι αλλάζει περιτύλιγμα σαν τα σαλιγκάρια μια ζωή έρπει.

Μμμμμμμμ
Αδιάβαστο σε βλέπω,    δεν γαμάει,  αλευρώνει τον κουραμπιέ,  το τρίζει το σασμάν, γιαυτό είναι  τόσο κακιά  ρώτα και θα μάθεις.

Δημήτρης  γλυκειά μου
Πωπω....τι κακος που εισαι??γιατι βρε??Για πες μας τωρα τι δουλειες ειχες και ησουνα to busy?

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ελα τωρα μην το γαμας το θεμα!! εισαι λιγο γκαγκαου αλλα εχεις πει και ωραιες ατακες και σε εχω σε καποιου ειδους εκτημηση,,

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
fusie επηδει τον εχω γνωρισει στο πειραια το φιλο ειναι και γαμο τα ατομα δεν αξιζει να τον μιλας ετσι δεν εδωσε καποιο δικαιωμα ποτε εδω μεσα.
μια χαρα τον μιλαω!! αυτος πρεπει να συγκρατει τα νευρακια του..και να μην βριζει σαν καραγωγεας...και φυσικα να ανεχεται και κριτικη σε οτι γραφει! δεν ειναι δυνατον να μην δεχθει κριτικη οταν γραφει 2-3 σελιδες αναλυση για το σπονσοριλικι?και το λουλης μου ηρθε αυθορμητο οπως σε καθε νοημονα με τις φωτογραφιες που ανεβασε...χεχε!!επισης αν θελει μπορει να του το αποδειξω με κοσμιο διαλογο ποσο αμερικανακι gringo ειναι συμφωνα και με αυτα που γραφει σε αλλα θρεντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom