Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.887
Πόντοι
19.795
Καλησπερες από την πόλη των Αγγέλων
Για όσους έρχονται κοντά το μπατάκι αλλάζει στα 39,10
Πηγαινε στο σοι 7 στη γωνια που ειναι το κινεζικο ανταλλακτηριο. Σιγουρα θα παρεις καλλιτερη τιμη.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αλλαξα  την πόλη στο  thaifriendly και εβαλα Bangkok και έλαβα πάνω από 30 μυνήματα σε λίγες ώρες και όλες για συνάντηση. Τζαμπα ο κόπος τόσο καιρό ............

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.887
Πόντοι
19.795
Αλλαξα  την πόλη στο  thaifriendly και εβαλα Bangkok και έλαβα πάνω από 30 μυνήματα σε λίγες ώρες και όλες για συνάντηση. Τζαμπα ο κόπος τόσο καιρό ............
Αν εισαι και τη Τριτη εκει στειλε πμ με τηλεφωνο να βρεθουμε.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Οκ γέρο ελπιζω να μου βγαινει το προγραμμα γιατι ειμαι πολύ στενα στα ραντεβου :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.887
Πόντοι
19.795
Σου ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να μην προλαβαινεις :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αλλαξα  την πόλη στο  thaifriendly και εβαλα Bangkok και έλαβα πάνω από 30 μυνήματα σε λίγες ώρες και όλες για συνάντηση. Τζαμπα ο κόπος τόσο καιρό ............

LYST ''περνάς'' για Μπανγκοκέζος ??? :grin: :grin: :grin:

Καλά να περνάς !!!!! :rockon: :rockon:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Για αυτο λεμε ρε ανθρωπε,το παιδι ρωτησε πως να αποφυγει τις παγιδες,πρωτη φορα κατεβαινει,εσυ μπορει να εχεις παει 100 φορες,τι θες να μου πεις,οτι ησουν ψυλλιασμενος απο την αρχη και δεν την πατησες γιατι ηξερες τις μεθοδους τους?Και οχι,οι τροποι καποιες φορες ειναι ευφανταστοι και ποικιλουν.
ψυλλιασμενος ημουν απο την αρχη και παντα ειμαι ψυλλιασμενος οπου παω για φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα
δεν καταλαβα χρειαζετε να πας 100 φορες για να αισθανθεις οτι βρισκομαι στο ταδε μερος και δεν ειμαι ασφαλης , το καταλαβαινεις οσο και να εισαι στην κοσμαρα σαν καινουργιος καπου
μονο αν εισαι τυφλα η νταγκλα δεν αισθανεσε
και για το παιδι που παει πρωτη φορα εδω ειμαστε ολοι να μιλησουμε
η πατταγια ειναι ανοιχτο βιβλιο δεν μπορει να σε ξεγελασει , μονος ξεγελιεσε
σε τι να σε εξαπατησουν? 1000000000000 γκομενες 1000000000000 μαγαζια , αγορες χοτελ φαγαδικα ποταδικα οτι θες τα γυρνας και οτι σε βολευει το αποφασιζεις
τωρα αν ψαχνετε αλλος για ακραια σκοτεινα πραγματα...μη λεμε τωρα....μονος του θα φαει το κεφαλι του οποιος και να ειναι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Το πραγμα δεν εχει ετσι,ο περισσοτερος κοσμος που κατεβαινει δεν εχει παρε δωσε με πορτιερηδες,ουτε περιμενει γκομενακια στο τραπεζι,αντιθετως,κινειται μονος του.Αν εσυ κινεισαι ετσι, εισαι η εξαιρεση,μπορει να εχεις φραγκα να σκορπας δεξια αριστερα,οι πιο πολλοι κινουνται μονοι τους και οι διαπραγματευσεις γινονται,οπως θα επρεπε κιολας,απευθειας.
εχεις παει πολλες φορες εκει ? μαλλον οχι γιατι δεν γνωριζεις οτι το πραγμα αντιστρεφετε εκει
εισαι ο στοχος , δεν ειναι αυτες
καθεσε και ερχονται
χωρις λεφτα ερχονται
τι δεν καταλαβαινεις
δεν εχει σαμπανακια και λουλουδια στην πιστα, δεν στελνεις σφηνακια και μετα τρως χυλοπιτα
τωρα αν καποιος τοχει ταμα να κυνηγαει το αδυνατο που ειναι να πηδαει τζαμπα οκ ας το κανει , απο cheep charlie βρωμαει ο τοπος, ειναι και οι ινδοι πακιστανοι κλπ μια απτα ιδια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ψυλλιασμενος ημουν απο την αρχη και παντα ειμαι ψυλλιασμενος οπου παω για φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα
δεν καταλαβα χρειαζετε να πας 100 φορες για να αισθανθεις οτι βρισκομαι στο ταδε μερος και δεν ειμαι ασφαλης , το καταλαβαινεις οσο και να εισαι στην κοσμαρα σαν καινουργιος καπου
μονο αν εισαι τυφλα η νταγκλα δεν αισθανεσε
και για το παιδι που παει πρωτη φορα εδω ειμαστε ολοι να μιλησουμε
η πατταγια ειναι ανοιχτο βιβλιο δεν μπορει να σε ξεγελασει , μονος ξεγελιεσε
σε τι να σε εξαπατησουν? 1000000000000 γκομενες 1000000000000 μαγαζια , αγορες χοτελ φαγαδικα ποταδικα οτι θες τα γυρνας και οτι σε βολευει το αποφασιζεις
τωρα αν ψαχνετε αλλος για ακραια σκοτεινα πραγματα...μη λεμε τωρα....μονος του θα φαει το κεφαλι του οποιος και να ειναι
Μα δεν μιλαμε απαραιτητα για καταστασεις ανασφαλεις η σκοτεινα πραγματα..Και ενα απλο γαμησι που κοστιζει 400-500 baht, καποιος που δεν ξερει μπορει να το πληρωσει διπλασια,τριπλασια,γιατι να μαθει the hardway?H Παταγια ειναι το μεγαλυτερο πορνειο στον κοσμο,οχι και ανοιχτο βιβλιο..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
εχεις παει πολλες φορες εκει ? μαλλον οχι γιατι δεν γνωριζεις οτι το πραγμα αντιστρεφετε εκει
εισαι ο στοχος , δεν ειναι αυτες
καθεσε και ερχονται
χωρις λεφτα ερχονται
τι δεν καταλαβαινεις
δεν εχει σαμπανακια και λουλουδια στην πιστα, δεν στελνεις σφηνακια και μετα τρως χυλοπιτα
τωρα αν καποιος τοχει ταμα να κυνηγαει το αδυνατο που ειναι να πηδαει τζαμπα οκ ας το κανει , απο cheep charlie βρωμαει ο τοπος, ειναι και οι ινδοι πακιστανοι κλπ μια απτα ιδια
Τωρα ενταξει,ας μην τη βγαλουμε να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη.δηλαδη ποιος εχει παει περισσοτερες φορες Ταυλανδη,ετσι κι αλλιως δεν ειμαι του διαδικτυακου ξεκατινιασματος.Φιλε μου ναι ερχονται,ΚΥΡΙΩΣ σε αυτους που γουσταρουν εμφανισιακα,σε ΠΟΛΛΟΥΣ ριχνουν ακυρο η τους ανεβαζουν τοσο πολυ την ταριφα που ειτε την κανουν απλησιαστη ειτε πανε κλεινοντας τα ματια και βγαζουν 4-5 χιλιαδες μπατ σε 10 λεπτα.Και ναι,ΜΠΟΡΕΙΣ NA γαμησεις ανετοτα τσαμπα και στην Παταγια και σε ολοκληρη την Ταυλανδη.Απλα συτες οι γκομενες πρωτον σε γουσταρουν και δευτερον κοιτανε οι πιο πολλες απο αυτες μεσομακροπροθεσμα,κυριως για αποκατασταση.

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
20
Πόντοι
0
Αυτό τώρα...... τι είναι;

Συνημμένα

• virgins.........IMG_2448-1-480x320.jpg
    virgins.........IMG_2448-1-480x320.jpg