Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
καλος τον καπεταν στεφανο..Συνφωνω μαζι σου σε ολα αυτην την φορα.μου λειψες παλιοφαλανκγ  :kissass:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οταν πας ενα τετοιο ταξιδι θελει προσοχη και λιγο τυχη..ισως την λαθος ωρα στην λαθος στιγμη...οποιοςδηποτε μπορει να την πατησει νεος και εμπηρος.
πας απο πατημενα μονοπατια με κοσμο γυρω σου απλο , δε θα πεις α εγω δε μασαω παω απο τη τρουμπα της παπαγια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλος τον καπεταν στεφανο..Συνφωνω μαζι σου σε ολα αυτην την φορα.μου λειψες παλιοφαλανκγ  :kissass:
σαββατο στα γνωστα κωλοπαλεφυτιωτη και φερε αυτη τη φορα τον κ...... μη γαμησω θα ειναι και ο λακης

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.887
Πόντοι
19.795
Tα ποσταρισματα του λειπουν πολυ απο το θρεντ. Και του Λακη και πολλων αλλων που καταφεραμε να τους απομακρυνουμε.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΑΑΑΧΧΧ Κολογερε, οπως ειχε πει και καποιος " Κολοι υπαρχουνε, λεφτα δεν υπαρχουνε" :grin:
καλο....φετος εγκαταλειπω το VT6 και την κανω για cosy beach οπου ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες , ευτυχως δεν εκλεισα λιγες μερες πριν με 38...αντε ισως ανεβει και 42

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
αλλο ειναι ο ΚΙΜΠΑΡΗΣ και αλλο ΤΟ ΘΥΜΑ και το Α.Τ.Μ τους τελευταιους δεν χρειαζετε να τους προσθεσουν η να τους ψαξουν , πεφτουν μονοι τους στη φακα σαν χαζα ψαρια
ναι πιστευω οτι πρεπει να εισαι θυμα για να την πατησεις πολυ απλα γιατι οι μεθοδοι τους ειναι τοσο προβλεψιμες
φυσικα και θα προσπαθησουν για ψειριστικες και απατες στον οποιοδηποτε , αν εισαι υποψιασμενος τις αποφευγεις
Για αυτο λεμε ρε ανθρωπε,το παιδι ρωτησε πως να αποφυγει τις παγιδες,πρωτη φορα κατεβαινει,εσυ μπορει να εχεις παει 100 φορες,τι θες να μου πεις,οτι ησουν ψυλλιασμενος απο την αρχη και δεν την πατησες γιατι ηξερες τις μεθοδους τους?Και οχι,οι τροποι καποιες φορες ειναι ευφανταστοι και ποικιλουν.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ε γιαυτο σε λεμε πως ειναι το πραγμα για να μην σε περασουν για νεωπα
δεν θα τιπαρεις δεξια αριστερα σαν αραβας ψωρονεοπλουτος αυτους και με εκατομυρια να πανε στο κραξιμο τους εχουν παλι
θα ριχνεις το λαδακι εκει που θα βλεπεις οτι χρειαζετε γρασσο η μηχανη απο 10 εως 100 μπατ 2,5 ευρω δεν θα σου λειψουν , ενας καλος σερβιτορος η σερβιτορα στο ibar θα σου φερει γκομενακια στο τραπεζι για ανταλαγμα , 1 η ωρα να γινετε το αδιαχωρητο εκει με 3 ευρω μου αδειασαν τραπεζι διπλα στο ντιτζει για 7 ατομα οι πορτιερηδες και σε χρονο ντετε σαν τις μυγουλες γεμισαν απο κοριτσια γυρω μας
αυτα , τωρα ο καθενας κουμαντο στη τσεπη του κανει
εμεις σου λεμε πως εχει το πραγμα
Το πραγμα δεν εχει ετσι,ο περισσοτερος κοσμος που κατεβαινει δεν εχει παρε δωσε με πορτιερηδες,ουτε περιμενει γκομενακια στο τραπεζι,αντιθετως,κινειται μονος του.Αν εσυ κινεισαι ετσι, εισαι η εξαιρεση,μπορει να εχεις φραγκα να σκορπας δεξια αριστερα,οι πιο πολλοι κινουνται μονοι τους και οι διαπραγματευσεις γινονται,οπως θα επρεπε κιολας,απευθειας.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπερες από την πόλη των Αγγέλων
Για όσους έρχονται κοντά το μπατάκι αλλάζει στα 39,10

Stories

Νέο!