ολα καλα..και οι καταγγελιες ορθες..εσυ δεν μας λες τι εκφραζεις? τον Grinkofarang αμερικανακι? τον λαικο ελλιναρα? τον ευτον σου.ή το καλοριφερ? χεχεΠαρακολουθω με εμφανη αγωνια τις παρεμβασεις σου απεναντι στους επιδειξιομανεις ασχετους και αισιως στους κομπλεξικους.
Μονο που ντε φσκτο κομπλεξικος δεν ειναι αυτος που προσπαθει να προειδοποιησει νεους ταξιδιωτες για πιθανα προβληματα σε ενα ταξιδι του.
Κομπλεξικοι ειναι οι τυποι που γραφουν για τους νεους ταξιδιωτες, "Αστους μωρε να πανε να γαμηθουνε ουτως η αλλως μαλακες ειναι".
Οποιαδηποτε ομοιοτης με προσωπα η καταστασεις ειναι απολυτως συμπτωματικη.
Τελος οποτε ριχνεις αυτα τα αστειακια σου, τα συνοδευομενα απο τα χαχα η τσ χεχε να μας λες να αναβουμε το καλοριφερ πριν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
ολα καλα..και οι καταγγελιες ορθες..εσυ δεν μας λες τι εκφραζεις? τον Grinkofarang αμερικανακι? τον λαικο ελλιναρα? τον ευτον σου.ή το καλοριφερ? χεχε
Δεν ειχα καμμια αμφιβολια για το ποιος ησουν απλως ξεχνιεσαι και φανερωνεσαι. Στον επομενο κλωνο να το προσεξεις αυτο.Αλλιως δεν εχει ενδιαφερον μαζι σου.
Εδω μεσα, καλως η κακως, ειμαστε ολοι οτι γραφουμε φιλε. !!
Αυτα τα αστειακια σου, ποσο χαριτωμενα ?? Κρατα τα ομως για το καλοκαιρι να πιασουν τοπο !!
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Δεν ειχα καμμια αμφιβολια για το ποιος ησουν απλως ξεχνιεσαι και φανερωνεσαι. Στον επομενο κλωνο να το προσεξεις αυτο.Αλλιως δεν εχει ενδιαφερον μαζι σου.
Αυτα τα αστειακια σου, ποσο χαριτωμενα ?? Κρατα τα ομως για το καλοκαιρι να πιασουν τοπο !!
Μου αρεσε!!
Συνημμένα
τι θα αλαξει το καλοκαιρακι?
εγω ειμαι οτι λες..λενε κλπ..εσυ??
και αν δεν σε πειραζει απαντα σε αυτα που σε ρωταω..και ασε τα μισολογα ..αυτα ειναι για ασχετους..σε ρωτησα κ στο φορουμ της κουβας..αλλα παντα οι αλλοι δεν ξερουν...χεχε
καλα εσενα πορνογερε τετοια σου αρεσαν και θα σου αρεσουν χαχα...Μου αρεσε!!
τι θα αλαξει το καλοκαιρακι?
και αν δεν σε πειραζει απαντα σε αυτα που σε ρωταω..και ασε τα μισολογα ..αυτα ειναι για ασχετους..σε ρωτησα κ στο φορουμ της κουβας..αλλα παντα οι αλλοι δεν ξερουν...χεχε
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Κατ' αρχας μαθε να κανεις παραθεσεις, βοηθαει ξερεις !!
Επι της ουσιας, Τι να σου απαντησω ρε κακομοιρε χαροκαμενε που δεν εχεις τι να πεις και πετας τη μπαλα στην εξεδρα ??
Ποιον αλλο μπορει να εκπροσωπει κσποιος εδω μεσα εκτος απο τον εαυτο του. ??
Και το κσλοκαιρακι σε σχεση με εσενα παντα θα αρχισουν να πιανουν τοπο τα αστεια σου που παγωσαν ολο το thread.
Το σταματαω εδω γιατι δεν θελω να γεμιζει το thread με μαλακιες !!
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
καλα εσενα πορνογερε τετοια σου αρεσαν και θα σου αρεσουν χαχα...
ολα βοηθανε λουλακο...χαχα!! εσυ συνεχισε να δινες οδηγιες σε ολους κ για ολα..δεν ειναι κακο παντα υπαρχουν καποιοι να σε ακουν! χεχεΚατ' αρχας μαθε να κανεις παραθεσεις, βοηθαει ξερεις !!
Επι της ουσιας, Τι να σου απαντησω ρε κακομοιρε χαροκαμενε που δεν εχεις τι να πεις και πετας τη μπαλα στην εξεδρα ??
Ποιον αλλο μπορει να εκπροσωπει κσποιος εδω μεσα εκτος απο τον εαυτο του. ??
Και το κσλοκαιρακι σε σχεση με εσενα παντα θα αρχισουν να πιανουν τοπο τα αστεια σου που παγωσαν ολο το thread.
Το σταματαω εδω γιατι δεν θελω να γεμιζει το thread με μαλακιες !!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
ολα βοηθανε λουλακο...χαχα!! εσυ συνεχισε να δινες οδηγιες σε ολους κ για ολα..δεν ειναι κακο παντα υπαρχουν καποιοι να σε ακουν! χεχε
Οτι πεις !!
Το λουλακο ειναι επιθετο η ουσιαστικο ??
Α και να μη ξεχασω !!!!! "Χεχεχεχεχε" Γελασαμε ρε πσιδι μου !!
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Οτι πεις !!
Μη τσιμπαααααας!
ναι ναι... λοιπον νανακια τωρα!! χαχα και καλα να περναμε!!Οτι πεις !!
οσο για το λουλακο ..next time hehe!
πεστα πορνογερε!!!Μη τσιμπαααααας!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Ας πουμε και κατι ευχαριστο. Το ευρω ανεβηκε στα 40 μπατ.(Μιμικο ακους;)
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
τους μισθους να μας ανεβασουν ποιος το γαμαει το μπατ
αλλο ειναι ο ΚΙΜΠΑΡΗΣ και αλλο ΤΟ ΘΥΜΑ και το Α.Τ.Μ τους τελευταιους δεν χρειαζετε να τους προσθεσουν η να τους ψαξουν , πεφτουν μονοι τους στη φακα σαν χαζα ψαριαEνω τους ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ γιατι να τους αποφυγουν,ισα ισα,πως θα προστεθει και αλλος χορηγος στο μπλοκακι τους?
Ειλικρινα φιλε πιστευεις οτι πρεπει να εισαι μεγαλο θυμα για να σε ξεγελασουν?Κανεις δεν μιλησε για ψειριστικες.Το οτι αν σε κοψουνε 'νεο',ακομη και παλαιμαχο θα προσπαθησουν με διαφορους τροπους να στα παρουν ειναι ψεμα?
ναι πιστευω οτι πρεπει να εισαι θυμα για να την πατησεις πολυ απλα γιατι οι μεθοδοι τους ειναι τοσο προβλεψιμες
φυσικα και θα προσπαθησουν για ψειριστικες και απατες στον οποιοδηποτε , αν εισαι υποψιασμενος τις αποφευγεις
+++Αυτό ακριβώς γράφουμε ρε μεγάλε και εγώ και ο Στεφαν πριν.
Γενικά πρέπει να τους δείχνεις ότι ξέρεις πολύ καλά τι παίζει στην αγορά, και αν και όταν θέλεις τους δίνεις κάτι παραπάνω ( μόνο σε αυτές και όχι σε όλο τους το σόι ) επειδή γουστάρεις και όχι επειδή σε πιάνουν κώτσο.
Τον έμπειρο κιμπάρη που δίνει επειδή γουστάρει τον εκτιμούν και του ανταποδίδουν σε ποιότητα υπηρεσιών.
Τον άπειρο, αγάμητο, που πιάνουν κώτσο, και μαλάκα τον θεωρούν και τον ξεπουπουλιάζουν.
Τους δε καβουροχέρηδες που τσακίζουν το ''διακοσόμπατο'' στη διπραγμάτευση τους περιμένουν στη γωνία όσον αφορά τη ποιότητα των υπηρεσιών που θα δώσουν !!!
ε γιαυτο σε λεμε πως ειναι το πραγμα για να μην σε περασουν για νεωπαΦιλε δεν μιλησε κανεις για το tipαρισμα,αυτο ισχυει σε ολο τον κοσμο,για να εξασφαλισεις καλες υπηρεσιες.Το τι υπηρεσιες θα δωσουν δεν εξαρταται μονο απο το αντιτιμο που θα λαβουν.
Εδω μιλαμε ο ανθρωπος θα παει πρωτη φορα,λες να μην τον μυριστουν τα πιρανχας,απο το αεροδρομιο ακομη?Εσεις δηλαδη τι του προτεινετε,να tipαρει δεξια αριστερα για να μην τον θεωρησουν τσιγκουνη?Πλεον υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος,ειναι ιδανικη εποχη για παζαρια με κερδος και για τους δυο.
δεν θα τιπαρεις δεξια αριστερα σαν αραβας ψωρονεοπλουτος αυτους και με εκατομυρια να πανε στο κραξιμο τους εχουν παλι
θα ριχνεις το λαδακι εκει που θα βλεπεις οτι χρειαζετε γρασσο η μηχανη απο 10 εως 100 μπατ 2,5 ευρω δεν θα σου λειψουν , ενας καλος σερβιτορος η σερβιτορα στο ibar θα σου φερει γκομενακια στο τραπεζι για ανταλαγμα , 1 η ωρα να γινετε το αδιαχωρητο εκει με 3 ευρω μου αδειασαν τραπεζι διπλα στο ντιτζει για 7 ατομα οι πορτιερηδες και σε χρονο ντετε σαν τις μυγουλες γεμισαν απο κοριτσια γυρω μας
αυτα , τωρα ο καθενας κουμαντο στη τσεπη του κανει
εμεις σου λεμε πως εχει το πραγμα
λαικbangkok ουτε χρονος με φτανει και σεις μου λετε για 3-4 μερες ειναι αρκετα? ρε πατε καλα?
Οσο αφορα οτι ειναι νεος καποιος και θα το μαδησουν για μενα ειναι και ψιλομαλακια αυτο...Ειναι και στο χαρακτηρα του καθενος και αν καποιος ειναι συνηδιτοποιημενος στην ζωη του...αν του το κανουν στην ταιλανδη του το κανουν και στην ελλαδα στανταρ.
Εγω δηλαδη στο teazers που κερνουσα γκομενα και 3-4 φιλες μαζι για χαβαλε και τις ειχα μαζεμενες ολες και καναμε χαβαλε και εδινα ας πουμε συνολο 800 μπατ τι παει να πει αυτο με μαδησαν? γουσταρα και το κανα και γουσταρα και παρα πολυ..
Εδω ελλαδα βγαινουμε μονοι μας στα κολοκλαμπ τρωμε ενα καρο λεφτα και μουνι διπλα μας ουτε για καλησπερα δεν εχουμε και επηδει θα κερασει την φιλη της αλλα 150 μπατ χεστηκε η φοραδα στο αλωνι....
οσο για τα tip εδω αφηνουμε στις ξυνομουρες σερβιτορες ελληνιδες...ρεε γαματε τα ολα οταν πατε ταιλανδη
like