Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι οτι το θρεντ κατεστρεψε πολυ κοσμο, και συ πριν εφτα χρονια ησουν καλο παιδι..
Κωστα συναγωνιστη :)
εχω παει το 2007 ταιλανδη και περασα ονειρικα (μαζι με 2 φιλους) αυτοι πλεον παντρευτηκαν ..οποτε δεν κουνανε ρουπι απο ελλαδα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
υπαρχει περιπτωση να πας εσυ ...καμια βολτα ...και εαν δεν εχεις θεμα να κανουμε παρεα ..το ταξιδακι ...περασαν 7 χρονια που να 8υμαμαι πλεον :)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36

Η μεγαλη των Ladyboy σχολη.
Τι αλλο θα δουμε ακομη σαυτην την χωρα.
Τον κοντουλη δειτε χορο που κανει

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και μετα λυπης βλεπω πως πολλοι Ελληνες (πουστηδες προφανως),πανε στη Ταυλανδη αποκλειστικα για να γαμησουν (και να γαμηθουν βεβαια) με αντρες (εγχειρισμενους η μη).
Σοδομα και γομορα...
Αιδως κιναιδοι... :woldman:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εως 10 νοεμβριου ισχυει με Qatar απο Αθηνα.

Συνημμένα

• Καταγραφή.JPG
    Καταγραφή.JPG
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 56

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
....να παραθέσω κι εγω τη γνωμη μου για την ταυλανδη μιας και διαβαζω πολλα εδω...
εχω βρεθει 10 φορες ,ειμαι 48 και πηγαινω παλι εκει αυτο το μηνα....
κανονισμενα μπανγκοκ 6 μερες +παταγια 8 και μανιλα 6 για πολλα  :fuck2:
γιατι γυρναω πισω στον τοπο του εγκληματος εφοσον εχω φαει κι εγω παραμυθα απο τις μανες στο να πουλανε αγαπη ταυλανδες?
1.ασφαλεια.
δεν παω τοιχο τοιχο οπως βραζιλια η αλλες χωρες, εδω κοιμασαι ακομη με ανοιχτα παραθυρα και περπατας οπου και οποτε θελεις ανετα
2.τιμες
μπορει να εχουν ανεβει αρκετα αλλα παραμενουν μακρα οι καλυτερες σε οτι εχει να κανει με ξενοδοχειο φαγητο και  :tits:
3.αεροπορικα
εκλεισα 3 μηνες πριν με ουκρανικες μεσω κιεβου στα 420 ευρω!
4.μασαζ
δεν πηγα διακοπες αυγουστο οποτε το μασαζ το χρειαζομαι σε υπερθετικο βαθμο και με 3-4 ευρω την ωρα δεν βρισκεις πουθενα αλλου στον κοσμο
5. μανιλα παω για λιγο λατιν ρυθμο αφου ειναι οι λατινες της ασιας με ωραια παιδια¨)

πόσο πολύ σε ΖΗΛΕΥΩ  !  το ομολογώ

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
(πουστηδες προφανως),
Φιλοι μου ειναι θεμελιωδες αξιωμα,οτι αυτοι που το παιζουν αντρακλες και γαμιαδες ειναι οι μεγαλυτερες αδερφες!!!πουσταρες δηλαδη!
Και μαλλον ο ανωτερω αντρας-εραστης ρεπει προς τα εκει! ή παιζει και το αλλο σεναριο, να του τον εχει καρφωσει κανενα LB,και γιαυτο τους εχει τετοιο μισος!!! Οπως και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα!...Αρε υποκριτες...αδερφες του ελεους!Τι σας φταινε ρε τα καυμενα τα LB? κοινωνικο εργο κανουν και αυτα..οπως και τα κοριτσακια που εξυπηρετουν καθε αγαμητο, χλυμητζουρα και προβληματικοι φαρανγκ!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Και μετα λυπης βλεπω πως πολλοι Ελληνες (πουστηδες προφανως),πανε στη Ταυλανδη αποκλειστικα για να γαμησουν (και να γαμηθουν βεβαια) με αντρες (εγχειρισμενους η μη).
Σοδομα και γομορα...
Αιδως κιναιδοι... :woldman:

Εδω πιπιν εισαι λαθος!
Κριτικη για τα γουστα του αλλου, εστω και αν δεν μας αρεσουν, ΔΕΝ πρεπει να γινεται.
Το τι κανει και πως τη βρισκει ο καθενας δεν μας απασχολει παρα μονο για περιπτωσεις που εμπιπτουν στη ποινικη δικονομια πχ. παιδεραστια.
Ο καθε ενηλικος ειναι ελευθερος να τη βρισκει οπως του κανει κεφι χωρις να του βαζουμε ταμπελες.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εδω πιπιν εισαι λαθος!
Κριτικη για τα γουστα του αλλου, εστω και αν δεν μας αρεσουν, ΔΕΝ πρεπει να γινεται.
Το τι κανει και πως τη βρισκει ο καθενας δεν μας απασχολει παρα μονο για περιπτωσεις που εμπιπτουν στη ποινικη δικονομια πχ. παιδεραστια.
Ο καθε ενηλικος ειναι ελευθερος να τη βρισκει οπως του κανει κεφι χωρις να του βαζουμε ταμπελες.
Λορδε εχεις δικιο και ανακαλω.
Αλλωστε γιατι πρεπει να με νοιαζει αν καποιοι πανε στη Ταυλανδη αποκλειστικα για τα ladyboys και τη βρισκουν με το να τον τρωνε αντι να τον δινουν?Χωροφυλακα στο κωλο τους θα βαλω?
Ο καθενας οπως τη βρισκει.
Εχεις δικιο..mea culpa..ανακαλω και τους χαρακτηρισμους  ;)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Λοιπον επειδη εχω μπερδευτει.  :idiot:
Αυτον που του αρεσουν τα tomboy μπορουμε να τον πουμε οτι εχει gay διαθεσεις?
Kαι αυτον που του αρεσουν τα ladyboy =Γκει παλι?
Εχω ενα φιλαρακι που του αρεσουν τα Tom,εγω τον λεω οτι γκειζυ λιγο.
Δηλαδη τι? Στυλ αγορακι,φαρδια παντελονια,αγορε μαλλι,αγριο πρωσοπακι,μαγκακι γενικα...
Κατι δεν μου κολαει...
Παρακαλω τα φωτα σας....

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ελπίζω ότι γνωρίζεις την  έννοια  του  επιθετικού προσδιορισμού Τόμ μπόι

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλυτερα ηρεμια,
γλυτωνουμε απο το ισοπεδωμα ενος λαου και απο το ξεκατινιασμα.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
καλυτερα ηρεμια,
Εξαρταται τι εννοεις ή μαλλον τι υποννοεις? γιατι εσυ τουλαχιστον απο οτι θυμαμαι παντα δηθεν ησουν..αρα τι να μας πεις????

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
καλυτερα ηρεμια,
Καποιοι ομως αισθανονται μια φαγουρα απο πισω τους.
(Κοινως τους τρωει ο κωλος τους).

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Καποιοι ομως αισθανονται μια φαγουρα απο πισω τους.
(Κοινως τους τρωει ο κωλος τους).
Σας εχω πει...μην κρινετε εξ ιδιων τα αλοτρια! Και επι του συγκεκριμενου, εσυ αναφερεσαι σαν κωλος (κωλογερος)...Μηπως λοιπον εσενα τρωει?και ψαχνεις να βρεις αλλοθι?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Νόμιζα και συνεχίζω να  νομίζω ότι το θέμα εδώ ήταν  η Ταϊλάνδη και τα  τεκταινόμενα εδώ.
 Τόσο  για τον αγοραίο έρωτα, αλλά  και χρηστικές πληροφορίες για την χώρα.
 Τείνει όμως να καταλήξει  χώρος ψυχοπαθολογικών συμπεριφορών ατόμων που χρίζουν  έντονα ιατρική παρακολούθηση.
Εκτός  εάν κάποιος από εσάς και για αυτόν τον λόγο τους ανέχεστε, είναι ψυχίατρος και κάνει  την διατριβή του.
 Προς  γνώση  όλων όσων  δεν γνωρίζουν.
Δυο ήταν  τα άτομα  που έμειναν η μένουν εδώ και δημιούργησαν πλείστα προβλήματα  στα άτομα που επισκέπτονταν η επισκέπτονται την χώρα
Ο Αντωνάκης ο  μασέρ  και  ο Δημήτρης ο γιατρός, ακόμα κάποιοι εδώ τους  ψάχνουν.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
[quote author=newfan link=topic=2495.msg5857375#msg5857375 date=1415435207
Ο Αντωνάκης ο  μασέρ  και  ο Δημήτρης ο γιατρός
[/quote] παψε μωρη κατινα αρχιρουφιανα, να δινεις ονοματα συνεχεια η να απειλεις οτι θα δωσεις ονοματα  :uglystupid:
εισαι τοσα χρονια (οπως λες) στη χωρα και γραφτηκες στο σαιτ για να κανεις φιλους ελληνες  :jerking:
αλλα με τι ρουφιανια που σε δερνει ποιος θα σε κανει παρεα λεμε?  :uglystupid:
στη κατοχη ξερεις προφανως τι θα ησουνα ετσι?
αυτος που φορουσε τη κουκουλα και εδινε το κοσμο για να τον εκτελεσουν στο αποσπασμα  :idiot:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ποιος από τους 2  είσαι;
Βεβαίως  και θα δώσω ονόματα   και φωτογραφίες, να ξέρουν κάποιοι να φυλάγονται από δανεικά και αγύριστα και άλλες παράνομες καταστάσεις   με τους νόμους εδώ δεν παίζουν.

Όσο  για το φιλίες δεν με ενδιαφέρουν  να κάνω προτιμώ αυτούς  που ξέρω και εμπιστεύομαι.
Είναι ρουφιανιά να προσπαθώ να προστατεύσω τους φίλους εδώ από "ανθρώπους" σαν και εσένα;

Αυτά λοιπόν αγαπητοί φίλοι που πρέπει να  προσέχετε περισσότερο εδώ, είναι τα μανατζαριλίκια ξενοδοχείων η άλλων  χώρων  διαμονής, εστίασης η διασκέδασης από συνέλληνες, καθώς  και η  συνεργασία  σε επιχειρήσεις.
χωρίς φυσικά  τονίζω  ότι  υπάρχουν και εξαιρέσεις ο κάνονας είναι ότι  στον τομέα αυτό η φάρα μας ειδικά  για τους συμπατριώτες είναι ότι το χειρότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom