Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
δωστε τον αρχιρουφιανο στον λαο!
Εγω σας προειδοποιησα τι δουλεια κανει αυτος εκει στην ΒΚΚ και αμαρτια ουκ εχω!!
Θα μπορουσα καλιστα τον Αυγουστο να τον γνωρισω αλλα επειδη κατι τετοιους τυπους τους αποφευγω,μαλλον γλυτωσα τα χειροτερα....Αν βεβαια η συναντηση ηταν στην Ελλαδα δεν την γλυτωνε,αλλα εκτος εδρας μακρυα απο ρουφιανους!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αμαρτίες έχετε πολλές  Αγαπητέ Αντωνάκη
Για αυτό λοιδορείτε  πολλούς που τις  γνωρίζουν εδώ μέσα.
Προσπαθώντας να τρώσετε  με αυτόν  τον τρόπο την αξιοπιστία τους.
Κρίμα που κάποιοι δεν μιλούν ενώ γνωρίζουν
Αν δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος,  τότε  είναι συνένοχοι.
Αλλά  γενικά χέστης  και καρπαζοεισπράχτορας από τα τραβέλια που κάνετε παρέα είστε.  
Το έχω πει και το  ξαναλέω  αυτοί που έβαλαν στο χέρι  η  προσπαθούν να βάλουν τον ίδρωτα των  φίλων εδώ  θα με βρουν  απέναντι τους.
Κατά τα άλλα   με ποιον τρόπο τρώτε το   κρέας, ωμό η όχι και από ποια τρύπα ποσώς με αφορά.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Δεν μισώ τον πούστη συχαίνομαι όμως τις πουστιές.

Σαν κάποιον που πούλαγε ναρκωτικά εδώ και τούς κάρφωνε  μετά  στην αστυνομία με το αζημίωτο από την μίζα.
Έτρεχε να κάνει και τον μεσάζοντα καθορίζοντας  το ποσό της μίζας για απελευθέρωση.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αμαρτίες έχετε πολλές  Αγαπητέ Αντωνάκη

Σαν κάποιον που πούλαγε ναρκωτικά εδώ και τούς κάρφωνε  μετά  στην αστυνομία με το αζημίωτο από την μίζα.
Έτρεχε να κάνει και τον μεσάζοντα καθορίζοντας  το ποσό της μίζας για απελευθέρωση.
 :jerking:  εγω ειμαι ο αντωνακης?  :2funny:
φιλε η περιπτωση σου δεν με πειθει καθολου, φανταζομαι και πολλους εδω μεσα
εγω γραφω 6 χρονια εδω μεσα κυριως σε θρεντ οπως η ελλαδα χρεωκοπει, η η συμμορια χρυση αυγη
και αλλα, με ξερουν και ξερω καποιοι αντμιν
εσυ που γραφτηκες εδω και παρουσιαζεσε ως επιχειρηματιας-εφοπλιστης  :2funny:
στη ταυλανδη, που ξαφνικα εγινες ο καλος σαμαρειτης αφησες στην ακρη τα καραβια και τις φουρτουνες  :jerking:
και ξημεροβραδιαζεσε στο σαιτ για να σωσεις τους αγαθομουνιδες ελληνες απο τα λαμογια ελληνες στη ταυλανδη
και απο τις επαγγελματιες ιεροδουλες που θα τους πουλησουν αγαπες να τους φανε τα λεφτα  :jerking:
προφανως και οι περιπτωσεις που  αναφερεις παραπανω μπορει να ειναι αληθινες
και φανταζομαι οτι σιγουρα ειναι ενημερες η πρεσβεια μας και η ταυλανδικη αστυνομια
ολοι ξερουμε οτι οι μεγαλυτεροι εκμεταλευτες ελληνων στο εξωτερικο ειναι οι ιδιοι
οι ελληνες  :uglystupid:  απο τα εστιατορια (και οχι μονο) της γερμανιας της αμερικης, την αυστραλια, τον καναδα
οι περιπτωσεις χιλιαδες, δεν θα αποτελουσε η ταυλανδη εξαιρεση,
δε μας λες κατι καινουργιο
2 τινα συμβαινουν
1) η ο αντωνακης ο δημητρης και κανενα αλλο λαμογιο σε εχουν δαγκωσει οικονομικα
και βγαζεις το κομπλεξ σου εδω, και μας πρηζεις τα αρχιδια για κατι που ποσως μας ενδιαφερει
2) εισαι εσυ το λαμογιο που "παιζοντας" τον καλο σαμαρειτη, να σωσεις ολους τους ελληνες
απ τα  λαμογια ελληνες που ζουν μονιμα η  ημιμονιμα εκει  :uglystupid:  τους προσεγγιζεις και τους ζητας δανεικα
η γενικα λεφτα για να κανετε μπιζνες  :jerking:
δε θα ξεχασω το 2007 πρεπει να ηταν οταν πηγα σε ελληνικο εστιατοριο στη σιλομ
η ελληνιδα ιδιοκτητρια υστερα απο 5 λεπτα γνωριμιας μου ειχε πει αν ενδιαφερομαι να κανω μπιζνες μαζι της
στη χωρα, και οταν της ειπα οχι, μου ζητησε δανεικα  :jerking: φυσικα και πηρε τα αρχιδια μου

σε ενα πραγμα εχεις δικιο, οι ελληνες που κατεβαινουν κατω πρεπει να προσεχουν διπλα (εγω προσωπικα αποφευγω καθε σχεση και εχω φιλους απο αλλες χωρες) τους υπολοιπους ελληνες που ζουν μονιμα
η ημιμονιμα εκει, μονο που ξεχασες να συμπεριλαβεις σε αυτους και τον ευατο σου

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ποσο χαιρομαι οταν βλεπω πουτανακια της Πατταγια να ανεβαζουν φωτο μεσα απο τη ταξη του κολλεγιου που σπουδαζουν...Μου θυμιζει τη τσοντα "Μαθητρια στο σχολειο,δασκαλα στο κρεββατι"..(παπαρια "δασκαλα",αλλα τελος παντων)...
Αισθανομαι δικαιωμενος πως δε πηγαν στραφι τα λεφτα που τους εδωσα για να τα χυσω.. :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ένα σχόλιο τελευταίο και  σταματώ  να απαντώ σε προσωπικές αντεγκλήσεις
Άλλωστε   κάποια σχόλια από  κάποιους, δεν είναι  άξια σχολιασμού  
Το κάνω μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσω  κάποια  πράγματα  για το άτομο μου.

Αγαπητέ Asia fun όχι δεν είστε εσείς ο Αντωνάκης.
Αντωνάκης είναι  ο “κύριος LUSIANO η BALOS
Όσο  για  τον Γιατρό, ρωτήστε τους φίλους σας που επισκέπτονταν παλαιότερα το Πουκέτ και εσχάτως την Παττάγια.

Ποτέ  δεν είπα ότι είμαι εφοπλιστής,αλλά  ότι  διαθέτω  γραφεία  και αποθήκες ναυτιλιακού ενδιαφέροντος.
Άρα  οι φουρτούνες οι τρικυμίες   είναι αλλουνού ενδιαφέρον, με αφορά  μόνο το εμπόρευμα και η  τροφοδοσία  όσων πλοίων πρακτορεύω.
Ο χρόνος  άφιξης  πλοίων δεν είναι συγκεκριμένος,   για αυτό δεν έχω ωράριο,  άλλωστε όπως  βλέπεται  είμαι   τις περισσότερες φορές συνδεδεμένος μέσω    του Ελληνικού μου σέρβερ.

Γιατί εδώ;
Γιατί στο φόρουμ αυτό και γιατί στο θέρντ αυτό;
Άπλες  είναι οι απαντήσεις.

Όπως αναφέρατε    συμμετέχετε σε πολλά  θέματα εδώ  και καλά κάνετε.
 Μου αρέσει ο ζωντανός ελληνικός λόγος  με  οποιαδήποτε εκφορά,   εκτός εάν είναι προσβλητική.
Στο θέμα  που ενδιαφέρει,   έχω  κάποιες  γνώσεις  και αποφάσισα να συμμετέχω, ενώ  διαβάζω το θέμα αυτό  από την αρχή του.  
Όταν διαπίστωσα  ότι  άτομα με μηδαμινές γνώσεις η άτομα που  βρίσκονται εδώ προσπαθούν να χειραγωγήσουν με το αζημίωτο κάποιους  φίλους.
Η ακόμη προσπαθούν  μέσα από τα  κόμπλεξ, την μικροψυχία και ίσως την ψυχοπαθητική τους κατάσταση,  να δημιουργούν   μέσω  ύβρεων, αναθεματισμών ζητήματα άνευ ουσίας  και επιχειρημάτων.
Το πράσινο  ανθρωπάκι δεν σας  τιμά,  δεν δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που γράφετε  εάν  τα κείμενα και το περιεχόμενο των γραπτών σας δεν το αξίζουν.

Θα  ήμουν  γραφικός  να έχω άποψη  για θέματα όπως η χρυσή αυγή η άλλα  θέματα  που αφορούν την ελληνική κοινωνία.
Μιάς και μετά  από 15 χρόνια    απουσίας  δεν έχω γνώση, κάποιες ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα δεν μου επιτρέπουν να έχω άποψη .
 Φροντίζω  να μιλώ πάντα γι αυτά που γνωρίζω, εάν δεν γνωρίζω σιωπώ.

Σας ενδιαφέρει αγαπητέ,  αν όχι εσάς προσωπικά ,   αλλά  κάποιους φίλους  εδώ που γνωρίζω ότι έχουν δαγκωθεί,   αλλά  και  για τα  μελλοντικά θύματα.

Έχετε δίκιο,   την συγκεκριμένη  κυρία, η οποία είχε και σχέσεις με την πρεσβεία εδώ παλαιότερα,  ξέχασα  να την αναφέρω.
Πολύ  δύσκολο  να με δαγκώσει  κάποιος   γιατί   δεν με γνωρίζει και αυτό είναι επιλογή μου.
Έχω επιλέξει 2 από τους παλιότερους  Έλληνες και με αυτούς κάνω κάποια παρέα.

Δεν έχω  καμιά οικονομική  ανάγκη αγαπητέ, φρόντισα δουλεύοντας  να μην έχω.
Δεν έχω   καμία σχέση με διαμονή, εστίαση η  όποια άλλη δραστηριότητα άφορα αυτούς που  έρχονται  η μένουν.

Η μόνη επαφή με Έλληνες που έχω άφορα κάποια ελληνικά πληρώματα πλοίων που  έρχονται  κατά διαστήματα εδώ.

Όσο για το θέμα καλός Σαμαρείτης.  
Όπως έχω γράψει απεχθάνομαι την πουστιά,συχαίνομαι  τα τσιμπούρια που ζουν από το αίμα των άλλων.

Βρέθηκα εδώ μόνος σε σχετικά μικρή ηλικία   κάποια από τα παθήματα μου έγιναν μαθήματα.
Αν μέσα από  αυτά μπορώ να βοηθήσω κάποιους
Ναι είμαι καλός Σαμαρείτης

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Ποσο χαιρομαι οταν βλεπω πουτανακια της Πατταγια να ανεβαζουν φωτο μεσα απο τη ταξη του κολλεγιου που σπουδαζουν...Μου θυμιζει τη τσοντα "Μαθητρια στο σχολειο,δασκαλα στο κρεββατι"..(παπαρια "δασκαλα",αλλα τελος παντων)...
Αισθανομαι δικαιωμενος πως δε πηγαν στραφι τα λεφτα που τους εδωσα για να τα χυσω.. :grin:
:rockon: :rockon:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ωραιος  ;) ιδεολογος  :grin: :grin: :grin:

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Πάντως μην ξεκατινιάζεστε τόσο πολύ τελευταία.
Η κατάσταση κάτω είναι άσχημη για τις κοπέλες. Πελάτη δεν βρισκουν ούτε με το τουφέκι, έριχνε και βροχές και σε κυνηγάνε άγρια.

Είχανε και το φεστιβάλ τώρα που κάνουν εξαγνισμό και φοράνε αυτές τις παραδοσιακές στολές.

Συνημμένα

• krathong.jpg
    krathong.jpg
    100,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Like
Αντιδράσεις: 968

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
von makoulis

τιμες ειπες....νομιζω οτι το 78 σε ενα παρτυ ειχαμε 10 απο γραφειο συνοδων (ακριβες για την εποχη) και η καθε μια πηρε 40 μαρκα γερμανιας τοτε ειχαν περαση μεγαλη....

το 83 σε αντιστοιχο παρτυ 100 δολλαρια η μια για λονγκ...φυσικα οι τιμες εξω στη πιατσα ησαν χχαμηλοτερες

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
δε θα ξεχασω το 2007 πρεπει να ηταν οταν πηγα σε ελληνικο εστιατοριο στη σιλομ
η ελληνιδα ιδιοκτητρια υστερα απο 5 λεπτα γνωριμιας μου ειχε πει αν ενδιαφερομαι να κανω μπιζνες μαζι της
στη χωρα, και οταν της ειπα οχι, μου ζητησε δανεικα  :jerking: φυσικα και πηρε τα αρχιδια μου
την ειχα συναντησει αρκετες φορες εμενα δε μου ζητησε τιποτα μαλλον θα δειχνω μπας κλας  :2funny:
το "σουβλακι" στο σιλομ σοι 4 για να μιλαμε πιο συγκεκριμενα ειχε αξιοπρεπεστατο ελληνικο φαγητο στις πολυ αρχες του ομως με τον πρωτο ελληνα μαγειρα
γρηγορα πηρε την κατηφορα αφου πρωτα παρηλασαν ενα σωρο μαγειροι και ιδιοκτητες
ο τελευταιος που το ειχε αν δεν κανω λαθος ηταν εβραιος τρεχα γυρευε

πριν απο αυτο υπηρχε το επισης πολυ καλο Athena στο εκκαμαι για πολλα χρονια...δυστυχως εκλεισε και αυτο δεν το βοηθουσε και η τοποθεσια τοτε...τωρα αν υπηρχε ισως να πηγαινε καλυτερα
αν δεν κανω λαθος και αν εξαιρεσω το olive δεν υπαρχει τωρα ουτε ενα ελληνικο εστιατοριο σε ολην την ΒΚΚ...απιστευτο μου φαινεται γιατι νομιζω υπαρχει και ζητηση και πελατεια και δεν εννοω φυσικα ελληνες
μεχρι να ανοιξει λοιπον παλι καποιο κουτσοβολευομαστε με τα τουρκικα/λιβανεζικα της σιλομ

προσφατα δοκιμασα το Fi στο κο σαμουι ισως το καλυτερο ελληνικο της Ταυλανδης

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.959
Πόντοι
19.795
Στο κο τσανγκ που πηγες περυσι δεν πηγες στο Ρωμιο;
Στο τριπ αντβαισορ συγκαταλεγεται σαν ενα απο τα
καλυτερα του νησιου. Και το εχει ενα ευγενεστατο
παληκαρι απο τη Ροδο.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Στο κο τσανγκ που πηγες περυσι δεν πηγες στο Ρωμιο;
Στο τριπ αντβαισορ συγκαταλεγεται σαν ενα απο τα
καλυτερα του νησιου. Και το εχει ενα ευγενεστατο
παληκαρι απο τη Ροδο.

Χρήσιμη πληροφορία  σκέπτομαι να  πάω εκεί για Xριστούγεννα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μια ανεβάζει αυτη τη φωτο και λεει ειμαι νορμαλ girl not bar girl don't ask sex okay?
Χαχα εχουν την πλακα τους  :headbang:
Και ειναι και χοντρή πανάθεμά την ολόκληρη κωλαρα εχει για να προσγειωθεί το Α380  :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    109,3 KB · Εμφανίσεις: 74
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μια ανεβάζει αυτη τη φωτο και λεει ειμαι νορμαλ girl not bar girl don't ask sex okay?
Και ειναι και χοντρή πανάθεμά την ολόκληρη κωλαρα εχει για να προσγειωθεί το Α380  :2funny:
Μηπως ειναι ελληνικης καταγωγης :think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.959
Πόντοι
19.795
Ερχομαιιιιιιιιιιιι.(Δηλ. τι ερχομαι θελω ακομα 2,5 μηνες.)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Για κωλαρες εχω την εντυπωση οτι εισαι στο σωστό μερος  τι τα θες τα ταξίδια
Για πες του και εσυ ρε φ16
μη με ανακατευετε με τετοια εμενα.
με την ευκαιρια..
κανε κατι να μονοιασεις τους ελληνες εκει κατω, ειναι ικανοι να μαλωσουν και για γυναικες, και για τραβελια ισως πιο πιθανο.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
από όσο γνωρίζω τακτικό φαινόμενο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
μη με ανακατευετε με τετοια εμενα.
με την ευκαιρια..
κανε κατι να μονοιασεις τους ελληνες εκει κατω, ειναι ικανοι να μαλωσουν και για γυναικες, και για τραβελια ισως πιο πιθανο.

Μα Κωστα μου, πρωτα μαλωνουν για γυναικες/τραβελια και μετα για τα δανεικα!! Τα τραβελια προηγουνται αποσο ακουω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom