lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
καλυτερα ηρεμια,
γλυτωνουμε απο το ισοπεδωμα ενος λαου και απο το ξεκατινιασμα.
Βιαστηκες να μιλησεις;
καλυτερα ηρεμια,
γλυτωνουμε απο το ισοπεδωμα ενος λαου και απο το ξεκατινιασμα.
εγω ειμαι ο αντωνακης?Αμαρτίες έχετε πολλές Αγαπητέ Αντωνάκη
Σαν κάποιον που πούλαγε ναρκωτικά εδώ και τούς κάρφωνε μετά στην αστυνομία με το αζημίωτο από την μίζα.
Έτρεχε να κάνει και τον μεσάζοντα καθορίζοντας το ποσό της μίζας για απελευθέρωση.
Ποσο χαιρομαι οταν βλεπω πουτανακια της Πατταγια να ανεβαζουν φωτο μεσα απο τη ταξη του κολλεγιου που σπουδαζουν...Μου θυμιζει τη τσοντα "Μαθητρια στο σχολειο,δασκαλα στο κρεββατι"..(παπαρια "δασκαλα",αλλα τελος παντων)...
Αισθανομαι δικαιωμενος πως δε πηγαν στραφι τα λεφτα που τους εδωσα για να τα χυσω..
ωραιος ;) ιδεολογοςΠοσο χαιρομαι οταν βλεπω πουτανακια της Πατταγια να ανεβαζουν φωτο μεσα απο τη ταξη του κολλεγιου που σπουδαζουν...Μου θυμιζει τη τσοντα "Μαθητρια στο σχολειο,δασκαλα στο κρεββατι"..(παπαρια "δασκαλα",αλλα τελος παντων)...
Αισθανομαι δικαιωμενος πως δε πηγαν στραφι τα λεφτα που τους εδωσα για να τα χυσω..
την ειχα συναντησει αρκετες φορες εμενα δε μου ζητησε τιποτα μαλλον θα δειχνω μπας κλαςδε θα ξεχασω το 2007 πρεπει να ηταν οταν πηγα σε ελληνικο εστιατοριο στη σιλομ
η ελληνιδα ιδιοκτητρια υστερα απο 5 λεπτα γνωριμιας μου ειχε πει αν ενδιαφερομαι να κανω μπιζνες μαζι της
στη χωρα, και οταν της ειπα οχι, μου ζητησε δανεικα φυσικα και πηρε τα αρχιδια μου
Στο κο τσανγκ που πηγες περυσι δεν πηγες στο Ρωμιο;
Στο τριπ αντβαισορ συγκαταλεγεται σαν ενα απο τα
καλυτερα του νησιου. Και το εχει ενα ευγενεστατο
παληκαρι απο τη Ροδο.
Μηπως ειναι ελληνικης καταγωγηςΜια ανεβάζει αυτη τη φωτο και λεει ειμαι νορμαλ girl not bar girl don't ask sex okay?
Χαχα εχουν την πλακα τους
Και ειναι και χοντρή πανάθεμά την ολόκληρη κωλαρα εχει για να προσγειωθεί το Α380
Ερχομαιιιιιιιιιιιι.(Δηλ. τι ερχομαι θελω ακομα 2,5 μηνες.)Μια ανεβάζει αυτη τη φωτο και λεει ειμαι νορμαλ girl not bar girl don't ask sex okay?
Χαχα εχουν την πλακα τους
Και ειναι και χοντρή πανάθεμά την ολόκληρη κωλαρα εχει για να προσγειωθεί το Α380
Για κωλαρες εχω την εντυπωση οτι εισαι στο σωστό μερος τι τα θες τα ταξίδιαΕρχομαιιιιιιιιιιιι.(Δηλ. τι ερχομαι θελω ακομα 2,5 μηνες.)
μη με ανακατευετε με τετοια εμενα.Για κωλαρες εχω την εντυπωση οτι εισαι στο σωστό μερος τι τα θες τα ταξίδια
Για πες του και εσυ ρε φ16
μη με ανακατευετε με τετοια εμενα.
με την ευκαιρια..
κανε κατι να μονοιασεις τους ελληνες εκει κατω, ειναι ικανοι να μαλωσουν και για γυναικες, και για τραβελια ισως πιο πιθανο.