Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
από όσο γνωρίζω τακτικό φαινόμενο
Αρα φιλε Ρουφ... και οι αλλοι ομοιοι σου βεβαια,Θεμελιωδες αξιωμα:Δεν κανεις παρεα με Ελληνες! Πραγμα που εγω κατα κορον εφαρμοζω!
Και για πεσμας ρε καλοπαιδο μιας και τα γνωριζεις ολα: Ποιος ειναι ο Αντωνακης που υπαινισεσαι? Ο Lusiano,Eγω(balos) o asia fun? ποιος απο ολους?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μάθε  ανάγνωση και γραφή τέλος  με σένα.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Μάθε  ανάγνωση και γραφή τέλος  με σένα.
να σου πω ρε αρχηρουφ...3 το πρωι αντι να ξεκουραζεις το ταλαιπωρο κορμι σου απο το σκουπισμα των αποθηκων της ΒΚΚ,καθεσαι και ψαχνεις τι εχει γραψει ο καθενας για να τον κατηγορεις και να τον ρουφιανευεις?Μα ποσο κομπλεξικος και αγαμητος μπορει να εισαι?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μαζί σου πια εφαρμόζω το ρητό.

[size=13pt]«Μην τσακώνεσαι ποτέ με έναν ηλίθιο. Θα αναγκαστείς να παλέψεις με τα δικά του όπλα, στο δικό του πεδίο. Και θα σε κερδίσει τόσο λόγω έδρας, όσο και ανώτερης εμπειρίας...»[/size]

Η απάντηση υπάρχει στα γραπτά μου  μάθε να διαβάζεις.
Τελευταία φορά που απευθύνομαι σε σένα.

Άλμπερτ Αϊνστάιν,
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Μαζί σου πια εφαρμόζω το ρητό.

[size=13pt]«Μην τσακώνεσαι ποτέ με έναν ηλίθιο. Θα αναγκαστείς να παλέψεις με τα δικά του όπλα, στο δικό του πεδίο. Και θα σε κερδίσει τόσο λόγω έδρας, όσο και ανώτερης εμπειρίας...»[/size]

Η απάντηση υπάρχει στα γραπτά μου  μάθε να διαβάζεις.
Τελευταία φορά που απευθύνομαι σε σένα.

Άλμπερτ Αϊνστάιν,
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος
Απο ποτε ρε οι ρουφ γινανε και φιλοσοφοι του κωλου?

Πεσμας ομως ποιος ειναι ο Αντωνακης και αν τον ξερεις,γιατι θα σε πετυχω στην ΒΚΚ και θα σε ξεβρακωσω....

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
να σου πω ρε αρχηρουφ...3 το πρωι αντι να ξεκουραζεις το ταλαιπωρο κορμι σου απο το σκουπισμα των αποθηκων της ΒΚΚ,καθεσαι και ψαχνεις τι εχει γραψει ο καθενας για να τον κατηγορεις και να τον ρουφιανευεις?Μα ποσο κομπλεξικος και αγαμητος μπορει να εισαι?

Περιμένω ένα καράβι με εμπόρευμα και τους ναύτες για σένα.
 Δωράκι απ την επιχείρηση μπρατσωμένα παιδιά.
Όσο για το σκούπισμα  άστο έχω άλλα παλικάρια, ούτε για αυτό δεν μου κάνεις.

Σε περιμένω  Αγαπούλα, πάψε  όμως καλή μου  μην θυμώνεις θα κόψει το δερματάκι  σου.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Το κακο ή καλο με εσας (newfan k' pipin.) Ειναι οτι αυτος ο Αντωνακης που αναφερετε μαλλον ειναι ανυπαρκτο προσωπο! Γιατι ουτε εγω ουτε ο Γιγας Lusiano αλλα ουτε και αλλοι γνωστοι απο οσο ξερω εχουμε αυτο το ονομα....Μα ποσο ηλιθιοι μπορει να ειστε???Επειδη το εγραψε ο ετερος  πανηληθιος Πορδος το υιοθετησατε και εσεις και βγαζετε ολοκληρα σεναρια!! χαχαχα...Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο καποιος πρεπει να σας παιρνει στα σοβαρα εστω στο ελαχιστο ή να γελαει και να κανει πλακα μαζι σας? μαλλον το δευτερο...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω ξερω πολλους Αντωνακηδες.
Οχι ομως απο τη Ταυλανδη.
Τωρα πως το συνδιασες εσυ οτι μιλαω για Αντωνακη εκ Ταυλανδης,η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...(Η μηπως οποιος εχει τη μυγα,μυγιαζεται?)

Εγω εχω γνωρισει ελαχιστους Ελληνες στη Ταυλανδη και ποτε Αντωνακη.
Εσυ που προφανως εχεις γνωρισει δεκαδες χιλιαδες Ελληνες εκει...για να υποστηριζεις πως μαλλον κανενας Αντωνης δεν υπαρχει,κατι θα ξερεις παραπανω..
Υποκλινομαι στον πλουτο των γνωσεων και των γνωριμιων σου.

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μιλαμε και για πολλυ βαρεμενο ατομο
μου φαινετε οτι πασχει απο αλτσχαιμερ

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
να πουμε στον Λακη που παντρευτηκε σημερα να ζησουνε βλεπω ενας ενας παντρευεστε με της ται
παει και ο λακης παει και ο παγκταο αντε να παιρνουμε σειρα  :2funny: :2funny: :2funny:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Πραγματικά φέτος επιδημία έχει πέσει μάλλον λόγο κρίσης.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Σκασμος Αντωνακη!
Αυτο για ποιον το αναφερεις?και για ποιον μιλας σε φορουμ της Ταυλανδης βρε αγαπητηκε της κακιας ωρας?

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
να πουμε στον Λακη που παντρευτηκε σημερα να ζησουνε βλεπω ενας ενας παντρευεστε με της ται
παει και ο λακης παει και ο παγκταο αντε να παιρνουμε σειρα  :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ Πορδε ησουν Κουμπαρος? ή εκλανες πουθενα εκει γυρω?

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Lusiano-Kolobos και ξερο ψωμι ρεεεε....ξυπνατε ζωντοβολα και μην ακουτε τους παραμυθατζιδες κομπλεξικους αγαμητους  πιρφορους....Αυτοι κατεστρεψαν και χρεοκοπησαν την Ελλαδα σεξουαλικα και οχι μονο, και θελουν να το παιξουν  διεθνεις προστατες και συμβουλατορες!!! pipin - newfan - pordos - Lyst - Jordin κλπ...φολα και πανιαρα με φουμο!!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
τι λες ρε καραγκιοζη αντε παγενε στον κροκοδειλο παρε 2 μη εχειρισμενες να σε πηδηξουν και ξαναελα να μας τα κλασεις που θα σου εχει ανοιξει και η σουφρα
προτιμαω τις εχειρισμενες Βλακοσπιερο...Αληθεια γιατι αλλαξες ονομα?

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι λες ρε καραγκιοζη αντε παγενε στον κροκοδειλο παρε 2 μη εχειρισμενες να σε πηδηξουν και ξαναελα να μας τα κλασεις που θα σου εχει ανοιξει και η σουφρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom