Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αμα θες να ξερεις τον λουσιανο παντα τον ξεβρακωνα  με τησ παπαρολογιες του

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μαλλον ταχεις μπερδεψει πορδε!ο lusiano απο οτι ξερω δεν εχει παει ποτε με LB.... Εγω ναι ...αλλα εγω δεν ηξερα καμια chery απο crocodile και το Alexander..αλλα μονο μια απο το μπαρ του Αγγλου παλιογερου koctail @ dreams!
Παντως απο αυτα που αναφερεις πιο πανω στα περισσοτερα συμφωνω!! Μαλλον μεγαλωνεις και σοβαρευεσαι!

[size=13pt]Ρε balos γράψε και  καμιά αλήθεια καμιά φορά  μας φλόμωσες στο ψέμα!!!!!!
Ήμαρτον
[/size]

Ναι ρε...ειδαμε και σας τους ανοιχτοχεριδες!!Ο Lusiano ειδικα που οταν ειχε στην Patong το μασαντζιδικο πουλαγε ερωτα στο κοριτσακια και στα τραβελακια για να τους μασαει τις εισπραξεις...αλλα και συ δεν πας πισω??Ουστ απο κει εραστες της δεκαρας και οι δυο!!!!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν δεν υπηρχα εγω,ο love you short time,ο fantomas,ο newfan και καποια αλλα παιδια που εξακολουθουν να γραφουν (καθως και καποιοι παλιοι που σταματησαν να ειναι τοσο ενεργοι)...να μοιραζομαστε τις σκεψεις και τις γνωσεις μας (σωστες η λαθος) για τη Ταυλανδη,πολλοι εδω μεσα θα πηγαινανε ξεβρακωτοι στα αγγουρια στο πρωτο ταξιδι τους (εισαι ΚΑΙ ΕΣΥ μεσα σε αυτους)....
Λιγος σεβασμος λοιπον δε βλαπτει.Ακομα κι αν λεμε παπαρολογιες.
αγορι μου χρηζεις ψυχιατρικης βοηθειας, νομιζεις οτι εισαι ο μαρκο πολο που ανακαλυψες την ασια

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εξεφρασα ομως το προβληματισμο μου,πως ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ απο τα στοιχεια που συναντησα στις πουτανες Ταυλανδες,να ειναι κοινα για ολες τις Ταυλανδες.

δεν σου βγαινει σημερα η αναλυση,  :grin:  απο τις βεβαιοτητες και τα συμπερασματα των αναλυσεων σου που ειναι
παντα νομοι, και αδιαμφισβητητα  :jerking:  το γυρισαμε στα ΙΣΩΣ?  :think:

:2funny:

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Εχω μια απορια αγαπητε πιπινο  εκτος απο πατταγια πατονγκ και μπανγκοκ (νανα σοι καουμποι και πατπονγκ ) εχεις παει?
Πως μπορεις οχι μονο εσυ αλλα πολλοι απο εδω μεσα να κρινετε εναν ολοκληρο λαο, ειναι σαν ενας τουριστας να ερθει στη αθηνα για διακοπες  να πηγαινει στην φυλης και στο μεταξουργειο  και να  γυρναει στην χωρα του και να γραφει στο αναλογο φορουμ (greece sex trip) οι ελληνιδες ειναι πουτανες και γαμας με 10 20 ευρω αλλα οχι ολες ........
Πηγατε 4 5 φορες  τα μαθατε ολα και δινεται και συμβουλες και κρινεται κιολας
Φιλε ολη η ταυλανδη ειναι μια φυλης κι ενα μεταξουργειο.
Απλως στις πουτανοπιατσες πληρωνεις τοις μετρητοις ενω παραεξω κοιτανε να στα παρουν και σε δοσεις.

Φαντασου υποθετικα οτι εχεις καποια για 10 μερες,την καλοπληρωνεις,και την επομενη μερα την παιρνεις τηλεφωνο και της λες:
Αγαπη μου,μου τελειωσαν τα λευτα και σημερα θα βγουμε να φαμε και να πιουμε και θα πληρωσεις εσυ.
Ποσες πιθανοτητες δινεις να ερθει να σε βρει?
Οι ταυλανδεζες ηταν καποτε οι καλυτερες πουτανες γιατι ηταν φτηνες και ξερανε να το πουλανε με πολυ μεγαλη δοση gfe.
Τωρα πια με την παγκοσμιοποιηση και την εξαπλωση της πληροφοριας ουτε φτηνες ειναι πια,και η πουτανια εχει αρχισει και ποτιζει και την ψυχη τους.
Πριν 10 μερες γυρισα απο εκει και τα συμπερασματα μου ειναι αυτα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για οσους αναρωτιουνται για ποιο λογο να εμβαθυνουμε η οχι στη κουλτουρα,τη νοοτροπια και το τροπο σκεψης των κατοικων μιας χωρας,θα σας πω ενα πολυ σχετικο παραδειγμα.
Βρεθηκα σε μια "σκληρη" μουσουλμανικη χωρα σε περιοδο ραμαζανιου..Ξυπναω το πρωι,βγαινω απο το ξενοδοχειο και αναβω τσιγαρο..Ξαφνικα βλεπω 2-3 ανθρωπους μπροστα μου,αραβες,να φωναζουν,να ορυωνται και να βγαζουν αφρους απο το στομα βριζοντας και καλωντας την αστυνομια..Νοου σμοουκ!!Νοου σμοουκ!!Ραμανταν!! ραμανταν!!
Τι εγινε ρε πουστη μου λεω απο μεσα μου...Κι εμεις εχουμε τη σαρακοστη,αλλα δε κανουμε ετσι αν δουμε καποιον να μη νηστευει και να τρωει μπροστα μας πιτογυρα τη Μεγαλη Παρασκευη..
Το αποτελεσμα της ΑΓΝΟΙΑΣ μου για τη νοοτροπια αυτων των ανθρωπων,ηταν να συλληφθω απο την αστυνομια και απο τυχη αυτη τη στιγμη δε σαπιζω στη φυλακη.

Υ.Γ:Εχω την εντυπωση πως το παραπανω παραδειγμα ισως να φανει "διδακτικο"  :2funny: για καποιους που προκειται καποια στιγμη να βρεθουν σε μουσουλμανικη χωρα σε περιοδο ραμαζανιου.
Για καποιους αλλους διανοητικα αναπηρους που δε μπορουν να ξεχωρισουν τη βουρτσα απο τη πουτσα,θα ειναι αλλη μια αχρηστη πληροφορια. (τα "περι κουλτουρας και νοοτροπιας" που λεγαμε  ;) )
  το βαθυτερο συμπερασμα της συμβουλης σου δασκαλε,  ειναι, "κοψτε το καπνισμα" :2funny:  

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ασχετο,αλλα προσφατα αλλος ενας Ελληνας παντρευτηκε Ταυλανδεζα (ασπρουδερη μαλιστα).
"Καλο κοριτσι" με γαλλικα και πιανο..(Προφανως απο καποιο "πιανω μπαρ" θα τη γνωρισε).
Να του ευχηθουμε "βιον ανθοσπαρτον",κι επειδη δεν ειναι και κανας "φορτωγκας",καλα ξεμπερδεματα με τα πεθερικα,γιατι αν δε στειλει το εμβασμα ενα μηνα,θα παει η κρεβατομουρμουρα συννεφο! :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αντε να πω κι εγω το κοντο μου και συγγνωμη για γραμματικη και συναξη καθως με το τσιγκελι βγαλαμε το λυκιο σπουδάσαμε πεζοδρομιακη
λοιπον παλλιοτερα πιστευα ότι οι ρουμανες δεν ηταν καποιες γυναικες αλλα ένα επαγγελμα
ρωσιδες κλπ δεν ασχολιομουν καθως η φυλη τους και το επιπεδο επικοινωνιας είναι υπο του μηδεν
όταν πρωτογνωρισα τις ταυλανδες ειπα ότι επιτελους βρηκα πλασματα με βυζια και μουνι και κλιτορηδα (για να μην παρεξηγούμαστε) που ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος!!!
περνωντας ο καιρος και μετα από πολλα για μενα ταξίδια αυτή η ουτοπια εσβηνε
εφτασα στο συμπερασμα ότι όχι μονο είναι και αυτές επαγγελμα αλλα καλητερα ΒΟΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Η ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΤΙΜΗ
είναι μια τεραστια συντεχνια από οικογενειακες επιχηρησεις οπου το κεφαλαιο ειναι οι κορες τους αλλα και τα αγορια τους εκμεταλευοντας τα αποκλειστικα για πουτανια
μονο οσες είναι καραμπαζα τη ''γλυτωνουν'' και γινονται διαφορες άλλες δουλειες του ποδαριου
είναι και ένα ποσοστο που είναι από πλουσιες οικογενειες η εστω εχουν παντρευτει ενν πλουσιο η μεσαιο ταυλανδο
αν οι κοπελιες πιστευετε ότι είναι φρη λανσερς , δεν είναι , εχουν νταβαντζη πολύ αγριο μαλιστα και αυτος είναι η μανα τους
αυτή είναι που θα την καθοδηγησει να παει στο μπαρ στο γκογκο και στη οποια ντισκο κλαμπ
αλοιμονο της αν δεν φερει το αναμενομενο εισοδημα
οι μπαμπαδες στο 90%κηφηνες και τζογαδόροι και οι γιοι αντε στη καλυτερη παπακιδες ταριφες οσοι δεν κοψουν τα πουλακια τους δηλαδή , και οι υπολοιποι συμμοριτες
εχει και παιδια επιπεδου από φραγκατους γονεις που την κανουν ολοι αμερικη αυστραλια ευρωπη
όλα τα αλλα , ο λαος , η κουλτουρα , μη μα μου ,τα ακουω βερεσε

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
"Καλο κοριτσι" με γαλλικα και πιανο..(Προφανως απο καποιο "πιανω μπαρ" θα τη γνωρισε).
το spasso?   :2funny:
ξερω πολλες που κανουν γαλλικα εκει ασε που εκτιμουν ιδιαιτερα και τα γαλλικα ξυδια   :headbang:

Πριν το  1997 αλλά και αρκετά μετά,  η παρουσία των Ελλήνων στην χώρα  ήταν φοβερά  περιορισμένη.
Η μεγάλη  άνθιση εδώ πραγματοποιήθηκε μετά το 2004,  2 χρόνια μετά την έλευση του ευρώ. Κορυφώθηκε  ιδιαίτερα    το 2006  και για  μια 2ετια πολλοί αποφάσισαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους να εκδράμουν στην χώρα

οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας ενημερωσει, δεν βρηκα κατι σε παλιο forum
για την κορυφωση ο φ16 φταιει για ολα   :2funny:

κατα τα αλλα χαιρομαι που διαπιστωνω οτι η ποιοτητα του θρεντ πηρε παλι την ανιουσα   :helpplea:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Στεφαν με 10 ταξιδακια στην Papaya Την Papargia στην walking και στο soi 6 εβγαλες συμπερασμα και εσυ για τις ταιλανδες
Οπως και με μερικα πουτ@ν@κια που συναναστρεφεσε στο φεισμπουκι.
Βρε κουνια που σας κουναγε  :happy:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε stefan,μηπως εφαγες φολα κι εσυ απο κανενα Ταυλανδεζακι?
Γιατι τα τζιμανια..οι ειδημωνες...οι επιστημονες του φορουμ,εχουν βγαλει το συμπερασμα πως οταν γραφεις κατι κακο για τη παραδεισενια αυτη χωρα,οπου το συνολο των ανθρωπων (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) ειναι καλοι και αγιοι,εχεις φαει ηττα απο γκομενακι.
Πες μας κι εσυ το πονο σου..Βγαλτον εξω..Εχουμε πολλους εδω μεσα σπουδαγμενους και κατοχους μαστερ,phd (και δε συμμαζευεται) ψυχολογους (μαλλον παπαρολογους η πρωκτολογους) που μπορουν να σου παρεχουν ψυχολογικη υποστηριξη!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Τι φολα να φαγε αυτος.
Να χε να λεει μονο.Εγινε ειδημονας της walking  :rolleyes:

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ασχετο,αλλα προσφατα αλλος ενας Ελληνας παντρευτηκε Ταυλανδεζα (ασπρουδερη μαλιστα).
Να του ευχηθουμε "βιον ανθοσπαρτον",κι επειδη δεν ειναι και κανας "φορτωγκας",καλα ξεμπερδεματα με τα πεθερικα,γιατι αν δε στειλει το εμβασμα ενα μηνα,θα παει η κρεβατομουρμουρα συννεφο! :2funny:
τελικα εσυ αγορι μου εισαι και πολλυ  :bigdick: (προφανως)  (ισως) αμα δεν ξερεις μην γραφεις.Μια πατταγια εισαι και αυτη μονο γουολκιν πανω κατω παρεα με την μεζουρα μην τυχον και ειναι ποιο ψηλη κανα ποντο!!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Αντε μωρεε να σας φτιαξω βραδιατικα...
Οριστε και η Ταμπελα απο πισω μου με το ονομα Alexander...
Nτοκουμεντα απο Tekkilas λεμε...Σπανιο φωτοφραφικο Υλικο
Καντε like ρεεεεε
Μολις με εβλεπε ελιωνε το η κοπελ....εεε το παληκαρι ηθελα να πω   :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ Τεκιλα ωραιο πουκαμισο, απο παζαρι; :grin:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Οχι ρε bro krub,
Απο Salonica ειναι μη το βλεπεις ετσι ειναι σε στενη γραμμη,εδω φενετε σαν τραπεζομαντηλο.....

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αντε να πω κι εγω το κοντο μου και συγγνωμη για γραμματικη και συναξη καθως με το τσιγκελι βγαλαμε το λυκιο σπουδάσαμε πεζοδρομιακη
λοιπον παλλιοτερα πιστευα ότι οι ρουμανες δεν ηταν καποιες γυναικες αλλα ένα επαγγελμα
ρωσιδες κλπ δεν ασχολιομουν καθως η φυλη τους και το επιπεδο επικοινωνιας είναι υπο του μηδεν
όταν πρωτογνωρισα τις ταυλανδες ειπα ότι επιτελους βρηκα πλασματα με βυζια και μουνι και κλιτορηδα (για να μην παρεξηγούμαστε) που ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος!!!
περνωντας ο καιρος και μετα από πολλα για μενα ταξίδια αυτή η ουτοπια εσβηνε
εφτασα στο συμπερασμα ότι όχι μονο είναι και αυτές επαγγελμα αλλα καλητερα ΒΟΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Η ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΤΙΜΗ
είναι μια τεραστια συντεχνια από οικογενειακες επιχηρησεις οπου το κεφαλαιο ειναι οι κορες τους αλλα και τα αγορια τους εκμεταλευοντας τα αποκλειστικα για πουτανια
μονο οσες είναι καραμπαζα τη ''γλυτωνουν'' και γινονται διαφορες άλλες δουλειες του ποδαριου
είναι και ένα ποσοστο που είναι από πλουσιες οικογενειες η εστω εχουν παντρευτει ενν πλουσιο η μεσαιο ταυλανδο
αν οι κοπελιες πιστευετε ότι είναι φρη λανσερς , δεν είναι , εχουν νταβαντζη πολύ αγριο μαλιστα και αυτος είναι η μανα τους
αυτή είναι που θα την καθοδηγησει να παει στο μπαρ στο γκογκο και στη οποια ντισκο κλαμπ
αλοιμονο της αν δεν φερει το αναμενομενο εισοδημα
οι μπαμπαδες στο 90%κηφηνες και τζογαδόροι και οι γιοι αντε στη καλυτερη παπακιδες ταριφες οσοι δεν κοψουν τα πουλακια τους δηλαδή , και οι υπολοιποι συμμοριτες
εχει και παιδια επιπεδου από φραγκατους γονεις που την κανουν ολοι αμερικη αυστραλια ευρωπη
όλα τα αλλα , ο λαος , η κουλτουρα , μη μα μου ,τα ακουω βερεσε
ας παρουμε παραδειγμα εναν σαρανταρι  ελληνα ασχημο   και ερωτευεται μια κουκλα ελληνιδα  ετων εικοσι η κοπελα ποσο θα κατσει μαζι του αμα δεν εχει φραγκα ?
πλεον ο γαμος ειναι προσφορα και ζητηση και αυτο ισχυει σε ολο τον κοσμο
για πε μας για την ελληνικη νεολαια που ειναι μεσα στα χασισια και αμορφωτα ?  

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στεφαν με 10 ταξιδακια στην Papaya Την Papargia στην walking και στο soi 6 εβγαλες συμπερασμα και εσυ για τις ταιλανδες
Οπως και με μερικα πουτ@ν@κια που συναναστρεφεσε στο φεισμπουκι.
Βρε κουνια που σας κουναγε  :happy:
ναι εγεινα διπλοματουχος , προμπλεμ? εσυ ολο σχεδια επι χαρτου εισαι που ΘΑ γνωρίσεις την ταυλανδεζικη κληρονομια πολιτισμικη εικαστικη τεχνη κουλτουρα ..μηπως ο σωκρατης ηταν τελικα ταυλανδος?
όταν τα δεις όλα αυτά ελα να μου τα περιγραψεις και θα σε πιστεψω , να ξερεις ποιο πανω από μπκκ κι παπαργια εχει χωράφια ποταμια ορυζωνες μπαφαλο κουνούπια και ιθαγενείς όχι οτι δεν εχει και ωραια μουνακια ιθαγνεις βεβαια και στανταρ χρεωνουν πολυ λιγοτερο
πανε και διεψευσε με διπλοματουχε κοινωνιολογε της ταυλανδης με πτυχιο μεσο ιντερνετ
υστερογραφο , γαμω το λαπτοπ μου που κανει 7 ωρες να γραψει ένα μυνημα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Πολυ γνωστος μου Παντρευοταν Ελληνιδα και μια βδομαδα πριν το γαμο ολα καταστραφηκαν λογο των πεθερικων του προικες και μλκς.
Τουλαχιστον φαγαμε τουρτα,ολα ηταν πληρωμενα.
Πολλα τετοια παραδειγματα και Ελλαδα.
Γενικο Το κακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom