Mr Kavlitsekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αμα θες να ξερεις τον λουσιανο παντα τον ξεβρακωνα με τησ παπαρολογιες του
Μαλλον ταχεις μπερδεψει πορδε!ο lusiano απο οτι ξερω δεν εχει παει ποτε με LB.... Εγω ναι ...αλλα εγω δεν ηξερα καμια chery απο crocodile και το Alexander..αλλα μονο μια απο το μπαρ του Αγγλου παλιογερου koctail @ dreams!
Παντως απο αυτα που αναφερεις πιο πανω στα περισσοτερα συμφωνω!! Μαλλον μεγαλωνεις και σοβαρευεσαι!
Ναι ρε...ειδαμε και σας τους ανοιχτοχεριδες!!Ο Lusiano ειδικα που οταν ειχε στην Patong το μασαντζιδικο πουλαγε ερωτα στο κοριτσακια και στα τραβελακια για να τους μασαει τις εισπραξεις...αλλα και συ δεν πας πισω??Ουστ απο κει εραστες της δεκαρας και οι δυο!!!!
αγορι μου χρηζεις ψυχιατρικης βοηθειας, νομιζεις οτι εισαι ο μαρκο πολο που ανακαλυψες την ασιαΑν δεν υπηρχα εγω,ο love you short time,ο fantomas,ο newfan και καποια αλλα παιδια που εξακολουθουν να γραφουν (καθως και καποιοι παλιοι που σταματησαν να ειναι τοσο ενεργοι)...να μοιραζομαστε τις σκεψεις και τις γνωσεις μας (σωστες η λαθος) για τη Ταυλανδη,πολλοι εδω μεσα θα πηγαινανε ξεβρακωτοι στα αγγουρια στο πρωτο ταξιδι τους (εισαι ΚΑΙ ΕΣΥ μεσα σε αυτους)....
Λιγος σεβασμος λοιπον δε βλαπτει.Ακομα κι αν λεμε παπαρολογιες.
Εξεφρασα ομως το προβληματισμο μου,πως ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ απο τα στοιχεια που συναντησα στις πουτανες Ταυλανδες,να ειναι κοινα για ολες τις Ταυλανδες.
Φιλε ολη η ταυλανδη ειναι μια φυλης κι ενα μεταξουργειο.Εχω μια απορια αγαπητε πιπινο εκτος απο πατταγια πατονγκ και μπανγκοκ (νανα σοι καουμποι και πατπονγκ ) εχεις παει?
Πως μπορεις οχι μονο εσυ αλλα πολλοι απο εδω μεσα να κρινετε εναν ολοκληρο λαο, ειναι σαν ενας τουριστας να ερθει στη αθηνα για διακοπες να πηγαινει στην φυλης και στο μεταξουργειο και να γυρναει στην χωρα του και να γραφει στο αναλογο φορουμ (greece sex trip) οι ελληνιδες ειναι πουτανες και γαμας με 10 20 ευρω αλλα οχι ολες ........
Πηγατε 4 5 φορες τα μαθατε ολα και δινεται και συμβουλες και κρινεται κιολας
το βαθυτερο συμπερασμα της συμβουλης σου δασκαλε, ειναι, "κοψτε το καπνισμα"Για οσους αναρωτιουνται για ποιο λογο να εμβαθυνουμε η οχι στη κουλτουρα,τη νοοτροπια και το τροπο σκεψης των κατοικων μιας χωρας,θα σας πω ενα πολυ σχετικο παραδειγμα.
Βρεθηκα σε μια "σκληρη" μουσουλμανικη χωρα σε περιοδο ραμαζανιου..Ξυπναω το πρωι,βγαινω απο το ξενοδοχειο και αναβω τσιγαρο..Ξαφνικα βλεπω 2-3 ανθρωπους μπροστα μου,αραβες,να φωναζουν,να ορυωνται και να βγαζουν αφρους απο το στομα βριζοντας και καλωντας την αστυνομια..Νοου σμοουκ!!Νοου σμοουκ!!Ραμανταν!! ραμανταν!!
Τι εγινε ρε πουστη μου λεω απο μεσα μου...Κι εμεις εχουμε τη σαρακοστη,αλλα δε κανουμε ετσι αν δουμε καποιον να μη νηστευει και να τρωει μπροστα μας πιτογυρα τη Μεγαλη Παρασκευη..
Το αποτελεσμα της ΑΓΝΟΙΑΣ μου για τη νοοτροπια αυτων των ανθρωπων,ηταν να συλληφθω απο την αστυνομια και απο τυχη αυτη τη στιγμη δε σαπιζω στη φυλακη.
Υ.Γ:Εχω την εντυπωση πως το παραπανω παραδειγμα ισως να φανει "διδακτικο" για καποιους που προκειται καποια στιγμη να βρεθουν σε μουσουλμανικη χωρα σε περιοδο ραμαζανιου.
Για καποιους αλλους διανοητικα αναπηρους που δε μπορουν να ξεχωρισουν τη βουρτσα απο τη πουτσα,θα ειναι αλλη μια αχρηστη πληροφορια. (τα "περι κουλτουρας και νοοτροπιας" που λεγαμε ;) )
το spasso?"Καλο κοριτσι" με γαλλικα και πιανο..(Προφανως απο καποιο "πιανω μπαρ" θα τη γνωρισε).
Πριν το 1997 αλλά και αρκετά μετά, η παρουσία των Ελλήνων στην χώρα ήταν φοβερά περιορισμένη.
Η μεγάλη άνθιση εδώ πραγματοποιήθηκε μετά το 2004, 2 χρόνια μετά την έλευση του ευρώ. Κορυφώθηκε ιδιαίτερα το 2006 και για μια 2ετια πολλοί αποφάσισαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους να εκδράμουν στην χώρα
για την κορυφωση ο φ16 φταιει για ολαοποιος γνωριζει κατι σχετικα ας ενημερωσει, δεν βρηκα κατι σε παλιο forum
τελικα εσυ αγορι μου εισαι και πολλυ (προφανως) (ισως) αμα δεν ξερεις μην γραφεις.Μια πατταγια εισαι και αυτη μονο γουολκιν πανω κατω παρεα με την μεζουρα μην τυχον και ειναι ποιο ψηλη κανα ποντο!!!!!Ασχετο,αλλα προσφατα αλλος ενας Ελληνας παντρευτηκε Ταυλανδεζα (ασπρουδερη μαλιστα).
"Καλο κοριτσι" με γαλλικα και πιανο..(Προφανως απο καποιο "πιανω μπαρ" θα τη γνωρισε).
Να του ευχηθουμε "βιον ανθοσπαρτον",κι επειδη δεν ειναι και κανας "φορτωγκας",καλα ξεμπερδεματα με τα πεθερικα,γιατι αν δε στειλει το εμβασμα ενα μηνα,θα παει η κρεβατομουρμουρα συννεφο!
Αντε μωρεε να σας φτιαξω βραδιατικα...
Οριστε και η Ταμπελα απο πισω μου με το ονομα Alexander...
Nτοκουμεντα απο Tekkilas λεμε...Σπανιο φωτοφραφικο Υλικο
Καντε like ρεεεεε
Μολις με εβλεπε ελιωνε το η κοπελ....εεε το παληκαρι ηθελα να πω
ας παρουμε παραδειγμα εναν σαρανταρι ελληνα ασχημο και ερωτευεται μια κουκλα ελληνιδα ετων εικοσι η κοπελα ποσο θα κατσει μαζι του αμα δεν εχει φραγκα ?αντε να πω κι εγω το κοντο μου και συγγνωμη για γραμματικη και συναξη καθως με το τσιγκελι βγαλαμε το λυκιο σπουδάσαμε πεζοδρομιακη
λοιπον παλλιοτερα πιστευα ότι οι ρουμανες δεν ηταν καποιες γυναικες αλλα ένα επαγγελμα
ρωσιδες κλπ δεν ασχολιομουν καθως η φυλη τους και το επιπεδο επικοινωνιας είναι υπο του μηδεν
όταν πρωτογνωρισα τις ταυλανδες ειπα ότι επιτελους βρηκα πλασματα με βυζια και μουνι και κλιτορηδα (για να μην παρεξηγούμαστε) που ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος!!!
περνωντας ο καιρος και μετα από πολλα για μενα ταξίδια αυτή η ουτοπια εσβηνε
εφτασα στο συμπερασμα ότι όχι μονο είναι και αυτές επαγγελμα αλλα καλητερα ΒΟΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Η ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΤΙΜΗ
είναι μια τεραστια συντεχνια από οικογενειακες επιχηρησεις οπου το κεφαλαιο ειναι οι κορες τους αλλα και τα αγορια τους εκμεταλευοντας τα αποκλειστικα για πουτανια
μονο οσες είναι καραμπαζα τη ''γλυτωνουν'' και γινονται διαφορες άλλες δουλειες του ποδαριου
είναι και ένα ποσοστο που είναι από πλουσιες οικογενειες η εστω εχουν παντρευτει ενν πλουσιο η μεσαιο ταυλανδο
αν οι κοπελιες πιστευετε ότι είναι φρη λανσερς , δεν είναι , εχουν νταβαντζη πολύ αγριο μαλιστα και αυτος είναι η μανα τους
αυτή είναι που θα την καθοδηγησει να παει στο μπαρ στο γκογκο και στη οποια ντισκο κλαμπ
αλοιμονο της αν δεν φερει το αναμενομενο εισοδημα
οι μπαμπαδες στο 90%κηφηνες και τζογαδόροι και οι γιοι αντε στη καλυτερη παπακιδες ταριφες οσοι δεν κοψουν τα πουλακια τους δηλαδή , και οι υπολοιποι συμμοριτες
εχει και παιδια επιπεδου από φραγκατους γονεις που την κανουν ολοι αμερικη αυστραλια ευρωπη
όλα τα αλλα , ο λαος , η κουλτουρα , μη μα μου ,τα ακουω βερεσε
ναι εγεινα διπλοματουχος , προμπλεμ? εσυ ολο σχεδια επι χαρτου εισαι που ΘΑ γνωρίσεις την ταυλανδεζικη κληρονομια πολιτισμικη εικαστικη τεχνη κουλτουρα ..μηπως ο σωκρατης ηταν τελικα ταυλανδος?Στεφαν με 10 ταξιδακια στην Papaya Την Papargia στην walking και στο soi 6 εβγαλες συμπερασμα και εσυ για τις ταιλανδες
Οπως και με μερικα πουτ@ν@κια που συναναστρεφεσε στο φεισμπουκι.
Βρε κουνια που σας κουναγε
από τι λαικη της πεμπτης εξω από το γηπεδο του μπαοκ.....μπορει και από μεσα από αυτοΡε συ Τεκιλα ωραιο πουκαμισο, απο παζαρι;