Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Παρακαλέσω τους αγαπητούς φίλους μέσω του:  Αναφορά στον συντονιστή  να   σταματήσουν όποιους κατά την προσωπική τους γνώμη  δημιουργούν συνεχώς  προβλήματα στη   εύρυθμη  λειτουργία του φόρουμ.
Δυστυχώς έγινε παιδική χαρά  για απροσάρμοστα παιδάκια.
Αν κατά την γνώμη τους  και εγώ ο  ίδιος  δημιουργώ πρόβλημα  να ξεκινήσουν από εμένα.
  Η ανοχή εδώ τείνει να γίνει συνενοχή  γιαυτό    μην διαμαρτύρεστε.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αυτά είναι  τα μηνύματα  στο θέρντ  το Αγαπητού κυρίου balos.
Εάν παρ ελπίδα  διακρίνεται  κάποια χρηστική πληροφορία, η  γνώμη,  η γνώση, πέραν της χλεύης,  της εριστικότητας, της κακοπρέπειας  να ζητήσω εκ των προτέρων συγνώμη.
Αλλά εγώ δεν διακρίνω καμιά  και   αγνοώ των λόγο ύπαρξης του εδώ.
Τόσο του  εν λόγο κυρίου Όσο και του “Γίγαντος” Λουσιάνο  οποίος είχε την ίδια και χειρότερη συμπεριφορά.

Ρε παιδια τοσο πεινασμενοι και αγαμητοι εισαστε??? και πατε Ταυλανδη να γαμησετε τις γριουλες επι πληρωμη?
Εχει και εδω τετοιες και μαλιστα καλυτερες...Χρεοκωπημενοι οικονομικα...πολιτικα...πολιτιστικα...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΧΟΥΑΛΙΚΑ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

Γιατι εσυ εχεις το αλαθητο,
πολυξερε??

μαλλον καλα ειχα καταλαβει...same same but diferend!! στην ηλικια το δευτερο!!!
ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΧΑΙΡΩΣΑΣΤΕ ΒΡΕ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...

Ποσο βλακας..μπορει να ειναι αυτος ο τυπος...και ποσο περισοτερο και καποιοι που τον συμεριζονται???αλλα και ο αλλος ο dimitlakis δεν παει πισω!!!
και τωρα απαντησε μας κωλογερε...υπαρχει κατι που να μην ειναι χρεοκωπημενο??

πεσ'του απλα οτι ειναι ψευτης....Τι τον παραμυθιαζεις??
44.3 σημερα....

μαλλον το Αλτχαινερ πλησιαζει....αλλα γραφονται....αλλα καταλαβαινεις....και μεσα στις κλανιες σου απο την φασολαδα,που μαλλον μονο αυτο ξερεις να κανεις....μας λες τι??

σου αρεσουν αυτα πουτανιαρη??

Tα διαδικαστικα ειναι το θεμα φιλε μου,αλλα και οι ντοπιοι λογιστες ,οι mamasang,papasang,η ζηλια των ντοπιων για τους ξενους farang,αλλα και η ελλειψη - ειδικα για τους Ελληνες - καποιου ειδους κρατικης υποστηριξης- καλυψης θα το ελεγα!!
και τεσπα...εγω μια γνωμη ειπα για το Sonkran, το οποιο εχω φαει στη μαπα....σαν εμπειρια-μαλακια μια φορα ισως ειναι καλο!! up to you!
εχει πολλους...πρωτο και καλυτερο τον πατριωτη σου!!

Τι να κανει καποιος στο Sonkran?? ειδικα στην Pattaya?? ειναι μεγαλη παπαρια απευθυνετε σε ξενερωτους και μονο!! εγω θα προτιμουσα αλλες μερες εκτος sonkran!!

Μαλλον εχεις πολλα απωθημενα με καποιους εδω μεσα,και επιτιθεσαι σε αλλους....
Τεσπα τα περισσοτερα που αναφερεις ειναι μπουρδες....πχ Το τουριστικο ΑΕΠ ειναι 12-15%!!οπως επισης οι αφιξεις τουριστων -με περυσινα δεδομενα-ειναι περιπου 20 εκατομυρια τουριστες!!
Κωλωγερος!!Κοστος ομως τα καποια συναισθηματικα ερωτηματικα που θετεις
στον εαυτο σου σε αυτες τις περιπτωσεις.
Πεσμας ρε φιλε ποσο πηγε το μαλι τελικα??και αν αξιζε τον κοπο τοση ταλαιπωρια και φασαρια,για να γαμησεις μια Ταυλανδεζα καθηγητρια που το πιθανεστερο ειναι να σε δουλευε κιολας!

Ρε αγορακι... μας τα'πρηξες!! παιζει το ενα,παιζει το αλλο... πηγαινε κατω και θα τα δεις ολα.Τι παιζει και τι οχι!!
Επισης  υπαρχουν 2600 σελιδες...διαβασετες και ξεστραβω σου!!!

Ναι ρε...ειδαμε και σας τους ανοιχτοχεριδες!!Ο Lusiano ειδικα που οταν ειχε στην Patong το μασαντζιδικο πουλαγε ερωτα στο κοριτσακια και στα τραβελακια για να τους μασαει τις εισπραξεις...αλλα και συ δεν πας πισω??Ουστ απο κει εραστες της δεκαρας και οι δυο!!!
Μας κουρασατε με τις παπαριες σας....και βαρεθηκαμε να ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια!!

Εσυ αλανιαρη κοκορα...που εταχθεις και εσυνταχθεις???
Ρε κοιτατε να ξεστραβωθειτε...που σαν φταινε τα Ladyboys... Τι σας πειραζουν?? κοινωνικο εργο κανουν και αυτα!!!!Ασε δε που τα περισσοτερα ειναι πολυ πιο ομορφα απο τις πατσαβουρες που ποσταρετε και πηδατε μερικοι-μερικοι!
Εχεις να φας μπουγελα απο Κυριακη και μετα.....θα μουσκεψη ο κωλος σου!!! Ηδη καποιοι μαλακες αρχισαν απο σημερα!!
Αυτα ειναι τα ωραια!!!Αλλα και στην Ταυλανδη η επανασταση καλο θα κανει...πρωτα πρωτα να κλεισει ολα τα κωλομπαρα.Τα κοριτσια να κυκλοφορανε χυμα,και να γλυτωνουμε τα Barfine..μετα θα μαζεψει ολα τα πρεζονια, κλεφτρονια, αλκοολες,τραβελια κλπ που χαλανε τις πιατσες...

Ασε επιτελους τις οδηγιες προς ναυτιλομενους..εχουν κουρασει!! σαν τη θεια Ολγα εχεις καταντησει! Εδω κατω γινεται χαμος με τους στρατηγους,εσυ εκει να υμνεις το καβλι του ερωτα!
Αυτα ειναι!!!! Ετσι ντε...φιαξε μας επιτελους!!
Δηλαδη εμεις ειμαστε τωρα με τον στρατο και την επανασταση??

Πεσ μας κανενα σοβαρο νεο επιτελους ρε.. Πχ, τι θα κανουν αυτοι οι καραβαναδες??  και ασε τις μαλακιες..αντε επιτελους!,

Οχι γατος..Γατα με πεταλα!!  Τα βρισκει και τα ξερει ολα ο παπακης!! Μπραβο του, μας δινει και ωραιες πληροφοριες για Ταυλανδη!! Για γριουλες,νεαρουλες,πως να γαμαμε τζαμπα, τι καιρο κανει,που εχει καλη μπυρα,και εχει και ομαδα αξιων συμβουλων,πχ,εσενα τον Pipinoκαβλιαρη κλπ...Μεγαλεια Ρεεεεεε
Εσυ βρε καβλιαρικο μωρο... :cum:Βρηκες καμια γριουλα Ταυλανδεζα της διπλανης πορτας? Ενημερωσε μας ντε..να ξερουμε..τι κανεις!!
ρε σεις... Τι τον δουλευετε τον ανθρωπο?? Αυτη ειναι υδροκεφαλη!! το κεφαλι της ειναι υπερβολικα δυσαναλογα μεγαλο σε σχεση με το σωμα της! Δεν το βλεπετε?

Tσιμπας αμεσως μωρη λουλα....Ποιος σου ειπε ομως οτι "εξειδικευω" εσενα?
Αυτα δεν μας ενδιαφερουν,γιατι συμβαινουν παντου και στην Ελλαδα εννοειται!!
Εκει τι γινεται και τι θα γινει... κανενα μαλακισμενο δεν μπορει να μας πει?
Πεσμας ρε αγαπουλη τυπε πως ειναι τα πραγματα κατω και πως προμυνηετε το μελλον και ασε τα μελο!!!

Η Ice καλα να τα παθει...γιατι ηθελα να κανει και πολιτικη το βουρλο!!δεν θυμασαι που πλακωθηκε στο κομωτηριο με τις αλλες για το θεμα των διαδηλωσεων? Αλλα μην ανυσηχεις γιατι κανει καλες πιπες..και θα την αμολησουν συντομα!!

και την σχετική φασαρία έως τις 4 το απόγευμα.  πατε λουσιφερ
Το Λουσιφερ εχει κλεισει φιλε....
Λυστ:Αυτα για τη φασαρια και τις αλλες μαλακιες στο Crib τα ειπε ο Τony και τον ελεγες αγενη ...και τωρα τα παραδεχεστε ενα - ενα !!! τι να σας πω..δικαιολογημενοι  λογω απειριας και ελληνομαλακιας..

Λοιπον και μια γνωμη ακομη..40 ημερες, pattaya.25 Phuket 9 Bkk 6.. 4500 Ευρω.μαζι με αεροπορικα εισητηρια 1000Ε.περιπου!Ξενοδοχειο Παταγια 900Β, πουκετ 800Β, Βκκ 2100Β...ολα τα αλλα διασκεδαση και λοιπα!!και υπ'οψιν δεν ειμαι και ανοιχτοχερης!!
Τωρα με την Μαλακια της low season,αλλη χαρη εχει Δεκ.Απριλη και αλλη Μαιο. οκτ.
Ρε Λυστ μας ταχεις πρηξει εκτος των αλλον και με το low season...9 μερες ημουν Patong, μας ταραξε η βροχη...και οι αραβες που λες ειναι εποχιακοι,του καλοκαιριου,μετα εξαφανιζονται και ερχονται οι ρωσοι!!

Παραθεστε γεγονοτα και αφηστε τις προτροπες για το τι θα κανει ο καθενας!!

Εσενα ποιος σε μαμαει ρε? Ξερουμε ολοι τι νουμερο κομπλεξαρας εισαι..κατσε στα αυγα σου και ανταλαξε φιλοφρονησεις με τα φιλαρακια σου...γιατι μονο αυτο ξερεις!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Παρακαλέσω τους αγαπητούς φίλους μέσω του:  Αναφορά στον συντονιστή  να   σταματήσουν όποιους κατά την προσωπική τους γνώμη  δημιουργούν συνεχώς  προβλήματα στη   εύρυθμη  λειτουργία του φόρουμ.
Δυστυχώς έγινε παιδική χαρά  για απροσάρμοστα παιδάκια.
Αν κατά την γνώμη τους  και εγώ ο  ίδιος  δημιουργώ πρόβλημα  να ξεκινήσουν από εμένα.
  Η ανοχή εδώ τείνει να γίνει συνενοχή  γιαυτό    μην διαμαρτύρεστε.
Γιατι να τους σταματησουν?Εδω λεμε να φερουμε και αλλους για να αυξησουμε την θεματολογια και την ποικιλια! Αλλα εσυ ετσι εχεις μαθει..οποιος δεν συμφωνει μαζι σου να τον διαγραφουμε!Και ποια ειναι η ευρυθμη λειτουργια ρε? σε μπουρδελοφορουμ ειμαστε...δεν ειμαστε σε εκκλησια!
Γιατον LUSIANO ρε παιδια τιποτα?δεν τον αναζητατε? τουλαχιστον καποιοι?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ρε μαγκες για πείτε τη γνώμη σας δε θα τρελλαινοσασταν αν ενα τετοιο μπουμπούκι σας ελεγε οτι ειναι παρθένα και οτι θα κανει σεξ μονο μετα γάμου  :headbang:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    122,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • image.jpg
    image.jpg
    115,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε καντε κανα like στο τεκιλλα και αφήστε τα μαλωματα
πω πω ρε φαντομα καλοοο

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Γιώργο πρώτη φορά το συναντάς αυτό το φαινόμενο;
Την παρθένα  δηλαδή σε αυτήν την ηλικία;

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε μαγκες για πείτε τη γνώμη σας δε θα τρελλαινοσασταν αν ενα τετοιο μπουμπούκι σας ελεγε οτι ειναι παρθένα και οτι θα κανει σεξ μονο μετα γάμου  :headbang:

Μαλλον εχει φραγκα, αυτη ή η οικογενεια

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε μαγκες για πείτε τη γνώμη σας δε θα τρελλαινοσασταν αν ενα τετοιο μπουμπούκι σας ελεγε οτι ειναι παρθένα και οτι θα κανει σεξ μονο μετα γάμου  :headbang:
Μα εκτος απο τις πουτανες της Πατταγια,της Πατονγκ,των αλλων σεξοτουριστικων περιοχων (καθως και ελαχιστων αλλων εξαιρεσεων),ΟΛΕΣ οι αλλες Ταυλανδεζες,ετσι δεν ειναι?
Η μηπως μας λενε μαλακιες ορισμενοι εδω μεσα? :uglystupid:
Ειλικρινα δε ξερω τι να πιστεψω.. :think:
Γιατι εγω δε μπορω να εχω αποψη..Μονο με πουτανες συναναστρεφομαι.. :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Όχι όλες,  αλλά μια πολύ μεγάλη μερίδα  ιδιαίτερα του  κέντρου  και του νότου

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Γιώργο πρώτη φορά το συναντάς αυτό το φαινόμενο;
Την παρθένα  δηλαδή σε αυτήν την ηλικία;
Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα δε γινεται και συχνα...και το λεει καποιος που εχει μειωσει τις επαφές με κορίτσια του γνωστού  επαγγελματος στο ελάχιστο δυνατό...στις 10 που θα γνωρισω 2-3 το πολυ ειναι εργάτριες του σεξ για να βαλλω και λιγο ορολογία κωλογερου χαχα εξαλλου δε μιλαμε για κανα μωρο ειναι 27 ετών και ειναι και Ισανεζα μαλιστα
Θα μπορουσε άνετα να ειναι αυτη που εχει γραψει το παρακατω άρθρο...

To οποιο ναι μεν εχει πολλα έγκυρα στοιχεία πλυν ομως γέλασα αρκετες φορες σε μερικα σημεία...και λεω γέλασα γιατι περιέχει μερικες άκρως παραδοσιακές απόψεις οι οποίες ισως να υπερίσχυαν παλαιοτερα αλλα οχι πια...οι ταυλανδεζες του σημερα δεν ειναι οι ιδιες με τις ταυλανδεζες παλαιοτερων καιρών...ειχα γραψει παλαιοτερα οτι η ταυλανδικη κοινωνια εχει απελευθερωθεί αρκετα τα τελευταια χρονια και πολλα ταμπού σχετικα με σεξ και σχέσεις με φαρανγκ εχουν ατονίσει...παρολα αυτα εχω συναντησει παρα παρα πολλες όλων των ηλικιών που δεν ειχαν πανω απο ενα γκόμενο ολη τους τη ζωη οπως και πολλες που δεν ειχαν ποτε τους οργασμο...και καλούμαι τωρα εγω στα γεράματα να βγαλλω τα κάστανα απο τη φωτια  :headbang:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μα εκτος απο τις πουτανες της Πατταγια,της Πατονγκ,των αλλων σεξοτουριστικων περιοχων (καθως και ελαχιστων αλλων εξαιρεσεων),ΟΛΕΣ οι αλλες Ταυλανδεζες,ετσι δεν ειναι?
Η μηπως μας λενε μαλακιες ορισμενοι εδω μεσα? :uglystupid:
Ειλικρινα δε ξερω τι να πιστεψω.. :think:
Γιατι εγω δε μπορω να εχω αποψη..Μονο με πουτανες συναναστρεφομαι.. :grin:

Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.Βασικός κανόνας. Οποιαδήποτε γενίκευση εμπεριέχει το στοιχείο της ανακρίβειας αν όχι της βλακείας. Αρα γενικεύσεις του τύπου οι ελληνες είναι έτσι οι ταυλανδοί είναι αλλοιώς, οι ταυλανδέζες είναι παραlλοιώς, είναι σε μεγάλο βαθμό ανακριβείς και βλακώδεις.

Οσο περισσότερο προχωράς απο το γενικό στο ειδικό τόσο πιο ακριβής και λιγότερο βλακώδης γίνεται  η διαπίστωσή σου. Για παράδειγμα η έκφραση ''όλες οι επαγγελματίες ταυλανδέζες πουτάνες κάνουν αυτό η το άλλο'', έχει αρκετά μεγαλύτερη σχέση με τη πραγματικότητα διότι περιορίζει σημαντικά τη γενίκευση σε μια ''επαγγελματική'' ομάδα δεν παύει όμως ακόμη και αυτή να είναι μέχρι κάποιου σημείου γενίκευση.

Οι λόγοι που όλοι ποστάρουμε στα διάφορα thread είναι για να μοιραστούμε γνώμες και εμπειρίες ώστε να μην πάμε ξεβράκωτοι στα αγγούρια όταν για παράδειγμα κάνουμε ένα ταξίδι σε μια χώρα τόσο διαφορετική ( και για αυτό ελκυστική ) όπως η ταυλάνδη.

Το να περιγράφει λοιπόν κανείς την εμπειρία σου και τη γνώμη σου είναι απολύτως θεμιτό. Το να τη γενικεύει όμως  σε επίπεδο κανόνα είναι κάτι άλλο. Ακόμη  και αν  3-4 φορές σου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο πως είσαι σίγουρος οτι αυτό δεν οφείλεται σε δική σου ενέργεια συμπεριφορά η και μαλακία, αλλά οφείλεται στη γενικότερη νοοτροπία ενός λαού.

Ισως λοιπόν θα ήταν πιο θεμιτό αλλά και χρήσιμο ο καθένας να περιγράφει την εμπειρία του και την διαπίστωσή του και να μένει εκεί, χωρίς να τη γενικεύει.  Δεν διεκδικεί κανείς εδώ βραβείο ακρίβειας, ούτε θα δοθούν διδακτορικά σε ταυλανδέζικη πουτανολογία μέσω του thread.

Και οι συνεχείς αντιπαραθέσεις ( όπως και πριν έχω γράψει ) για τους περισσότερους είναι εντελώς βαρετές και άσκοπες.

Συμπερασματκά καλό είναι να ακούς και να διαβάζεις τους πάντες να  διαμορφώνεις γνώμη,  αλλά και να αφήνεις πάντα ( σαν πιθανότητα ) και λίγο χώρο και στην εξαίρεση.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πρωτον,δεν μιλησα για ολες τις Ταυλανδεζες.
Εξεφρασα ομως το προβληματισμο μου,πως ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ απο τα στοιχεια που συναντησα στις πουτανες Ταυλανδες,να ειναι κοινα για ολες τις Ταυλανδες.
Εγω λοιπον θεωρω το αντιθετο βλακωδες.
Δηλαδη να βλεπεις καποια τερατωδη χαρακτηριστικα στις πουτανες Ταυλανδες και να θεωρεις πως ολες οι αλλες Ταυλανδες ειναι το 100% αντιθετο.
Να μη βαστας και καποια "πισινη" πως ΙΣΩΣ να υπαρχει και μια ομοιοτητα εστω στο 1%.

Δευτερον,οι διαπιστωσεις που ποσταρω για τις πουτανες Ταυλανδες,δεν αφορουν 3-4 περιπτωσεις,αλλα 100αδες.
Θα συμφωνησω ομως πως η μαλακια ειναι δικια μου.Γιατι αυτες τις εκατονταδες,τις αντιμετωπισα σαν ανθρωπους και οχι σαν "κομματι κρεας" που κανουν οι περισσοτεροι.

Τελος θα συμφωνησω με το συμπερασματικο σχολιο σου.Σαφεστατα υπαρχουν και εξαιρεσεις.
Πηγαινετε λοιπον εσεις να ψαξετε μεσα στα χιλιαδες "εργαζομενα κοριτσια" της
Ταυλανδης την "εξαιρεση".Εγω κουραστηκα πια.
Και φανταζομαι το ιδιο θα παθετε κι εσεις οταν μετα τις πρωτες 50-100 που θα γνωρισετε,θα φατε ξενερωμα με το ποσο "κοινη" συμπεριφορα εχουν..Ακομα και τις ιδιες εκφρασεις χρηησιμοποιουν στα αγγλικα γιατι ειναι προφανες πως εχουν τον ιδιο μεντορα η αναπαραγωγουν τα ιδια μιλωντας η μια με την αλλη. ;)

Και οσον αφορα τις "γενικευσεις",εγω τις θεωρω εξαιρετικα χρησιμες..Οχι βεβαια για να βαζουμε ταμπελα σε καποιον πριν τον γνωρισουμε,αλλα για να ειμαστε "υποψιασμενοι"
Λενε ας πουμε πως τα ladyboys ειναι ειναι πιο επικινδυνα απο τις κοπελες...οτι οσοι τα προτιμουν,πρεπει να ειναι δυο και τρεις φορες πιο προσεκτικοι μη τους κλεψουν..
Σαφως και δεν κλεβουν ολα τα ladyboys..Καλο ομως ειναι να το αναφερουμε για να ειναι καποιοι που τα προτιμουν "υποψιασμενοι" ;)

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

[/quote] Εχω μια απορια αγαπητε πιπινο  εκτος απο πατταγια πατονγκ και μπανγκοκ (νανα σοι καουμποι και πατπονγκ ) εχεις παει?
Πως μπορεις οχι μονο εσυ αλλα πολλοι απο εδω μεσα να κρινετε εναν ολοκληρο λαο, ειναι σαν ενας τουριστας να ερθει στη αθηνα για διακοπες  να πηγαινει στην φυλης και στο μεταξουργειο  και να  γυρναει στην χωρα του και να γραφει στο αναλογο φορουμ (greece sex trip) οι ελληνιδες ειναι πουτανες και γαμας με 10 20 ευρω αλλα οχι ολες ........
Πηγατε 4 5 φορες  τα μαθατε ολα και δινεται και συμβουλες και κρινεται κιολας

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εχω μια απορια αγαπητε πιπινο  εκτος απο πατταγια πατονγκ και μπανγκοκ (νανα σοι καουμποι και πατπονγκ ) εχεις παει?
Πως μπορεις οχι μονο εσυ αλλα πολλοι απο εδω μεσα να κρινετε εναν ολοκληρο λαο, ειναι σαν ενας τουριστας να ερθει στη αθηνα για διακοπες  να πηγαινει στην φυλης και στο μεταξουργειο  και να  γυρναει στην χωρα του και να γραφει στο αναλογο φορουμ (greece sex trip) οι ελληνιδες ειναι πουτανες και γαμας με 10 20 ευρω αλλα οχι ολες ........
Πηγατε 4 5 φορες  τα μαθατε ολα και δινεται και συμβουλες και κρινεται κιολας
Πρωτον δεν εχω παει 4-5 φορες μονο και δευτερον,μαλλον δεν εκανες το κοπο να διαβασεις ουτε ενα απο τα ποστ μου.
ΠΟΤΕ δεν ισχυριστηκα αυτα που λες.
ΑΛΛΑ πραγματα με "χαλανε" στην ιδιοσυγκρασια,το τροπο σκεψης και τη κουλτουρα αυτου του λαου.
Αν κανεις το κοπο και τα διαβασεις θα καταλαβεις  ;)

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αντε να εχεις παει 7 8 φορες για παραπανω το αποκλειω οσο για  την ιδιοσυγκρασια,το τροπο σκεψης και τη κουλτουρα αυτου του λαου επετρεψε μου να επαναλαβω οτι δεν μπορεισ να καταλαβεις στην γουολκιν στην μπανγκλα και σε ολα τα γκο γκο ουτε απο τους ταριφες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom