You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Mr Kavlitsekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ε τοτε να μην κατακρινουνε μερικοι εδω μεσα εναν ολοκληρο λαοκαι γιατι ο τουριστας να κατανοησει την κουλτουρα και ιδιοσυγκρασια του λαου που πηγαινει λιγες μερες διακοπες?
δηλαδη ο kostasbmw θα επρεπε να εχει κατανοησει 75 λαους.
κωστα, τα σεβη μου.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Δεν κατακρινουν..γραφουν εντυπωσεις απο αυτα που εζησαν στις διακοπες τους και απο κει που πηγαν.ε τοτε να μην κατακρινουνε μερικοι εδω μεσα εναν ολοκληρο λαο
Αν εμεναν στην αγιουταγια θα εγραφαν αλλα.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
Εγω φευγω απο το φορουμ,αρχιζει να σοβαρευει. :- :-
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Κατσε. Θα ρθεικι ο balosΕγω φευγω απο το φορουμ,αρχιζει να σοβαρευει. :- :-
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Εγω φευγω απο το φορουμ,αρχιζει να σοβαρευει. :- :-
Δεν σου κανουμε like οσο και να απειλεις. BAAALOOOSSSS
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
Pray for Korea
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Πριν το 1997 αλλά και αρκετά μετά, η παρουσία των Ελλήνων στην χώρα ήταν φοβερά περιορισμένη.
Η μεγάλη άνθιση εδώ πραγματοποιήθηκε μετά το 2004, 2 χρόνια μετά την έλευση του ευρώ. Κορυφώθηκε ιδιαίτερα το 2006 και για μια 2ετια πολλοί αποφάσισαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους να εκδράμουν στην χώρα
Ίσως οι ποιο πολλοί να θυμούνται την Μέι, ήταν μια από τις αεροσυνοδούς της Thai Airways με τα έντονα μεσογειακά χαρακτηριστικά, μείγμα ενός συχωρεμένου πια Έλληνα φίλου και μιας πολύ καλής φίλης από το Τσιάνγ Μάι.
Το συνηθισμένο ανέκδοτο μεταξύ μας ήταν, πόσοι από το χωρητικότητας 300 περίπου θέσεων αεροπλάνο της κατευθύνονταν σε άλλους προορισμούς, πόσοι στην Παττάγια, και πόσοι τελικά θα έφταναν στην Μπανγκόκ.
Φυσικά το Πουκέτ και η Παττάγια μονοπωλούσαν, με την Μπανγκόκ να δέχεται επισκέψεις 2-3 ημερών στην αρχή η το τέλος του ταξιδιού.
Οι επισκέψεις σε άλλα μέρη της χώρας, γινόντουσαν απ το πλείστον ακολουθώντας στον τόπο καταγωγής, κάποια από τα κορίτσια του επαγγέλματος και εκεί όμως σε μια ιδιότυπη απομόνωση μακριά από τα βλέμματα και τις γλώσσες του “κακού κόσμου” ( μην τολμήσει κατά λάθος κανείς και εμφανίσει το παρελθόν της κυρίας).
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ζυμώθηκαν και απέκτησαν εμπειρίες οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Οι περισσότεροι από τούς οποίους γνωρίζουν από την Μπανγκόκ τα πέριξ του Νάνα, του Σόι Καουμπόι και της Πατπόνγ, άντε και κάποια τουριστικά αξιοθέατα με προτεραιότητα τα μεγάλα Mall μιας και τα κορίτσια η οι ίδιοι έπρεπε να κάνουν τα ψώνια τους.
Το ίδιο συμβαίνει και στο Πουκέτ, που πέρα από την αντίστοιχη περιοχή, τους γύρω δρόμους αλλά και κάποιες εκδρομές στα νησάκια αγνοούν πολλές από τις ομορφιές του νησιού.
Δεν θα γενικεύσω σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Αλλά είναι εξαιρέσεις ο κανόνας δυστυχώς είναι αυτός.
Όχι γιατί το λέω εγώ ο καθένας ας αναλογιστεί και ας κάνει την αυτοκριτική του.
Η Ταϊλανδέζικη κοινωνία είναι μια πολυσυλλεκτική κοινωνία με διάφορες διαστρωματώσεις.
Όσο και να προσπαθήσεις να την καταλάβεις μέσα σε κάποια ταξίδια κάτω από το πρίσμα συγκεκριμένων ενδιαφερόντων δεν θα τα καταφέρεις.
Πολύ περισσότερο δεν θα τα καταφέρεις μέσα από την οπτική γωνία μια άλλης κουλτούρας μιας άλλης ιδεολογίας και θρησκείας.
Από ένα λαό που παρ όλη την ανεκτικότητα και το χαμόγελο αντιμετωπίζει τον ξένο σαν άρπαγα και όχι άδικα.
Κάτι ακόμα, η Παττάγια για τα κορίτσια αυτά είναι σαν την θάλασσα η μαθαίνεις μπάνιο η πνίγεσαι.
Αυτή που καλείται να τα μάθει να κολυμπά κατ ανάγκη έμαθε και αυτή να κολυμπά για να επιβιώσει.
Έτσι δεν υιοθέτησε κάποιο στυλ κολύμβησης πάρα μόνο το “ελεύθερο” για αυτό και οι τόσες ομοιότητες σε συμπεριφορά λόγο και έργω.
Η κάθε μια από αυτές στα μέτρα των δυνατοτήτων και της θέλησης της ίσως κάπως να το βελτίωσε άλλα και πάλι είναι κολύμβηση επιβίωσης και όχι σπόρ.
Ελάχιστες μετά την βουτιά στα βρωμόνερα της Παττάγια κάνουν πρωταθλητισμό.
Η μεγάλη άνθιση εδώ πραγματοποιήθηκε μετά το 2004, 2 χρόνια μετά την έλευση του ευρώ. Κορυφώθηκε ιδιαίτερα το 2006 και για μια 2ετια πολλοί αποφάσισαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους να εκδράμουν στην χώρα
Ίσως οι ποιο πολλοί να θυμούνται την Μέι, ήταν μια από τις αεροσυνοδούς της Thai Airways με τα έντονα μεσογειακά χαρακτηριστικά, μείγμα ενός συχωρεμένου πια Έλληνα φίλου και μιας πολύ καλής φίλης από το Τσιάνγ Μάι.
Το συνηθισμένο ανέκδοτο μεταξύ μας ήταν, πόσοι από το χωρητικότητας 300 περίπου θέσεων αεροπλάνο της κατευθύνονταν σε άλλους προορισμούς, πόσοι στην Παττάγια, και πόσοι τελικά θα έφταναν στην Μπανγκόκ.
Φυσικά το Πουκέτ και η Παττάγια μονοπωλούσαν, με την Μπανγκόκ να δέχεται επισκέψεις 2-3 ημερών στην αρχή η το τέλος του ταξιδιού.
Οι επισκέψεις σε άλλα μέρη της χώρας, γινόντουσαν απ το πλείστον ακολουθώντας στον τόπο καταγωγής, κάποια από τα κορίτσια του επαγγέλματος και εκεί όμως σε μια ιδιότυπη απομόνωση μακριά από τα βλέμματα και τις γλώσσες του “κακού κόσμου” ( μην τολμήσει κατά λάθος κανείς και εμφανίσει το παρελθόν της κυρίας).
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ζυμώθηκαν και απέκτησαν εμπειρίες οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Οι περισσότεροι από τούς οποίους γνωρίζουν από την Μπανγκόκ τα πέριξ του Νάνα, του Σόι Καουμπόι και της Πατπόνγ, άντε και κάποια τουριστικά αξιοθέατα με προτεραιότητα τα μεγάλα Mall μιας και τα κορίτσια η οι ίδιοι έπρεπε να κάνουν τα ψώνια τους.
Το ίδιο συμβαίνει και στο Πουκέτ, που πέρα από την αντίστοιχη περιοχή, τους γύρω δρόμους αλλά και κάποιες εκδρομές στα νησάκια αγνοούν πολλές από τις ομορφιές του νησιού.
Δεν θα γενικεύσω σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Αλλά είναι εξαιρέσεις ο κανόνας δυστυχώς είναι αυτός.
Όχι γιατί το λέω εγώ ο καθένας ας αναλογιστεί και ας κάνει την αυτοκριτική του.
Η Ταϊλανδέζικη κοινωνία είναι μια πολυσυλλεκτική κοινωνία με διάφορες διαστρωματώσεις.
Όσο και να προσπαθήσεις να την καταλάβεις μέσα σε κάποια ταξίδια κάτω από το πρίσμα συγκεκριμένων ενδιαφερόντων δεν θα τα καταφέρεις.
Πολύ περισσότερο δεν θα τα καταφέρεις μέσα από την οπτική γωνία μια άλλης κουλτούρας μιας άλλης ιδεολογίας και θρησκείας.
Από ένα λαό που παρ όλη την ανεκτικότητα και το χαμόγελο αντιμετωπίζει τον ξένο σαν άρπαγα και όχι άδικα.
Κάτι ακόμα, η Παττάγια για τα κορίτσια αυτά είναι σαν την θάλασσα η μαθαίνεις μπάνιο η πνίγεσαι.
Αυτή που καλείται να τα μάθει να κολυμπά κατ ανάγκη έμαθε και αυτή να κολυμπά για να επιβιώσει.
Έτσι δεν υιοθέτησε κάποιο στυλ κολύμβησης πάρα μόνο το “ελεύθερο” για αυτό και οι τόσες ομοιότητες σε συμπεριφορά λόγο και έργω.
Η κάθε μια από αυτές στα μέτρα των δυνατοτήτων και της θέλησης της ίσως κάπως να το βελτίωσε άλλα και πάλι είναι κολύμβηση επιβίωσης και όχι σπόρ.
Ελάχιστες μετά την βουτιά στα βρωμόνερα της Παττάγια κάνουν πρωταθλητισμό.
Mr Kavlitsekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συμφωνο απολυτα
και ασε τα τσουτσεκια να γραφουν περι κουλτουρας και νοοτροπιας των ταυλανδων
και ασε τα τσουτσεκια να γραφουν περι κουλτουρας και νοοτροπιας των ταυλανδων
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ελεεεεεοςπερι κουλτουρας και νοοτροπιας των ταυλανδων
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Εγω θα προτεινα με τη ταπεινη μου αποψη/γνωμη για οσους κρινουν εναν λαο να γυρισουν αρκετα πολλες χωρες της Ασιας, οχι επιδερμικα αλλα να τους ζησουν και τοτε θα καταλαβουν οτι διαφορες μεγαλες στη νοοτροπια/συμπεριφορα ολων των ασιατικων λαων δεν υπαρχουν.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Εγω θα προτεινα με τη ταπεινη μου αποψη/γνωμη για οσους κρινουν εναν λαο να γυρισουν αρκετα πολλες χωρες της Ασιας, οχι επιδερμικα αλλα να τους ζησουν και τοτε θα καταλαβουν οτι διαφορες μεγαλες στη νοοτροπια/συμπεριφορα ολων των ασιατικων λαων δεν υπαρχουν.
Συμφωνώ απόλυτα.
Mr Kavlitsekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οπως τοτε στην πατονγκ που ο λουσιανο ηταν ερωτευμενος με ενα λειντιμπου ονοματι τσερι που δουλευε στον αλεξανδρο στον κροκοδιλο και οταν η τσερι τον παρατησε για εναν εγγλεζο γυρναγε και ελεγε παλιοπουστες οι ταυλανδοι !!!!!!!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Για οσους αναρωτιουνται για ποιο λογο να εμβαθυνουμε η οχι στη κουλτουρα,τη νοοτροπια και το τροπο σκεψης των κατοικων μιας χωρας,θα σας πω ενα πολυ σχετικο παραδειγμα.
Βρεθηκα σε μια "σκληρη" μουσουλμανικη χωρα σε περιοδο ραμαζανιου..Ξυπναω το πρωι,βγαινω απο το ξενοδοχειο και αναβω τσιγαρο..Ξαφνικα βλεπω 2-3 ανθρωπους μπροστα μου,αραβες,να φωναζουν,να ορυωνται και να βγαζουν αφρους απο το στομα βριζοντας και καλωντας την αστυνομια..Νοου σμοουκ!!Νοου σμοουκ!!Ραμανταν!! ραμανταν!!
Τι εγινε ρε πουστη μου λεω απο μεσα μου...Κι εμεις εχουμε τη σαρακοστη,αλλα δε κανουμε ετσι αν δουμε καποιον να μη νηστευει και να τρωει μπροστα μας πιτογυρα τη Μεγαλη Παρασκευη..
Το αποτελεσμα της ΑΓΝΟΙΑΣ μου για τη νοοτροπια αυτων των ανθρωπων,ηταν να συλληφθω απο την αστυνομια και απο τυχη αυτη τη στιγμη δε σαπιζω στη φυλακη.
Υ.Γ:Εχω την εντυπωση πως το παραπανω παραδειγμα ισως να φανει "διδακτικο" για καποιους που προκειται καποια στιγμη να βρεθουν σε μουσουλμανικη χωρα σε περιοδο ραμαζανιου.
Για καποιους αλλους διανοητικα αναπηρους που δε μπορουν να ξεχωρισουν τη βουρτσα απο τη πουτσα,θα ειναι αλλη μια αχρηστη πληροφορια. (τα "περι κουλτουρας και νοοτροπιας" που λεγαμε ;) )
Βρεθηκα σε μια "σκληρη" μουσουλμανικη χωρα σε περιοδο ραμαζανιου..Ξυπναω το πρωι,βγαινω απο το ξενοδοχειο και αναβω τσιγαρο..Ξαφνικα βλεπω 2-3 ανθρωπους μπροστα μου,αραβες,να φωναζουν,να ορυωνται και να βγαζουν αφρους απο το στομα βριζοντας και καλωντας την αστυνομια..Νοου σμοουκ!!Νοου σμοουκ!!Ραμανταν!! ραμανταν!!
Τι εγινε ρε πουστη μου λεω απο μεσα μου...Κι εμεις εχουμε τη σαρακοστη,αλλα δε κανουμε ετσι αν δουμε καποιον να μη νηστευει και να τρωει μπροστα μας πιτογυρα τη Μεγαλη Παρασκευη..
Το αποτελεσμα της ΑΓΝΟΙΑΣ μου για τη νοοτροπια αυτων των ανθρωπων,ηταν να συλληφθω απο την αστυνομια και απο τυχη αυτη τη στιγμη δε σαπιζω στη φυλακη.
Υ.Γ:Εχω την εντυπωση πως το παραπανω παραδειγμα ισως να φανει "διδακτικο" για καποιους που προκειται καποια στιγμη να βρεθουν σε μουσουλμανικη χωρα σε περιοδο ραμαζανιου.
Για καποιους αλλους διανοητικα αναπηρους που δε μπορουν να ξεχωρισουν τη βουρτσα απο τη πουτσα,θα ειναι αλλη μια αχρηστη πληροφορια. (τα "περι κουλτουρας και νοοτροπιας" που λεγαμε ;) )
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μαλλον ταχεις μπερδεψει πορδε!ο lusiano απο οτι ξερω δεν εχει παει ποτε με LB.... Εγω ναι ...αλλα εγω δεν ηξερα καμια chery απο crocodile και το Alexander..αλλα μονο μια απο το μπαρ του Αγγλου παλιογερου koctail @ dreams!οπως τοτε στην πατονγκ που ο λουσιανο ηταν ερωτευμενος με ενα λειντιμπου ονοματι τσερι που δουλευε στον αλεξανδρο στον κροκοδιλο και οταν η τσερι τον παρατησε για εναν εγγλεζο γυρναγε και ελεγε παλιοπουστες οι ταυλανδοι !!!!!!!!
Παντως απο αυτα που αναφερεις πιο πανω στα περισσοτερα συμφωνω!! Μαλλον μεγαλωνεις και σοβαρευεσαι!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
λοιπον για πια χρονολογια μιλατε για να σας βαλω τα ladyboy του Alexander bar στο κροκοδειλο.
Οταν πηγαινα για ποτακι εκει καθημερινα γινοταν σφαγη
Οταν πηγαινα για ποτακι εκει καθημερινα γινοταν σφαγη
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
τον Λουσιανο τον φιμωσατε εσυ και ο αλλος ρουφιανακος! κανε αιτημα να τον ξεμπλοκαρουν να σου απαντησει αν θες...αλλα που τετοιο πραγμα?? τρεμεις...θες μονος σου πουστρακι να λες βλακειες χωρις αντιλογο!οπως τοτε στην πατονγκ που ο λουσιανο ηταν ερωτευμενος με ενα λειντιμπου ονοματι τσερι που δουλευε στον αλεξανδρο στον κροκοδιλο και οταν η τσερι τον παρατησε για εναν εγγλεζο γυρναγε και ελεγε παλιοπουστες οι ταυλανδοι !!!!!!!!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
Mr Kavlitsekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πες μου πως κανω την αιτηση και την κανωτον Λουσιανο τον φιμωσατε εσυ και ο αλλος ρουφιανακος! κανε αιτημα να τον ξεμπλοκαρουν να σου απαντησει αν θες...αλλα που τετοιο πραγμα?? τρεμεις...θες μονος σου πουστρακι να λες βλακειες χωρις αντιλογο!
επισης οποτε γουσταρεις παρε τον φιλαρακο σου να ερθουν και οι υπολοιπη απο το φορουμ εστω για καφεδακι να δουμε ποιος λεει μαλακιες
Αμα εχεις τους κοχονες !!!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36