Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Γερο, τι τσιγαρα φουμαρεις; Για φυλαξου μην ερθει ο μπατσος στο δωμα σου και μετα καλα ξεμπερδεματα.
ναι και εγω ηθελα να πω στο γερο οτι οσα μουνακια μου λενε στο thaifriendly η thailovelinks οτι εχουνε μπαμπα, αδερφο η σοι αστυνομικο/στρατιωτικο την εχω κανει με ελαφρα πηδηματακια...αν ειναι η ιδια αστυνομικινα η εχει συζυγο μπατσο/στρατιωτικο δεν το συζηταμε εχω γινει καπνος σε χρονο dt...καλυτερα να μην προκαλει κανεις την τυχη του σε μια χωρα τοσο απροβλεπτη οπως η Ταυλανδη οπου μπατσοι και στρατος ειναι κρατος εν κρατει...βεβαια η περιπτωση του γερου ειναι οκ γιατι αυριο-μεθαυριο θα παρει το αεροπλανακι και θα φυγει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Τελικα η κυρια καθηγητρια καταφερε να εκδικηθη τον απιστο συζυγο.
Λιγο δυσκολα στην αρχη, γιατι ειχε εναμισυ χρονο να κανει σεξ και
ειχε κλεισει, αλλα τελικα και με τη βοηθεια του λιπαντικου τζελ
που παντα εχω μαζι μου στη Ταυλανδη, ολα πηγαν καλα και ειχαμε
και οι δυα μια απιθανη εκρηκτικη εμπειρια.
Το μονο κακο που με ξυπνησε πρωι-πρωι στις 5, γιατι ηθελε να ειναι
σπιτι της πριν τις 7 που θα γυρναγε ο ανδρας της, ενω εγω ηλπιζα
οτι θα υπηρχε και πρωινος γυρος.
Τελικα δεν πηγε χαμενη η χειμωνιατικη προεργασια.
Κοστος ομως τα καποια συναισθηματικα ερωτηματικα που θετεις
στον εαυτο σου σε αυτες τις περιπτωσεις.
Δυστυχως Φαντομα το βραδυ πεταω παλι πισω στη μιζερια.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλά να περνάς φίλε.
Σκέψου επίσης ότι και κάποιος Γάλλος θα ξεσκίζει κάποιο Ταιλανδεζάκι και αυτή θα φωνάζει ελληνικά "Τι μου κάνεις αγόρι μου;" η " Ναι είσαι ο καλύτερος γαμιάς του κόσμου"
Δανεικά είναι αυτά
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ

true,true!
να θεσω κ εναν προβληματισμο μου μετα απο χτεσινη συναντηση με γκομενακι απο σαμουι που εχει σπουδασει κ δουλευει μπανγκοκ (οχι σαν πουτανα απο οτι λεει). Δεν μου πηρε λεφτα κ δεν μου ζητησε να κανω μπανιο -ουτε η ιδια εκανε. αυτα τα 2 μου λενε οτι ισως να μην ειναι πουτανα, με την εννοια της πατογκ , Νανα-αλλα μπορει βρωμιαρα :) που δεν ηταν ομως!!. ποσο πουτανα ειναι ομως???? το γκομενακι ηθελε να μου φορτωθει για 2 βραδυα μεχρι να παει Σαμουι-καλως η κακως την σουταρα. το εχω μετανοιωσει απο την αποψη οτι δεν θα μπορουσα να κανω longtime με ταυλανδεζα, γιατι αν κ γνωριζω οτι ενα πολυ μικρο ποσοστο ασχολειται με την πορνεια, το ποσοστο αυτο μεγιστοποιειται στην πατογκ, εχω μεινει ομως με τον προβληματισμο, ποσο πουτανα ειναι??? κ μηπως κακος αποκλειω οποιαδηποτε συναισθηματικη σχεση με γομενακια απο Ασια-μου εχει τυχει με Κινεζα κ Βιετναμεζα ακριβως το ιδιο- κ μεταφερεται αυτο στην προσωπικη μας ζωη κ στην Ελλαδα, οτι δηλαδη ολες ειναι πουτανες??? μηπως βολευει να πεις οτι ειναι πουτανα κ ετσι ξεμπερδευεις απο ανουσιες σκεψεις?
ειμαι αυπνος 26 ωρες κ η μαλακια στον εγκεφαλο χτυπησε κοκκινο απο οτι διαβαζετε.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ρε αγορακι... μας τα'πρηξες!! παιζει το ενα,παιζει το αλλο... πηγαινε κατω και θα τα δεις ολα.Τι παιζει και τι οχι!!
Επισης  υπαρχουν 2600 σελιδες...διαβασετες και ξεστραβω σου!!!

Συγκεντρώσου  εάν δεν  γουστάρεις,  δεν απαντάς,  δεν είναι  τσιφλίκι σου εδώ. Την έκανες  μια φορά  άλλαξες όνομα  το  χουί  χουί

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
νομιζω κολλητε οτι θα διαφωνησω στο σημειο που λες οτι η ταυλανδη τινει να γινει ουκρανορωσια κλπ
σε μια χωρα οπως αυτη η οποια στηριζει ενα μεγαλο μερος της αναπτυξης στον (σεξο)τουρισμο δε νομιζω οτι θα βαλέι ταβανι στις απαιτησεις των επισκεπτων της που ειναι το φθηνο σεξοταξιδακι με τα παρεμφερη , δεν θα ειναι σαφως οπως πριν 7 η 5 χρονια , αλλα δεν θα εχει καμμια σχεση με τις χωρες του αν.μπλοκ που και πριν 7 χρωνια και παραπανω μοναδικος σκοπος ηταν το γδαρσιμο του καθε ατυχου επισκεπτη με ανταλαγμμα πολυ λιγοτερα
θα πω και κατι αλλο..
μπορει να φανω υπερβολικος αλλα αν μια ταυλανδεζα μας μισει μια φορα που κατα βαθος σε μεγαλυτερο ποσοστο ισχυει , μια ανατολικου μπλοκ το κανει επι 100 και φταιει το μεγαλο κομπλεξ κατωτεροτητας με το οποιο εχουν μεγαλωσει χωρις βεβαια να φταινε οι ιδιες ,αλλα και το οποιο το διαβαζεις στην παγωμενη γεματη κακια και υποκρισια εκφραση τους

Η συνεισφορά του  τουρισμού στην Ταΐλάνδη  ανέρχεται  στο  5-6%  του  γενικού συνόλου  του ΑΕΠ  με την   βιομηχανία  στο 53%  και την γεωργία στο  9- 10%, το  χονδρικό και λιανικό εμπόριο στο 18-20%.
 Ακόμα  και  ο οικοδομικός  οργασμός  που βλέπεται δεν ξεπερνά το 6,5%
 Εάν δεν γνωρίζεται καλύτερα αφήστε τις  αναλύσεις για άλλους
Το βιοτικό επίπεδο  και το  κατά κεφαλήν εισόδημα  σε  συνδυασμό  με  τεράστιες επενδύσεις  σε όλους τους  τομείς  έχουν συμβάλει  τρομερά  άλλωστε  έχουν μειώσει τον  βαθμό  ανεργίας κάτω από τον 2 %

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ετσι ακριβως, το 52% της βιομηχανιας παραγει καποτες.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Φιλαράκι  Ρεμπέτη προσπαθώ απλώς  να θέσω το θέμα στις σωστές  βάσεις ώστε οι φίλοι που έρχονται  να μην  σκέφτονται  λάθος.  Είμαι σίγουρος  μετά από τόσες  επισκέψεις σου έχεις  δει τα πραγματα με  τις σωστές  βάσεις  και το σχόλιο σου  μάλλον σκωπτικό  ήταν.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ναι ρε αλανι πλακα κανω.
Ομως το 6% του ΑΕΠ απο τον τουρισμο ειναι ενα πολυ καλο ποσοστο.
Οσον αφορα για επιχειρηματικες προσπαθειες, με ολη την καλη μου θεληση μια συμβουλη. Μακρια και αλαργα !!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Η συνεισφορά του  τουρισμού στην Ταΐλάνδη  ανέρχεται  στο  5-6%  του  γενικού συνόλου  του ΑΕΠ  με την  βιομηχανία  στο 53%  και την γεωργία στο  9- 10%, το  χονδρικό και λιανικό εμπόριο στο 18-20%.
  Ακόμα  και  ο οικοδομικός  οργασμός  που βλέπεται δεν ξεπερνά το 6,5%
  Εάν δεν γνωρίζεται καλύτερα αφήστε τις  αναλύσεις για άλλους
Το βιοτικό επίπεδο  και το  κατά κεφαλήν εισόδημα  σε  συνδυασμό  με  τεράστιες επενδύσεις  σε όλους τους  τομείς  έχουν συμβάλει  τρομερά  άλλωστε  έχουν μειώσει τον  βαθμό  ανεργίας κάτω από τον 2 %
εγω φιλε ξερω οτι στις πολεις που πηγα το 2003 στεις ιδιες πηγα μεχρι και το 2013 και ειδα οτι ουτε στα μαγαζια ριχναν πολυ βαρος  , παγκοι τολλ παραγκες κλπ ηταν και ειναι αντε ανοιξαν, αντε και 2 ακομα εμπορικα κεντρα ,οθτε τρελη και παλαβη γεωργια διαπειστωσα οθτε και βαρια βοιομηχανια πηρα χαμπαρι
το μονο που ειδα σε ξεφρενο ρυθμο ειναι να γαμιουνται ακομα και οι καρεκλες και να προσπαθουν να το πουλησουν ακομα και την ωρα που χεζεις
τωρα αν εχουν κατω απο 2% ανεργια μπραβο τους , πρεπει να δουλεωουν πολυ ελαστικα ωραρια γιατι εγω ο τσομπανακος που δεν ειμαι αναλυτης του τιποτα αλλα συχαινιμαιτους αναλυτες που τα ξερουν ολα , εκανα χαζι τους 7 στους 10 μαγκες εκει να κωλοβαρανε τυφλα απο το πρωι

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μάλλον  σε λάθος  η  μάλλον στις  σωστές για αυτό που έψαχνες  πήγες.

Κουϊζάκι;  μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της  Ταϊλάνδης.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μάλλον  σε λάθος  η  μάλλον στις  σωστές για αυτό που έψαχνες  πήγες.

Κουϊζάκι;  μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της  Ταϊλάνδης.
το νησακι κο σι τσανγ (εχω παει γραφικοτατο) και το απεναντι ηπειρωτικο λιμανι
στο τσον μπουρι το σι ρατσα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλο το θρέντ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δίνουν όλες αυτές τις πληροφορίες όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα είναι ένας προορισμός που θα τιμήσω στο άμεσο μέλλον. Το dateinasia για όσους το έχουν αναφέρει είναι μια καλή αρχή για όσους θέλουν να πάνε εκεί καβατζωμένοι. Μεγάλη ανταπόκριση από τα κορίτσια όπου σε πολλές περιπτώσεις ζητάνε να μεταφέρουν την κουβέντα και σε άλλα προγράμματα για πιο άμεση επικοινωνία.
Πέραν όσων κατά καιρούς διαβάζω από την αρχή της δημιουργίας του θρέντ έως σήμερα πιστεύω και συμφωνώ πως η επί τόπου δειγματοληψία είναι ό,τι καλύτερο. Ένα ζευγάρι φίλων από την Ιταλία μετακόμισαν από το Χονγκ Κονγκ μόνιμα πλέον στο Πουκέτ. Απ' όσα μου λένε πρόκειται για μια χώρα ακόρεστη ως προς την αγορά, το εμπόριο και τις επιχειρηματικές επενδύσεις χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο ρίσκο. Αυτό που σίγουρα μετράει είναι η καινοτομία για μαζική κατανάλωση. Εχω αρχίσει να το καλοσκέφτομαι..
 οι ιταλοι εχουν το πουκετ και το κραμπι δικα τους,  παιζει να ξεπλενει λεφτα και η καμορα εκει, και οι σκανδιναυοι ειναι δυνατοι επιχειρηματικα εκει, οποτε δεν ξερεις (η αν ξερεις πες μας) τι ακρες ειχαν και κυριως τι λεφτα επενδυσαν
αν ειναι για 50 χιλιαρικα μπισνες (εγω μεχρι εκει φτανω) μη το σκεφτεσε καθολου,
εγω το ψαχνω 3-4 χρονια και ολο το αναβαλω
αν οι ιταλοι πηραν ρεσορτ με 2-3 μυρια ευρω και το διαφημιζουν και στην ιταλια χαιρω πολυ
με 50 χιλιαρικα η σουβλακι θα κανεις η θα παρεις σεβεν ιλεβεν η κατι τετοιο
κοιτα για βιετναμ καλυτερα η φιλλιπινες η ακομα και ινδονησια
εγω σ αυτες τις χωρες θα ψαχνομουν (η ακομα και σε πιο "υπαναπτυκτες" καμποτζη, λαος
αλλα εχω κωλυσει ταυλανδη για προσωπικους λογους)
οτι και να κανεις παντως θα εχεις 49%
οποτε σε μικρη επιχειρηση εισαι ερμαιο στα κεφια της ταυλανδεζας γυναικας σου η των ταυλανδων συναιτερων σου
στις μεγαλες μπιζνες καλυπτεσε νομικα αλλιως αλλαζει το πραγμα
παντως ειναι καλη εποχη με λιγα λεφτα να κανεις μπισνα σε ελληνικα νησια
(εγω το σκεφτομαι)

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Κωλωγερος!!Κοστος ομως τα καποια συναισθηματικα ερωτηματικα που θετεις
στον εαυτο σου σε αυτες τις περιπτωσεις.

Πεσμας ρε φιλε ποσο πηγε το μαλι τελικα??και αν αξιζε τον κοπο τοση ταλαιπωρια και φασαρια,για να γαμησεις μια Ταυλανδεζα καθηγητρια που το πιθανεστερο ειναι να σε δουλευε κιολας!!!!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Συγκεντρώσου  εάν δεν  γουστάρεις,  δεν απαντάς,  δεν είναι  τσιφλίκι σου εδώ. Την έκανες  μια φορά  άλλαξες όνομα  το  χουί  χουί
Μαλλον εχεις πολλα απωθημενα με καποιους εδω μεσα,και επιτιθεσαι σε αλλους....
Τεσπα τα περισσοτερα που αναφερεις ειναι μπουρδες....πχ Το τουριστικο ΑΕΠ ειναι 12-15%!!οπως επισης οι αφιξεις τουριστων -με περυσινα δεδομενα-ειναι περιπου 20 εκατομυρια τουριστες!!!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
έχετε στοιχεία αγαπητέ  μπουρδολόγε η  να βασιστούμε στις προσωπικές εκτιμήσεις;
όσο  για  το περί απωθημένων μου   θα αναφερθώ σε μια παλιά ελληνική παροιμία  " θέλει  η πουτάνα να   κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει"
Τourism
Main article: Tourism in Thailand
Tourism contributes significantly to the Thai economy, and the industry has benefited from the baht's depreciation and Thailand's stability.
Tourism makes a larger contribution to Thailand's economy (typically about six  percent of GDP) than that of any other Asian nation. Tourists come to Thailand for a variety of reasons, primarily for recreation on its beaches. With ongoing insurgency in the deep south, Bangkok has seen a large increase in tourism in recent years.
26.740.000 επισκέπτες το 2013
Εάν δεν κατέχεται την Αγγλική μου λέτε να σας το μεταφράσω.

'Αλλη πηγή:
Οικονομία της Ταϊλάνδης παραμένει εξαγωγές εξαρτώνται, με τις εξαγωγές να αντιπροσωπεύουν το 60% του ΑΕΠ, που ανήλθε σε περίπου THB 7700000000000 (περίπου 270 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) από το 2008. Αυτό τοποθετεί την οικονομία της Ταϊλάνδης ως η 2η μεγαλύτερη στην Νοτιοανατολική Ασία, μετά την Ινδονησία, μια διάκριση που έχει πραγματοποιηθεί για πολλά χρόνια. εξαγωγών της Ταϊλάνδης, αξίας περίπου USD180 δισ. ευρώ ετησίως, αποτελούνται κυρίως από τα γεωργικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των ψαριών και το ρύζι, το τελευταίο του το οποίο η Ταϊλάνδη είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας στον κόσμο, καθώς και υφάσματα, καουτσούκ, αυτοκίνητα, κοσμήματα, καθώς και υπολογιστές / ηλεκτρονικών συσκευών. Με το έβδομο χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας στον κόσμο, και μόνο το 10% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, η Ταϊλάνδη είναι μια σχετικά οικονομικά ανεπτυγμένη χώρα. Ωστόσο, ενώ ένας από τους αρχαιότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, η οικονομία της Ταϊλάνδης λαμβάνει μόνο το 6% περίπου του ΑΕΠ της από τη διεθνή έσοδα από τον τουρισμό, ένα ποσοστό που είναι, ωστόσο, μια σημαντική περίπου 550 δισ. μπατ (περίπου 16 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ).

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Πρώτον λέγεται Udon thani και δεύτερον ποτέ μου δεν θα διεκδικήσω  κάτι που  δικαιωματικά σας ανήκει. Είμαι σίγουρος  ότι  θα γράψετε  λαμπρές σελίδες δόξης  συνεχίζοντας να  κατέχετε την έδρα αυτήν.
Μην επικαλείσθε συνεχώς τρίτα πρόσωπα  προς  βοήθεια σας, εκτός  εάν και την έδρα της  μαλακίας την πήρατε με μέσον

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ρε μάγκες πείτε  μας ότι δεν κάθεστε παρέα πίνοντας μπάφους και σπαμάρετε  για να κάνετε πλάκα. :rockon:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
lakisscorpios σαββατο θα ειστε στο γνωστο καφε να ρθουμε με τον Κυριο stefan? Aν ναι ενημερωσε να ερθουμε. :coffee: :coffee: :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom