Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Για πατταγια λέω περίπου 14 μερες

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Nομιζω πως με τις μερες που εχεις στη διαθεση σου εκτος απο τις μαχες :knockinb: της Πατταγιας μπορεις να αφειερωσεις και καποιες καπου αλλου ωστε να μπορεσεις να δεις και πεντε πραγματα απο τη πανεμορφη χωρα.

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Α και οσο αν τα πραγματα ειναι οπως τα βλεπεις στο youtube ειδικα αφου ειναι και η πρωτη σου φορα θα ελεγα πως τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα (οπως και να το κανουμε αλλιως ειναι η εικονα απο το pc και αλλιως να ζεις το ονειρο :rockon:) αρκει να υπαρχει το χρημα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Θα εχω μαζι μου 1500€ θα μου φτάσουν;
Που πρεπει να πάω και απο ποιο μέρος να ψωνισω μουνια;
Προφυλάξεις ακομα και στο τσιμπουκι;

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Αν απτα 1500 πρεπει να πληρωσεις ξενοδοχειο και θες καθε μερα γουστα :knockinb: ειναι λιγα τα χρηματα.
Γυναικες μην αγχωνεσαι,ειναι παντου στη Πατταγια.
Τη 3η ερωτηση σου  :pipa1: με τα δικα μου τα δεδομενα τη θεωρω ακυρη γιατι οταν μιλαμε για οποιαδηποτε σεξουαλικη συνευρεση οσον αφορα με τανες σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου χωρις προφυλαξεις για μενα δεν υφισταται.Δεν παιζουμε με αυτα. Φιλικα και παντα μιλαμε για καθαρα προσωπικες μου αποψεις. Απο κει και περα μεγαλα παιδια ειμαστε και οπως γουσταρει οκαθενας πρατει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Η επιχειρηση τρου λαβ, οπως λεει και ο Λυστ, αναμενεται να ολορκληρωθει σημερα
με επιτυχια. Την Κυριακη εγινε η πρωτη συναντηση με τη κυρια καθηγητρια η οποια
ενεφανισθη στο ραντεβου ντυμενη συντηριτικα, με ταγερ 10ετιας 60 πραμα που
με εκανε να θελω να τη ξεσκισω επιτοπου. Ημουνα ομως κυριος απεναντι της
ενω αυτη ηταν φοβερα αμηχανη., Καταληξαμε σε πιτσαρια και η συζητηση περιστραφηκε
γυρω απο τις απιστιες των ανδρων . Η κυρια ειναι 3 χρονια τωρα που ο ανδρας της
την απαταει με συναδελφο του αστυνομικο, και τα βραδια δεν παει σπιτι του προφασιζομενος
υπηρεσια. Για να δοουμε ποιος θα ξεσκισει ποιον το βραδι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Αν απτα 1500 πρεπει να πληρωσεις ξενοδοχειο και θες καθε μερα γουστα :knockinb: ειναι λιγα τα χρηματα.
Γυναικες μην αγχωνεσαι,ειναι παντου στη Πατταγια.
Τη 3η ερωτηση σου  :pipa1: με τα δικα μου τα δεδομενα τη θεωρω ακυρη γιατι οταν μιλαμε για οποιαδηποτε σεξουαλικη συνευρεση οσον αφορα με τανες σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου χωρις προφυλαξεις για μενα δεν υφισταται.Δεν παιζουμε με αυτα. Φιλικα και παντα μιλαμε για καθαρα προσωπικες μου αποψεις. Απο κει και περα μεγαλα παιδια ειμαστε και οπως γουσταρει οκαθενας πρατει.

1500€ θα εχω καθαρά για γούστα,πληρωμη ξενοδοχείου και φαγητο,ελπιζω να φτάνουν :p

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Απο τα καλυτερα που εχουν συμβει, προχτες βραδυ σορτακι με ταυλανδεζα που εχει boyfriend γαλλο.
την ειπα να μιλαει γαλλικα στο κρεβατι.πεθαναμε στο γελιο,ενα μαιμουδακι 22 χρονων να φωναζει ουιι ουιιι, ζετεμ, μοναμουρ,ου λα λα,  λα πιπ κτλ...
χαχαχα  priceless.

Biobet

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλο το θρέντ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δίνουν όλες αυτές τις πληροφορίες όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα είναι ένας προορισμός που θα τιμήσω στο άμεσο μέλλον. Το dateinasia για όσους το έχουν αναφέρει είναι μια καλή αρχή για όσους θέλουν να πάνε εκεί καβατζωμένοι. Μεγάλη ανταπόκριση από τα κορίτσια όπου σε πολλές περιπτώσεις ζητάνε να μεταφέρουν την κουβέντα και σε άλλα προγράμματα για πιο άμεση επικοινωνία.
Πέραν όσων κατά καιρούς διαβάζω από την αρχή της δημιουργίας του θρέντ έως σήμερα πιστεύω και συμφωνώ πως η επί τόπου δειγματοληψία είναι ό,τι καλύτερο. Ένα ζευγάρι φίλων από την Ιταλία μετακόμισαν από το Χονγκ Κονγκ μόνιμα πλέον στο Πουκέτ. Απ' όσα μου λένε πρόκειται για μια χώρα ακόρεστη ως προς την αγορά, το εμπόριο και τις επιχειρηματικές επενδύσεις χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο ρίσκο. Αυτό που σίγουρα μετράει είναι η καινοτομία για μαζική κατανάλωση. Εχω αρχίσει να το καλοσκέφτομαι..

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Χωρις να σε βγαζω ακυρο, σου λεω ότι η ταυλανδη είναι από τους πλεον
αφιλόξενους προορισμούς για επιχειρηματικες επενδύσεις.
Ψαξτο καλα και θα δεις.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Για να δοουμε ποιος θα ξεσκισει ποιον το βραδι.
Καλή τυχή γέρο. Όλοι σου ευχόμαστε καλά ξεσκίσματα με την κυρία μπάτσου :priest: :priest: :priest:
Και μην ξεχνας ότι αφού δεν την ξέρεις θα πρέπει να την παίξεις στα μέρη που γνωρίζεις. Στο ξενοδοχείο σου κτλ. Με προσοχή γιατί πάντα οι κίνδυνοι παραμονεύουν .......

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Απο τα καλυτερα που εχουν συμβει, προχτες βραδυ σορτακι με ταυλανδεζα που εχει boyfriend γαλλο.
την ειπα να μιλαει γαλλικα στο κρεβατι.πεθαναμε στο γελιο,ενα μαιμουδακι 22 χρονων να φωναζει ουιι ουιιι, ζετεμ, μοναμουρ,ου λα λα,  λα πιπ κτλ...
χαχαχα  priceless.
Καλά να περνάς φίλε.
Σκέψου επίσης ότι και κάποιος Γάλλος θα ξεσκίζει κάποιο Ταιλανδεζάκι και αυτή θα φωνάζει ελληνικά "Τι μου κάνεις αγόρι μου;" η " Ναι είσαι ο καλύτερος γαμιάς του κόσμου"
Δανεικά είναι αυτά
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Η επιχειρηση τρου λαβ, οπως λεει και ο Λυστ, αναμενεται να ολορκληρωθει σημερα
με επιτυχια.....

Γερο, τι τσιγαρα φουμαρεις; Για φυλαξου μην ερθει ο μπατσος στο δωμα σου και μετα καλα ξεμπερδεματα.
Σε ενα απεραντο μπουρδελο πως το κανετε να ψαχνετε την μη πουτανα.  :huh:  :huh:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Σε ενα απεραντο μπουρδελο πως το κανετε να ψαχνετε την μη πουτανα.  :huh:  :huh:

Φίλε Ρεμπέτη τα ίδια έλεγα και εγώ.
Όμως άμα γνωρίσεις την γλύκα από τα πραγματικά thai γκομενάκια δεν ξεκολάς με τίποτα. :rockon:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
1500€ θα εχω καθαρά για γούστα,πληρωμη ξενοδοχείου και φαγητο,ελπιζω να φτάνουν :p
Φίλε καταρχήν κάνε και μια βόλτα στο θρεντάκι με τις χρηστικές πληροφορίες. Αφού κατεβαίνεις για πρώτη φορά θα βρεις αρκετές απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς.
Για τα οικονομικά σου  τώρα όσο σφικτός και να είσαι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ξεφύγεις. Αν για παράδειγμα βρεις το βράδυ δύο τρελόμουνα και σου τρίβονται να τις πάρεις μαζί και το μπάτζετ σου φτάνει μόνο για την μία τι κάνεις;
Κράτα λοιπόν και μιά κάρτα μετρητών ή πιστωτική για καβάντζα. Να ξέρεις ότι αν βρεθείς σε ανάγκη κανένας δεν θα σε βοηθήσει. Αν βρεις έστω και ένα Ταιλανδό να σου δώσει έστω και ένα ποτήρι νερό τσάμπα πάρτον φωτογραφία να του κάνουμε άγαλμα.

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Να ξέρεις ότι αν βρεθείς σε ανάγκη κανένας δεν θα σε βοηθήσει. Αν βρεις έστω και ένα Ταιλανδό να σου δώσει έστω και ένα ποτήρι νερό τσάμπα πάρτον φωτογραφία να του κάνουμε άγαλμα.
:rockon: :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Φίλε καταρχήν κάνε και μια βόλτα στο θρεντάκι με τις χρηστικές πληροφορίες. Αφού κατεβαίνεις για πρώτη φορά θα βρεις αρκετές απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς.
Για τα οικονομικά σου  τώρα όσο σφικτός και να είσαι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ξεφύγεις. Αν για παράδειγμα βρεις το βράδυ δύο τρελόμουνα και σου τρίβονται να τις πάρεις μαζί και το μπάτζετ σου φτάνει μόνο για την μία τι κάνεις;
Κράτα λοιπόν και μιά κάρτα μετρητών ή πιστωτική για καβάντζα. Να ξέρεις ότι αν βρεθείς σε ανάγκη κανένας δεν θα σε βοηθήσει. Αν βρεις έστω και ένα Ταιλανδό να σου δώσει έστω και ένα ποτήρι νερό τσάμπα πάρτον φωτογραφία να του κάνουμε άγαλμα.

Με τις τράπεζες δεν τα πάω καλα και δεν εχω πλεον κάρτες,οποτε μονο ο αδερφος θα με βοηθήσει.
Παντος αμα μου τύχει τέτοιο σκηνικό θα τις ξεκωλιασω και τις δυο και ισως βρω και καμία ακομα για κουαρτέτο  :dancing:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Πίστεψε με τα λεφτα δε τα λυπάμαι καθολου,αυτές λυπάμαι ποιο πολυ...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Με τις τράπεζες δεν τα πάω καλα και δεν εχω πλεον κάρτες,οποτε μονο ο αδερφος θα με βοηθήσει.
Παντος αμα μου τύχει τέτοιο σκηνικό θα τις ξεκωλιασω και τις δυο και ισως βρω και καμία ακομα για κουαρτέτο  :dancing:
Μαζί σου φίλε αλλά τα γούστα πληρώνονται. Αν πιστεύεις ότι με τα λεφτά που διαθέτεις θα μπορείς να παίζεις σε αυτό το επίπεδο πες μας να είμαστε stand by να σου πούμε που είναι τα φτηνά καρότσια με φαγητό και τα hostel του πεντάευρου με τα δέκα κρεββάτια ανά δωμάτιο για να την βγάλεις την δεύτερη βδομάδα.  Στην Ταιλάνδη περισότερο από παντού θα πρέπει να θυμάσαι να σκέφτεσαι μόνο με το πάνω κεφάλι.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Πέραν όσων κατά καιρούς διαβάζω από την αρχή της δημιουργίας του θρέντ έως σήμερα πιστεύω και συμφωνώ πως η επί τόπου δειγματοληψία είναι ό,τι καλύτερο. Ένα ζευγάρι φίλων από την Ιταλία μετακόμισαν από το Χονγκ Κονγκ μόνιμα πλέον στο Πουκέτ. Απ' όσα μου λένε πρόκειται για μια χώρα ακόρεστη ως προς την αγορά, το εμπόριο και τις επιχειρηματικές επενδύσεις χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο ρίσκο. Αυτό που σίγουρα μετράει είναι η καινοτομία για μαζική κατανάλωση. Εχω αρχίσει να το καλοσκέφτομαι..
Αγαπητέ φίλε θα ήθελα επίσης μια φωτογραφία από το ιταλικό ζεύγος μόλις θα επιστρέψουν ξεβράκωτοι στο Φιουμιντσίνο.........
Όσο για τις επιχειρηματικές επενδύσεις  που στηρίζονται στην καινοτομία για μαζική κατανάλωση αυτές είναι για τις κινέζικες και αμερικάνικες πολυεθνικές. Εγώ όσους Έλληνες ξέρω ή ακουσα ότι έκαναν δικές τους δουλειές στην Ταιλάνδη όλοι με σουβλατζίδικα και πουτανόμπαρα ασχολήθηκαν και οι περισότεροι είτε έκλαψαν πικρά τις οικονομίες μιας ζωής είτε φυτοζωούν έχοντας προσαρμόσει την ζωή τους στο ταιλανδέζικο μέσο όρο. Ψάξτο καλύτερα και ας βγω εγώ ψεύτης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom