Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Μια που ανεφερε την καμποτζη για δουλειες ο asia fun σημερα με στειλε μυνημα ενας καμποτζιανος.
Τωρα θα με πειτε πως με βρηκε?
Εχω κανει κατι σχετικο με την ταιλανδη στο Ιντερνετ γιαυτο και μου το στειλε.
οκ πιθανο ειναι να παιζει και απατη μεγαλη.

*Now we have information new on the Building for Rental in Phnom Penh on the street Big, Building is 5 Floor good place Business for Office , Clinic , Bank , School , Karaoke KTV ,...
-Building Size: 20m ×32m
this Building is on street tow .
-Building For Rental : 10000$
-On the price we can say..

*Hello I have information on the Business in Cambodia....
Now we has Building for Rent in City near Street big, in ( Boeng Keng Kang 1 ) the place is on the street good...
Building Apartment Rent: 15500$
Building Sale: 350,000$
Land size :22m x 35m
Building size : 20m x 25m
Building 6floor is good have 14 Unit, This Building is place good

Now we has Building for Rent in City near Street big, in ( Boeng Keng Kang 1 ) the place is on the street good...
Building New for Hotel Rent: 37500$
Building Sale: 4,650,000$
Land size : 17m x 30m
Building size : 16m x 22m
Building 7floor and can do over 9floor, is good Hotel and have Restaurant , Office has Hotel 40 Room, This Building is place good

Now we has Building for Rent in City near Street big
Building Rent: 6000$
Building Sale: 1,650,000$
Land size : 16m x 23m
Building size : 16m x 18m
Building 4floor is good Hotel and have Restaurant , Hotel has 40 Room, This Building is place good for to do School, Hotel, Restaurant and KTV Karaoke ...

Now we has Building for Rent in City near Street big
Rent 8500$
Land size : 16m x 25m
Building size :14m x 23m
Building 6floor is good Hotel and have Restaurant , Hotel has 40 Room, This Building is place good for to do Hotel, Restaurant and KTV Karaoke ...

*Hello now we has Building for Rent in City near Street big
Rent 13000$
Land size : 37m x 25m
Building size : 20m x 25m
Building 8floor is good for School , Office , and KTV Karaoke ...

if you would like to stay in here or make business in Cambodia please contact to me soon
because we has information all place in Cambodia for sale and rental properties building, Hotel, Condo, Apartment, Boutique Hotel, Shop, building Office, Villa house , house flat, Land Big for sale and Rental
*Please contact to me
-Tel : (+855) 070 359 593
: (+855) 011 25 22 23
-E-mail : nurinbrak@gmail.com

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Παιδες δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε.
Ποιος ειναι ο Καλυτερος,ποιος ξερει τα πιο πολλα και ποιος εχει παει τις περισσοτερες φορες.
Ολοι γουσταρουμε τη χωρα και παμε για διακοπες και χαβαλε.
Οκ ολοι λιγο πολυ κανουμε το εφε μας και την μαγκια(σαν και μενα) αλλα οκ δεν θα σκοτωθουμε κιολας. :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Pattaya απο ψηλα

Συνημμένα

• 1891106_287446474746291_615989363_n.jpg
    1891106_287446474746291_615989363_n.jpg
    81,2 KB · Εμφανίσεις: 14

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Κωλωγερος!!Κοστος ομως τα καποια συναισθηματικα ερωτηματικα που θετεις
στον εαυτο σου σε αυτες τις περιπτωσεις.

Πεσμας ρε φιλε ποσο πηγε το μαλι τελικα??και αν αξιζε τον κοπο τοση ταλαιπωρια και φασαρια,για να γαμησεις μια Ταυλανδεζα καθηγητρια που το πιθανεστερο ειναι να σε δουλευε κιολας!!!!
Mια πιτσα και 2 καρπουζοχυμοι, 540 μπατ. Α, και δυστυχως μονο ενα προφυλακτικο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Τωρα τα κεφαλια κατω, πισω στη μιζερη ελληνικη πραγματικοτητα.
Κριση-κριση, αλλα συζητοντας με 2 συναγωνιστες στο αεροπλανο
που γυρναγανε απο παταγια μου ειπαν οτι προχθες το βραδυ σε
ντισκο της παταγια μπορει να ητανε μεσα και καμμια 30αρια
Ελληνες.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
lakisscorpios σαββατο θα ειστε στο γνωστο καφε να ρθουμε με τον Κυριο stefan? Aν ναι ενημερωσε να ερθουμε. :coffee: :coffee: :coffee:
Φιλε.....Ναι.....Στεφαν και Τεκιλα σας περιμενουμε...στο γνωστο μερος....μετα τις 1 μαζευομαστε!!!

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Τωρα τα κεφαλια κατω, πισω στη μιζερη ελληνικη πραγματικοτητα.
Κριση-κριση, αλλα συζητοντας με 2 συναγωνιστες στο αεροπλανο
που γυρναγανε απο παταγια μου ειπαν οτι προχθες το βραδυ σε
ντισκο της παταγια μπορει να ητανε μεσα και καμμια 30αρια
Ελληνες.
Κρίση - κρίση, καλό και το γ@μήσι!!  :grin:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
ΜΕ τα Bangkokοριτσοπουλα στο DEMO THONGLOR
Τοπικο club,λιγοι τουριστες,δυσκολα φορτωνεις και αν φορτωσεις θελει προσοχη.
Πολλα ladyboyz μεσα αλλα τα γνωστα της nightlife σκηνης που ακομη και οι πιο εμπειροι την πατανε.
Ειναι επισης το μαγαζι που φορτωσαν οι φιλοι μου και βρεθηκαν υπνοτισμενοι και με -350 ευρω.

Συνημμένα

• DSC01567.JPG
    DSC01567.JPG
    186,7 KB · Εμφανίσεις: 41

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Αντωνακη η balo η lusiano η οπως αλλιως γουσταρεις να σε λενε μην ανοιγεις αντιπαραθεσεις γιατι δεν σε παιρνει κατσε εκει στο μπαμπολα στον πειραια και πιες κανα ουισκακι και χαλαρωσε και κατσε να  αναπολεις το μασατζηδικο στην πατονγκ και τα κυνηγητα με το ladyboy και να σχεδιασεις  της επομενες επενδυσης που θα κανεις στην ταυλανδη  στο καζακσταν  η οπου αλλου γουσταρεις γιατι απο ενα σημειο και μετα εισαι κουραστικος οπως εισαι και στην ζωη σου αντε πηγαινε να βρεις τωρα κανα τραβελι ελληνικο στην καβαλας να ξεχαρμανιασεις, μεχρι να κατεβεις παλι στο κροκοδυλο στον φιλο σου τον Α........Ρ

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Sorry για το spam αλλα θελω να κανω μια ενημερωση απο πατογκ, μετα συνεχιστε τις μλκες σας.
τα γκομενακια λιγα μαγκες κ επιλεκτικα. Tiger κ Hollywood 300 baht με ποτο, αλλα η πρωτη γεματη με ισραηλινους κτλ, η δευτερη πεσμενα πραγματα. Μοναδικη λυση Ται παν, μετα τις 3 που σκανε πουτανακια απο τα bar που δεν εχουν ψωνιστει. Πολυ κυνηγητο για να βρεθει καποιο γκομενακι καλο - πεφτουν κ χυλοπιτες- παντα συμφωνα με τα γουστα μου δηλ. 25 χρονων,50 kgr, 1,65 m <  κ οταν βρεθει ζητανε συνηθως 2000baht short. παιρνουν τα @@ μου-ή εγω τα παιρνω- αλλα μεχρι τωρα βρισκω αξιολογα κ με 1000 για short, αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα, με την διαφορα οτι κοιμουνται το βραδυ-its up to you τους λεω κ γελανε-οποτε ριχνω κ ενα μεσημεριανο. Δεν νομιζω οτι ειναι κ ο καλυτερος σεξοπροορισμος αυτην την εποχη.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Κάτι άσχετα (προσωπικές αντιδικίες κλπ.) σβήστηκαν. Ως εδώ τα off topic. Thx.

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Κάτι άσχετα (προσωπικές αντιδικίες κλπ.) σβήστηκαν. Ως εδώ
μπραβω...!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
ektor lopez ,
Το ειχα αναφερει και παλιοτερα οι 2 φιλοι μου ψωνισαν απο το συγκεκριμενο club τις φορτωσαν στο hotel και τους εριξαν υπνωτικη σκονη απο τον εναν πηραν 15,000 baht περιπου και απο τον αλλον 1000 baht ολα μαζι κανα 350 ευρω δηλαδη.

Ημουν και εγω μαζι τους στο κλαμπ αλλα την ειχα κανει για insomnia και τους προειδοποιησα να μην τις φορτωσουν γιατι τις ειδα πολυ κυριλε,Υποπτες γκομενες και τους κερνουσαν και ουισκια πραμα που συνηθως κανεις εσυ και οχι αυτες.
Δεν με ακουσαν και τις πηραν.

Hταν και οι 2 στο ιδιο δωματιο.Εγω εμενα μονος στο διπλανο οπου περασα και μια χαρα με ενα μωρο απο insomnia.
To μεσημερι ξυπνησαν ζαλισμενοι και αγκαλιτσα ,πηγα τους ειδα και εσκασα στα γελια.
Τα ποτηρια ειχαν υπολοιματα σκονης ροζ μεσα.
Με ταιλανδους και ταιλανδεζες που μιλησα για την φαση αυτη με ειπαν ειναι συχνο το φαινομενο αυτο.
Iδου και η φωτο της μιας απο τις δυο.Η μια την εκανε πιο νωρις και αυτη εφυγε κυρια στις ¨05:55 το πρωι.Γραφει ημερομηνια και ωρα η Φωτο.
Η Φωτο ειναι απο τις καμερες του ξενοδοχειου που ζητησαμε να δουμε.
Το Hotel ηταν patpong 2 μεσα στο pavilion.

Συνημμένα

• DSC04032.JPG
    DSC04032.JPG
    262,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Σχετικά με το ποστάρισμα του φίλου Tekila θέλω να επιβεβαιώσω και εγώ ότι έχω ακούσει παρόμοιες ιστορίες. Σε μιά περιπτωση  μάλιστα  κάποιου γνωστού όχι μόνο του πήραν ότι βρήκαν στο δωμάτιο δύο πουτανάκια αλλά τον κατουρησαν και στα μούτρα όσο αυτός είχε πέσει ξερός από τις μαλακίες που του έβαλαν σε φρούτα.!!!!!!!!
Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι ποτέ και πουθενά σίγουρος για το τι θα σου κάτσει αλλά  πάντα υπάρχει η δυνατότητα να παίρνουμε κάποιες προφυλάξεις όπως:
1. Προτιμάμε τα ξενοδοχεία που κρατούν κατά την είσοδο της γκομενίτσας την ταυτότητας της. Τα περισότερα , εκτός από κάτι τρύπες ,το κάνουν και μάλιστα κρατάνε στο αρχείο φωτοτυπία της ταυτότηας.
2. Ενημερώνουμε την ρεσεπτιόν να μας καλέσει στο τηλέφωνο όταν φεύγει η κοπέλα  ότι δεν υπήρξε πρόβλημα για να της δώσουν την  ταυτότητα.
3.Αποφεύγουμε να έχουμε πράγματα αξίας σε κοινή θέα στο δωμάτιο. Πριν βγούμε το βράδυ έξω tablet, laptop,φωτογραφικές μηχανές, χρήματα κτλ στο safety box και ότι περισσεύει όχι σε κοινή θέα.
4.Δεν ανοίγουμε  για να  πιούμε μπύρες, ποτά ,χυμούς, κτλ είτε από το μίνι μπάρ είτε από αλλού αν δεν έχουμε κάνει το καθιερωμένο ντουζάκι πριν τα καθέκαστα. Τις περισσότερες μαλακίες οι καριόλες τις κάνουν όταν μπαίνουμε στο ντουζ.
5. Αποφευγουμε να τρώμε τις μαλακίες που μπορεί να έχουν ψωνίσει από τα υπαίθρια καθώς γυρίζουμε στο δωμάτιο ειδικά αν επιμένουν ότι πρέπει σώνει και καλά να δοκιμάσουμε. Χέστηκε το πουτανάκι αν μας αρέσει το κοτόπουλο μπάρμπεκιου από τον πάγκο του Ταϊλανδού βρωμιάρη.
6. Δεν φορτώνουμε χύμα γκόμενες που βολτάρουν σε walking street, και beach road στην Παττάγια, Sukhumvit και γύρω σόγια στην Bkk, και Bangla road στο Πουκέτ, αν δεν μπορούμε να τηρήσουμε όλα τα παραπάνω. Πολλές από αυτές για διάφορους λόγους έχουν φάει πόδι είτε από μπαρ και gogo που δούλευαν είτε από τις disco. Mπορεί όλες αυτές να είναι μια φτηνή επιλογή αλλά έχουν και το ρίσκο τους.
7. Ειδικά για τους πιό άπειρους η ασφαλέστερη επιλογή είναι εκεί που πληρώνεις barfine. Οι γκόμενες γνωρίζουν ότι δεν τις παίρνει να κάνουν μαλακίες στους πελάτες του μαγαζιού, αλλά ξέρουν ότι θα τις αναζητήσεις εκεί την επόμενη μέρα. Το μαγαζί έως ένα σημείο ξέρει ότι είναι υπεύθυνο για τις γκόμενες που δουλεύουν εκεί.
8. Είναι καλύτερο να μένουμε αφόρτωτοι τα βράδυα που είμαστε σε βαριά μέθη, ειδικά αν η γκόμενα που μόλις γνωρίσαμε είναι εντελώς νηφάλια.  Καλύτερα ένα βράδυ χωρίς boom boom, παρά η πιθανότητα μιας στραβής στην οποία δεν θα μπορούμε να αντιδράσουμε.
9. Οι περισσότερες πουτανίτσες που δημιουργούν προβλήματα δείχνουν τα σημάδια τους προτού φτάσουν στο κρεββάτι. Δεν υπάρχει λόγος για ρίσκο αν το ένστικτο μας λέει ότι παίζει να γίνει στραβή.Ας φάνε το άκυρο τους πριν μας χαλάσουν το λιγότερο την βραδιά μας.Άλλωστε υπάρχουν άπειρες που με χαρά θα τιμήσουν τα χρήματα που τους δίνουμε.
10. Αν παρόλα αυτά φτάσουμε στο δωμάτιο και τα πράγματα στραβώσουν για οποιοδήποτε λόγο τους δίνουμε κάποια λίγα χρήματα με ευγενικό τρόπο και θα τους πούμε ότι αλλάξαμε γνώμη.
Τρία τέσσερα κατοστάρικα που θα τους δώσουμε για να την κάνουν μπορεί να μας γλυτώσουν από απιστευτες περιπέτειες.  Από την μεριά τους θα το θεωρήσουν δίκαιο και θα αποχωρίσουν χωρίς φασαρίες.Μπορεί να θεωρούνται  πεταμένα λεφτά αυτά είναι ακριβώς που μπορεί να κάνουν την διαφορά μεταξύ των αξέχαστων διακοπών και του ατελείωτου εφιάλτη. Στο κάτω κάτω η ευθύνη είναι δική μας που φορτώσαμε την πιο καριόλα ανάμεσα σε τόσες νορμάλ.
Τέλος όλοι παλιοί και νέοι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι:
Η ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Να προσθεσω την λεπτομερη φαση-σκηνικο ακομη μια φορα για να γινω κατανοητος καλυτερα και για τους νεους του φορουμ.
Λοιπον ειμασταν 3 ατομα στο Demo club.

Οι περισσοτεροι εκει ειναι ταιλανδοι κλικες Djs και famous ας πουμε ladyboy τις nightlife. Καθημερινα γινονται διαφορα παρτυς με διαφορες ομαδες απο djs που παιζουν στα περισσοτερα clubs της bangkok,festivals και στο full moon παρτυ.

Περα το γενογος εναι ενα club που συνεχισα να πηγαινω και θα ξαναπηγαινω γιατι γουσταρω τις μουσικες και τα παρτυ που γινονται.
Εχω αναπτυξη πολυ Καλη σχεση με καποιους ταιλανδους και ταιλανδες (normal) του μαγαζιου εκει αλλα και απο αλλα μαγαζια επισης.
Δεν θελω να μπω σε αλλες λεπτομερειες γενικα με το nightlife εκει γιατι θα νομιζετε οτι λεω και παπαρολογιες.

Το συμβαν εγινε 2012 και οχι 2013 που πηγαμε τελευταια φορα.
3 ατομα ανοιξαμε μπουκαλι.Με τα πολλα το ηπιαμε ολο και ενας απο τους φιλους μου πηγε στο μπαρ να παρει ποτο.
Εκει ηταν στυμενες 2 γκομενες κυριλε και ειχαν μπουκαλι ουισκι.
Τις μπανιζει ο φιλος μου και μπαστακονεται εκει.
Αργει να ερθει στο τραπεζι και παω να τον ψαξω.

Τον βλεπω και με γνωριζει τις γκομενες.Καθομαι λιγο και εγω εκει και με λενε να με βαλουν ενα ποτηρι ουισκι.Παλι καλα ουισκι δε πινω.
Aποτι με ειπανε οι φιλοι μου απο το κλαμπ ηδη αρχισαν να ψιλοζαλιζονται,αλλα οκ ηπιαμε και ενα μπουκαλι.
Ο φιλος μου ηδη επινε και με ειπε να τις φορτοσουμε.
Τις κοβω εγω και λεω μλκα κατι γινεται εδω δεν τις κοβω για σοι αυτες παμε να φυγουμε insomnia μιας και το ειχαμε στο προγραμμα για after και περιμενα και εγω ενα γκομενακι εκει.

Τελος Παντων φευγω εγω απο εκει και παω ξανα στον αλλον φιλο μου στο τραπεζι.
Τον λεω να παμε να τον μαζεψουμε τον αλλον για να φυγουμε ολοι insomnia.
Παμε παλι ολοι στις γκομενες και τον λεω αντε παμε να φυγουμε Insomnia.
Ο δικος μου κολαει μαυτες και λεει εγω θα κατσω,θελω να φορτωσω.
Βγαινω εξω με τον αλλο φιλαρακι να φυγουμε insomnia καθομαστε λιγο εξω απο το μαγαζι το ξανασκεφτομαι και τον λεω πανε μαζεψε τον αλλον απο μεσα μην τον φανε λαχανο στην bangkok ειμαστε.

ΕΕ με τα πολλα πηγε και αυτος.Ελα μου ντε που κολησε και αυτος με τις γκομενες και περιμενα σαν τον μλκα εξω.Τον περνω τηλεφ και με λεει θα κατσει και αυτος μαζι τους.

Ε εγω την εκανα μονος για insomnia.
Nα πω οτι πο γκομενες δεν ηθελαν αναμενα φωτο και αυτες ανοιξαν τις μπυρες.
Οι μπυρες ηταν απο το mini bar.
Ενω πηδιοντουσαν αυτες λεγανε drink drink.
Οι αλλοι πεσανε ξεροι μετα απο λιγο.
Το καλο ειναι οτι δε πηραν ουτε κινητα ουτε λαπτοπ.Μονο λεφτα.
Εγω ο ιδιος ειδα τα ποτηρια γεματο σκονη μεσα.
Τελος παντων το σκηνικο ηταν για γελια και κλαματα και με θυμισε τη φαση απο το Hangover μολις πηγα και τους αντικρισα.
Μας επιασε σπαστικο γελιο αλλα ο παθων με τα 350 ευρω που ηταν και τα τελευταια του θα χει να θυμαται.
Να πω επισης οτι την προηγουμενη νυχτα μιλουσαμε για σχετικο θεμα το να μην πινουμε γενικα τα ποτα στο δωματιο χωρις επιβλεψη.

Ακομη και με ταξιτζιδες στη bkk που τους ειπαμε την φαση και το που εγινε η αντιδραση τους ηταν:οhhh noo noo mafia mafia there.

Tελος παντων οπως λεει και ο Lyst καποια βασικα tips πρεπει να προσεχουμε για να μην χαλασουμε το ταξιδι μας.
Ειδικα να κρατανε τις ταυτοτητες στη ρεσεψιον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom