Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Πάρε λοιπόν και το site μιας από τις 3-4 disco της Πατονγκ και πήγαινε στο gallery να τσεκάρεις. Ίσως καταλάβεις γιατί έχουμε κολλήσει οι περισσότεροι με τη χώρα. Αν μου βρεις ένα μέρος σε όλη τη γη που μπαίνεις στην disco βλέπεις 400-500 μουνιά και μπορείς να φορτώσεις όποια γουστάρεις για όλο το βράδυ 30-50 ευρώ να μου το πεις να ξεκινήσω αύριο πρωί πρωί.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.684
Πόντοι
19.795
Και ενα ευχαριστο νεο απο Μπανγκοκ. Σημερα το πρωι διαλυθηκαν τα μπλοκα των διαδηλωτων
και ανοιξαν οι δρομοι.  Δεν ξερω περισσοτερα νεα αλλα αν καποιος εχει μαθει περισσοτερα
να μας πει.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Πάρε λοιπόν και το site μιας από τις 3-4 disco της Πατονγκ και πήγαινε στο gallery να τσεκάρεις. Ίσως καταλάβεις γιατί έχουμε κολλήσει οι περισσότεροι με τη χώρα. Αν μου βρεις ένα μέρος σε όλη τη γη που μπαίνεις στην disco βλέπεις 400-500 μουνιά και μπορείς να φορτώσεις όποια γουστάρεις για όλο το βράδυ 30-50 ευρώ να μου το πεις να ξεκινήσω αύριο πρωί πρωί.
ευρωπη δεν υπαρχει σιγουρα
ουκρανια εχει απειρα μουνια μεσα ειδικα σε καλοκαιρινες ντισκο παντου,ειδικα παραλια αν εισαι αο ιζμαηλ μεχρι αζοφικη  :tits:
,αλλα,ΔΕΝ φωρτωνεις οποια θες....
γαμας (αν ξερεις ρωσσικα βεββαια,πολυ πιο ευκολα) αν εισαι ωραιος κι "ανετος",αλλα μακραν απο την ιδεα που αναφερεις ιο πανω,(οποια γουσταρεις). :)
απο την αλλη μια απλη γκομενα ουκρανη,θα ηταν ΑΑΑ τοπ στην ταυλανδη απ οτι βλεπω
αλλα το φηλινγκ ,ειναι καλιο πρωτος στο χωριο παρα δευτερος στην πολη!! :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πιστευω πως ο βασικοτερος παραγοντας διαφοροποιησης και κατηγοριοποιησης των διαφορων σεξοτουριστικων παραδεισων,περικλειεται στην εκφραση "ΓΑΜΑΩ ΟΠΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ".
Οσο επισης καλιτερευει το βιωτικο επιπεδο σε μια χωρα,απο τη μια αυξανεται το κοστος του σεξ και απο την αλλη μειωνονται οι επιλογες.

Δειτε τι συνεβη στα στριπτιτζαδικα στην Ελλαδα..τα πρωτα χρονια και ψιλοχαλιας να ησουνα και χωρις πολλα φραγκα,με μερικα ποτα κερασμενα και 4-5 επισκεψεις,κι αφου κερδιζες την εμπιστοσυνη του νταβατζη (ιμπρεσαριο τον ελεγαν :grin: ),εβγαζες το μουνι εξω βολτα...Και στις περισσοτερες περιπτωσεις με λιγη η εστω περισσοτερη προσπαθεια,σκοραρες κιολας...
Οταν ομως λιγδωσε το αντερακι των στριπτιτζουδων και αφου εφυγαν γυρισαν πισω σαν freelancers ("στελνοντας" το νταβατζη),αρχισε η αντιστροφη μετρηση...Και φτασαμε στο σημειο που για να πηδηξεις επρεπε να ησουνα ο πριγκιπας του παραμυθιου..Νεος,ωραιος,φραγκατος,με ακριβο αμαξι και να ανοιγεις τις σαμπανιες στη πιστα του στριπτιτζαδικου σα κοκα-κολες...Και αντι να αρκει στην εξοδο να κερασεις ενα καφε η ενα φαι σε απλο εστιατοριο για να πηδηξεις,φτασαμε στο σημειο να απαιτουν πρωτο τραπεζι πιστα στα μπουζουκια και το γαρυφαλο συννεφο..

Κατι αναλογο βλεπω να γινεται σιγα-σιγα και χρονο με το χρονο στη Ταυλανδη..
Τη πρωτη φορα που πηγα πριν 7 χρονια,ηταν αρκετα συνηθισμενο το φαινομενο του 60αρη-ψιλοχαλια με το 18χρονο τρελλο πιπινι να περπατανε χερακι-χερακι...Η ηλικια και η εξωτερικη εμφανιση επαιζαν πολυ μικροτερο ρολο...Βασιλευε "ΤΟ ΧΡΗΜΑ"..
Αυτο σιγα σιγα αλλαζει και οσο καλυτερευει το βιωτικο τους επιπεδο,τα Ταυλανδεζακια αρχιζουν να ειναι ολο και πιο "εκλεκτικα"...Ακομα και στα a go go που ηταν ο παραδεισος του "χαλια" (μιας και φορτωνε οποια γουσταρε πληρωνοντας απλα το μπαρφαιν),τωρα αν δεν γουσταρει το γκομενακι,ΤΡΩΣ ΑΚΥΡΟ...Πιο παλια αν αρνιοταν το μπαρφαιν,επεφτε βουρδουλας και πεναλτι απο τη μαμασαν...Τωρα ΟΧΙ..

Χωρις να εχω επισκεφτει πολλες ανατολικες χωρες,εχω την εντυπωση απο οσα μου λενε φιλοι μου που πηγαινουν,πως εκει ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα...Αν δεν "μετρας" σα γκομενος,μουνι-μοντελο ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ..Χωρια που ειναι και σχεδον απαραιτητη η εστω και μικρη γνωση της γλωσσας για να πετυχεις πιο σοβαρα αποτελεσματα...

Εν ολιγοις...Δεν παιζει ρολο μονο ΤΙ μουνια κυκλοφορουν σε μια χωρα,αλλα ΠΟΙΑ απο αυτα μπορεις να γαμησεις...Αν ειναι να παω σε χωρα του πρωην ανατολικου μπλοκ,να χαζευω τις δεβουσκες,να μου πεφτουν τα σαλια και να ξερω πως μονο μπαζολα μπορει να μου κατσει,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
Thai και παλι thai,που "περναει η μπογια μου" μια χαρα ακομα... ;)

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
οπως τα λες ειναι,αντ ευρωπη θελει εκτος αππο χρημα και καοια ατου επιπλεον
αλλα ,δεν μορω να καταλαβω κατι
πως εχει ανεβει το βιοτικο επιπεδο στην ταυ???αφου και εχουν προβλημα ,ολο διαδηλωσεις κ ξυλο βλεπω,και το κρατος-οικονομια παει απο το κακο στο χειροτερο
μηπως απλα,εχουν αυξηθει πολυ οι σεξοτουριστες?οποτε η αναλογια προσφορας ζητησης χαλαει την δουλεια?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Πιστευω πως ο βασικοτερος παραγοντας διαφοροποιησης και κατηγοριοποιησης των διαφορων σεξοτουριστικων παραδεισων,περικλειεται στην εκφραση "ΓΑΜΑΩ ΟΠΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ".
Οσο επισης καλιτερευει το βιωτικο επιπεδο σε μια χωρα,απο τη μια αυξανεται το κοστος του σεξ και απο την αλλη μειωνονται οι επιλογες.

Δειτε τι συνεβη στα στριπτιτζαδικα στην Ελλαδα..τα πρωτα χρονια και ψιλοχαλιας να ησουνα και χωρις πολλα φραγκα,με μερικα ποτα κερασμενα και 4-5 επισκεψεις,κι αφου κερδιζες την εμπιστοσυνη του νταβατζη (ιμπρεσαριο τον ελεγαν :grin: ),εβγαζες το μουνι εξω βολτα...Και στις περισσοτερες περιπτωσεις με λιγη η εστω περισσοτερη προσπαθεια,σκοραρες κιολας...
Οταν ομως λιγδωσε το αντερακι των στριπτιτζουδων και αφου εφυγαν γυρισαν πισω σαν freelancers ("στελνοντας" το νταβατζη),αρχισε η αντιστροφη μετρηση...Και φτασαμε στο σημειο που για να πηδηξεις επρεπε να ησουνα ο πριγκιπας του παραμυθιου..Νεος,ωραιος,φραγκατος,με ακριβο αμαξι και να ανοιγεις τις σαμπανιες στη πιστα του στριπτιτζαδικου σα κοκα-κολες...Και αντι να αρκει στην εξοδο να κερασεις ενα καφε η ενα φαι σε απλο εστιατοριο για να πηδηξεις,φτασαμε στο σημειο να απαιτουν πρωτο τραπεζι πιστα στα μπουζουκια και το γαρυφαλο συννεφο..

Κατι αναλογο βλεπω να γινεται σιγα-σιγα και χρονο με το χρονο στη Ταυλανδη..
Τη πρωτη φορα που πηγα πριν 7 χρονια,ηταν αρκετα συνηθισμενο το φαινομενο του 60αρη-ψιλοχαλια με το 18χρονο τρελλο πιπινι να περπατανε χερακι-χερακι...Η ηλικια και η εξωτερικη εμφανιση επαιζαν πολυ μικροτερο ρολο...Βασιλευε "ΤΟ ΧΡΗΜΑ"..
Αυτο σιγα σιγα αλλαζει και οσο καλυτερευει το βιωτικο τους επιπεδο,τα Ταυλανδεζακια αρχιζουν να ειναι ολο και πιο "εκλεκτικα"...Ακομα και στα a go go που ηταν ο παραδεισος του "χαλια" (μιας και φορτωνε οποια γουσταρε πληρωνοντας απλα το μπαρφαιν),τωρα αν δεν γουσταρει το γκομενακι,ΤΡΩΣ ΑΚΥΡΟ...Πιο παλια αν αρνιοταν το μπαρφαιν,επεφτε βουρδουλας και πεναλτι απο τη μαμασαν...Τωρα ΟΧΙ..

Χωρις να εχω επισκεφτει πολλες ανατολικες χωρες,εχω την εντυπωση απο οσα μου λενε φιλοι μου που πηγαινουν,πως εκει ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα...Αν δεν "μετρας" σα γκομενος,μουνι-μοντελο ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ..Χωρια που ειναι και σχεδον απαραιτητη η εστω και μικρη γνωση της γλωσσας για να πετυχεις πιο σοβαρα αποτελεσματα...

Εν ολιγοις...Δεν παιζει ρολο μονο ΤΙ μουνια κυκλοφορουν σε μια χωρα,αλλα ΠΟΙΑ απο αυτα μπορεις να γαμησεις...Αν ειναι να παω σε χωρα του πρωην ανατολικου μπλοκ,να χαζευω τις δεβουσκες,να μου πεφτουν τα σαλια και να ξερω πως μονο μπαζολα μπορει να μου κατσει,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
Thai και παλι thai,που "περναει η μπογια μου" μια χαρα ακομα... ;)
νομιζω κολλητε οτι θα διαφωνησω στο σημειο που λες οτι η ταυλανδη τινει να γινει ουκρανορωσια κλπ
σε μια χωρα οπως αυτη η οποια στηριζει ενα μεγαλο μερος της αναπτυξης στον (σεξο)τουρισμο δε νομιζω οτι θα βαλέι ταβανι στις απαιτησεις των επισκεπτων της που ειναι το φθηνο σεξοταξιδακι με τα παρεμφερη , δεν θα ειναι σαφως οπως πριν 7 η 5 χρονια , αλλα δεν θα εχει καμμια σχεση με τις χωρες του αν.μπλοκ που και πριν 7 χρωνια και παραπανω μοναδικος σκοπος ηταν το γδαρσιμο του καθε ατυχου επισκεπτη με ανταλαγμμα πολυ λιγοτερα
θα πω και κατι αλλο..
μπορει να φανω υπερβολικος αλλα αν μια ταυλανδεζα μας μισει μια φορα που κατα βαθος σε μεγαλυτερο ποσοστο ισχυει , μια ανατολικου μπλοκ το κανει επι 100 και φταιει το μεγαλο κομπλεξ κατωτεροτητας με το οποιο εχουν μεγαλωσει χωρις βεβαια να φταινε οι ιδιες ,αλλα και το οποιο το διαβαζεις στην παγωμενη γεματη κακια και υποκρισια εκφραση τους

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σιγουρα παντως μετραει η εμφανιση και και στην ταυλανδη ειναι ομως αλλα τα κριτηρια τους

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Εδώ νομιζω ότι πρεπει να επισημανθει και το εξης σημαντικο:
Οι ταυλανδες δεν ειναι πουτανες με την στενη εννοια του ορου.
Δεν υπαρχει το ψεκαστε σκουπιστε τελειωσαμε φυγαμε
Η ανατολικη κοσμοθεωρεια δεν μοιαζει με την δυτικη.
Συμφωνα με το βουδισμο λοιπον οποιαδηποτε δραστηριοτητα στην
οποια συμετεχουν δυο η και περισσοτερα ατομα παραγει ευχαριστα συναισθηματα σε ΟΛΟΥΣ τους συμετεχοντες ειναι ευλογημενη απο το βουδα.
Μαλακια η σωστο δεν το κρινω αλλα ετσι ειναι.
Η κοπελα λοιπον που θα σε συνοδευσει οπου θες εσυ θα κανει οτι μπορει για να μεινεις ευχαριστημενος ωστε το ζεν ας το πω ετσι την στιγμη που θα χωρισετε να ειναι θετικο.
Η πραξη της ετσι, κατ αυτην εχει την ευλογια του θεου της
πραγμα που απεχει Χιλιομετρα απο τα ξυνισμενα μουτρα της δυτικης πορνης
Αυτη σου εδωσε τα νιατα της και την ομορφια της κι εσυ τα μπατακια που 8α δωσει στο παιδι-μανα-γκομενο της
Απλη και τιμια συναλαγη και ευλογημενη συμφωνα με τα παραπανω.

Μεγαλη παρενθεση ομως εδω

Τα πραγματα αλλαζουν με καταιγιστικους ρυθμους
Αυτη ειναι η Ταυλανδη που χανεται και ηδη δεν ειναι παντου ετσι.
Η μπαροβια ταυλανδή που εχει γραψει 10 χρονια χιλιομετρα δεν ειναι ταυλανδή ειναι δυτικη με ταυλανδες ριζες
Παρ ολα αυτα μεσα σε μια χωρα 80 εκατομυριων μεσα στο βουρκο ακομα βρισκεις διαμαντια.
Αρκει να εχεις ορεξη να ψαχτεις και δυστηχως πολυ χρονο στη διαθεση σου

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εδώ νομιζω ότι πρεπει να επισημανθει και το εξης σημαντικο:
Οι ταυλανδες δεν ειναι πουτανες με την στενη εννοια του ορου.
Δεν υπαρχει το ψεκαστε σκουπιστε τελειωσαμε φυγαμε
Η ανατολικη κοσμοθεωρεια δεν μοιαζει με την δυτικη.
Συμφωνα με το βουδισμο λοιπον οποιαδηποτε δραστηριοτητα στην
οποια συμετεχουν δυο η και περισσοτερα ατομα παραγει ευχαριστα συναισθηματα σε ΟΛΟΥΣ τους συμετεχοντες ειναι ευλογημενη απο το βουδα.
Μαλακια η σωστο δεν το κρινω αλλα ετσι ειναι.
Η κοπελα λοιπον που θα σε συνοδευσει οπου θες εσυ θα κανει οτι μπορει για να μεινεις ευχαριστημενος ωστε το ζεν ας το πω ετσι την στιγμη που θα χωρισετε να ειναι θετικο.
Η πραξη της ετσι, κατ αυτην εχει την ευλογια του θεου της
πραγμα που απεχει Χιλιομετρα απο τα ξυνισμενα μουτρα της δυτικης πορνης
Αυτη σου εδωσε τα νιατα της και την ομορφια της κι εσυ τα μπατακια που 8α δωσει στο παιδι-μανα-γκομενο της
Απλη και τιμια συναλαγη και ευλογημενη συμφωνα με τα παραπανω.

Μεγαλη παρενθεση ομως εδω

Τα πραγματα αλλαζουν με καταιγιστικους ρυθμους
Αυτη ειναι η Ταυλανδη που χανεται και ηδη δεν ειναι παντου ετσι.
Η μπαροβια ταυλανδή που εχει γραψει 10 χρονια χιλιομετρα δεν ειναι ταυλανδή ειναι δυτικη με ταυλανδες ριζες
Παρ ολα αυτα μεσα σε μια χωρα 80 εκατομυριων μεσα στο βουρκο ακομα βρισκεις διαμαντια.
Αρκει να εχεις ορεξη να ψαχτεις και δυστηχως πολυ χρονο στη διαθεση σου
πολυ σωστα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
ρε συ στεφαν εκανες ολοκληρη παραθεση για να γραψεις ενα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ?
Μη γεμιζεται ετσι τις σελιδες ειναι κουραστικο   :idiot: :idiot: >:( >:(
Ισχυει και για τους υπολοιπους    :bounce-glasses:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ουτε ο ταμηλος να εισουν ετσι που κουραζεσε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Γεια σας παιδια,τελος του μηνα παω Ταιλανδη,δε θα σας κουρασω με ερωτησεις,θα κατσω να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες.
Αμα θελετε κατι να μου πειτε να κανω η να προσεξω σε πμ.

Ελπιζω τα παντα να ειναι οπως τα βλεπω στο youtube καλα να περασει και οποιος παει απο εσας...

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Πες μας που θα πας και για ποσες μερες;

Stories

Νέο!

Stories