Πιστευω πως ο βασικοτερος παραγοντας διαφοροποιησης και κατηγοριοποιησης των διαφορων σεξοτουριστικων παραδεισων,περικλειεται στην εκφραση "ΓΑΜΑΩ ΟΠΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ".
Οσο επισης καλιτερευει το βιωτικο επιπεδο σε μια χωρα,απο τη μια αυξανεται το κοστος του σεξ και απο την αλλη μειωνονται οι επιλογες.
Δειτε τι συνεβη στα στριπτιτζαδικα στην Ελλαδα..τα πρωτα χρονια και ψιλοχαλιας να ησουνα και χωρις πολλα φραγκα,με μερικα ποτα κερασμενα και 4-5 επισκεψεις,κι αφου κερδιζες την εμπιστοσυνη του νταβατζη (ιμπρεσαριο τον ελεγαν
),εβγαζες το μουνι εξω βολτα...Και στις περισσοτερες περιπτωσεις με λιγη η εστω περισσοτερη προσπαθεια,σκοραρες κιολας...
Οταν ομως λιγδωσε το αντερακι των στριπτιτζουδων και αφου εφυγαν γυρισαν πισω σαν freelancers ("στελνοντας" το νταβατζη),αρχισε η αντιστροφη μετρηση...Και φτασαμε στο σημειο που για να πηδηξεις επρεπε να ησουνα ο πριγκιπας του παραμυθιου..Νεος,ωραιος,φραγκατος,με ακριβο αμαξι και να ανοιγεις τις σαμπανιες στη πιστα του στριπτιτζαδικου σα κοκα-κολες...Και αντι να αρκει στην εξοδο να κερασεις ενα καφε η ενα φαι σε απλο εστιατοριο για να πηδηξεις,φτασαμε στο σημειο να απαιτουν πρωτο τραπεζι πιστα στα μπουζουκια και το γαρυφαλο συννεφο..
Κατι αναλογο βλεπω να γινεται σιγα-σιγα και χρονο με το χρονο στη Ταυλανδη..
Τη πρωτη φορα που πηγα πριν 7 χρονια,ηταν αρκετα συνηθισμενο το φαινομενο του 60αρη-ψιλοχαλια με το 18χρονο τρελλο πιπινι να περπατανε χερακι-χερακι...Η ηλικια και η εξωτερικη εμφανιση επαιζαν πολυ μικροτερο ρολο...Βασιλευε "ΤΟ ΧΡΗΜΑ"..
Αυτο σιγα σιγα αλλαζει και οσο καλυτερευει το βιωτικο τους επιπεδο,τα Ταυλανδεζακια αρχιζουν να ειναι ολο και πιο "εκλεκτικα"...Ακομα και στα a go go που ηταν ο παραδεισος του "χαλια" (μιας και φορτωνε οποια γουσταρε πληρωνοντας απλα το μπαρφαιν),τωρα αν δεν γουσταρει το γκομενακι,ΤΡΩΣ ΑΚΥΡΟ...Πιο παλια αν αρνιοταν το μπαρφαιν,επεφτε βουρδουλας και πεναλτι απο τη μαμασαν...Τωρα ΟΧΙ..
Χωρις να εχω επισκεφτει πολλες ανατολικες χωρες,εχω την εντυπωση απο οσα μου λενε φιλοι μου που πηγαινουν,πως εκει ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα...Αν δεν "μετρας" σα γκομενος,μουνι-μοντελο ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ..Χωρια που ειναι και σχεδον απαραιτητη η εστω και μικρη γνωση της γλωσσας για να πετυχεις πιο σοβαρα αποτελεσματα...
Εν ολιγοις...Δεν παιζει ρολο μονο ΤΙ μουνια κυκλοφορουν σε μια χωρα,αλλα ΠΟΙΑ απο αυτα μπορεις να γαμησεις...Αν ειναι να παω σε χωρα του πρωην ανατολικου μπλοκ,να χαζευω τις δεβουσκες,να μου πεφτουν τα σαλια και να ξερω πως μονο μπαζολα μπορει να μου κατσει,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
Thai και παλι thai,που "περναει η μπογια μου" μια χαρα ακομα... ;)