asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ολη η λατινικη αμερικη υποφερει απο εγκληματικοτητα, παντως χωρες με ιδιαιτερο χαρακτηρα ειναι η βραζιλια (τοπ για μενα) το μεξικο και η αργεντινη, εχει λευκες, μαυρες(στη βραζιλια) και μιγαδες, αν το σηκωνει η τσεπη σου η βραζιλια ειναι μονοδρομος, στην αργεντινη η πορνεια ειναι ελαχιστη και πρεπει να παιξεις μπαλα αλλιως, για μεξικο δεν εχω ακουσει και πολλα, ξερω ανθρωπους παντως (και ελληνες) που εχω γνωρισει στη μπανγκοκ που πηγαν αρκετη βραζιλια πιο πριν, η ταυλανδη ειναι μακραν πιο πανω σαν "πακετο" για ενα σεξοτουριστα, για πιο εξτριμ επιλογες διαβασε το θρεντ μαδαγασκαρη, αν η ταυλανδη σου φαινετε τριτοκοσμικη και βρωμικη και ωρες ωρες αηδιαζεις βεβαια, ξεχνα το. ενας καλος συνδιασμος ασιας γι εμενα παντως ειναι σιγκαπουρη-κορεα (διαβασε θρεντ επισης) αλλα πανακριβοςπλησιάζει ο καιρός για την απόδραση μου...
το θέμα είναι ότι πήγα Ταϊλάνδη 4 φορές, σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλό να κοιτάξω και κάναν αλλο προορισμό (φιλλιπινες,λαος,καμποτζη,βραζιλια,κολομβια,αγιος δομηνικος) η και κάπου αλλου
καμιά καλή πρόταση βρε μάγκες? να είναι φάση σαν Ταϊλάνδη ολονύκτια συνεδρία
για κάνα μήνα διακοπών