Tώρα είμαστε παραλία και με ταίζει με ένα σωρό μαλακίτσες !
Πήρε σε μια σακούλα φρούτα απ το σπίτι και κάτι παπαρίτσες από πλανόδιους!
Κοντεύω να σκάσω!
Νο μολ της λέω! Φουλ!
Κι αυτή τα βάζει στο στόμα και μου λέει, τσουπ τσουπ! (Φιλάκι )
Ε! Πώς να αρνηθείς? Δεν είναι ευγενικό!
Έχουμε και λέμε: τρώμε πορτοκάλια, νόα , γουνμαπάου,λαμλιαι, κααπμο , κανομτσιιν , σομταμ :S :S
Τρώω απ όλα!
Μόνο κατσαρίδες και σκορπιούς δεν έφαγα, εκτός αν ήταν σε καμιά σούπα και δεν το κατάλαβα!
Ένα απ αυτά τα βράδια, είχαμε πάει σε ένα παραλιακό (ουι γκο λομαντικ μου λέει) ταβερνάκι, στην άκρη της πόλης, όπου είχαν 3 γκόμενες που κάναν σόου με φωτιές! Και 2 τυπάδες έβγαζαν φωτιά απ το στόμα, αφού έπιναν κάτι εύφλεκτο πρώτα. Καλή φάση....και λομαντικ !!
Στο μεταξύ περνάνε διάφοροι πλανόδιοι που πουλάνε ό,τι μπορεί ο καθένας! Σπαστικό !
Το τιλακ μου λέει να κάνω σκι με αλεξίπτωτο! Χέστηκα απ το φόβο μου! :S
Αι σκερ της λέω!
Γελάει πονηρά......
Μου βάζει αντιηλιακό γιατί ψιλοκοκκίνησα....το είχε φέρει απτό σπίτι....δεν το ήξερα!
Γενικά παίδες, ήθελα αυτό το ταξίδι στην Παττάγια να το περάσω όσο πιο ήσυχα και παραδοσιακά.....
Σε αντίθεση με την πρώτη φορά που είχα έρθει και σε 20 μέρες πήδηξα καμιά 15αριά, γύρισα όλα τα γκογκο μπαρ και έτρωγα από χοιρινά μέχρι μακντόναλντς,
Αυτή τη φορά το ήθελα αλλιώς!
Να τη δω λίγο φυσιολάτρης και αγαπούλης ! Αλλά χωρίς υποσχέσεις για το μέλλον!
1000 μπατ τη μέρα και στο δικό της λουμ ......με ό,τι μειονεκτήματα έχει βέβαια αυτό.
Χωρίς αιρκοντίσιον (μόνο ανεμιστήρας οροφής), χωρίς ζεστό νερό στο μπάνιο (ευτυχώς τραβάει από τεπόζιτο, οπότε δεν είναι παγωμένο), χωρίς ψυγείο, τηλεόραση, πισίνα.............
Αλλά
Με ένα τιλακ, πρόθυμο για όλα, με φανερή την έκπληξή της για το ότι ένας Φάλλανγκ μπορεί να ζήσει σ αυτές τις συνθήκες, που τρώει μόνο τάι φουντ, που της έχω δώσει το ελεύθερο να με πάει όπου γουστάρει αυτή και όχι να ακούω εκείνο το ξενέρωτο "απ του γιουου "......
Και περνάω καλά ρε μάγκες!
Κοιμάμαι ελάχιστα παρότι υπναράς, το πολύ 3-4 ώρες,
Γαμάω υπερβολικά, δεν το έχω ξανακάνει 5-6 ώρες ασταμάτητα, επί συνεχόμενες μέρες, το τιλακ είναι καύλα και αφού ξέρει ότι δε θα της φύγω, κάνει τρελά πράγματα.........
Και κάτι τελευταίο.....την πέμπτη πήγαμε για εξετάσεις.....έιτζ, ηπατίτιδα, διάφορα αφροδίσια, 2000 μπατ και οι δύο....οπότε όλα ελεύθερα και ακάποτα ....! Κάποιος το είχε πει εδώ μέσα καιτο έκανα κι εγώ!
Τώρα......αν κολήσω κάτι.....κόλλησα !
Σας αφήνω προς το παρόν γιατί άρχισε να βαριέται η μικρή μου....