(μέχρι τις πρώτες Live καινούριες ανταποκρίσεις, προλαβαίνω να σας πρήξω ακόμη λίγο...
)
Μετά τις νάρκες που πάτησε ο Shadow01 στο πρώτο του ταξίδι, ήταν σαφώς πιο προσεκτικός στην σκακιέρα των κινήσεών του... πςςςς τι είπα...
Απογευματινό μασάζ:
- "Whell are you from?"
- "Greece my lady!"
- "Oh Gliss? whe have many customers from Gliss!" Ε φυσικά, αφού παντού υπάρχει ένας μύθος..
Ένα δύωρο μασάζ για ζέσταμα, αλλαγή κινητών με την συμπαθητικότατη μασέρ και κανόνισμα για να βρεθούμε το βράδυ. Δε γαμιέται, πες ναι εσύ και βλέπεις...
Πρώτη βραδινή έξοδος στον πεζόδρομο της Bangla road μετά από ενάμησι έτος...Από συναισθήματα να ξεκινήσεις; Από αναμνήσεις; Από τρέλα να πας παντού; Από... δεν περιγράφω άλλο!
Μέσα στη Hollywood, πραγματοποιείται ένα ταχύρρυθμο μάθημα προσαρμογής προς τους άλλους συναγωνιστές...
- "Λοιπόν παιδιά, επειδή είναι ακόμη νωρίς και επειδή όπως βλέπετε, το θέμα του φορτώματος δεν θα πρέπει να σας απασχολεί - Σεπτέμβριος, low season, σε σχέση με το Φεβρουάριο ήμασταν σαν τους πετεινούς στο κοτέτσι - αράξτε να πιούμε τα ποτά μας, να ακούσουμε τη μουσική μας, να γκαυλαντίσουμε και στο τέλος διαλέγετε. Μην καρφώνετε γκόμενες στα μάτια, γιατί θα φάτε επίθεση κατευθείαν, οκ?"
- "Οκ κάπταιν!"
Εγώ το είπα , εγώ το άκουσα... Μέχρι να γυρίσω από το μπαρ με τις μπύρες, ο ένας εξ ημών να έχει αγκαλιαστεί με νέα κορασίδα, θυμίζοντας περίοδο αναπαραγωγής χταποδιών...
- "Καλά ρε, τι σου είπα;"
- "Ε αφού της άρεσα ρε μαλάκα!"
Βέλαξε το πρόβατο.. Μπεεεε!
Τέσπα, λέω, χαλάλι. Όπως γουστάρει ο καθένας!
Συνέχεια στην Tai Pan, δεν με ενθουσιάζει το μαγαζί αλλά έτυχε και σιγά μην σκάσω κιόλας.
- "Shadow01, κάτι ζελεδάκια είχες πει ότι υπάρχουν. Πότε θα μας βρεις;"
- "Πολύ γκαυλιάρηδες ρε παιδάκι μου. Ασυγκράτητοι είστε!" Πηγαίνω σε φαρμακείο και μας παίρνω από ένα, έτσι για γούστο...
-" Θα το φας κάνα μισάωρο πριν την ξεκινήσεις,οκ? Αλλά κάτσε ρε μαλάκα, νωρίς είναι ακόμη."
- "Ναι ρε , νωρίς είναι."
Μετά από 5 λεπτά...
- "Shadow01 πάω τουαλέτα λίγο.." Πονηρός ο Ελλην. Γυρίζει...
- "Εγώ θα φύγω με τη γκόμενα με μοτοταξί" - το πουλί δεν οδηγούσε μοτ/τα - "εσείς καθίστε!" Καλά που ήταν νωρίς και θα καθόταν κι άλλο
.
- "Άντε φεύγα, μην μας πηδήξεις και μας σε λίγο."
Φεύγει ο συναγωνιστής με τη συνοδό του και μένουμε εγώ με τον άλλο φίλο να σαλιαρίζουμε με κάτι πανέμορφες χορεύτριες του καταστήματος.
Στο 10λεπτο έρχεται μήνυμα στο κινητό: ">Ρε μαλάκα τι είναι αυτό που μου έδωσες να φάω,, κόντεψα να γαμήσω τον ταξιτζή!"
Συνεχίζεται...