Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Qatar, Turkish,Egypt, ειναι μαλλον οι εταιρειες που εξυπηρετουν πλεον. Εχουν την λιγοτερη αναμονη.
Αν κοιτατε σε Egypt στην αρχικη σελιδα που εχει απο ποια χωρα εισαι να βαζετε παντα Ελλαδα.
Δεν ξερω τι γινεται αλλα βγαζει για την διαδρομη Αθηνα - Μπανγκοκ κανα 100σταρικο πιο φθηνα απο
το αν βαλετε μια αλλη χωρα. (Εννοειται για την ιδια διαδρομη).
Αρα αν καταλαβα αν ποτέ θελησει κάποιος να κλείσει μέσω egypt θα πρότεινες να κλείσει από το official website τους παρά από sites τύπου :pamediakppes,airtickets κλπ κλπ σωστά? Εχεις checkari μήπως το site της egypt βγάζει τις ιδιες τιμες με το pamediakopes η airtickets?
Κάτι προσφορες τύπου 580 550 που βλέπαμε κάποτε δεν παίζει να τα ξαναδούμε ε? :P

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Πιστευω οτι τα σαιτ αυτων των εταιρειων δινουν παντα καπως καλλιτερες τιμες απο παμεδιακοπες κ.λ.π.
Παντως για την ωρα δεν βλεπω να υπαρχει καμμια προσφορα. Τσεκαρισε ομως και Σουις- αιρ οπως και
Λουφτχανσα. Μπορει να βρεις εκει καμμια καλη προσφορα αναλογα και την περιοδο που θες να ταξιδεψεις.

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αρα αν καταλαβα αν ποτέ θελησει κάποιος να κλείσει μέσω egypt θα πρότεινες να κλείσει από το official website τους παρά από sites τύπου :pamediakppes,airtickets κλπ κλπ σωστά? Εχεις checkari μήπως το site της egypt βγάζει τις ιδιες τιμες με το pamediakopes η airtickets?
Κάτι προσφορες τύπου 580 550 που βλέπαμε κάποτε δεν παίζει να τα ξαναδούμε ε? :P

Δεν υπαρχει χρυσος κανονας σε αυτο, παντα τα τσεκαρεις ολα. Εγω ειχα βαλει ολες τις αεροπορικες ως homepage στον firefox και τις τσεκαριζα 2 φορες την ημερα. Βαρετο ισως, αποδιδει ομως.

thai_lover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έφτασε η ώρα αγαπητοί μου σύντροφοι....
Σε λίγες ώρες πετάω για τη χώρα του χαμόγελου!
Το μόνο που με απασχολεί είναι το πώς θα περάσουν 15 ώρες στο άμπου  ντάμπι .
Και δεν ξέρω αν παίρνεις πίσω τη βαλίτσα σου ή την παραλαμβάνεις κατευθείαν στη μπανγκόκ!
Ξέρει κάποιος αν υπάρχει στο αεροδρόμιο του άμπου  ντάμπι ασύρματο ίντερνετ να περάσει η ώρα?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Thai lover καλο ταξίδι.
Δε χρειάζεται να πάρεις βαλίτσες..Τις παραλαμβανεις στη Μπανγκοκ...Απο οσο θυμαμαι,καπου υπηρχε ασυρματο ιντερνετ..Νομιζω στις καφετεριες..Καπνιστηριο,αν καπνιζεις ειναι στο βαθος του αεροδρομιου,μετα το γκισε συναλλαγματος..Αν θες να αγορασεις κανενα αναμνηστικο ΜΗΝ κανεις συναλλαγμα γιατι παιρνουν commission..Σε ολα τα μαγαζακια αλλωστε του αεροδρομιου,δεχονται και ευρω σε πολυ ανταγωνιστικο rate και γλυτωνεις και το commission του γκισε..Αν έχεις την οικονομική ευχέρεια,μπορείς να βγεις και έξω να παρεις ενα ταριφα και να κανεις μια βόλτα...Η βιζα ειναι δωρεαν..Αν και η ζέστη εξω είναι ανυπόφορη..

thai_lover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Thai lover καλο ταξίδι.
Δε χρειάζεται να πάρεις βαλίτσες..Τις παραλαμβανεις στη Μπανγκοκ...Απο οσο θυμαμαι,καπου υπηρχε ασυρματο ιντερνετ..Νομιζω στις καφετεριες..Καπνιστηριο,αν καπνιζεις ειναι στο βαθος του αεροδρομιου,μετα το γκισε συναλλαγματος..Αν θες να αγορασεις κανενα αναμνηστικο ΜΗΝ κανεις συναλλαγμα γιατι παιρνουν commission..Σε ολα τα μαγαζακια αλλωστε του αεροδρομιου,δεχονται και ευρω σε πολυ ανταγωνιστικο rate και γλυτωνεις και το commission του γκισε..Αν έχεις την οικονομική ευχέρεια,μπορείς να βγεις και έξω να παρεις ενα ταριφα και να κανεις μια βόλτα...Η βιζα ειναι δωρεαν..Αν και η ζέστη εξω είναι ανυπόφορη..
ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σου φίλτατε!
Και είναι πολύ βασικό τις πληροφορίες αυτές να τις παίρνει κάποιος από ένα "θρύλο" του νήματος αυτού!  :rockon: :rockon:
Να 'σαι καλά αγαπητέ μου!

Όσο για τη βόλτα.......χμμμ το σκέφτομαι . Γιατί ότι λεφτά ξοδέψω εκεί θα τα χάσω στο πολλαπλάσιο  απ την Ταϊλάνδη !  ;)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Έφτασε η ώρα αγαπητοί μου σύντροφοι....
Σε λίγες ώρες πετάω για τη χώρα του χαμόγελου!
Το μόνο που με απασχολεί είναι το πώς θα περάσουν 15 ώρες στο άμπου  ντάμπι .
Και δεν ξέρω αν παίρνεις πίσω τη βαλίτσα σου ή την παραλαμβάνεις κατευθείαν στη μπανγκόκ!
Ξέρει κάποιος αν υπάρχει στο αεροδρόμιο του άμπου  ντάμπι ασύρματο ίντερνετ να περάσει η ώρα?

Μπορείς να ζητήσεις εσύ αν θες τις αποσκευές σου στον τελικό προορισμό ή στον ενδιάμεσο , γνώμη μου είναι πως θα είσαι πιο άνετα αν τις πάρεις στη Μπανκγκοκ , πάντως για 15 ώρες αναμονή ρώτησε μήπως δικαιούσαι ξενοδοχείο μέσα στο αεροδρόμιο , αυτό βέβαια αν η πτήση σου είναι "προσφοράς" το αποκλείω ... Wifi έχουν όλα τα σύγχρονα αεροδρόμια ! Καλά να περάσεις !!!

oWs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο εμενα,Σχεδιαζω να παω Ταιλανδη με εναν φιλο μου θα ηθελα να μαθω εαν οι περισσοτεροι απο εσας πατε με τουριστικο γραφειο η κλεινετε εισιτηρια και ξενοδοχεια μονοι σας,θεωρω για εμενα που παω πρωτη φορα λιγο ριψοκινδυνο να κλεισω μονος μου

ευχαριστω!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπερα και απο εμενα,Σχεδιαζω να παω Ταιλανδη με εναν φιλο μου θα ηθελα να μαθω εαν οι περισσοτεροι απο εσας πατε με τουριστικο γραφειο η κλεινετε εισιτηρια και ξενοδοχεια μονοι σας,θεωρω για εμενα που παω πρωτη φορα λιγο ριψοκινδυνο να κλεισω μονος μου

ευχαριστω!!!
Aγαπητε φίλε καλησπέρα.
Επειδή είναι κοροϊδια να πληρώνεις τζαμπα λεφτα στα τουριστικά γραφεία τέτοιες εποχές για ανύπαρκτες υπηρεσίες με υπερβολικές χρεώσεις, καλό θα είναι να διαβασεις τις πληροφορίες που παρέχουν στο site οι συνάδελφοι και στην συνέχεια να θέσεις τις απορίες που έχεις εδώ. Υπάρχουν πολλοί που θα σε βοηθήσουν.Το σίγουρο είναι οτι ακόμα και με τουριστικό να κλείσεις δεν προκειται να σε πάρουν από το χέρι να σε πάνε εκεί και να σε προσέχουν όλη μέρα. Το πολύ πολύ να σου δώσει ένα τηλέφωνο για ώρα ανάγκης ο άνθρωπος του γραφείου που θα σε συναντήσει εκει για ένα πεντάλεπτο.....

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

ευχαριστω!!!

Κατ`αρχην θεωρώ δεδομένο πως πας για σεξοτουρισμό οπότε το τουριστικό γραφείο ούτε να το σκέφτεσαι .
Τα πράγματα είναι απλά . Κάνεις μια έρευνα σε sites με αεροπορικά εισητήρια , εγώ συνήθως βλέπω travelplanet24.gr , airtickets.gr , viva.gr , pamediakopes.gr ...., για Ταυλάνδη θες τουλάχιστον 2 εβδομάδες (μη κάνεις τη χαζομάρα που έκανα εγώ - 7 μέρες) . Ένας παράγοντας ακόμη για την επιλογή της πτήσης που θα επιλέξεις είναι και ο χρόνος αναμονής στο ενδιάμεσο αεροδρόμιο , μπορεί δηλαδή να βρεις καλύτερη τιμή σε μία πτήση με 7-15 ώρες αναμονής αλλά σκέψου ότι τα χρήματα που θα φας για να περάσεις τις ώρες σου όπως και ο χρόνος που χάνεις απο τις διακοπές σου το κάνουν ακριβότερο ! Αφού λοιπόν κλείσεις τις ημερομηνίες κλείνεις ξενοδοχείο , εγώ κλείνω πάντα απο booking.com . Αν λοποόν πας Pattaya που είναι ο ιδανικός πορνοοροορισμός (2 ώρες με το λεοφωρείο απο το αεροδρόμιο της Bangkok) μ`εναν χάρτη βρήσκεις τα πάντα , είναι πανεύκολη πόλη . Για το θέμα της ασφάλειας ως παθών (διάβασε μερικές σελίδες πίσω) μακριά απο τραβέλια (lady-boys) και απο τύπους που σου λένε : "έλα να σε πάω εγώ ..." κυκλοφορούμε πάντα με ότι μας είναι απαραίτητο . Ταξί και διάφορα άλλα μέσα που χρησιμοποιούν εκεί , για το συγκεκριμένο μέρος είναι μάλλον άχρηστα !  

oWs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σkεφτομαστε να παμε pataya η phuket,το κακο ειναι οτι θελαμε να βρουμε ενα δωματιο που να εχει δυο ξεχωριστα υπνοδωματια,ως τωρα τζιφος η υποθεση
ανεβαινει πολυ το κοστος αν κλεισουμε 2 δωματια,σκεφτομαστε να κατσουμε δεκα ημερες.ρωτησα για τουριστικο γραφειο μπας και βρισκαμε κατι πιο οικονομικο μεσω αυτου
και να νιωθαμε και μεγαλυτερη ασφαλεια εαν γινει κατι.ειμαστε αναμεσα στο πουκετ και στην παταγια,εως τωρα ομως δεν εχω βρει απευθειας πτησεις.

καθε συμβουλη ειναι καλοδεχουμενη ευχαριστω πολυ!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Σkεφτομαστε να παμε pataya η phuket,το κακο ειναι οτι θελαμε να βρουμε ενα δωματιο που να εχει δυο ξεχωριστα υπνοδωματια,ως τωρα τζιφος η υποθεση
ανεβαινει πολυ το κοστος αν κλεισουμε 2 δωματια,σκεφτομαστε να κατσουμε δεκα ημερες.ρωτησα για τουριστικο γραφειο μπας και βρισκαμε κατι πιο οικονομικο μεσω αυτου
και να νιωθαμε και μεγαλυτερη ασφαλεια εαν γινει κατι.ειμαστε αναμεσα στο πουκετ και στην παταγια,εως τωρα ομως δεν εχω βρει απευθειας πτησεις.

καθε συμβουλη ειναι καλοδεχουμενη ευχαριστω πολυ!!

Καλό θα είναι για πρώτη φορά να ξεκινήσετε με Phuket.Πέρα από το βραδυνό σπορ προσφέρει και άλλες δραστηριότητες (εκδρομές,νησάκια,παραλίες κτλ.)
Για ξενοδοχείο με διπλό δωμάτιο εγώ προτείνω εδώ.

Υπάρχουν βέβαια και άλλες επιλογές φθηνότερες ή ακριβότερες και φυσικα παιζει ρόλο και η ημερομηνία που θα πάτε αν είναι low ή high season.

Όσον αφορά τις πτήσεις απευθείας μας τελείωσε από πέρσυ τον Νοέμβριο.....
Για εισιτήρια ψάχνεις στα site των αεροπορικών εταιρειών, τα διαφορα airtickets κτλ αλλά και τα τουριστικά γραφεία. Με υπομονή και καθημερινό ψάξιμο μπορείς να βρεις κάτι καλό αλλά μην περιμένεις τρελλά πράγματα.

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
(μέχρι τις πρώτες Live καινούριες ανταποκρίσεις, προλαβαίνω να σας πρήξω ακόμη λίγο... :grin: )
Μετά τις νάρκες που πάτησε ο Shadow01 στο πρώτο του ταξίδι, ήταν σαφώς πιο προσεκτικός στην σκακιέρα των κινήσεών του... πςςςς τι είπα...
Απογευματινό μασάζ:
- "Whell are you from?"
- "Greece my lady!"
- "Oh Gliss? whe have many customers from Gliss!" Ε φυσικά, αφού παντού υπάρχει ένας μύθος..
Ένα δύωρο μασάζ για ζέσταμα, αλλαγή κινητών με την συμπαθητικότατη μασέρ και κανόνισμα για να βρεθούμε το βράδυ. Δε γαμιέται, πες ναι εσύ και βλέπεις...
Πρώτη βραδινή έξοδος στον πεζόδρομο της Bangla road μετά από ενάμησι έτος...Από συναισθήματα να ξεκινήσεις; Από αναμνήσεις; Από τρέλα να πας παντού; Από... δεν περιγράφω άλλο!  :2funny:
Μέσα στη Hollywood, πραγματοποιείται ένα ταχύρρυθμο μάθημα προσαρμογής προς τους άλλους συναγωνιστές...
- "Λοιπόν παιδιά, επειδή είναι ακόμη νωρίς και επειδή όπως βλέπετε, το θέμα του φορτώματος δεν θα πρέπει να σας απασχολεί - Σεπτέμβριος, low season, σε σχέση με το Φεβρουάριο ήμασταν σαν τους πετεινούς στο κοτέτσι - αράξτε να πιούμε τα ποτά μας, να ακούσουμε τη μουσική μας, να γκαυλαντίσουμε και στο τέλος διαλέγετε. Μην καρφώνετε γκόμενες στα μάτια, γιατί θα φάτε επίθεση κατευθείαν, οκ?"
- "Οκ κάπταιν!"
Εγώ το είπα , εγώ το άκουσα... Μέχρι να γυρίσω από το μπαρ με τις μπύρες, ο ένας εξ ημών να έχει αγκαλιαστεί με νέα κορασίδα, θυμίζοντας περίοδο αναπαραγωγής χταποδιών...
- "Καλά ρε, τι σου είπα;"
- "Ε αφού της άρεσα ρε μαλάκα!"  :headbang:  :jerking: Βέλαξε το πρόβατο.. Μπεεεε!
Τέσπα, λέω, χαλάλι. Όπως γουστάρει ο καθένας!
Συνέχεια στην Tai Pan, δεν με ενθουσιάζει το μαγαζί αλλά έτυχε και σιγά μην σκάσω κιόλας.
- "Shadow01, κάτι ζελεδάκια είχες πει ότι υπάρχουν. Πότε θα μας βρεις;"
- "Πολύ γκαυλιάρηδες ρε παιδάκι μου. Ασυγκράτητοι είστε!" Πηγαίνω σε φαρμακείο και μας παίρνω από ένα, έτσι για γούστο...
-" Θα το φας κάνα μισάωρο πριν την ξεκινήσεις,οκ? Αλλά κάτσε ρε μαλάκα, νωρίς είναι ακόμη."
- "Ναι ρε , νωρίς είναι."
Μετά από 5 λεπτά...
- "Shadow01 πάω τουαλέτα λίγο.." Πονηρός ο Ελλην. Γυρίζει...
- "Εγώ θα φύγω με τη γκόμενα με μοτοταξί" - το πουλί δεν οδηγούσε μοτ/τα - "εσείς καθίστε!" Καλά που ήταν νωρίς και θα καθόταν κι άλλο  :2funny: .
- "Άντε φεύγα, μην μας πηδήξεις και μας σε λίγο."
Φεύγει ο συναγωνιστής με τη συνοδό του και μένουμε εγώ με τον άλλο φίλο να σαλιαρίζουμε με κάτι πανέμορφες χορεύτριες του καταστήματος.
Στο 10λεπτο έρχεται μήνυμα στο κινητό: ">Ρε μαλάκα τι είναι αυτό που μου έδωσες να φάω,, κόντεψα να γαμήσω τον ταξιτζή!"
Συνεχίζεται...

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχα, ρε φιλε shadow τι να το κανει ο ανθρωπος το ζελεδακι πρωτο βραδυ στο Πουκετ?  Μπετοβεργα επρεπε να ειναι η ψωλη του απο την στιγμη που προσγειωθηκε το αεροπλανο στον παραδεισο!!!!

Φιλε thai_lover, 15 ωρες αναμονη ειναι παρα μα παρα πολλες. Εγω εκατσα πεντεμισι ωρες στο Καιρο και κοντευα να τρελαθω. Ειναι και τελειως μαλακια αεροδρομιο το συγκεκριμενο, αλλα... Επομενη φορα ισως το συνδιασω με διανυχτερευση οπως κανανε δυο αλλοι συναγωνιστες που συναντησα κατω τον Μαιο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Μεσω Καιρου ειχα παει και εγω περσυ σε ταξιδι για Κινα.Πραγματι το αεροδρομιο ειναι μια μαλακια Ευτυχως
ειχε αναβληθει κατα μια μερα η αναχωρηση και μας πηγαν σε ενα καλο ξενοδοχειο διπλα απο το αεροδρομια (Λε πασε
νομιζω το ελεγαν) οπου ξεσκιστηκαμε στο φαι, και ειδαμε και τις πυραμιδες.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ευχαριστω!!!

εαν θελετε φυσιολατρια παραλιες αξιοθεατα με συνδυασμο το βραδυ νυχτερινη ζωη γαμησια κτλ τοτε πατονγκ πουκετ.Εαν θελετε εντονη νυχτερινη ζωη περισσοτερες επιλογες σε μαγαζια και γκομενες το βραδυ πατταγια.Αλλα θα κανετε μπανιο στην πισινα ή ακομα καλυτερα αν εχεται ορεξη πατε με καραβάκι απέναντι στο Koh Larn 40 λεπτα το οποιο εχει 4-5 καλες παραλιες
αν πας πουκετ μια οικονομικη λυση με 700baht=18euro ή με 500-600 bαht
για απευθείας πουκετ αστο
αφου φτασεις απο ελλαδα στην ΒΚΚ με την πτηση που έχεις επιλέξει πας πουκετ
με κλείσιμο εισιτηρίων με Bangkok airways(μεσω του site της ειτε στο γκισε.Εχει καθε 2 ωρες αεροπλάνο την ημέρα για πουκετ)τιμη πχ 60 εως 70 ευρω oneway αν κλεισεις απο εδω πχ με airtickets 122 euro

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαχαχα, ρε φιλε shadow τι να το κανει ο ανθρωπος το ζελεδακι πρωτο βραδυ στο Πουκετ?  Μπετοβεργα επρεπε να ειναι η ψωλη του απο την στιγμη που προσγειωθηκε το αεροπλανο στον παραδεισο!!!!

:2funny: Ήταν που ήταν μπετόβεργα όπως λες, έφαγε και το νίτρο και..... είχαμε σούζες  χαραματιάτικα..  :dancing:

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
04:30 η ώρα στην Thai Pan, είχαμε μείνει λίγοι εκλεκτοί ομολογώ  :grin:
Δεν ξέρω, γούστα είναι αυτα ρε παιδιά αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί δεν βρίθει και απόλυτης ποιότητας.
Ξάφνου και μέσα στις κάθε λογής υπάρξεις, ξεπροβάλλει, λικνιζόμενη σε ρυθμό γνωστού εμπορικού αλλόφωνου τρακ η μασέεεερρρρρ μας.. Άντε να σας πείσω ότι δεν ήταν τυχαία η συνάντηση. Με πολυετή εμπειρία σε λαδοτριβεία του Ντουμπάι, όπως είχε πει, πλέον είχε ρίξει άγκυρα στην Πατόνγκ. Δεν την έλεγες και έφηβη, αλλά όπως έχει πει πρώτερα και έτερος συναγωνιστής , οι μηχανές που έχουν κάποια χλμ πάνω τους - όχι αυτές που χάνουν λάδια  :2funny: - στο δωμάτιο είναι μαγεία...  :knockinb:
Σαν καλός φίλος που είμαι και αφού "τακτοποίησα" και τον ντροπαλό φίλο μου σε μια psycho γκόμενα (σαν να ρίχνεις στη σούπα ταμπάσκο... :grin: ) , μετά από τα τελείως απαραίτητα λόγως ώρας και Thai accent αγγλικά , ωσάν σε 2 δευτερόλεπτα το σκηνικό μεταφέρθηκε στο ρετιρέ δωμάτιό μου...
Σαν απαιτητικός επιβήτορας, ζήτησα τη συνδρομή των λαδιών της, μιας και ήταν κοντά το κατάστημά της. Το σκηνικό εξελίχθηκε σε μπασταρδεμένο nuru massage-sex, με τις κουρτίνες ορθάνοιχτες, αφού με τη συνδρομή της φιμέ τζαμαρίας του δωματίου, εσύ χαίρεσαι την ανατολή του ηλίου και κανείς δεν σε βλέπει... Εκτός και αν θες να σε δει..
2 πυροβολισμοί στον κρόταφο της "συνεργάτιδας" που λέμε και χάσιμο στην ομορφιά της απόλυτης χαλάρωσης της στιγμής...
Η μαντάμ κοιμήθηκε πρώτη, αφήνοντάς με να απολαύσω έναν γαμάτο χυμό που ανακάλυψα στα 7/11, στο μπαλκόνι μου πριν κατακλιστώ και ο ίδιος...
Συνεχίζεται

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τα σχολια αγνωστων στο internet ειναι παντα εγγυηση, χαχαχα.

(Μην παρεξηγηθουμε, δεν ξερω τι παιζει με το συγκεκριμενο μασατζιδικο -- γενικα το λεω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom