Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Μόλις σήμερα επέστρεψα απο την 1η μου επίσκεψη στη Ταυλάνδη και συγκεκριμένα Πατάγια ...
Οι πληροφορίες και εντυπώσεις που θα παραθέσω είναι κυρίως "οδηγός" προς τους συναδέρφους που ετοιμάζονται για το 1ο τους trip .
Κατ`αρχήν οι 7 διανυκτερεύευσεις είναι πάρα πολύ λίγες αλλά οκ δυστυχώς αυτές είχα διαθέσιμες , πάντως ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του φορουμ που με τις πληροφορίες τους με γλυτώσαν απο άσκοπο ψαξιμο ....
1η λοιπόν , και στην 1η όπως έχει χιλιοηπωθεί , την πατάμε σε κάτι .
Αφού φτάνω στο pattaya bay resort , πολύ καλές γενικά εντυπώσεις , κα μετά απο έναν υπνάκο μερικώ ωρών για να συνέρθω , κλειδώνω το διαβατήριο μου στο safe box και κατηφορίζω στη beach road μαζί με το πορτοφόλι μου (450€ ως βασικός προυπολογισμός) και με έναν χάρτη που ζήτησα απο το hotel με σκοπό να βρω ανταλακτήρια . Ώρα περίπου 23.30 και τα περισότερα έκλειναν , πριν φτάσω στη Walking street όμως ένα "κίτρινο" ήταν ακόμη ανοικτό και μάλιστα με τη καλύτερη ισοτιμία . Γεμίζω λοιπόν το πορτοφόλι μου με 17+ χιλιάρικα , το βάζω στηασφαλέστερη θέση που μπορούσα και συνεχίζω προς WS . Πανικός λοιπόν απο κόσμο , φώτα , μουσική , πουτανίτσες , τράβελοι κ.α περίεργα όντα ! Κάποια στιγμή το στομάχι μου , μου θυμίζει πως ήρθε η ώρα να το γεμίσω και ως λογικό σταματάω σε ένα μικρό (stand) macdonalds , πέρνω κάτι λοιπόν και τη πέφτω σ`ενα ακριανό παγκάκι χαζεύωντας το απέναντι live rock bar για κανένα 40-50` . Κι αφού για λίγα δευτερόλεπτα σκέφτηκα να πάω για ύπνο ή να συνεχίσω που καταλήγει αυτός ο δρόμος , φυσικά έκανα το 2ο , άλλωστε ήταν κρίμα να βγάλω το 1ο βράδυ χωρίς να `χω δει τίποτα . Σε κάποιο σημείο λοιπόν , λίγο πριν τη disco Mixx , εκεί που ο δρόμος ελαφρώς σκωτεινιάζει και μπροστά σε 10άδες κόσμο ...μου τη πέφτουν 4 !!! τράβελοι (lady boys) , απο τους άσχημους !!! , οι δύο να μου κρατάνε τα χέρια και οι άλλοι 2 να μου τραβάνε ότι βρήσκουν (κατάφερα έσωσα τον σταυρό που φοράω στον λαιμό μου 35 χρόνια) μου σκίσαν την βερμούδα και φυσικά μου αρπάζουν το πορτοφόλι και εξαφανίζονται απο τα πλάγια στενάκια , κάποιος φώναξε μήπως και ... , και κάποιος άλλος ήρθε να με βοηθήσει να σηκωθώ ...Υπ` όψιν δεν είμαι ούτε δείχνω κανένα φλωράκι , είμαι αρκετά fit τύπος και όταν απειλούμαι το χώνω το "μπουκέτο" !!! Φυσικά το 1ο βράδυ το πέρασα στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya (την ίδια ώρα είχαν άλλες 2 ίδιες περιπτώσεις) , ακυρώνωντας πιστωτικές κάρτες , και ψάνωντας τρόπο να στείλουν χρήματα οι συγενείς μου με Western Union . Φυσικά έχω να λέω για την ΤΡΑΓΙΚΗ αντιμετόπιση της πρεσβείας μας στη Μπανγκκοκ όπου εμμέσως πλην σαφώς μου είπανε : "αφού δεν έχασες διαβατήριο φίλε μου στ`αρχίδια μας !!!" Το φοβερό της υπόθεσης ήταν ότι απο την επόμενη μέρα όλη η Beach road απο το ύψος της  central Road και ώς το τέλος της Wakling ήταν φυλαγμένη ανα 30-50 μέτρα απο μπατσαρία ή τουριστική μπατσαρία (κάτι μή ταυλανδοί με δυτικά χαρακτηριστικά και διαφορετική στολή)
Οκ λοιπόν , Pattaya όμως δεν είναι αυτό που περιέγραψα , ήταν κάτι που μου συνέβη και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας ....
Τέλως πάντων πάμε σε οδηγίες - εντυπώσεις ...
ΤΑ ΚΑΛΑ :
Στη Πατάγια γαμιούνται ακόμη και τα κουνούπια , μπορείς να βρείς απο 15 ώς 85 ετών να γαμίσεις , ότι περνάει απο μπροστά σας είναι υποψήφιο ον προς πήδημα ...
Όλα είναι φτηνά , φαγητό , ποτό , μεταφορές , ψώνια .
Οι αποστάσεις είναι κοντινές , ειδικά αν επιλέξετε ξενοδοχείο απο 2nd road και κάτω , και soi 11 και δεξιά όπως βλέπουμε απο τη θάλασσα ...
-Μη φάτε πολλά λεφτά σε beer bars (πολύ σαβούρα βρε παιδί μου) , κανένα go go μόνο και πολύ είναι !
-Το καλύτερο ψώνισμα γίνεται στα clubs και discos Δική μου προτίμηση : Insomnia - Underground - Marime , ποτέ πάνω απο 1500 βατόμουρα ...
-Στα gogo ξεχάστε ότι ξέρεται απο τα ελληνικά strips , η κοπελίτσες είναι μικρές και πολύ όμορφες , θα καθίσουν μαζί σου και δεν θα σου ζητήσουν ποτό , θα το κάνει η σερβιτόρα , δεν θα φύγει απο κοντά σου μέχρι να έρθει η ώρα να χορέψει ή να φύγεις . Και φυσικά οι τιμές περίπου 3 ευρώ το δικό σου - δικό της . Γενικά απο απότερος σκοπός είναι να σε πείσουν για το μπαρφάιν (περίπου 12 ευρώ) που σημαίνει αποδέσμυση απο το μαγαζί για όλο το υπόλοιπο βράδυ . Το deal για το ξενοδοχείο είναι καλό στα 1500 βατ δηλ. 40 ευρώ , ίσως και στα 2000 αν πρόκειται για το αστέρι του μαγαζιού . Αν το πετύχουν μή σοκαριστείτε απο τους έξαλους πανυγυρισμούς σα να πήρε η ταυλάνδη το Μουντιάλ .
-Στο Long Time (όλο το βράδυ) πηδάτε όσο κουράγιο έχετε , οι ταυλανδέζες γενικά το `χουν το άθλημα κι αν σε δουν μάλιστα λίγο ξενερωμένο το πέρνουν πολύ προσωπικά ! θεωρούν ότι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους ...
-Πολύ φτηνή αγορά σε ρούχα και βαλίτσες , κάνετε παζέρια η ιδανική τιμή είναι στο 50-60% απ αυτή που θα σας πουνε .
ΤΑ ΚΑΚΑ :
-Η πόλη βρωμάει ανυπόφορα λόγω βόθρων ...
-Τα Lady Boys , Έχουν ξεπεράσει το 30% , μερικές φορές δεν τις ξεχωρίζεις με τίποτα , προσοχή στη φωνή , στους όμους , στο "μήλο του Αδάμ" , στο νούμερο παπουτσιού και πριν τη διαπραγμάτευση κάντε ένα τσεκάρισμα χαμηλά , δεν είναι ντροπή !!!
-Ο καιρός , η υγρασία και η ζέστη γενικά σε κάποιους μπορεί να φανεί ανυπόφορος , παρόλο που εγώ έχω καλό "θερμοστάτη" έκανα ντους 3 φορές την μέρα και άλλαζα ρούχα άλλες τόσες , σκεφτείτε μάλιστα πως τώρα είναι ο χειμώνας τους , πάντως όλη βδομάδα δεν είχαμε σταγόνα βροχής .
-Αποφύγετε το παμφθηνο φαγητό του δρόμου , όχι γιατί είναι βρώμικο αλλά γιατί είναι μαγηρεμένο έτσι που πειράζει στα ασυνήθηστα "ευρωπαικά" στομάχια ! Καλές λύσεις για φαγητό είναι το ξενοδοχείο και τα brand named φαγάδικα στα εμπορικά κέντρα .
-Η πόλη εκτός απο πορνοτουρισμό δεν έχει απολύτως κανένα άλλο τουριστικό ενδιαφέρον , αν ταξιδέψετε μόνοι σας η μέρα βγαίνει πολύ δύσκολα (εκτός κι αν έχετε φροντίσει για τη παρέα σας απο το προηγούμενο βράδυ)
- Για μπανάκια ούτε να το σκέφτεστε στη Πατάγια (για τους Θεσσαλονικιούς ...είναι σαν να κάνετε μπάνιο στη πλαζ Αρετσούς) εκτός κι αν ψαχτείτε με εκδρομές σε νησάκια ή άλλες περιοχές .

ΤΙ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ :
1. Τη 1η βραδυά !!!!!
2. Ότι πήδηξα τη πιό ψηλή Ταυλανδή - πάνω απο 1.80 , παρόλο που την είχα τσεκάρει 100 φορές στο gogo , μέρι να βγει απο το μπάνιο φοβόμουν μη μου πεταχτεί καμιά ψωλή ! Τελικά στο τέλος μου είπε το μυστικό της , δεν ήταν ταυλανδή αλλά καμποτζιανή όπου , όπως μου είπε (είμαστε οι ουκρανέζες της Ασίας) , οι γυναίκες είναι πιο όμορφες και πανύψηλες , χαλάλι το 2χίλιαρο ...
3. Το ψωνιστήρι της Insomnia όπου ψωνίζονται τα πάντα , ψώνισα πωλήτρια του εμπορικού κέντρου ! τσεκαρισμένο
4. Τη δυσκολία να κατανοώ τα thai-english τους .

ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ :
Ναι θέλω για περισότερες μέρες και με παρέα ....

Πρωτη νυχτα και στην πεσανε ρε φιλε ...μεγαλη νιλα ... ευτυχως δεν πηγαινω πολυ κατα Mixx Μερια ...το μονο μερος που φοβαμε τη νυχτα ειναι η παραλια οταν σου λενε να σε πανε εκει που ειναι σκοτεινα ...φυσικα με τιποτα και ποτε ..ψωνησες κανα Gogo ? δωσε καμια λεπτομερια

Ασε, κι εγω 10 μερες ειχα παει την πρωτη φορα, μεγα λαθος!!!

Οσο γι'αυτα που γραφεις:

Δεν κυκλοφορουμε με 20 σχεδον χιλιαρικα στο πορτοφολι μας! Κι εγω χρειαστηκε αρκετες φορες να αλλαξω λεφτα βραδυ, αλλα επειδη ο διαολος εχει πολλα ποδαρια, παντα πισω στο χοτελι να τα αφησω. Παντα βγαινουμε εξω με οσα λεφτα θα χρειαστουμε, κανονας απαραβατος, οσο μπελας και να ειναι το πηγαινε-ελα στο χοτελι.

Τα beer bars εχουν πολυ ωραια κοριτσια, αλλα θελει ΨΑΞΙΜΟ. Ναι μεν στα agogo ειναι ολα μεσ' τα μουτρα σου και βλεπεις σωμα κλπ οποτε δεν εχεις εκποληξεις μετα, αλλα πολλες φορες καταληγουν κομοδινα στο κρεβατι λογω του μικρου της ηλικιας. Οσες εχω πηδηξει απο 18-23 συνηθως ηταν πτωματα στο κρεβατι. Απο 28 χρονων και πανω η εμπειρια απογειωνεται... (απο προσωπικη εμπειρια παντα)

Ψωνιστηρια απο ντισκο μονο μεχρι χιλιαρικακι, μην χαλας την πιατσα!!!!!

Το φαγητο απο πλανοδιους μην το φοβασαι, απλως θελει κι αυτο συνηθεια σιγα σιγα. Δοκιμασε κανα λουκανικακι κοτοπουλο, η κατι απλο γενικα για αρχη να δεις αν το αντεχεις. Αμα πας στις σουπες και τα περιεργα απο την αρχη, την εκατσες!! Επισης, μην τρως σε αλυσιδες αμερικανικες κλπ συνεχως, δοκιμασε και ντοπιο φαι -- οταν γυρισεις θα λες "μαλακια μου που δεν δοκιμασα" Σε αλλη ηπειρο πας αλλωστε, μην τρως παλι McDonalds...

Θαλασσα ουτε για πλακα στην Παταγια, πισινα στο χοτελι καθημερινα με το χθεσινοβραδυνο κοριτσι.

Οσο για τα αγγλικα τους, κατεβασε τα αγγλικα που ξερεις μια-δυο σκαλες (η και παραπανω) και θα τα πας καλυτερα. Επειδη ο τροπος που συντασεται η ταυλανδεζικη γλωσσα ειναι πολυ απλος, τα αγγλικα τους υποφερουν.

Αντε, με το καλο να πας και παλι στον παραδεισο...

συμφωνω σε ολα ....αν και το χιλιαρικακι στο ινσομνια ειναι δυσκολο για τις γκομενες του τυπου μου ..οχι αδυνατο βεβαια ..ειδικα αν δεν σου ζητησει η ιδια καποιο συγκεκριμενο ποσο ...εγω εχω σαν συνηθες το 1,500 ..
και γω την πρωτη φορα διστασα και δεν εφαγα τιποτα απο το δρομο ..την δευτερη φορα ομως του εδωσα και καταλαβε ..αν σαρεσουν και πιο ψημενα απο το σχεδον ωμο που τα τρωνε αυτοι απλα πες τον τυπο να τα αφησει λιγο παραπανω στη φωτια ...παντως και λιγο kfc επιβαλεται .τα gogo δεν θα ελεγα οτι ειναι κομοδινα ..απλα ειναι πολυ ακριβα ...και με τα μισα λεφτα παιρνεις freelance ιδιας ποιοτητας

70 μερες ειναι πολλες ?????

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
(Συζήτηση το επόμενο μεσημέρι)...
-"Μαλάκες την δικιά μου την πέθανα. Με γουστάρει πολύ απ' ότι κατάλαβα..." Τι κατάλαβες ρε πρόβατο;!  :jerking: Κλασσική έπαρση ημών των Ελλήνων, να είμαστε νάρκισσοι στο έπακρο.
- " Μπράβο ρε φιλαράκι. Θραύση κάνεις! Η πιτσιρίκα σου δεν θα έχει ξαναπεράσει τόσο μαγικά εδώ πέρα.."  :2funny:
- " Θα την ξαναβρώ σήμερα έξω."
- "Σύνελθε ρε γαμίκο! Ξεκόλλα! Χαμός γίνεται έξω. Δεν θα σαι καμιά δεκαετία εδώ, να αναπτύξεις και συναίσθημα. Σύνελθε!"
- "Καλά κάπταιν , μη βαράς!"
Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε ένα , τοστάδικο να το πω, σαντουιτσάδικο να το πω.. Ήταν κοντά στην Αστυνομία της Πατόνγκ και το είχε ένας Ιταλός μεσήλικας, ο ίδιος που πηγαίνει τις πίτσες που προσφέρουν μέσα στη Hollywood. Συνήθως τα πρωινά μας - πρωινά... λέμε τώρα...- τα παίρναμε εκεί. Είχαμε μάθει και την νεαρά υπάλληλο να φτιάχνει φραπέ σε μπλέντερ  :grin: ... ομορφιά!
"Ρε Shadow01 πότε θα πάμε σε nuru massage?"
" Θα πάμε ρε. Τι φοβάσαι, μην κλείσει και δεν προλάβεις;"
Εδώ θα ήθελα να ενημερώσει κάποιος έμπειρος για το Kristine massage στην Πατόνγκ, μιας και πήγα έναν εκ των φίλων μου εκεί, αλλά δεν το τίμησα το μέρος. Ρώτησα φυσικά τις εντυπώσεις του δικού μου, όταν τελείωσε, αλλά δεν έβγαλα και πολύ άκρη. Κάτι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, κάτι το σοκ που έπαθε, που του έστειλε το στόμα στο σβέρκο, δεν ήταν σαφής και δίκαιος κριτής του εν λόγω καταστήματος  :2funny: . Καλά είπα, θα πάω και γω κάνα 2 μέρες πριν φύγω... Ακόμη πάω.
Πώς γίνεται πάντα σε αυτό μέρος να μην προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις και να πρέπει να ξαναπάς, για να τα πραγματοποιήσεις.... :grin:
Έφτασε το βράδυ...
Έξοδος κάπως αργά, να φύγει η μπόρα που είχε πιάσει, να καταφέρουμε και το Bacardi μας , κρίμα να μείνει έτσι...
Στην δεύτερη είσοδο του Holywood μαζεμένες όλες οι "ντίβες" της πόλης! Οι πόρτες να πέφτουν βροχή! Βρε βρε, χορτάσανε και αυτές και δουλεύουν τη μηχανή τους στο ρελαντί...
Δε μασάμε όμως, η διάθεση είναι στα ύψη. Διακοπές είσαι και δεν αναλώνεσαι σε "σπαζοκεφαλιές" έξω. Στο τραπέζι μας έχει ακουμπήσει και ένας συμπαθής Άγγλος (πολύ σπάνιο) , ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του για το απόψινό του.. "έπαθλο"..
- "Καλά ρε συ, αυτός ο Άγγλος πρέπει ή να είναι πολύ διαστροφικός τύπος ή να μην καλύπτει η ασφάλειά του ομφαλμίατρο. Πού το βρήκε αυτό το γκρέμλιν!"  :2funny:
Συμφώνησα ρε παιδιά. Είπαμε η ομορφιά είναι τελείως υποκειμενική, αλλά όχι και έτσι. Σαν το Στάθη Ψάλτη σε γυναίκα, σε μελαχροινή έκδοση.  :grin: Το μόνο που τον συμβούλεψα τον Άγγλο ήταν να δουλέψει λίγο την αίσθηση της αφής, μην του βγει κάνα... χειρόφρενο εκεί που δεν θα το περιμένει  :2funny: . Να δείτε που άλλαξε τρία χρώματα όταν το σκέφτηκε!
Αλλά μετά το πεντάλεπτο και με την επιβεβαίωση, ο ίδιος από τη χαρά του μου φώναξε: "Hey Greek! No ladyboy! She is real!" Βρε χαρά! Άντε χαλάλι σου το βαμπίρ!
Αργάμησι και ενώ είχαμε μείνει λίγοι και καλοί, ο dj είχε κέφια και έδινε πολύ καλά, οι δύο συνοδοιπόροι ήταν "απασχολημένοι", μου έκοψε το δρόμο μια γνωστότατη φυσιογνωμία από τα παλιά... Βρε τι μικρή που είναι η νύχτα...
Συνεχίζεται

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ομφαλμίατρος είπα;
Τι διάολο ειδικότητα είναι αυτή;;;!!!
  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Οφθαλμίατρος κύριοι!

thai_lover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας φίλοι μου!
Σας γράφω από Παττάγια αλλά με βλέπει το τιλακ τώρα και δεν μπορώ να γράψω πολλά!
Ο καιρός καλός, το ξενοδοχείο χάλια αλλά φθηνό 500 μπατ, μου το βρήκε ο ταρίφας οπότε το πήρα-βαριόμουν να γράψω, το τιλακ θαυμάσιο!
Αν και όχι πολύ ωραίο, μου κάνει συνέχεια μασάζ και πιπ@ς! Οπότε...το αγάπησα!  :2funny:
Θα το κρατήσω και σήμερα!
Παίδες χαιρετώ από Παττάγια !
Αν είναι κάποιος κάτω ας στείλει πμ να πιούμε καμιά μπύρα με τα τιλακ !

Έμαθα και κάποια τάι:
Τσου
Τσιμ
Νομ
Κον
:2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Γειά σας φίλοι μου!
Σας γράφω από Παττάγια αλλά με βλέπει το τιλακ τώρα και δεν μπορώ να γράψω πολλά!
Ο καιρός καλός, το ξενοδοχείο χάλια αλλά φθηνό 500 μπατ, μου το βρήκε ο ταρίφας οπότε το πήρα-βαριόμουν να γράψω, το τιλακ θαυμάσιο!
Αν και όχι πολύ ωραίο, μου κάνει συνέχεια μασάζ και πιπ@ς! Οπότε...το αγάπησα!  :2funny:

το νου σου μεγάλε
τα τίλακ είναι άγρια και μερικές φορές δαγκώνουν :s&m_2: :s&m_2:
καλά να περνας αλλά με προσοχή!!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
(Συζήτηση το επόμενο μεσημέρι)...
-"Μαλάκες την δικιά μου την πέθανα. Με γουστάρει πολύ απ' ότι κατάλαβα..." Τι κατάλαβες ρε πρόβατο;!  :jerking: Κλασσική έπαρση ημών των Ελλήνων, να είμαστε νάρκισσοι στο έπακρο.
- " Μπράβο ρε φιλαράκι. Θραύση κάνεις! Η πιτσιρίκα σου δεν θα έχει ξαναπεράσει τόσο μαγικά εδώ πέρα.."  :2funny:
- " Θα την ξαναβρώ σήμερα έξω."

Μήπως ο δικός σου έγινε "Θανασάκης" ή τον προλάβατε;

thai_lover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
το νου σου μεγάλε
τα τίλακ είναι άγρια και μερικές φορές δαγκώνουν :s&m_2: :s&m_2:
καλά να περνας αλλά με προσοχή!!!!
:2funny: λέω το τιλακ μετά τη ντίσκο ΜΙΧΧ που πήγαμε, πεινάς ?
Όχι μου λέει, πεινάω μόνο για σένα!!! :2funny: :2funny:
Βρήκε και μια φίλη της για τρίο, αλλά ήθελε χίλια μπατ για σορτ τάιμ, οπότε δεν την πήρα! Θα μείνω με τη λίντα, το τιλακ μου, για το 3ο μασάζ και το 4ο πήδημα από χθες το βράδυ.
Πήγαμε και σε ένα  ξέφωτο  και είδαμε την Παττάγια  από ψηλά. Ρομαντικό το μωρό μου!
Της αρέσουν και οι φατσούλες του μπου!
Ειδικά αυτές:    :fuck2: :kissass2: :pipa1: :tits: :cum:
:2funny: :2funny:
Φιλάκια από Παττάγια μάγκες!

Υ.Γ. πήγαμε και στο δωμάτιό της να αλλάξει και πήρα ένα βιβλίο που είχε:  μηνύματα για φαλανγκς! ;)
Θα βρω κάποια καλά να σας γράψω......

thai_lover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας και πάλι από Παττάγια  σύντροφοι!
Μέρα 2η (?, έχω χάσει τις μέρες)
Με το ντάλινκ  μου δεν ξέρω τι μου γίνεται! Όλη μέρα μασάζ,  :pipa1: και  :knockinb:
Με πάει και σε όλα τα κουφά μέρη της Παττάγιας !
Μου βγήκε και πολύ σοφιστικέ  για πατταγιανή !! :S
Σήμερα πήγαμε δυτική  Παττάγια , εκεί που βλέπουμε στο βάθος δεξιά όπως κοιτάμε τη θάλασσα τους 3 ουρανοξύστες-5άστερα  ξενοδοχεία!
Εκεί λέει θα δούμε την παλίρροια και το πώς είναι η παραλία χωρίς νερό!
Πραγματικά εκπληκτικό!
Θα σας δείξω φωτογραφίες......

Πιάσαμε κουβέντα για τουςπελάτες της και πόσο βλάκες είναι! :grin:
Ειδικά μου έλεγε για ινδούς πελάτες και ιρανούς αλλά και παππούδες, άνω των.....ήντα .
Τους λέει ολντμπέιμπι!  :2funny:
Ένας πενηντάρης, έτρωγε μαζί της και αφού όλο το στόμα του ήταν μέσα στις ψίχες , της λέει: κις μι  νταλινγκ . Κι αυτή βγάζει 3-4 μωρομάντηλα απ την τσάντα της , τον σκουπίζει, του ρίχνει πεταχτό φιλί και του λέει: τουμόλοου  γκοου  ντεντιστ  εντ  κλιν  γιολ  τιθ !  :2funny:
Ένας ινδός την πήρε μια μέρα σιορτ  τάιμ  και τελείωσε σε όλα1 λεπτό! Μετά από 2 ώρες την ξαναπήρε (Άλλα  500 μπατ ) και ξανα τελείωσε σε 1 λεπτό.  :S  :headbang:
Το ίδιο βράδυ την πήρε τηλ να την ξαναπάρει και του λέει: στείλε μου τα 500 μπατ με γουεστερν  γιούνιον  μην χάνω χρόνο με τα ρούχα, βάλε βγάλε!!! :2funny: :2funny:
Έχει μπόιφρεντ  ένα  ρώσο 35άρη που της στέλνει γύρω στα 500 ευρώ το μήνα!
Αλλά κάθε 5-6 ώρες της στέλνει μήνυμα: αι  μισγιου  μπέιμπι εντ χοπ γιου ρ γκουλντ γκερλ!  :2funny:
Αυτή  του απαντάει με μυνήματα απ το βιβλίο της.  :cheesy:

Αυτό προς το παρόν φίλοι μου! Λέω να την πέσω για ύπνο λιγάκι  γιατί έχει ένα σόου το απόγευμα και θα πάμε.

thai_lover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σόρι μάγκες!
Φωτογραφίες δεν ανεβάζει-πολύ μεγάλα αρχεία.
Αν ξέρει κάποιος κάποιον (γρήγορο) τρόπο να το κάνω, καλώς.
Αλλιώς, όταν γυρίσω.

Επισκέπτης
thai_lover@ Τωρα που βρεχει τι θα κανεις?Για πες μας.......

thai_lover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι δεν βρέχει  και πολύ....ψιλό-ψιχαλίζει!  :cheesy:
Αλλά έτσι κι αλλιώς θα την πέσω για ύπνο λιγάκι μια και είμαι άυπνος από χθες 12 το βράδυ που ξύπνησα.
Θες η υπερένταση, το τάι φαγητό που τρώω,το τζετ λανγκ ....κοιμάμαι ελάχιστα
Άλλωστε το τιλακ κοιμάται δίπλα μου οπότε θα την πέσω κι εγώ.
Υ.Γ. εσυ πώς ξέρεις για βροχή? Είσαι Παττάγια?  :think:

Επισκέπτης
Λες να εχω μαντικες ικανοτητες??!!!!!ΕΕΕ αφου το Tilak κοιμαται...πεστη και συ λιγο να στανιαρεις ρε παιδι μου!!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
εαν θελετε φυσιολατρια παραλιες αξιοθεατα με συνδυασμο το βραδυ νυχτερινη ζωη γαμησια κτλ τοτε πατονγκ πουκετ.Εαν θελετε εντονη νυχτερινη ζωη περισσοτερες επιλογες σε μαγαζια και γκομενες το βραδυ πατταγια.Αλλα θα κανετε μπανιο στην πισινα ή ακομα καλυτερα αν εχεται ορεξη πατε με καραβάκι απέναντι στο Koh Larn 40 λεπτα το οποιο εχει 4-5 καλες παραλιες
αν πας πουκετ μια οικονομικη λυση με 700baht=18euro ή με 500-600 bαht
για απευθείας πουκετ αστο
αφου φτασεις απο ελλαδα στην ΒΚΚ με την πτηση που έχεις επιλέξει πας πουκετ
με κλείσιμο εισιτηρίων με Bangkok airways(μεσω του site της ειτε στο γκισε.Εχει καθε 2 ωρες αεροπλάνο την ημέρα για πουκετ)τιμη πχ 60 εως 70 ευρω oneway αν κλεισεις απο εδω πχ με airtickets 122 euro

ρε φίλε απλά τρελό ΡΗΣΠΕΚΤ !!!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Γειά σας φίλοι μου!

Έμαθα και κάποια τάι:
Τσου
Τσιμ
Νομ
Κον

:2funny:
  :2funny: :2funny:  λοιπον,  τσου(ου) τραβηχτο  ειναι  το καβλι, οχι τσου (σημαινει ονομα)  τσιμ ειναι το αιδιο (ειναι πιο polite απ το μουνι :grin:) νομ ειναι το στηθος (αλλα και το γαλα)  χουα-νομ ειναι οι ρωγα-ες του στηθους ;),  και ο κωλος ειμαι γκον οχι κον,  κον  σημαινει ανθρωπος, 

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...Στο πρώτο μας ταξίδι εκεί , κάποιο από τα "μεγάλα" βράδια της Πατόνγκ, ο ένας εκ των συνοδοιπόρων - φίλων μου είχε φάει τα λυσιακά του να φορτώσει από TIGER μια κουκλίστικια γκόμενα με πλούσιο σπαστό μαλλί, με ξανθές ανταύγιες. Σχιστό μάτι , σώμα αψεγάδιατο, μελαμψότατη. Τότε, κάθε τόσο έριχνα μια ματιά προς το μέρος τους, μη γίνει κανένας τσαμπουκάς και δεν το πάρω χαμπάρι, επειδή είχε πολύ κόσμο και είχαμε κάπως απομακρυνθεί. Τότε θυμάμαι - και επειδή δεν ξέραμε τις ορολογίες butterfly κτλ - αυτός ήθελε να την έχει για μια βδομάδα, ενώ αυτή του έλεγε ότι είναι δύσκολο, γιατί η κοπέλα μας ήταν butterfly...
...
(επιστροφή στο επεισόδιο)
- "Ρε ποιά μου θυμίζει... ρε ποιά μου θυμίζει..."
- "Ποιά ρε Shadow01?"
- "Αυτή ρε, με το ολόσωμο, αυτή η Ποκαχόντας.  :cum: "
- "Τι να σου θυμίζει ρε μαλάκα; Πλάκα κάνεις; Μπορεί να ήσασταν συμμαθητές..  :grin: " μας κορόιδευε το φιλαράκι, κατάλαβες;
Κορδώνομαι και γω, παίρνω μαζί το ποτό μου και την μαγκιά μου και τραβάω. Η τύπισσα με βλέμμα χιλίων καρδιναλίων, παρέα με μια άλλη γκόμενα, ασπρόχρωμη, με στήθος 3 περίπου  :tits: , στενό τζιν, 12ποντο τακούνι και άσπρο αμάνικο, να σκάσει από τα βυζιά της. Τώρα τι τρως, βανίλια ή σοκολάτα;; Μήπως mix???  :rockon: Είχε πάει και 05:30 το πρωί... δεν είχαν βρει και χορηγό...
Λέω στην τύπισσα ακριβώς τι μου θύμισε, στο προηγ ταξίδι δλδ, τι είχε γίνει κτλ κτλ κτλ. Χαρά να δεις η γκόμενα! Πω πω τι αναγνωρίσιμη που είμαι , θα σκεφτόταν... :jerking:
Και εκεί που είχαμε ξεκινήσει να ερχόμαστε πιο ...κοντά... και να οι φωτό...και να τα πειράγματα... τσουπ, η φίλη της, προφανώς με κάποιου είδους κόμπλεξ κατωτερότητας και κατανάλωσης αρκετών ποτών απ' ότι κατάλαβα, παρεμβάλλεται ανάμεσά μας και μου λέει "Baby I like you so much. How much money you give me to come with you?" Ρε παιδιά , πιστεύω πως , όσο τούμπανο και να είναι η άλλη, αν η πρώτη κουβέντα της είναι το τι λεφτά θα πάρει, ε ξενερώνεις ρε γαμώ. Εντάξει το ξέρουμε ότι η αγάπη για τα λεφτά είναι μεγάλη, αλλά λίγο τακτ ρε πούστη. Με ξενέρωσε απίστευτα μιλάμε. Της είπα ότι είμαι απασχολημένος τώρα... Προφανώς με καντίλιασε στην μιτρική της γλώσσα και τραβήχτηκε. Η "παλιά γνωστή" μου είπε να μην παρεξηγήσω τη φίλη της, γιατί έχει πιει λίγο σήμερα. Της είπα πως δεν θα κοιμηθώ από την στεναχώρια μου.  :2funny:
Ο ένας φίλος μου έχει ήδη φύγει για... ποδήλατο, ο άλλος "παλεύει" παραπέρα με μια "μάγισσα" και γω στο ύψος των περιστάσεων, να έχω μαλακώσει την ντίβα μας και να ετοιμάζομαι σιγά σιγά για εγχείριση ανοικτής καρδιάς...  :knockinb:
Ξάφνου πετάγεται πάλι από το πουθενά η φίλη της, κάνουν έναν καβγά ολκής και φεύγει σφεντόνα από το μαγαζί. Η κοπέλα μου λέει ότι λυπάται για το γεγονός και ότι πρέπει να φύγει, γιατί η φίλη της δεν είναι καθόλου καλά και επίσης πως έχουν βγει με ένα μηχανάκι. Άντε καλά λέω. Σκατά! Με το πουλί στο χέρι θα μείνουμε :jerking: .
Βγαίνουμε από το μαγαζί στον πεζόδρομο. Ο εναπωμείνων φίλος έχει αρπάξει την "μάγισσα" και οδεύει για "μάχη" , ο άλλος έχει φύγει από ώρα, εγώ να περπατώ παραπίσω, μόνος.. Μόνος στη Bangla road χάραμα! Αν είναι δυνατόν! Είχε ξημερώσει. Ξενέραααααα! Μου λέει η "μάγισσα" του φίλου μου γιατί πάω για ύπνο μόνος και μήπως έχω παράξενα γούστα... Λέω του δικού μου να προχωρήσει με βήμα γοργό, μην δοκιμάσει η τύπισσα το αριστερό κροσέ μου πρωινιάτικα. Κ τότε γίνεται η ολική ανατροπή...
Συνεχίζεται

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...Σταμάταει δίπλα μου ένα λευκό σκούτερ με αναβάτριες τις δύο φίλες...
-"Come on! Come with us!" Μου λέει η οδηγός, η τύπισσα που έκανε όλη την φασαρία πριν, κάνοντάς μου ταυτόχρονα νόημα να ανέβω στο σκούτερ τους τρικάβαλο.. Παραλίγο θα πάθαινα εγκεφαλικό μιλάμε! :dancing: Μα, έχω το μηχανάκι μου τους λέω εδώ κάτω. Μπλόκαρα μιλάμε. Ρε τι πόλη είναι αυτή! Στα 4 δευτερόλεπτα που έκανα να αποφασίσω αν θα ανέβω στο μηχανάκι μαζί τους ή όχι, σκέφτηκα διάφορα τεχνικά θέματα που θα επακολουθούσαν...  :knockinb:  :pipa1:  :pipa2:  :fuck1:  :tits:  :fuck2: ...
Δεν ξέρω γιατί αλλά επέμενα να πάρω το μηχανάκι μου μαζί, αν και το σώμα μου δεν ηθελε να κατέβει καθόλου. Όποιος μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του τρικάβαλο σε σκούτερ, ανάμεσα σε δύο φωτοβολίδες, με το... κατάρτι του στις πλήρεις επάλξεις, ας μου πει με τι κουράγιο θα κατέβαινε από το σκούτερ. Κ όμως σταματάμε κοντά στο Rock Bar , παραλαβάνω το μηχανάκι μου και τις ακολουθώ, όπως μου υποδεικνύουν! Μια χαρά ο Shadow01! Μα μια χαρά!!!! Η μαγεία του Βούδα..!.
Με οδήγησαν σε ένα μικροσκοπικό στενό, κάπου πάνω από την Nanai, σαν αυτά που έκανε οδοιπορικά ο Τάσος Δούσης ...  :grin:. Παρκάρουμε τα μηχανάκια. Κάτι δεν μ'αρέσει...
Κατεβαίνει η μεθυσμένη της υπόθεσης και βαράει τις πόρτες σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Ο δρόμος χωμάτινος, λάσπες γύρω, κάτι κοτόπουλα να τριγυρνούν, δυο υπερίληκες αγουροξυπνημένοι να κάθονται απέναντι με απλανές βλέμμα. Η γκόμενα που θυμόμουν από παλαιότερα, να κάθεται ακόμη πάνω στο σκούτερ. Ανοίγει την πόρτα μια αναμαλλιασμένη.. μια είπα.. ένας ήταν.. δε κατάλαβα καλά. Ladyboy 100% . Ε όχι ρε πούστη λέω, quartetto με guest star τράβελο??!! Βρε μην φάμε καμιά ήττα?! Γεροδεμένη φαίνεται η γαλιάνδρα! Ξανά κάνει νόημα η πιωμένη να κατέβουμε επιτέλους από τα μηχανάκια και να μπούμε στο διαμέρισμα. Τώρα μπαίνεις ή όχι;
Ο ήλιος είχε βγει για τα καλά. Ρε που είμαι!! Ρε τι μπορεί να σου συμβεί εδώ πέρα!! Μήπως κοιμάμαι ο μαλάκας και φαντάζομαι?? Μα τόσο μπέρδεμα??
Συνεχίζεται..

thai_lover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
  :2funny: :2funny:  λοιπον,  τσου(ου) τραβηχτο  ειναι  το καβλι, οχι τσου (σημαινει ονομα)  τσιμ ειναι το αιδιο (ειναι πιο polite απ το μουνι :grin:) νομ ειναι το στηθος (αλλα και το γαλα)  χουα-νομ ειναι οι ρωγα-ες του στηθους ;),  και ο κωλος ειμαι γκον οχι κον,  κον  σημαινει ανθρωπος, 
kapounhaap man!  :2funny: :2funny:
I 'm going to float market today!  ;)

thai_lover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πατταγιανοί -Πατταγιανές  καλημέρα σας απ τη χώρα του χαμόγελου  και των απρόβλεπτων καταστάσεων!
Το τιλακ μου σφουγγαρίζει  οπότε προλαβαίνω να γράψω λίγες αράδες !
Καταρχήν απ το σάββατο  το πρωί μένω στο δωμάτιό της....μην χρεώνομαι  με χοτελ!
1000 μπατ λόνγκ τάιμ και μου κάνει τον ξεναγό στην φύση της Παττάγιας!

Πήγαμε χώρα ελεφάντων! Πολύ ωραία! Ανέβηκα στον ελέφαντα, είδα σόου με ελέφαντες να παίζουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ , να κάνουν ποδήλατο και ότι μπορείς να φανταστείς!

Στη συνέχεια  σε ένα ναό του βούδα και παραδίπλα πήραμε ένα χωματόδρομο και φτάσαμε σ έναν άλλο ναό, κινέζικο!
Περάσαμε ξύλινα γεφύρια, αγελάδες που έβρισκαν, τσοπανόσκυλα κοκ

Το βράδυ φαγητό σε ένα όλ γιου κεν ιτ ! 150 μπατ το άτομο τρως μέχρι σκασμού !
Γαρίδες,ψάρια,καλαμαρια,χταποδοπόδαρα,λαχανικά και φυσικά ένα σωρό ταιλανδέζικα  σκατουλάκια ! Έφαγα απ όλα! Δεν πέθανε ακόμα!  :2funny:

Κατά τις 11 αράξαμε  στην παραλία! 60 μπατ για τις ξαπλώστρες και ήπιαμε κάτι τάι  χυμούς! Νοστιμότατοι !

Επιστροφή κατά τις 1 και τρελό μπουμ μπουμ μέχρι τις 7 το πρωί! Μαγεία!

Ξύπνημα κατά τις11. Δεν ξέρω αν φταίνε οι 50 γαρίδες που έφαγα, τις καθάριζε  το τιλακ,  αλλά μου φτάσαν  4 ώρες ύπνου!

Την έστειλα να μου πάρει γάλα! Κάνει πρώτα ντουζ! Τι είμαι εγώ? Φάλλανγκ  να βγω έξω χωρίς ντουζ?
Επιστρέφει με ένα σωρό σακούλες ψώνια! Πήρε 2 βαθιά πιάτα και μερικά σακουλάκια με νουντελν ντακ, τσικεν , πορκ , μπιπ, κουειτιάου , σιφουντ , τομγιαμ , ναμ-πλα  σος και φρούτα νόα , λίγο μαλλιαρά  απ έξω αλλά νόστιμα!

Επίσκεψη πλωτή πολιτεία και μετά βόλτα στα τριγύρω βουνά της Παττάγιας, με εξαιρετική θέα!
Μπάνιο στην παραλία ζομτιεν όπου έκανα στο μπράτσο τατού  (χένα ) :grin:  μια προσευχή του βούδα, γιανχατεου , 5 σειρές!

Απόγευμα φαγητό σε άλλο όλ γιου κεν ιτ.
Βράδυ, μια βόλτα σε γουόκινγκ  στριτ να βγάλω φωτό, και στην συνέχεια, πάμε λιμάνι για νυχτερινό ψάρεμα με καλάμι!!!

Μετά βόλτα, ρομαντικά  στην προβλήτα και κουβεντούλα να δίωρο!

Ηλίθιοι φάλανγκ  παππούδες, ινδοί  και ιρανοί, στο στόχαστρό της!
Επιστροφή με άλλο 1 5ωρο μπουμμπουμ!
Το τάι φαγητό κάνει θαύματα......και τα τιλακ βέβαια!

Σας χαιρετώ προς το παρόν, γιατί με πασπατεύει......
Χθες με πήγε και για κούρεμα και πεντικιούρ.
Σήμερα λέει να με πάει σε σπα  προσώπου.... θα δούμε.

Χαιρετώ από Παττάγια!  Παράδεισος!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Αντε ρε Ται-λοβερ να μας καλεσεις και στο γαμο σου :2funny:(Αστειευομαι φυσικα) Μπραβο σου που αφιερωνεις απο
τον πολυτιμο χρονο σου για να μας κρατας παρεα. Μπραβο και στον Σαντοου1.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom