vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι, αλλά όχι για τσιμπούκιαΑκολουθεί επίσκεψη στη φάρμα κροκοδείλων! Ελπίζω να αξίζει. ;)
Ναι, αλλά όχι για τσιμπούκιαΑκολουθεί επίσκεψη στη φάρμα κροκοδείλων! Ελπίζω να αξίζει. ;)
Κάποιος είπε ότι την καρδιά την έχουν αριστερά...χμμμ......έχουν? Ή αντί για καρδιά έχουν πουγκί? Που μαζεύει μάνι μάνι μάνι........?
Με 2 χιλιάρικα, ούτε παππούς είναι, ούτε στόμα του είναι αηδία, ούτε η λούτσα του βρωμάει!!!!
Κατα τις 7.00...δεν πιστευω να πλημυρισε το δωματιο του Tilak!!!Λουτσιανο τι ώρα έριχνε τη μεγάλη βροχή χθες?
Δεν θυμάμαι πότε τελείωσε, γιατί μετά το ξεράθηκα στον ύπνο!
Τώρα ξύπνησα! Πρέπει να κοιμήθηκε κάνα δεκάωρο!
Το τιλακ ακόμα κοιμάται.
Να το ξυπνήσω να μου πάρει γάλα ή είναι αγένεια?
Κατα τις 7.00...δεν πιστευω να πλημυρισε το δωματιο του Tilak!!!
Πρωτη νυχτα και στην πεσανε ρε φιλε ...μεγαλη νιλα ... ευτυχως δεν πηγαινω πολυ κατα Mixx Μερια ...το μονο μερος που φοβαμε τη νυχτα ειναι η παραλια οταν σου λενε να σε πανε εκει που ειναι σκοτεινα ...φυσικα με τιποτα και ποτε ..ψωνησες κανα Gogo ? δωσε καμια λεπτομερια
συμφωνω σε ολα ....αν και το χιλιαρικακι στο ινσομνια ειναι δυσκολο για τις γκομενες του τυπου μου ..οχι αδυνατο βεβαια ..ειδικα αν δεν σου ζητησει η ιδια καποιο συγκεκριμενο ποσο ...εγω εχω σαν συνηθες το 1,500 ..
και γω την πρωτη φορα διστασα και δεν εφαγα τιποτα απο το δρομο ..την δευτερη φορα ομως του εδωσα και καταλαβε ..αν σαρεσουν και πιο ψημενα απο το σχεδον ωμο που τα τρωνε αυτοι απλα πες τον τυπο να τα αφησει λιγο παραπανω στη φωτια ...παντως και λιγο kfc επιβαλεται .τα gogo δεν θα ελεγα οτι ειναι κομοδινα ..απλα ειναι πολυ ακριβα ...και με τα μισα λεφτα παιρνεις freelance ιδιας ποιοτητας
70 μερες ειναι πολλες ?????
Γάματα !Ούτε καν πουγκί την έχουν την καρδιά. Χρηματοκιβώτιο κανονικό με το ένα κλειδί στην μάμα και ένα στο thai boyfriend.
Και πλάκα πλάκα μπορεί να είναΙ από μυαλό άστα να πάνε αλλά όταν αυτές θα έχουν φτιάξει σπιταρώνα με όλα τα κομφόρ στο Ισααν εμείς θα τσακωνόμαστε ακόμα με τον σπιτονοικοκύρη που μας έκανε 20 ευρώ αύξηση στο νοίκι εν μέσω κρίσης.
Καλά σιγά μη ντραπώ κι όλας!Κατα τις 7.00...δεν πιστευω να πλημυρισε το δωματιο του Tilak!!!
Ντρεπεσαι να την ξυπνησεις.....χα χα χα,αμ και σενα στο βιβλιο με τους φαλανγκ θα σε γραψει..μην ανησυχεις...
Και εδω παντως υπαρχει αρκετη προσφορα...ibar χθες το βραδυ-προσφορες για ολα τα γουστα,αλλα και WS επισης ψαρευουν ..
Παλι βρεχει.......τι θα γινει τωρα!!!!!βρεχει καθε μερα πεστης μπορει να πλημυρισουμε παρε λιγοτερα....να δεις τι θα πει!!!!!Καλά σιγά μη ντραπώ κι όλας!
Ξύπνησε, έκανε ντουζ και βγήκε για γάλα κ τσιγάρα! Έφερε και λανγκπμ ....ή κάπως έτσι! 7 φορές το είπε!
Πάντως να πλημμυρίσει δεν έχει φόβο....αν και πλάκα θα είχε! Θα της έλεγα, νταλινκ θα σου δώσω κάτι λιγότερο από αυτή που συμφωνήσαμε! >
Βέβαια μετά το μπρεκφαστ και την πρωινή που συνοδεύτηκε με την έκανα να αισθανθεί γυναίκα!
Αφού έπλυνε τα σεντόνια και τις πετσέτες, μου έπλυνε τα σώβρακα και μπλουζάκια!
Στη συνέχεια πήγαμε φάρμα κροκοδείλων! Ωραίο.....αλλά λεπτομέρειες αργότερα!
Δεν είναι κακή η βροχή! Καλύπτει τους θορύβους!Παλι βρεχει.......τι θα γινει τωρα!!!!!βρεχει καθε μερα πεστης μπορει να πλημυρισουμε παρε λιγοτερα....να δεις τι θα πει!!!!!
Δεν είναι κακή η βροχή! Καλύπτει τους θορύβους!
Όσο για το χιλιάρικο δεν κατεβαίνει! Σου λέει σου προσφέρω και κατοικία! ;)
Πάμε για μαμ τώρα!
Μετά βλέπουμε....
Άκουσα κάτι για σόου με τίγρεις. Λέω να πάμε αύριο...
Ξέρει κανείς τίποτα? Καλά είναι?
Shadow01 και τα μυαλά στα κάγκελα
ομολογώ από τις ωραιότερες περιγραφές...πολύ γέλιο λέμε
Για όσους σκέφτονται την εποχή που θέλουν να κατέβουν νομίζω ότι Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι ότι καλύτερο.?????????Δεν το νομιζω......Anyway....Το θεμα ειναι αρχηγε να μην εχεις αρθριτικα στην ψωλη!!!ολα τα υπολοιπα θεραπευονταιΚαλημέρα απο Πατονγκ.
Εκτη μέρα σήμερα και δεν έχει ρίξει σταγόνα βροχής.
Τα ακούς Λουσιάνο που κοντεύεις να μουλιάσεις από το πολύ νερό;
Ελπίζω να είσαι αρκετά νέος για να μην αντιμετωπίζεις προβλήματα με αθριτικά από την υγρασία στο ψαροχώρι.
Μια από τις μεγάλες διδαχές του Βούδα είναι η υπομονή.Αυτή την συμβουλή ακολούθησα χθες βράδυ στην Tiger και αυτός με αντάμοιψε με ένα απίστευτο ντουετάκι από δύο θεϊκά αγγελούδια που μες στην τρελή χαρά πιθανόν με έβγαλαν εκτός μάχης για όλη την μέρα σήμερα.Άντε μετά να ξεκολλήσεις από την Πατονγκ.
Για όσους σκέφτονται την εποχή που θέλουν να κατέβουν νομίζω ότι Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι ότι καλύτερο. Μπορεί να μην μπορείς να κολυμπήσεις στην θάλασσα λόγω ρευμάτων αλλά το σίγουρο είναι ότι κολυμπάς στην μουνοθάλασσα του νησιού
Απο αυτο πασχω εγω, ισως λογω ηλικιας Γιαυτο ο γιατρος μου εχει γραψει εντατικες θεραπειες πεομαλαξειςΓια όσους σκέφτονται την εποχή που θέλουν να κατέβουν νομίζω ότι Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι ότι καλύτερο.?????????Δεν το νομιζω......Anyway....Το θεμα ειναι αρχηγε να μην εχεις αρθριτικα στην ψωλη!!!ολα τα υπολοιπα θεραπευονται
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους από το όμορφο Πουκέτ, και ειδικά στον φίλτατο Shadow 1.
Εφτασα αργά χτες βράδυ...αν και προερχόμουν από ταξίδι 20 ωρών, το καλωσόρισμα στην Ταιλάνδη ήταν υπέροχο. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο μου την έπεσε το πρώτο μανούλι. Ενα γρήγορο ντους και έξοδος στην Τiger ةμε φίλο συναγωνιστή...δεν είχε περάσει ούτε μισή ώρα και "φόρτωσα" ακόμη ένα καταπληκτικό μπιμπελό. Αιθέρια ύπαρξη. Πέρασα μια υπέροχη νύχτα και σήμερα συνεχίζουμε.
Το πρόβλημα με την Ταιλανδη είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ. Τι να πρωτοεπιλέξεις.
Αύριο πρώτη γνωριμία και με τα Christine Massage...