Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...μετά την πρώτη μας βουτιά στα νερά της Patong Beach κ αφού μας έπρηξαν λίγο τα κάκαλα οι κάθε λογής πραματευτάδες, οι οποίοι σου πουλούσανε από τσιμπιδάκια για τα μαλλιά έως τρίφυλλο σπεσιάλε (φαντάσου μούτρα που κουβαλάγαμε οι κωλομπαράδες... :P), είπαμε να χαλαρώσουμε και μεις επιτέλους σε κάποιο από τα άπειρα μασατζίδικα που υπήρχαν σε κάθε γωνιά της πόλης. Να μπούμε εδώ ρε μαλάκες; Όχι, πιο πέρα είχε πιο ωραίες γκόμενες... Να πάμε εκεί; Όχι, στο άλλο απέναντι μου έκλεισε ένα πιτσιρίκι το μάτι - πιτσιρίκι..μπορεί να ήταν και 30 ετών. Σαν τα καρπούζια είναι οι κουφάλες. Αν δεν ξέρεις να τις υπολογίσεις, δεν βγάζεις άκρη! Τι πίνουν;; - . Να σημειώσω και να μην ληφθεί ως περιαυτολογία,από ξενύχτια, ζωή κτλ είμαι χορτάτος έως σκασμένος, δόξα τον Ύψιστο. Αλλά ρε σύντροφοι, ειδικά την πρώτη φορά που πας εκεί, η μαγκιά σου - όπως και τα πάσης φύσεως προβλήματά σου - κάπου εκεί κοντά, στην διαδρομή πάνω από το Καράτσι χάνονται.Δε φτάνουν Ται. Να με συγχωρέσουν οι εμπειρώτεροι , αλλά εμένα έτσι μου βγήκε. Ερασιτέχνης καμακοποιός.. :) Ίσως επειδή παραχαλαρώνεις και αφήνεσαι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ξέρω γω?..
Λοιπόν, λοιπόν, επιλογή περιφερειακού massaaaaage και είσοδος μετά δόξης και των τριών μας συνοδοιπόρων. Για να μην μας πείτε και βρωμιάρηδες, προηγήθηκε ντους στο χοτέλ. Πριν μπούμε στο κατάστημα λέω στα φιλαράκια : "μαλάκες μη φανούμε λιγούρηδες. Να απολαύσουμε το μασάζ και γαμάμε μετά".  :jerking: Λες και θα μας έβαζαν βαθμό στη διαγωγή, στο τέλος του ταξιδιού! Έλλην γαρ... Anyway, την πέφτουμε τριπλέτα στη σειρά, τραβάω και τις 2 κουρτίνες, μιας και ήμουν ο ανάμεσος των τριών φίλων, για να έχουμε οπτική επαφή και να λέμε τα χαζά μας και ξεκινάει η ιεροτελεστία. Μασάζ... αυτός/ή που το ανακάλυψε, αξέχαστος/η να μείνει. Μία εκ των απολαύσεων της ταπεινής ζωής μας (ιδίως όταν έχει τιμή στο 1/3 με 1/4 της εδώ φάσης), μαζί με το φαί, το  :knockinb: και το "άδειασμα". Αν ξεχνάω καμία τώρα...never mind. Για ανεξήγητο λόγο διακατέχομαι από μια τρομερή λογοδοιάρρια , με αποτέλεσμα να πεθαίνουμε στο γέλιο, να μην χαλαρώνουμε και να μην μπορούν να μας μουλιάσουν με λάδι οι καλλιτέχνισσες.. :2funny: Αποτέλεσμα; Κλείσιμο οι κουρτίνες. Έλα όμως που με το κλείσιμο των κουρτινών μου μπήκαν λάγνες σκέψεις.. Κάτι η απαλή μουσική, κάτι τα λάδια και τα χαμογελάκια τους... Λέω στον εαυτό μου "ηρέμησεε!! Μη σου σηκωθεί και φέρεις σε δύσκολη θέση τη μασέρ, μη ,μη ,μη..." Το πάτημα στους προσαγωγούς και... το G3-A3 ήρθε επ' όμου.. "ρε συ ο ξάδερφος είπε ότι παντού γαμάς. Σιγά μην πάρω αγκαλιά τις γκαύλες μου να τις πάω βόλτα, χε χε χε.". Τον πετάω και γω έξωωωω! Η μασέρ που εκείνη την ώρα ασχολιόταν με το σκάσιμο των δαχτύλων των κάτω άκρων, με την απότομη εμφάνιση του Ζορό τινάχτηκε προς τα πίσω και πήρε παραμάζωμα τις κουρτίνες  :2funny: Αποτέλεσμα? 3 εμείς και 3 αυτές + την αφεντικίνα να γελούν με τις ροπές μου. "No sex here, sir. Only massage!" Πόσο μαγάρες μπορεί να ήμασταν. Πρώτο σουτ στο δοκάρι. Έλα όμως που δεν με ένοιαξε καθόλου. Τρελό γέλιο μάγκες. Άλλωστε όταν σε έχουν πετάξει σε ιχθυοτροφείο και σου ξεφεύγει το πρώτο ψάρι, έχει άλλες 2.000 περίπου να πιάσεις. Σωστός? (συνεχίζεται) 

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σε περίπτωση που γίνομαι κουραστικός, παράκληση να με ενημερώσετε. Δεν παρεξηγούμαι. Να συνεχίσω;;

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
κουραστήκαμε να περιμένουμε για την συνέχεια..... :rockon: :rockon: :rockon:

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φαγητό, μπάνιο, 2ωρος υπνάκος, σενιέ - πενιέ και ...φτάσαμε στην πρώτη επίσημη έξοδό μας στον γνωστό πεζόδρομο... Η πρώτη νύχτα στην Πατόνγκ, μάλιστα... Από κόσμο; Κόλαση. Από γυναίκες;  :dancing: Από μαγαζιά; Όχι πού να πας, αλλά πού να πρωτοπάς! Hollywood? Tiger? Baya? Tai Pan? Κτλ κτλ κτλ. Στον δρόμο κάθε λογής φυσιογνωμίες, μαύροι, άσπροι , κίτρινοι, ψηλοί, κοντοί, χοντροί, λεπτοί, τι να λέμε τώρα. Κορυφαία κουβέντα φίλου μου : "καλά ρε μαλάκες, πανηγύρι έχει;" :2funny: Ένας παράξενος πόνος να πιάνει το στομάχι μου σιγά σιγά. Προς στιγμήν νόμισα ότι ήταν το PAD THAI που είχα φάει. Όοοοχι. Ήταν που έπρεπε να διαλέξω ποια θα πρωτό :fuck1: και γιατί να μην μπορώ να τις πάρω όλες. Λογικός συνηρμός καθενός μας πιστεύω. Ε αφού το τελικό αποτέλεσμα απόψε θα είναι θετικό ότι και να γίνει, ας πιούμε τα ποτά μας, να γουστάρουμε μουσική και κόζι και στον γυρισμό θα "τυλίξουμε" και μία για το σπίτι... ;)
Μέσα στη Hollywood αισθανόμουν σαν εκείνα τα νεαρά βοωειδή, τα οποία κάθε Σαβ/κύριακο τα λύνουν στη φάρμα και αυτά χοροπηδούν σαν τρελά από την χαρά τους...
- "Οι μισές γυναίκες εδώ μας παίζουν ρε."
- "Κοίτα εκείνη με το μπλε.. "
- "Ποιά ρε; Αυτή έχει γκόμενο."
- "Και μένα γιατί μου βγάζει τη γλώσσα ρε μαλάκα;"  
- " Ξέρω γω; Κάνα εγκεφαλικό θα έχει περάσει.."
- "Χα χαχααχαχαααχ"
Πάνω στην ώρα ο ένας μας έχει φορτώσει κοντοπούτανο, εκ των λεγομένων και ως Πόκεμον και έχει γίνει Κεντέρης για το χοτέλ. Τι νόμιζε ο μαλάκας; Ότι αν ξημερώσει, είναι βαμπίρ και θα καεί;  :2funny: (συνεχίζεται)

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
....Έχουμε μείνει οι δύο φίλοι.
- "Κολλητέ, φάγαμε, ήπιαμε σήμερα, λαδωθήκαμε, γουστάραμε έξω. Καιρός να σηκώσουμε την ελληνική σημαία ψηλά.." λέω γω του δικού μου.
- "Ρε φίλε το στομάχι μου είναι χάλια. Δεν κάνω τίποτα σήμερα, μην ξεράσω και γίνω ρεζίλι. θα την κάνω για χοτέλ εγώ." Εμ βέβαια, αφού το βραδάκι, κατά το... dinner πήγε να το παίξει Μαμαλάκης και διάλεξε να φάει κάτι σαν σούπα, σαν.. υγρά μπαταρίας με βαρβολίνες. Μια κουταλιά έφαγα και μου ξεκόλλησε το σκαλπ! Σαν καλός φίλος που είμαι δεν θα τον άφηνα να φύγει μόνος με ταξί (αυτός δεν οδηγούσε). Θα τον ανέβαζα στη ΝΑΝΑΙ και θα κατέβαινα για την ..αφαίμαξη! Ποτέ μην σχεδιάζεις ούτε τα επόμενα 5 λεπτά στην ΤΑΙ!!
Καθώς φτάναμε κοντά στο HARD ROCK - ή καπως έτσι - για να πάρω το μηχανάκι μου... σοκ! Με χτύπησε ρεύμα τριφασικό. Ένα ψεύτικο, αψεγάδιαστο, έχον μπλε μάτι-μέση δαχτυλίδι-πλούσιο σπαστό μαλλί μωρό μου κόβει τον δρόμο. Μου 'ρθε να την ακουμπήσω, να δω αν είναι αλήθεια ή μου έβαλαν κάτι στο ποτό και φαντάζομαι διάφορα...! σουρ μουρ, μπουρου μπουρου, το 'να τ'αλλο κανονίζω να έρθει μαζί μου.. "Τι μάγκας που είσαι ρε!" λέω από μέσα μου... (τι δύσκολο να φορτώσεις εκεί πέρα ε... :uglystupid:) Ο δικός μου έδειξε καταννόηση και την έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα με μοτοταξί. Εγώ, εγώ... εγώ ξέχασα και το μηχανάκι μου εκεί. Το μυαλό μου είχε πάρει μπουρλώτο... Πώς να πρωτογαμήσω..
  Σημειωτέον πως το απόγευμα είχαμε προμηθευτεί άπαντες τα περίφημα Kamagra gel, τα οποία σημειωτέον πως για να δράσουν, πρέπει να πιεις ένα δυο ποτάκια, όχι ένα μπουκάλι HAVANA CLUB... Θα εξηγήσω το γιατί..

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ανεβαίνω λοιπόν στο μηχανάκι της - "ρε την γκαυλιάρα, ούτε 5 πόντους τακούνι και με ρίχνει στο ύψος. Και καλά δεν υπάρχουν ψηλές εδώ..παπαριές. Εγώ βρήκα! :boobies:" - και στο ύψος του σταδίου του Muai Thai για τους γνωρίζοντες, τσουπ.. κουμπώνω το καμαγκράκι μου. Πίκρα μεν αλλά δεν γαμείς, θα την τσαλακώσω...
Καλά, τραγούδα...
Πάω για ντους, βγαίνω και αλφαδιάζομαι στην κρεββατάρα του φίλου Μπάμπη (γεια σου ρε Μπαμπη με την κρεββατάρα σου), περιμένοντας το τεμάχιο να βγει με τη σειρά του. Κλείσιμο φώτα και επιλογή MAD TV , έτσι γιατί είμαι και γουστόζος.. Κατά περίεργο τρόπο ρε παιδιά - και μην μου πείτε ότι έφταιγε το ποτό, γιατί ξέρω τον εαυτό μου, ήμουν μια χαρά - ...δεν υπάρχει ίχνος σηκωμάρας. Ρε τι χαστούκια, τι ανάνηψη.. βρε αμάν! Θα είναι κάνα σύστημα από το ζελεδάκι λέω, πριν τη καταιγίδα έχουμε "ηρεμία"...
Βγαίνει το κουκλάκι με την κλασική λευκή πετσέτα τριγύρω, κάτι σαν Kinder έκπληξη δηλαδή.. Ωπ Ωπ, να τος ο Ζορό ρε! Όρθιος, έτοιμος για υπηρεσία! Αλλά τι διάολο ρε πούστη; Σιγά το ζελεδάκι, υποτονικό τον βλέπω. Κάτι μέσα μου , ένστικτο το λες, διαίσθηση τη λες, κάτι με χαλούσε. Πέρασμα σκούφου και ξεκινάει το φλάουτο με την πετσέτα της πάντα. "Πολύ ντροπαλή" λέω. :jerking: Κατά το φλάουτο, ο Ζορό πέφτει- δεν πέφτει. "Όχι ρε γαμώ, θα γίνουμε ρεζίλι. Και θα μας δει και αύριο έξω και θα κοροιδεύει και στις άλλες". Βρε βγάλε την πετσέτα, βρε βγάλε την ... την βγάζει. Εγώ εκεί, να εθελοτυφλώ!!! "Ρε θα μας σκάσει! Ακόμη το φοράειτο βρακάκι της. Κοίτα ρε πούστη κάτι αιδοιόχειλα που έχει. Πολύ πρησμένα ρε παιδάκι μου". Βρε βγάλε το βρακάκι σου, βρε, βρε... Βρε μαλάκα Shadow01 , καταρράκτη έχεις στα μάτια!!!!! "I am a ladyboy!" λέει. Και δεν πηδούσα καλύτερα από το Empire State Building?.. :helpplea: Ο Ζορό όχι έπεσε, αλλά κρύφτηκε στα σκέλια μου, όπως κρύβουν την ουρά τους τα τρομαγμένα σκυλιά. :S Έδωσα κλαρίνο σε κάποιον "φαντάρο"... Έλεος!! Πλερώθηκε κανονικά και δρόμο άνευ δεύτερης κουβέντας... Καλή αρχή..! Ο Ζορό μου το έλεγε, αλλά δεν είχε στόμα να μιλήσει. Οι ψηλές είναι επικίνδυνες μου είχαν πει. Τι και αν μου το είπαν... :idiot: Η πρώτη μου βραδυνή έξοδος στην Πατόνγκ φίλοι μου...
Όσο για το ζελεδάκι που προανέφερα. Ξέρετε πότε έκανε δράση;; Την άλλη μέρα το μεσημέρι στην Karon Beach! Μούλιασα μέσα στη θάλασσα μέχρι να ξεγκαυλώσω! Ο άνθρωπος κοράλλι. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ.
(συνεχίζεται)

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ελπίζω να σας κάνω να γελάτε και όχι να χασμουριέστε. Παραθέτω τα γεγονότα με εύθυμο τόνο, γιατί έτσι πρέπει φυσικά. Καλό σας βράδυ για απόψε!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Μπραβο ρε φιλε πρεπει να εισαι ο μοναδικος εδω που εχει το θαρρος να πει οτι ηταν 2 βραδιες εκει κατω
και δεν εριξε τουλαχιστον 8 μανικια. (Ελπιζω βεβαια την τριτη βραδια να πηρες το αιμα σου πισω).

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τα σέβη μου κύριοι του thread. Σας ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια. Μάλλον έτσι μου δείχνετε πως θα πρέπει να συνεχίσω την παράθεση των γεγονότων μου. Έχω καλή αίσθηση του χιούμορ και όταν μου συμβαίνουν κάτι τέτοιες .."αστοχίες" , απλά διακομωδώ την κατάσταση. Σωστός;;; Συνεχίζουμε λοιπόν...

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
(αν με ρωτήσεις τι έφαγα χθες, μπορεί και να μην θυμάμαι. Αυτές τις μέρες που κάθεσαι και γουστάρεις στην άλλη μεριά του κόσμου, πώς ρε φίλοι μου θυμάσαι ακόμη και το χρώμα από το καλαμάκι του fruit shake στο Khai Island? ...τι σας θύμησα τώρα ε...)
- Εγερτήριο την επομένη του... δυστυχήματος, τα φιλαράκια να πίνουν φράπα στο μαγαζάκι του Θέμη και ο γράφων να βαράει Bacardi cola, λες και έτσι θα ξεχνούσε την προ ωρών ήττα. "Δε γαμείς" λέω, "μια εμπειρία ακόμη λοιπόν". Ανά χείρας τα βασικά και δρόμο για τις παραλίες Karon και Κata. Τροπικό τοπίο παντού, παραλίες με συνδυασμό βλάστησης, που τότε έβλεπες μόνο σε κάτι ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ-3 και του Discovery Channel. Εδώ σε ζαλίζουν τα σπουργίτια και οι γλάροι, εκεί οι παπαγάλοι και οι μάινες... Εδώ το κεφάλι στην ξαπλώστρα σου βρίσκεται στις πατούσες του διπλανού. Εκεί τα "νοητά" σύνορα της ξαπλώστρας σου είναι σεβαστά, εκτός και αν βρίσκεται κάνας λαξευτός πάτος δίπλα σου, οπότε κάνεις τον χαζό ;) Αφού σκορπίσαμε κάποιες από τις πιο χαλαρωτικές πρώτες ώρες της ζωούλας μας σε αυτές τις θάλασσες, γυρισμός στο εξωχικό μας και μετά το απαραίτητο ντουζάκι μας, τι άλλο; Ε ναι.. Μασάζζζζ...
Ώπα ώπα όμως, πολύ το πλάτιασα το θέμα και θα καταλήξω σαν την εκπαιδευτική τηλεόραση. Πάμε στα του "θέματος"...

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
- "Μαλάκες θα φάμε τίποτα; έχω ψοφήσει από την πείνα."
- "Αν φάμε τώρα ρε, πώς θα μιλήσουμε στις γκόμενες έξω μετά; Θα βρωμάμε."
- "Γιατί ρε χωριατάκι τι έχεις σκοπό να φας; Μπακαλιάρο σκορδαλιά; Ε ρε κάτι χαζά ρε."
- "Κοροϊδεύεις ε!"  :2funny:
- "Θα κάνουμε γαργάρες με σαμπάνια μετά ρε μαλάκες. Άλλωστε.. λεφτά υπάρχουν" (έτσι μας έλεγαν τότε... :jerking:)
Οι τρεις συνοδοιπόροι απλωμένοι σε κυριλέ κατάστημα , να τσαλακώνουν φιλέτο μπαρακούντα, καθότι ο ένας εξ ήμων είχε τα γενέθλιά του και αντί για τούρτα είπαμε να δοκιμάσουμε κάτι πολύ θαλασσινό. Και κάτι αστείο που συνέβη εκεί: κάποια στιγμή μας φέρνει το επιδόρπιο που ζητήσαμε μια φωτοβολίδα ρε παιδιά, μα μια φωτοβολίδα (!)  :cum: , η οποία αν είχε 10' στην εμφάνιση, τα αγγλικά της ήταν για τα σκυλιά  :idiot:. Ζητάει ο δικός μου χαμογελαστός - χαμογελαστός το κινητό της τηλέφωνο, για να τη συνοδεύσει μετά τη δουλειά της και αυτή του έφερε ένα ασύρματο τηλέφωνο του καταστήματος  :2funny: ! Άντε καλά, συνεννόηση μπουζούκι! Ρε πάμε για clubbing!..
Αν έβγαλα σωστό συμπέρασμα, μετά τα δύο ταξίδια μου - και αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν οι παλαιότεροι - υπάρχουν 3 είδη γυναικών έξω εκεί (και δεν συμπεριλαμβάνω τα lb). α) Οι μέγιστες σαύρες, τις οποίες πηδούσανε από ότι είδα κάτι σάπιοι Άγγλοι και Γερμανοί μπαρμπάδες, β) οι κανονικών κυβικών γκόμενες, τις οποίες πηδούσε το πλήθος και γ) τα αστέρια, τα οποία ήταν στημένα κατά παρέες από το εκάστοτε μαγαζί (μιλάω για τα κλαμπάδικα, τα οποία προτιμούσα διότι βγαίναμε έξω ψιλοαργά. Για τα μπαράκια δεν έχω άποψη) και τα οποία επιλέγανε σε ποιούς (ή σε ποιές τσέπες..) θα μιλήσουνε και κατ' επέκταση θα φορτωθούν. Μέσα στην Tiger γινόταν ο χαμός. Άπειροι επίδοξοι σωσίες του Michael Jackson (αυτοί βγαίνουν έξω για να γουστάρουν ή για να ψοφήσουν;;) , η τύπισσα να αφιερώνει τραγούδια σε διάφορους ανά τον κόσμο προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης και της Σαντορίνης, παντού ξεβράκωτες... εδώ είμαστε, λέει ο Shadow01! Ξεκούραστος, χορτάτος αλλά και "ακάπνιστος" ακόμη :)
Παρκάρουμε στο μπαρ τέρμα στο βάθος δεξιά - εκεί που αν κάτσεις παραπάνω από μία ώρα σε εκείνο το air-condition, άνετα σε στέλνουν με το ταχυδρομείο πίσω χωρίς να ξεπαγώσεις  :grin: - . Μπροστά μας μια παρέα με γκόμενες, πέντε τον αριθμό και οι πέντε για τσόντα :cum: . Η μία εξ αυτών, κοντή, με κοντό,σγουρό, καφετί μαλλί, με κάτι  :tits2: κοντά στο 4 νούμερο, να φοράει ένα ασημί φόρεμα μίνι, χυτό.. 3 φορές με ρώτησε η σερβιτόρα τι θα πιώ και εγώ ήμουν αλλού.. Ήμουν ήδη εκεί μέσα, ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Κίσσαβο... Χαλαρά λέω, να κόψω κίνηση πρώτα.
Ο ένας φίλος μου λέει "πάω μια βόλτα να δω το μαγαζί" και σε δέκα λεπτά μου στέλνει sms "άντε καλά μου γαμήσια.." Καλό βόλι φιλαράκι...χιχιχι
Κάποια στιγμή ορμάει στην μουνάρα που προανέφερα ένας Άγγλος "ράπερ". Παντόφλα η τύπισσα.. Ορμάει άλλος επίδοξος Ευρωπαίος μάλλον, παντόφλα... Βρε αμάν, τι γίνεται εδώ;
Έρχεται τρίτος. Το παίζει και άπλας αυτός. Φέρνει ποτά σε όλο το σκυλολόι στο τραπέζι. Κάποια στιγμή, φαίνεται ότι νευριάζει η τύπισσα - ποιός ξέρει τι είπανε - ανοίγει την τσάντα της και του δίνει κάποια χρήματα και του δείχνει την έξοδο.  :think: Σιγά μην βγάλω άκρη εδώ. Εν το μεταξύ όση ώρα παρατηρώ το θέαμα, με έχουν πλευρίσει 2 πιτσιρίκια έκφυλα το ένα χορεύει-κωλοτρίβεται μπρος μου και το άλλο από πίσω μου. Αν και τα γράδα μου άρχισαν να ανεβαίνουν, λέω κάτσε ακόμη λίγο να δεις τι διάολο παίζει με αυτό το βρωμόσκυλο. Επανέρχεται ο τελευταίος θιγμένος γαμπρός και πριν προλάβει να της μιλήσει και ενώ πάει να της πιάσει το χέρι, έρχονται τα security του μαγαζιού και τον "συνοδεύουν" εκτός μαγαζιού. Αααα καλά, λέω. Κόψε πέρα με τα πιτσιρίκια σου και άσε τα αινίγματα βραδιάτικα.
Κατά τη διάρκεια που αρπάξανε τον τύπο να τον βγάλουν έξω, αυτή έκανε ένα σάλτο και σκαρφάλωσε σε μπάρα δίπλα της. Ρε μάγκες, άμα ήμουν τρένο, θα σφύριζα..! Τρελάθηκα. Τι χορός.. Τι κούνημα.. Ο πάσσαλος που χόρευε, μπορεί να είχε και 100 βαθμούς τότε. Ασυναίσθητα έσπρωξα τα πιτσιρίκια να φύγουν - ο χαζός -  αλλά ταυτόχρονα άρχιζα και εγώ να απομακρίνομαι από κει. Με καρφώνει στα μάτια εκείνη τη στιγμή και καταλαβαίνω πως μου λέει "Where you go?" Παγωτό ο Shadow01 ! Είναι δυνατόν; της κάνω με νεύμα ότι θα κάτσω μπροστά από τον dj (όσοι έχουν επισκεφτεί την Tiger γνωρίζουν, οι άλλοι ας το φανταστούν λίγο, δεν πειράζει). Αυτή κατεβαίνει και έρχεται προς το μέρος μου. "Ρε μαλάκα σε σένα έρχεται!" μου λέει ο δικός μου. Δεν πάμε καλά! Κοιτάω γύρω μου να δω πού είναι η candid camera! Από ποιά χώρα μου κάνουν πλάκα. :2funny: Έρχεται μπροστά μου και μου κάνει το γνωστό κωλομπαρίστικο χορό-χαμήλωμα, φέρνοντας το πρόσωπό της στα "εργαλεία" μου. "Βάστα μην πάθεις εγκεφαλικό" λέω. Ευτυχώς που τα κουμπιά στην βερμούδα ήταν ενισχυμένα. θα της έβγαζα το μάτι από την γκαύλα! Εν το μεταξύ είχαν παραμερίσει όλοι γύρω και κοίταζαν το θέαμα..  :cum: Μου ζητάει το τηλ μου. Το δίνω. Με ρωτάει στα αγγλικά αν θα πήγαινα μαζί της (τώρα αυτή τι ερώτηση ήταν;;;). Της λέω φυσικά ναι , εκτός και αν ήθελε να την πηδήξω πάνω στο τραπέζι της :pipa1:. Καλώς μου λέει. Η τιμή που ζήτησε το Φεβρουάριο του '09? 4.500 μπατ κύριοι! Ο δικός μου πήδηξε στο ταβάνι! "Καλά ρε! 100 ευρώ είναι αυτά!" . Του λέω "ρε μαλάκα μου είπε πως θα μου δώσει και μισό στρέμμα μπανανιές έξω από την Πατόνγκ  :uglystupid:".
Συνεχίζεται...

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να σε καλα παλικαρε.....ξυπνησες ομορφες αναμνησεις.

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...4500 Μπατ ε.. Τι διάολο; Μπας και ζήτησε χορηγία για να φοράει μπλούζα με φωτογραφία μου για διαφήμιση;  :dancing:
"Do not go anywhere baby! I will be back!" Λέει η νεαρά κρωτίδα και οδεύει προς την παρέα της. Εν το μεταξύ ούτε ναι της είπα για τα λεφτά που ζήτησε αλλά ούτε και πρόλαβα να κάνω τα παζάρια μου. Η λογική πλευρά του μυαλού μου βαρούσε καμπανάκια για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που ζητούσε η τύπισσα. Αυτά πες τα στο κάτω το κεφάλι! Ταινία θα γυρνούσα στο δωμάτιο μαζί της! Μια φορά ερχόμαστε εδώ (ναι καλά..).
Η ώρα έχει πάει 04:15 και η θυγατέρα βρίσκεται εδώ και 10 περίπου λεπτά στην παρέα της και συζητά σε σοβαρό τόνο με τις υπόλοιπες λέαινες δεν ξέρω τι. Μωρέ δεν γαμιέσαι που θα περιμένω πότε θα θες να φύγεις εσύ! Σε πηδάω και μετά , κλείνοντας τα μάτια μου με καμιά άλλη  :dancing: .
Βγαίνοντας έξω από την Tiger ο γράφων μονολογούσε "πφφφ! Κοντεύει 04:30. Σε μισή ώρα σχόλαγε η Γιώτα από τα φρουτάκια, θα έδινα κάνα κλαρίνο τώρα. Τι διάολο; Από συγχρονισμό δεν πάμε καλά εδώ." Λέω του δικού μου να μην δίνει άκυρα σε γκόμενες που του αρέσουν επειδή εγώ δεν έχω φορτώσει - ήμουν και πολύ επιλεκτικός πανάθεμά με.  :headbang:
Άντε μια τελευταία βόλτα από Hollywood, μπας και αλλάξουν τα γούρια. Ρε πούστη ποιά μαλάκω μας έχει γλωσσοφάει πίσω στην πατρίδα;  :huh:
Φίλοι μου σκεφτείτε λίγο το σκηνικό σε slow motion...
Ανεβαίνω τα σκαλοπάτια της Hollywood, άραγμα αριστερά στην πρώτη αίθουσα με Singha στο χέρι. Κάπου ανάμεσα στον χαμό, μπροστά στις τουαλέτες, στόχος κλειδώθηκε... Σιλικωνάτη μπροστινή κίνηση, μελαχροινό μεταλλικό, με μαλλί μακρύ ίσιο ως τα καπούλια, τα οποία απειλούν να σκίσουν το κάπρι άσπρο κολλάν, στο οποίο είναι στριμωγμένα... :2on1: Η γάτα καταλαβαίνει κατευθείαν το κάρφωμά μου και έρχεται...
Χωρίς να μου πει τίποτα απολύτως, της λέω "Yes!"  :2funny:
Αυτή μπερδεύεται (και καλά..) και μου λέει "Yes for what??"
"Yes for everything with you! Let's go!"
04:30 μπήκα Hollywood , 04:35 ΈΦΕΥΓΑ ΣΦΕΝΤΌΝΑ για το εξωχικό . Ο δικός μου όρμηξε σε ένα κοντοπούτανο και "χαθήκαμε"..χε χε χε
Στο δωμάτιο ε;;... μπήκε για μπάνιο μετά από μένα και νόμιζα ότι έκανε 2 βδομάδες μέσα, ενώ έκανε μόλις 5 λεπτά.  :huh:
Χαμός στο Ίσωμα.. Με τέντωσε! ξάπλα, όρθιοι, στο κομοδίνο, στο ταβάνι (ώπα ρε ψεύτη  :2funny:)... Αλλά πολλή φωνή ρε παιδιά! "Σκάσε βρε, θα αναστατώσουμε τους Συνέλληνες! Ε! Ε! Όχι το ντουβάρι βρε!" Την άλλη μέρα το απόγευμα μου έλεγε έταιρος συναγωνιστής τι διάολο κάναμε και βαρούσαμε τα ντουβάρια. Του είπα πως έφτιαχνα κάτι μερεμέτια στο δωμάτιο  :2funny: :2funny: :2funny: .
Ώρα 07:00
- "Baby do you have problem if I stay here to sleep with you?"
- "No personal problem baby, but my friends and the driver will boom boom me if I don't go down!"
  Αναπάντητες στο κινητό από τα παιδιά και κορναρίσματα από το φορτηγάκι που μας περίμενε, καθότι ο Shadow01 είχε κλείσει εκδρομή για Khai Island - James Bond Island κτλ.. Ελεοοοοοςςςςς!!!
Με βαριά καρδιά κατεβαίνουμε στο δρόμο, στο βανάκι εγώ, όπου μου έκλειναν το μάτι κάτι γκαυλιάριδες Γάλλοι, επί της ΝΑΝΑΙ η μαντάμ, για να πάρει το μοτοταξί της...
Στα παραλλειπόμενα : Η τύπισσα των 4.500 μπατ μισή ώρα μετά που έφυγα από την Tiger και για 40 λεπτά περίπου, μπορεί να πήρε και 20 τηλέφωνα... Θα σε δώ στο πλοίο καλή μου!  :rockon:
(συνεχίζεται)

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
ρε παιδια να κανω μια ερωτηση!εκει δεν παρχει περιπτωσει να κουτοθπωσεις καμια τουριστρια ή δεν μπορεις να τισ ξεχωρισεις!επισεις εχω ακουσει πολλα για καποια fullmoon party με κατι χιλιαδες κοσμο!εγω το φανταζομε σαν οργια αλλα ας μς διαφωτησει καποιος....

aman22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα.
στο άμεσο μέλλον(3-4 μήνες περίπου) θα επισκεφτώ την ταυλάνδη.(με σκοπό φυσικά τον σεξοτουρισμό αλλά και γενικά διασκέδαση) 
θα ήθελα τη γνώμη μελών που έχουν πάει, να ψαχτώ περισσότερο για
μπανγκόκ η για παταγία ?
είμαι μεταξύ των δύο...
που παίζει περισσότερος πανικός και τρελίτσες ?  :grin: :grin:
μετά ισχύει ότι οι τιμές για γυναίκες ξεκινάνε από 1000 μπατ μέχρι.. οκ όσο πάει...???

και κάτι άλλο,
ρε παιδιά τι είναι αυτά τα blowjob bar που έχουν εκεί ?

sorry αν ρωτάω πράγματα που έχετε ξαναγράψει και δεν είδα αλλά είναι τεράστιο το thread!! ;)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ρε παιδια να κανω μια ερωτηση!εκει δεν παρχει περιπτωσει να κουτοθπωσεις καμια τουριστρια ή δεν μπορεις να τισ ξεχωρισεις!επισεις εχω ακουσει πολλα για καποια fullmoon party με κατι χιλιαδες κοσμο!εγω το φανταζομε σαν οργια αλλα ας μς διαφωτησει καποιος....
Φιλε στην ψαροταβέρνα δεν παραγγέλνεις μπιφτέκια :tooth:
όσον αφορά τα full moon parties όπου ακους πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι....

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε στην ψαροταβέρνα δεν παραγγέλνεις μπιφτέκια :tooth:
όσον αφορά τα full moon parties όπου ακους πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι....

λοβ και στη ψαροταβερνα το κρεατακι καλο ειναι αν εχεις μερες να φας και ο ταβερνιαρης εχει δικα του  ;)
αρχαιοελληνικα οργια λεμε :P
καλη φαση αλλα μονοι πανω απο 35 και χωρις να εχετε "περπαρτησει" γενικα μακρυα απο εκει.
σαντοου προχωρα δωσε συναισθημα στο λαο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom