- "Μαλάκες θα φάμε τίποτα; έχω ψοφήσει από την πείνα."
- "Αν φάμε τώρα ρε, πώς θα μιλήσουμε στις γκόμενες έξω μετά; Θα βρωμάμε."
- "Γιατί ρε χωριατάκι τι έχεις σκοπό να φας; Μπακαλιάρο σκορδαλιά; Ε ρε κάτι χαζά ρε."
- "Κοροϊδεύεις ε!"
- "Θα κάνουμε γαργάρες με σαμπάνια μετά ρε μαλάκες. Άλλωστε.. λεφτά υπάρχουν" (έτσι μας έλεγαν τότε...
)
Οι τρεις συνοδοιπόροι απλωμένοι σε κυριλέ κατάστημα , να τσαλακώνουν φιλέτο μπαρακούντα, καθότι ο ένας εξ ήμων είχε τα γενέθλιά του και αντί για τούρτα είπαμε να δοκιμάσουμε κάτι πολύ θαλασσινό. Και κάτι αστείο που συνέβη εκεί: κάποια στιγμή μας φέρνει το επιδόρπιο που ζητήσαμε μια φωτοβολίδα ρε παιδιά, μα μια φωτοβολίδα (!)
, η οποία αν είχε 10' στην εμφάνιση, τα αγγλικά της ήταν για τα σκυλιά
. Ζητάει ο δικός μου χαμογελαστός - χαμογελαστός το κινητό της τηλέφωνο, για να τη συνοδεύσει μετά τη δουλειά της και αυτή του έφερε ένα ασύρματο τηλέφωνο του καταστήματος
! Άντε καλά, συνεννόηση μπουζούκι! Ρε πάμε για clubbing!..
Αν έβγαλα σωστό συμπέρασμα, μετά τα δύο ταξίδια μου - και αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν οι παλαιότεροι - υπάρχουν 3 είδη γυναικών έξω εκεί (και δεν συμπεριλαμβάνω τα lb). α) Οι μέγιστες σαύρες, τις οποίες πηδούσανε από ότι είδα κάτι σάπιοι Άγγλοι και Γερμανοί μπαρμπάδες, β) οι κανονικών κυβικών γκόμενες, τις οποίες πηδούσε το πλήθος και γ) τα αστέρια, τα οποία ήταν στημένα κατά παρέες από το εκάστοτε μαγαζί (μιλάω για τα κλαμπάδικα, τα οποία προτιμούσα διότι βγαίναμε έξω ψιλοαργά. Για τα μπαράκια δεν έχω άποψη) και τα οποία επιλέγανε σε ποιούς (ή σε ποιές τσέπες..) θα μιλήσουνε και κατ' επέκταση θα φορτωθούν. Μέσα στην Tiger γινόταν ο χαμός. Άπειροι επίδοξοι σωσίες του Michael Jackson (αυτοί βγαίνουν έξω για να γουστάρουν ή για να ψοφήσουν;;) , η τύπισσα να αφιερώνει τραγούδια σε διάφορους ανά τον κόσμο προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης και της Σαντορίνης, παντού ξεβράκωτες... εδώ είμαστε, λέει ο Shadow01! Ξεκούραστος, χορτάτος αλλά και "ακάπνιστος" ακόμη
Παρκάρουμε στο μπαρ τέρμα στο βάθος δεξιά - εκεί που αν κάτσεις παραπάνω από μία ώρα σε εκείνο το air-condition, άνετα σε στέλνουν με το ταχυδρομείο πίσω χωρίς να ξεπαγώσεις
- . Μπροστά μας μια παρέα με γκόμενες, πέντε τον αριθμό και οι πέντε για τσόντα
. Η μία εξ αυτών, κοντή, με κοντό,σγουρό, καφετί μαλλί, με κάτι
κοντά στο 4 νούμερο, να φοράει ένα ασημί φόρεμα μίνι, χυτό.. 3 φορές με ρώτησε η σερβιτόρα τι θα πιώ και εγώ ήμουν αλλού.. Ήμουν ήδη εκεί μέσα, ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Κίσσαβο... Χαλαρά λέω, να κόψω κίνηση πρώτα.
Ο ένας φίλος μου λέει "πάω μια βόλτα να δω το μαγαζί" και σε δέκα λεπτά μου στέλνει sms "άντε καλά μου γαμήσια.." Καλό βόλι φιλαράκι...χιχιχι
Κάποια στιγμή ορμάει στην μουνάρα που προανέφερα ένας Άγγλος "ράπερ". Παντόφλα η τύπισσα.. Ορμάει άλλος επίδοξος Ευρωπαίος μάλλον, παντόφλα... Βρε αμάν, τι γίνεται εδώ;
Έρχεται τρίτος. Το παίζει και άπλας αυτός. Φέρνει ποτά σε όλο το σκυλολόι στο τραπέζι. Κάποια στιγμή, φαίνεται ότι νευριάζει η τύπισσα - ποιός ξέρει τι είπανε - ανοίγει την τσάντα της και του δίνει κάποια χρήματα και του δείχνει την έξοδο.
Σιγά μην βγάλω άκρη εδώ. Εν το μεταξύ όση ώρα παρατηρώ το θέαμα, με έχουν πλευρίσει 2 πιτσιρίκια έκφυλα το ένα χορεύει-κωλοτρίβεται μπρος μου και το άλλο από πίσω μου. Αν και τα γράδα μου άρχισαν να ανεβαίνουν, λέω κάτσε ακόμη λίγο να δεις τι διάολο παίζει με αυτό το βρωμόσκυλο. Επανέρχεται ο τελευταίος θιγμένος γαμπρός και πριν προλάβει να της μιλήσει και ενώ πάει να της πιάσει το χέρι, έρχονται τα security του μαγαζιού και τον "συνοδεύουν" εκτός μαγαζιού. Αααα καλά, λέω. Κόψε πέρα με τα πιτσιρίκια σου και άσε τα αινίγματα βραδιάτικα.
Κατά τη διάρκεια που αρπάξανε τον τύπο να τον βγάλουν έξω, αυτή έκανε ένα σάλτο και σκαρφάλωσε σε μπάρα δίπλα της. Ρε μάγκες, άμα ήμουν τρένο, θα σφύριζα..! Τρελάθηκα. Τι χορός.. Τι κούνημα.. Ο πάσσαλος που χόρευε, μπορεί να είχε και 100 βαθμούς τότε. Ασυναίσθητα έσπρωξα τα πιτσιρίκια να φύγουν - ο χαζός - αλλά ταυτόχρονα άρχιζα και εγώ να απομακρίνομαι από κει. Με καρφώνει στα μάτια εκείνη τη στιγμή και καταλαβαίνω πως μου λέει "Where you go?" Παγωτό ο Shadow01 ! Είναι δυνατόν; της κάνω με νεύμα ότι θα κάτσω μπροστά από τον dj (όσοι έχουν επισκεφτεί την Tiger γνωρίζουν, οι άλλοι ας το φανταστούν λίγο, δεν πειράζει). Αυτή κατεβαίνει και έρχεται προς το μέρος μου. "Ρε μαλάκα σε σένα έρχεται!" μου λέει ο δικός μου. Δεν πάμε καλά! Κοιτάω γύρω μου να δω πού είναι η candid camera! Από ποιά χώρα μου κάνουν πλάκα.
Έρχεται μπροστά μου και μου κάνει το γνωστό κωλομπαρίστικο χορό-χαμήλωμα, φέρνοντας το πρόσωπό της στα "εργαλεία" μου. "Βάστα μην πάθεις εγκεφαλικό" λέω. Ευτυχώς που τα κουμπιά στην βερμούδα ήταν ενισχυμένα. θα της έβγαζα το μάτι από την γκαύλα! Εν το μεταξύ είχαν παραμερίσει όλοι γύρω και κοίταζαν το θέαμα..
Μου ζητάει το τηλ μου. Το δίνω. Με ρωτάει στα αγγλικά αν θα πήγαινα μαζί της (τώρα αυτή τι ερώτηση ήταν;;;). Της λέω φυσικά ναι , εκτός και αν ήθελε να την πηδήξω πάνω στο τραπέζι της
. Καλώς μου λέει. Η τιμή που ζήτησε το Φεβρουάριο του '09? 4.500 μπατ κύριοι! Ο δικός μου πήδηξε στο ταβάνι! "Καλά ρε! 100 ευρώ είναι αυτά!" . Του λέω "ρε μαλάκα μου είπε πως θα μου δώσει και μισό στρέμμα μπανανιές έξω από την Πατόνγκ
".
Συνεχίζεται...