Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

thrassos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
καλα τα λες φιλε shadow αλλα μας αποτελειωσες με ολα αυτα. ολοι οι συναγωνιστες σιγουρα θελουμε να ζησουμε αυτην την ονειρικη εμπειρια. μονο και μονο οι αφηγησεις αυτων που περασαν απο κει και η ιδεα να ξεπουπουλιαζεις τετοιες εξωτικες καυλιαρες σχιστοματες μαγισσες χωρις μεγαλο οικονομικο περιορισμο και να σου πραγματοποιούν ολα σου τα βιτσια σε κανουν να τα αφησεις ολα και να πας να ζησεις την απολυτη εμπειρια...φυση ,γαμησι, ποτα ξενυχτια ξεγνοιαστα.αρχιζουμε πολλοι το σκεφτομαστε πολυ σοβαρα για ταυλανδη πλεον
τι κοστος μπορει να εχει ενα ταξιδι 15 ημερων εκει φιλε shadow? μιλαω για οικονομικη λυση αλλα με καλη δοση πολυτελειας.θελουμε και λουξ τζαμπα εμεις οι βλαχοι.......αν μπορεις γραψε αναλυτικα εισητιριο πηγαινε-ελα, ξενοδοχειο, και βεβαια μια καλη καθημερινοτητα με μπολικο γαμησι κτλ.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ποτε δεν κολλαμε σε ενα στοχο αγαπητε shadow

εχει παρενεργειες που πιθανολογω τις εντοπισες

οσον αφορα τις αφηγησεις σου μπορω να σου πω οτι πιθανη εκδοση οδηγου για πρωταρηδες θα ηταν πολυ εξυπηρετικη (χωρις παραξηγηση)

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλα τα λες φιλε shadow αλλα μας αποτελειωσες με ολα αυτα. ολοι οι συναγωνιστες σιγουρα θελουμε να ζησουμε αυτην την ονειρικη εμπειρια. μονο και μονο οι αφηγησεις αυτων που περασαν απο κει και η ιδεα να ξεπουπουλιαζεις τετοιες εξωτικες καυλιαρες σχιστοματες μαγισσες χωρις μεγαλο οικονομικο περιορισμο και να σου πραγματοποιούν ολα σου τα βιτσια σε κανουν να τα αφησεις ολα και να πας να ζησεις την απολυτη εμπειρια...φυση ,γαμησι, ποτα ξενυχτια ξεγνοιαστα.αρχιζουμε πολλοι το σκεφτομαστε πολυ σοβαρα για ταυλανδη πλεον
τι κοστος μπορει να εχει ενα ταξιδι 15 ημερων εκει φιλε shadow? μιλαω για οικονομικη λυση αλλα με καλη δοση πολυτελειας.θελουμε και λουξ τζαμπα εμεις οι βλαχοι.......αν μπορεις γραψε αναλυτικα εισητιριο πηγαινε-ελα, ξενοδοχειο, και βεβαια μια καλη καθημερινοτητα με μπολικο γαμησι κτλ.

Φίλε Thrasyvoula αν ανατρέξεις σε παλαιότερες σελίδες και αναρτήσεις, θα διαπιστώσεις πως η εύλογη απορία σου περί οικονομικών έχει χιλιοειπωθεί και χιλιοαπαντηθεί. Δεν μπορώ να σου απαντήσω ακριβώς πόσα χρήματα χρειάζεσαι. Είναι πολύ γενικό αυτό και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με τις προτεραιότητες και τις συνήθειές του. Το μόνο σίγουρο είναι πως με την αποδυνάμωση του ευρώ, οι τιμές παίρνουν σιγά σιγά την ανιούσα. Αν θες την υποκειμενική μου άποψη για τα χρήματα που θα διαθέσεις για τα γούστα σου εκεί, σε pm , να μην κουράζουμε τους φίλους μας εδώ.

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ποτε δεν κολλαμε σε ενα στοχο αγαπητε shadow

εχει παρενεργειες που πιθανολογω τις εντοπισες

οσον αφορα τις αφηγησεις σου μπορω να σου πω οτι πιθανη εκδοση οδηγου για πρωταρηδες θα ηταν πολυ εξυπηρετικη (χωρις παραξηγηση)

Αυτές οι παρενέργειες οι γαμημένες όμως ρε φίλε kostabmw πώς μας αρέσουν πάντα ε;;;
Έκδοση οδηγού για πρωτάρηδες ε; χαχαχαχα. Δεν 'ναι κακό...
Αλλά ρε μαν θα χαθεί η ομορφιά έτσι. Ακόμη και η μαλακία που θα κάνεις, ακόμη και εκεί που θα την πατήσεις, ακόμη και η χυλόπιτα που θα αρπάξεις, όλα έχουν την ομορφιά τους πιστέυω. Όλα είναι κομμάτια του παζλ. Σωστά;
Σε λογικά πλαίσια πάντα..  ;)

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και πειέγραψα τον πρόλογο και το κυρίως θέμα του πρώτου μου ταξιδιού στο Πουκέτ τον Φεβρουάριο του '09 , ας δώσω και τον επίλογο...
(χοτέλ,4 ώρες πριν την αποχώρηση, μεσημέρι)
- "Baby?"
- "Oh baby. What?"
- "Wake up. I must fix my staff. I must leave."
- "Ooohhh baby, sleep. No time now! " Τι λέει ρε η παλαβή; Με κανό θα φύγω μετά?
Με την κλασσική συνήθεια των thai ladies η θερμοκρασία με το aircondition στο δωμάτιο να είναι ... υπό του μηδενός και αυτές να σκεπάζονται μέχρι το μέτωπο- αν ήθελα να κοιμηθώ σε ιγκλού, θα πήγαινα στο ξενοδοχείο του πάγου στη Σουηδία  :headbang: - στρατιωτικό εγερτήριο και νωχελικό έως ψηλοξενέρωτο συμμάζεμα των πραγμάτων στον σάκο. Τι έγινε ρε πούστη; Πότε πέρασαν οι μέρες; Πού πάμε πάλι ρεεεε; Και όλα τα κλασσικά που σκέφτονται όλοι οι συναγωνιστές. Αποχαιρετώ τη "συντροφιά" μου... "Baby when you come back again to Phuket? I will miss u!" - "I don't know baby. If I come back again, I will look for you.." Όταν μιλάει ο ένας κουτσοαγγλικά, αν μιλήσεις εσύ κανονικά αγγλικά, δεν θα καταλάβει τίποτα. Οπότε, μια από τα ίδια και συ.
Ο ένας φίλος να χοροπηδάει πάνω στην βαλίτσα του για να χωρέσει τα κάθε λογής τσιπράγγαλα που είχε ψωνίσει από τις υπαίθριες αγορές αλλά και το Jungceylon (ή κάπω έτσι  :grin: ) και ο άλλος φίλος να βρίσκεται ήδη υπό την στοργή της έμπειρης μασέρ απέναντι, απολαμβάνοντας το τελευταίο δύωρο μασάζ του. Ο ομιλών πάρκαρε το ταλιπωρημένο του κορμί στις καρέκλες του Θέμη για τον τελευταίο φραπέ του στη Nanai Road (τελαυταίο ε... πού να ξερα τότε..  :dancing: ) .
Ήρθε το LANDCRUISER με το φιμέ τζάμι του και την hip hop μουσική, που θα μας πήγαινε στο αεροδρόμιο. Πολύ βαρύ το κλίμα παιδιά. Λες και επιστρέφαμε στο μέτωπο , στο Αφγανιστάν..
Συνεχίζεται..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Που πας ωρε πιπινομανιακ με 38,8 ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Έλα ντε...
Φέτος μάλλον θα κατέβω κατηγορία...
Απο το champions league των αγκογκοκοριτσων,θα ξεπεσω στα beer bars και τις μεγαλοκοπελες του Insomnia...
Έχει ο καιρός γυρίσματα,που λένε.. :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Να λες οτι εισαι ελληνας και να ζητας εκπτωση :2funny: :2funny:

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φορτώνουμε τα πράγματά μας στο τζιπ, αποχαιρετούμε κόσμο και κοσμάκη , φορτωνόμαστε και μεις και δρόμο...
Στο ύψος της εισόδου της πόλης, εκεί που γράφει το όνομα PATONG με μεγάλα γράμματα, γυρίζω για τελευταία φορά να κοιτάξω ( να δω τι άραγε...  :headbang: )... Ένα κρακ στη μέση μου, ένα ζέσταμα όλου του σημείου της μέσης κ ένας αφόρητος πόνος να ξεκινά. "Πω, με πέθανε!" Μήπως έκανα καμιά απότομη κίνηση με τη βαλίτσα πριν;  :think:  Μήπως με τέντωσε το κλιματιστικό το οποίο έπεφτε κατευθείαν πάνω μου στο δωμάτιο; Ρε γαμώ τη γλωσσοφαγιά που μας έχει φάει!  :tickedoff:
Στα αεροδρόμια να σέρνομαι σαν το φίδι. Ούτε να μπορώ να σηκωθώ από τις καρέκλες, ούτε και να κάτσω. Μια τρέλα μιλάμε. Στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ , όταν όλοι αγόραζαν τα τελευταία αναμνηστικά, ο Shadow01 έδινε τα τελυταία του μπατ στο φαρμακείο για counterpain cool...
Όταν μπήκα στο αεροπλάνο του γυρισμού, με τόσο πόνο, έριξα τόσο βρίσιμο, μα τόσο βρίσιμο... που σε ένα μήνα μετά ξέσπασε εμφύλιος αν θυμάστε για λίγο καιρό και είχαν σκοτωθεί και πόσα άτομα.  :uglystupid: .
Ο πόνος όμως είναι σχετικά εφήμερος και φεύγει.
Τα όσα ζεις εκεί, δεν ξεχνιούνται ποτέ...
Και οι γκάφες... και τα κάποια στραβά που μπορεί να σου τύχουν (για πρώτη φορά στη ζωή μου με γράψανε για κράνος, 8 ευρώ... :grin: ) ...και φυσικά όλα αυτά τα "όνειρα" που βάζεις στη σειρά και τα ζεις...
Αν θα ξαναπήγαινα; Μα ξαναπήγα..  :grin:
Αν μου άρεσε; δεν το συζητάμε...
Αν το προτείνω; Ανεπιφύλακτα!
  Αυτά τα ...λίγα  :2funny: για το πρώτο ταξίδι στην Thai , ενός ταπεινού και ανήξερου συνοδοιπόρου - συναγωνιστή...
Εντός ημερών, αν δεν έχω γίνει γραφικός, θα επανέλθω με το Πουκέτ - Hang over 2 ... 

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
keep writing my  friend καθόλου κουραστικός.Να είσαι πάντα καλα!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Έλα ντε...
Φέτος μάλλον θα κατέβω κατηγορία...
Απο το champions league των αγκογκοκοριτσων,θα ξεπεσω στα beer bars και τις μεγαλοκοπελες του Insomnia...
Έχει ο καιρός γυρίσματα,που λένε.. :grin:
μεγαλοκοπελες και συ στο ινσομνια...μην τα ισοπεδωνεις ολα πια  :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κοιτα...Για να λεμε την αληθεια,στο Ινσομνια το παιχνιδι παιζεται αλλιως...Δεν επιλεγεις μονο..ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ κιολας...Κι αυτο ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα..
Τη τελευταια φορα που πηγα,καθοταν απεναντι μου ενα πιπινι-αγγελος...Ε,αφου του την επεσαν μεσα σε λιγη ωρα 5-6 τυποι και τους εκλανε,εσκασε μυτη και ενας παιδαρας,ουτε 20 χρονων,2 μετρα,σκετο μοντελο και τη φορτωσε...
Αν την ειχα πετυχει σε αγκο γκο θα πληρωνα κατι παραπανω,αλλα θα την ειχα ΕΓΩ στο κρεββατι μου και οχι ο 18χρονος πιτσιρικας-μοντελο...
Στο Ινσομνια αν εισαι ανω των 30,ειναι πιο πιθανο να φορτωσεις μεγαλοκοπελα (απο 25 και πανω),παρα 18χρονο πιπινι..Γιατι κι αυτο,οταν θα του τη πεσει ολο το Ινσομνια επειδη ειναι θεομουναρος και ξεχωριζει σα τη μυγα μες στο γαλα,ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ...
Για να το θεσω πιο απλα...Στα α γκο γκο,ειτε εισαι 18,ειτε 68,εχεις σχεδον ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ πιθανοτητες να πηδηξεις ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μουνι που υπαρχει στο μαγαζι...Στο Ινσομνια ΟΧΙ...
Οποτε,ανεβαινεις κατηγορια (σε ηλικια  :grin:)και ριχνεις τις απαιτησεις σου για να μη κολυμπας καθε βραδυ στη χυλοπιττα... :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κοιτα...Για να λεμε την αληθεια,στο Ινσομνια το παιχνιδι παιζεται αλλιως...Δεν επιλεγεις μονο..ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ κιολας...Κι αυτο ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα..
Τη τελευταια φορα που πηγα,καθοταν απεναντι μου ενα πιπινι-αγγελος...Ε,αφου του την επεσαν μεσα σε λιγη ωρα 5-6 τυποι και τους εκλανε,εσκασε μυτη και ενας παιδαρας,ουτε 20 χρονων,2 μετρα,σκετο μοντελο και τη φορτωσε...
Αν την ειχα πετυχει σε αγκο γκο θα πληρωνα κατι παραπανω,αλλα θα την ειχα ΕΓΩ στο κρεββατι μου και οχι ο 18χρονος πιτσιρικας-μοντελο...
Στο Ινσομνια αν εισαι ανω των 30,ειναι πιο πιθανο να φορτωσεις μεγαλοκοπελα (απο 25 και πανω),παρα 18χρονο πιπινι..Γιατι κι αυτο,οταν θα του τη πεσει ολο το Ινσομνια επειδη ειναι θεομουναρος και ξεχωριζει σα τη μυγα μες στο γαλα,ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ...
Για να το θεσω πιο απλα...Στα α γκο γκο,ειτε εισαι 18,ειτε 68,εχεις σχεδον ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ πιθανοτητες να πηδηξεις ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μουνι που υπαρχει στο μαγαζι...Στο Ινσομνια ΟΧΙ...
Οποτε,ανεβαινεις κατηγορια (σε ηλικια  :grin:)και ριχνεις τις απαιτησεις σου για να μη κολυμπας καθε βραδυ στη χυλοπιττα... :2funny:
ωραιος ο πιπις ;)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
:offtopic: :offtopic:
sorry για αυτο αλλα..........
ρε πιπινομανιακ εχει θεμα στο φορουμ....  συμβουλες απο πιπινοκυνηγους ....και δεν εχεις δωσει ακομα πληροφοριες :2funny: :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Με τέτοια κατρακύλα που έχει πάρει το ευρώ ίσως θα πρέπει να κινηθώ είτε προς Φιλιππίνες είτε προς Βιετνάμ , δεν φτουράει πλέον η Ταϊλάνδη...τι λες και εσύ φίλε Μύκονος? :think:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το ταξιδακι το εχεις δρομολογησει βλεπω!!! Σε βλεπω για φιλιπινες παντως συμφωνα με αυτα που ξερεις!!!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το ταξιδακι το εχεις δρομολογησει βλεπω!!! Σε βλεπω για φιλιπινες παντως συμφωνα με αυτα που ξερεις!!!!
Πολύ πιθανό αλλά να ρε φίλε...... αυτό το Βιετνάμ είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου,και επειδή Λατινική Αμερική ξανά δεν το βλέπω να κάθεται, 2 βδομάδες Βιετνάμ το βλέπω καλή περίπτωση για την τσέπη μου !!!! Εσείς τι θα κάνετε?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
:pipa1:
Πολύ πιθανό αλλά να ρε φίλε...... αυτό το Βιετνάμ είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου,και επειδή Λατινική Αμερική ξανά δεν το βλέπω να κάθεται, 2 βδομάδες Βιετνάμ το βλέπω καλή περίπτωση για την τσέπη μου !!!! Εσείς τι θα κάνετε?
φιλιππινες

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

λεμε για αρχες Οκτωβρη αν πανε ολα καλα....η οικονομικη κατασταση μας εχει ζορισει!!! Εχουμε και το μπατ παει καταδιαολου  :headbang:, με αυτο το ρυθμο του χρονου θα ειναι 35. Οποτε τα πραγματα θα δυσκολεψουν πολυ.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λεμε για αρχες Οκτωβρη αν πανε ολα καλα....η οικονομικη κατασταση μας εχει ζορισει!!! Εχουμε και το μπατ παει καταδιαολου  :headbang:, με αυτο το ρυθμο του χρονου θα ειναι 35. Οποτε τα πραγματα θα δυσκολεψουν πολυ.
Προβλέπω τα ψώνια μας να τα κάνουμε μόνο από beach road , το Ινσομνια θα είναι τεράστια πολυτέλεια πλέον!! :jerking:
Με το καλό να πάτε και να με κρατάς ενήμερο, οκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom