Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Για σένα μεγάλε με της ιδέες σου Τσάρκας4.

Συνημμένα

• 2_512x768.jpg
    2_512x768.jpg
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 4_512x768.jpg
    4_512x768.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
οχι ρε φιλε μη τους χαλας το ονειρο! ειμαστε οι πιο μαγκες τα πιο αλλανια οι πιο εξυπνοι στο κοσμο  και μας ξερουν ως τα περατα της γης :jerking: στη ταυλανδη οταν πρωτοπηγα οσοι μας ξεραν μας ξεραν γιατι πηραμε το euro2004  ελαχιστοι για την ολυμπιαδα2004 και οι περισσοτεροι καθολου!  η μονη λυση για να εξαφανιστει το dna του νεοελληναρα και της νεοελλεηνιδας ειναι οι μικτοι γαμοι!  βλεπω  και  ακουω  και  καποιες  ελληνιδες (οσες αξιζουν ακομα) παντρευονται ξενους και μενουν εξωτερικο! η ακομα καλυτερα περνουν μεταναστες που ζουν χρονια εδω!  ειναι πολυ θετικο αυτο! θα αλλαξουν εντελως τη κωλονοοτροπια τους!  εμεις (ανδρες) εχουμε παρει αυτο το δρομο ηδη,  μονη ελπιδα μας οι κοινωνικες αντιληψεις της διμιουργιας ξανα, και του συριζα (οχι οι οικονομικες του)  να γεμισουμε ξενους και να επιμιχθουμε για να παμε μπροστα σαν κοινωνια! η νεοελληνικη νοοτροπια μας κατεστρεψε! οπου υπαρχει πολυπολιτισμικοτητα η κοινωνια προχωραει και ευημερει! παραδειγματα! σιγκαπουρη, αυστραλια, αμερικη, γερμανια, αγγλια(λονδινο) γαλλια, ολλανδια, σουηδια

φίλε..είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το τόπικ παρότι το έχω ξεκοκαλίσει..δεν έχω πάει ποτέ στην Ταυλάνδη και συμμερίζομαι απόλυτα τα παιδιά που πήγαν εκεί και κάποια στιγμή θα πάω και εγώ..υπάρχει ένα όμως στην όλη ιστορία..Σαν την Ελλάδα φίλε μου δεν έχει πουθενά..τι σου λέει ότι ακόμα και στην Ταυλάνδη σήκωσαν εμπορικό κέντρο που έχει μέσα τη Σαντορίνη?

Λόγω δουλειάς (εποχιακός σε ξενοδοχεία) έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια ένα κάρο ξένους και ξένες που με τις ομορφιές της Ελλάδος έχουνε μείνει άφωνοι...διότι τι να μας πούνε ρε φίλε τα Phi Phi μπροστά στο Πρασονήσι,Κέφαλος,Μύρτος,Ναυάγιο Ζακύνθου.Πόρτο Κατσίκι κτλ κτλ?

Έχεις σκεφτεί ποτέ σου ότι αυτοί οι ανθέλληνες που μας κυβερνάνε αν κάνανε  τον κόπο να ξεφύγουν από τα στενοσόκακα της Μυκόνου και γύριζαν την Ελλάδα έστω και λίγο θα το σκέφτοταν διπλά και τριπλά να μας μιλάνε περί ψευδο-χρέους και ξεπούλημα της περιουσίας?

Να μιλήσουμε για το χειμώνα?Έχεις κάνει τον κόπο να ανέβεις σε Ζαγοροχώρια,ορεινή Αρκαδία,Κάμπο Δεσπότη κοντά στο Μέτσοβο να δεις εκεί ομορφιές που δεν βλέπεις ούτε στην Ελβετία?Άστο φίλε...

Και μένα με ξενερώνει η νοοτροπία του νεο-Έλληνα του εύκολου πλουτισμού που χρεώνει τη χωριάτικη 16 ευρώ ή της κάθε σαβουρογκόμενας που με μια πλαστική νομίζουν ότι γίναννε κάποιοι..άλλο ομως αυτό και άλλο οι ομορφιές της Ελλάδος..

Έχεις σκεφτεί ποτέ σου γιατί Γερμανοί Άγγλοι κτλ κτλ έρχοντε και ξανάρχοντε στην Ελλάδα?γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε όπως μας πλασάρουν ή γιατί έχουνε ξετρελαθεί με αυτή τη χώρα?Στις χώρες τους δεν έχει τίποτα σε σύγκριση με εδώ..τι να μου δείξει ο Γερμανός το εργοστάσιο της Siemens?Γιατί έχουνε πάθει πλάκα με εδώ..

Είσαι σίγουρος για αυτό που γραφεις για την πολυπολιτισμικότηα?Στο κέντρο της Αθήνας οι μουσουλμάνοι που έχουνε κουβαληθεί εδω και σφάζουνε τον κόσμο για 5 ευρώ αναβαθμίζουν την Αθήνα?στο Μαλμοε και στο Λονδίνο υπάρχουνε ολόκληρες γκετοποιημένες περιοχές που δεν μπαίνει μέσα η αστυνομία..δεν μιλαω για ΗΠΑ γιατί εκεί ο άλλος σε σκοτώνει με όπλο στο λεπτό..η μοναδική πετυχημένη πολυπολιτισμική κοινωνία είναι η Αυστραλία για το λόγο ότι ήταν παρθενο έδαφος χωρίς πολιτισμό χωρίς τίποτα και για το λόγο του ότι απέλασε τον τελευταίο καιρό ένα κάρο λαθραίους μουσουλμάνους που είχανε κουβαληθεί εκεί χωρίς δουλειά..

Σόρι αν βγαίνω off topic αλλά όταν σου λένε οι ξένοι τουρίστες τα καλύτερα λόγια με θαυμασμό απέραντο για αυτή τη χώρα δεν μπορείς να είσαι λυπημένος μπροστά τους..η Ελλάδα φίλε είναι η ωραιότερη χώρα στον κόσμο...για αυτό μας μισουν και μας ζηλεύουν πολλοι ξένοι και πανε τώρα να αρπάξουνε τη δημόσια περιουσία εις το όνομα ενός ψευδοχρέους..

Για να κλείσω...η μαγκιά της Νέας Τάξης πραγμάτων είναι να ανακατέψει τους πληθυσμούς έτσι ώστε τι να τον νοιάζει τον Αλβανό που κουβαλήθηκε για δουλειά εδω με 300 ευρώ αν απεργεί ο Έλληνας πχ ταξιτζής και ποια τα δικαιωματά του..να μην αντιδράει κανένας..ξεκινα να διαβάζεις redskywarning.blogspot.com....μας έκανε η νέα τάξη πραγμάτων να το παίζουμε ελιτιστές και να μισούμε τη χώρα μας..για δες το βίντεο που στην Τυνησία ένας μουσουλμάνος έσφαξε έναν συμπολίτη του επειδή από Μωαμεθανός έγινε Χριστιανός επειδή ασπάστηκε την αλήθεια του Κυρίου τη μοναδική δλδ αλήθεια που υπάρχει σε αυτό τον κόσμο..ούτε ο Ολυμπιακός,ούτε το heavy metal είναι αλήθειες..αυτή την πολυπολιτισμικότητα ονειρέυοντε όλοι με μουσουλμάνους και με μπούρκες?

Χώρες με ιστορικό υπόβαθρο πρέπει να μένουν αναλλοίωτες...και να σου πω κάτι δεν είμαι αρνητικός στο να παντρευτώ ξένη αν μου κάτσει για το μόνο λόγο ότι οι Ελληνίδες το έχουνε παραγ... το θέμα με τις ελιτίστικες παπαριές τους..αυτό όμως δεν θα το κάνω για να απαλείψω το dna μου..προς Θεού..

Στην τελική ρε φίλε δεν είμαστε όλοι κλεφταράδες πολιτικοί ή κλεφταράδες εργοδότες ιδιωτικού τομέα (που κατηγορουν τεχνηέντως τους δημοσίους υπαλλήλους) υπάρχουμε ακόμα και σωστοί Έλληνες..

Συνεχίστε αυτό το καταπληκτικό τόπικ.

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ οκ. Μπορει να βριζομαστε, να αντιπαραβαλουμε ιδεες . νοοτροπιες, να ειμαστε αντιθετοι σε καποια θεματα
αλλα αυτο εινι κ η δημοκρατια αλλωστε.....

Σε καποια αλλα sites αναφορικα με την Ταυλανδη(ονοματα δεν λεω)  ετσι κ  εκφερεις μια γνωμη η μια ερωτηση μη αρεστη, μπλοκαρεσαι αυτοματα.... ΤΕΛΟΣ

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το χειροτερο ειναι οτι μεγαλοι μαμιαδες που γραφουν εδω τα κατορθωματα τους στο αλλο σαιτ το παιζουν θεουσες αλλα με ΑΛΛΟ ονομα...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τα ταιλανδεζικα φαγητα βρωμανε, και δεν εννοω  ρυζακια γαριδουλες κτλ.
Εννοω βαρβατιλα που δεν αντεχεται.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μερικες φορές τα teelak δεν προλαβαίνουν ούτε μήνυμα να στείλουν........ :cool2:
Η photo απο Pattaya addicts φυσικά....

Συνημμένα

• post-9572-0-93822100-1339267629.jpg
    post-9572-0-93822100-1339267629.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 39

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωλογερε ο κωλος στο αβαταρ σου ειναι αντρικος?
Θα μας τρελλανεις φετος εντελως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom