Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Κωλογερε ο κωλος στο αβαταρ σου ειναι αντρικος?
Θα μας τρελλανεις φετος εντελως?
Παριζιανικος της εποχης μπαροκ.(της εποχης μου δηλαδη). Τι να σας κανω εγω αν δεν ξερετε απο τεχνη; :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Παριζιανικος της εποχης μπαροκ.(της εποχης μου δηλαδη). Τι να σας κανω εγω αν δεν ξερετε απο τεχνη; :grin:
Μας προσβαλεις,
Εγω στο αμστερνταμ δεν ξεφυγα καθολου απο το τριγωνο  Μουσειο van gogh ~ red light~ χοτελ.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Απο τους φιλους που εχουν παει προσφατα Ταυλανδη , θα μπορουσαν να μου πουν πια μαρκα τοπικη Ταυλανδικη μπυρα τους αρεσε πιο πολυ?επισης αν πινατε εμφιαλωμενο νερο η τιμη σας φανηκε φθηνη η ακριβη με βαση τα ελληνικα δεδομενα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επρεπε να του πει καποιος αυτου του ΜΑΛΑΚΑ , οτι αν ΔΕΝ υπηρχαν ολοι αυτοι οι σπονσορες να στελνουν λεφτα στην Ταυλανδη και να "χαλανε την πιατσα"  τοτε η χωρα θα ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ για ολους μας οπως ηταν και παλια !
Αν ξαφνικα σταματαγαν να στελνουν λεφτα η χωρα θα επανερχονταν στα φυσιολογικα της πρωτυπα ...

Ενω τωρα, καταντησαν την κάθε Ταυλανδέζα Πουτανα-Μπαροβια- ( και τις περισσοτερες φορες μπαζο δυστυχως, γιατι πλεον σημερα ΜΟΝΟ τα μπαζα κανουν τις πουτανες εκει) , να το παιζει  "Hi SO "  (ταυλανδεζικος ορος , που τον εβγαλαν οι "κυριες" τωρα τελευταια ... ( απο το Αγγλικο "Hi-Society" "υψηλη κοινωνια)

ΜΑΛΑΚΕΣ λοιπον ηταν και θα ειναι ΟΛΟΙ οσοι αντι να πανε εκει να περασουν καλα τις διακοπες τους και να χαλασουν τα λεφτακια τους οπως αυτοι θελουν , πανε και τα στελνουν στις πουτανες ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ....

(εχοντας την ψευδαισθηση οτι με αυτο τον τροπο τα κοριτσια θα τους συμπαθησουν και το παιζουν προστατες και "αρχηγοι " ....  Που οι περισσοτεροι απο αυτους ΔΕΝ βλεπουν μουνι στην πατριδα τους ΟΥΤΕ ζωγραφιστο , και νομιζουν οτι πηγαν εκει και βρηκαν " τον ερωτα της ζωής τους "  .... !   χαχαχαχαχαχαχα  )

Και με αυτο τον τροπο ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ την χωρα σαν σεξοτουριστικο προορισμο, αλλα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ την συμπεριφορα των κοριτσιων ( ακομα και αυτων που αξιζουν σαν χαρακτηρες να τους φερθεις καλα) , κανοντας τες να συμπεριφερονται αλλαζονικα , υποκριτικα , να εχουν χασει ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ αυτοσεβασμου και "πολιτικης" στη συμπεριφορα τους και ΕΠΙΠΛΕΟΝ να μας θεωρουν ΟΛΟΥΣ τους Farang ΜΑΛΑΚΕΣ και να μας βαζουν και στο ιδιο καζανι κιολας οτι ειμαστε και χαζοι επειδη τους στελνουμε και λεφτα απο πανω !

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ" ΟΛΑΝΔΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !  
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "GREEKS" .....

" ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΑΠΑΡΙ ...  "    

.......  :headbang:

:)
ετσι,σωστος ο τυπος,οσοι βοηθανε τις κοπελλες ειναι μαλακες γιατι τους στελνουν λεφτα και δεν καθονται στον εξυπνο ελληναρα για ενα κομματι ψωμι.....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Απο τους φιλους που εχουν παει προσφατα Ταυλανδη , θα μπορουσαν να μου πουν πια μαρκα τοπικη Ταυλανδικη μπυρα τους αρεσε πιο πολυ?επισης αν πινατε εμφιαλωμενο νερο η τιμη σας φανηκε φθηνη η ακριβη με βαση τα ελληνικα δεδομενα?
Η πίο διαδιδομένη ταϋλανδέζικη μπύρα είναι η Shingha που θα την βρείς παντού. Διαδεδομένες επίσης είναι οι Chang και η Leo. Εγώ πάντως προτιμώ την λαοτινή Lao. Υπόψη ότι όλες φτιάχνονται από ρύζι.
Για νερά δεν ξέρω. Ότι λάχει ή από τη βρύση (δεν συνίσταται).

Επισκέπτης
Που ησουν εσυ τοσο καιρο?Μετακομησες απο Παναμα Ταυλανδη????Καλως να σε δεχτουμε!!!!!!Χα Χα Χα!!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Παίδες , αντί για μπύρες δεν μας στέλνετε καμιά καλή φωτογραφία από κανένα Τάυ για να στανιάρουμε μιας που εδώ υπάρχει ξηρασία! :tits2:

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Η πίο διαδιδομένη ταϋλανδέζικη μπύρα είναι η Shingha που θα την βρείς παντού. Διαδεδομένες επίσης είναι οι Chang και η Leo. Εγώ πάντως προτιμώ την λαοτινή Lao. Υπόψη ότι όλες φτιάχνονται από ρύζι.
Για νερά δεν ξέρω. Ότι λάχει ή από τη βρύση (δεν συνίσταται).

εγω ειμαι με chang h shingha παραειναι ελαφρυα.απο νερα εχει και απο ευρωπαικες φιρμες στα 7/11 πχ νεστλε.απο βρυση κτλ δε νομιζω να αντεχει κανεις οχι λογω χωρας/συνθηκων αλλα και γερμανια να πας αν πιεις απο τη βρυση κατευθειαν θα σε χαλασει.προσοχη στο παγο ειναι υπουλος.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Η κρίση κρίση και τα γλεντυμπόγια γλεντυμπόγια !!!!
Αντε καλα να περασετε όσοι πραγματικά πήγατε η θα πάτε φυσογλέντες μου!
:rockon:

Και να μην παρεξηγούμαστε αλλο πίσω γλέντης και αλλο φυσογλέντης . :2funny:

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
κατι παραπανω θα ξερεις απο πισω γλεντια ;)
δεν ειναι θεμα κρισης αν και εχουν πολυ τα ταξιδια εφυγαν και εταιριες.
πολλοι πανε γιατι 'πρεπει" να πανε.οταν πας καπου και στο σπιτι σου εχει χειμωνα γκρινια μιζερια κτλ και εκει εισαι αρχοντας απο ολες τις αποψεις,στην αναγκη κανεις οικονομια 11 μηνες να περασεις καλα 1 απο το να γυρνας εδω και κει.το θεμα δεν ειναι μονο ποσα θα ριξεις.

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ελα κατω xoty να δης την γληκα τον ladyboys  κ μετα βγαλε σημπερασματα φιλε

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Όποιος συνάδερφος θα είναι Pattaya μετα τις 14/7 μπορεί να στείλει pm

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τα σέβη μου στους "πρεσβύτερους" και εμπειρώτερους ημών λάτρεις της Ταϋλάνδης, τις καλησπέρες μου σε όλους όσοι παρευρίσκονται σε αυτό το διαδυκτιακό κεφάλαιο, το οποίο όσοι διαβάζουν - είτε κατά καιρούς, είτε συστηματικά - άλλωτε φέρνει μνήμες ήδη πραγματοποιηθέντων ταξιδιών και άλλωτε βάζει τον οποιονδήποτε στο τρυπάκι να κλείσει τα μάτια του ή να κοιτάξει το ταβάνι στο δωμάτιό του και να πάει μια βόλτα νοερά μέχρι τα προκλητικά όμορφα εκείνα μέρη. Έχω πραγματοποιήσει 2 φορές το εν λόγω ταξίδι και μιας και δεν υπάρχει ζωντανή ανταπόκριση αυτό τον καιρό (για λόγους που πάνω κάτω όλοι κατέχουμε κ θα ναι ξενέρωτο να αναλύσουμε περαιτέρω), θα 'θελα να μοιραστώ αυτά τα οποία βίωσα και γω, όχι για να λάβω κάποιο "χειροκρότημα", αλλά για να γεμίσουμε λίγο αυτές τις κενές και κοινότυπες μέρες, τις οποίες μας άδειασε η κοινή μας γκόμενα, η Εφορία... :- (συνεχίζεται) 

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιο συννεφιασμένο Σάββατο του Σεπτεμβρίου του '08 και ενώ είχαμε κουβαδιαστεί νωρίς νωρίς στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ, χτυπάει το τηλ. Ο ξάδερφος αρτίως αφιχθείς από Πουκέτ. "Δεν ξέρω τι θα κάνεις" μου λέει, "αλλά πρέπει να βρεθούμε να σου πω για το ταξίδι. Θα σκάσω ρεεε! Τι γύρισα!" Παρεπιπτόντως, ο ξάδερφος ετοιμάζεται για τέταρτη φορά να κατέβει Ται... Λοιπόν ρε μάγκες, μου ξεκινάει την εξιστόριση των γεγονότων, περί τις 2,5 ώρες και γω να 'χω μείνει με το στόμα ανοιχτό (έκφραση που κάνει το 90% όσων ακούν για πρώτη φορά τα της Ταϋλάνδης) και να προσπαθώ να καταλάβω αν και πού σταματάει η πραγματικότητα και ξεκινάει το όνειρο σε κείνα τα μακρινά μέρη, από τα οποία μέχρι τότε ήξερα μόνο το Muai Thai. Ρε λες; Ρε μπας και κάνω τον ήρωα τόσο καιρό και σκορπάω λεφτά στα μπουζούκια και στα δήθεν κοσμοπολίτικα μέρη μας, τα οποία είναι τίγκα στους/στις  δανειοπλουσιοπληκτους νεοέλληνες; Ρε εδώ ο άλλος μου μιλάει για μασάζ και κοκτειλ και μαμήσια κτλ κτλ, σε απλή καθημερινή βάση. Κ γω έχω αφήσει άπειρο σάλιο σε μπλα μπλα για να σκοράρω. "Ρε συ, εκεί κάνεις τις διακοπές που θα ήθελες να κάνεις στην Ελλάδα, αλλά δεν μπορείς" , ήταν ο επίλογός του και χωρίσαμε τους δρόμους μας, εκείνος να πάει να πιει καμιά φιάλη ουίσκι να ξεχαστεί και γω να ετοιμαστώ για την βραδινή γυροβολιά μου, με τη διαφορά όμως ότι το μικρόβιο είχε μπει στον ταπεινό μου εγκέφαλο... συνεχίζεται

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μικρόβιο είπα ε; ... 06/02/2009 απόγευμα ήμουν στα check in της Catar Air μαζί με άλλα 2 φιλαράκια.. :dancing: 13 νύκτες θα μέναμε στο ξενοδοχείο του Μπάμπη στην Πατόνγκ, για όσους γνωρίζουν. Μετά από ένα ολόκληρο 24ωρο, λόγω μεγάλης ανταπόκρισης στο αεροδρόμιο του Κατάρ (δεν μου έκοψε να πάρω την απευθείας της Thai. Είπαμε, ήμουν γατάκι τότε  :uglystupid: ) φτάσαμε στο Πουκέτ. Να προσθέσω ότι όταν κατεβήκαμε στο αεροδρόμιο της BKK νόμιζα ότι με είχε χτυπήσει στο κεφάλι η διαφορά ώρας, γιατί είναι απίθανο να υπάρχει τόσο μεγάλο αεροδρόμιο στην Ταϋλάνδη (μα πόσο αδαής και αγνώμων... :idiot:). Φτάσαμε βράδυ στο χοτέλ, ντυμένοι με τα δερμάτινά μας και τα λοιπά, τα οποία με την εκεί υγρασία ήταν σαν να θες να κάνεις κάποιου είδους λιποδιάλυση και να μην έχεις σάουνα διαθέσιμη, οπότε και να φοράς πεισμάτικα το δερμάτινό σου με τέτοια ζέστη.  :2funny: Τακτοποίηση στα δωμάτια και βουρ για την πρώτη μας ματιά. Το πρώτο βράδυ η Ντάγκλα (= ακράτητη υπνηλία) κέδρισε στα σημεία τη BANGLA. Το μόνο που μου έμεινε ήταν ότι κατάπινα - ναι, κατάπινα - την μακαρονάδα μου, χαζεύοντας σαν τους Κινέζους στην Ακρόπολη αυτή την ακατάσχετη κοσμοσυρροή θυληκών , αρσενικών κ ..ουδετέρων.. Το πνεύμα ήθελε να συνεχίσει, το σώμα όμως, βαλσαμωμένο από την κούραση, με έστειλε για κατάκλιση. Μια κατάκλιση όμως που κράτησε μόλις 4 ώρες, λόγω της άκρατης προσμονής να δεις, να ζήσεις, να συγκρίνεις και να επαληθεύσεις αν αυτά που άκουσες και  που σ' εκαναν να έρθεις  ως εδώ, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... συνεχίζεται

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
ρε τσίφτη ξεκινάς πολύ ελπιδοφόρα

δώσε

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πρωινό ξύπνημα στην άλλη μεριά του κόσμου. Εδώ σκάει ο Βούδας και στην Ελλάδα βροχές και κρύο. Ρε τι γίνεται! Βγαίνοντας στο μπαλκόνι το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση - εκτός από την χαρακτηριστικότατη μυρωδιά , η οποία όσα χρόνια και να περάσουν, θα μείνει στη μύτη μου - ήταν τα καλώδια. Ναι , τα καλώδια! Αυτά ρε φίλε δεν είναι καλώδια, είναι πονοκέφαλος! Τελικά τι είναι πιο δύσκολο, ταξιτζής στο Πεκίνο ή τεχνικός της ΔΕΗ στο Πουκέτ;  :2funny: Τεσπα. Πέταμα στα βάθη της ντουλάπας η χειμερινή μας κολεξιόν, πολύχρωμη βερμούδα, σ α γ ι ο ν α ρ α (με κομμένα νύχια, προς τους κακεντρεχείς.. :grin:), το κλασσικό τσαντάκι με την δεύτερη κενή συσκευή κινητής τηλεφωνίας - ξέρετε εσείς οι γκαυλιάριδες τι την θέλουμε την κενή συσκευή.. - και τα λοιπά παρελκόμενα και... Goodmorning Patong! Τι; Δεν φοράει κανείς ρολόι εδώ; Δρόμο το ρολόι! Τι; Δεν έχει τυροπιτάδικο για το πρωινό μας; στα τέτοια μας! Τα 7/11 απέναντι να είναι καλά. Καλοπιάνουμε το στομάχι μας με λίγες βλακειούλες, ανά χείρας τα κλειδιά από το δίκυκλο, εκ των ουκ άνευ, αν θες να κινείσαι στα Σόδομα, εεε Γόμορα, εεε Πατόνγκ ήθελα να πω :sunglasses: και βουρ για την ομόνυμη παραλία... Καθ' οδόν , άπειρα μασατζίδικα (παραλίγο να αγκαλιάσω ένα τουκ τουκ με το μηχανάκι από την τρέλα μου να τις δω όλες..) με τις τύπισσες έξω να σε προσκαλούν με μια φωνή, η οποία παραμένει αξέχαστη σαν τα καλώδια που λέγαμε...χιχιχι. "Α ρε γίγαντα, σχεδόν όλες σου χαμογελούν.. Πρέπει να σαι ωραίος τύπος με το TAKESHY το μπλουζάκι" σκεφτόταν ο ομιλών/γράφων τότε.. Είπαμε, ήμουν μέγιστο πουλί όσον αφορά τα ...υπερατλαντικά ταξίδια :uglystupid:. Φτάνοντας στην παραλία... τι διάολο ; έκθεση μοτοσυκλέτας έχουν ; Για κοίτα λίγο καλά... Αμάν κάτι κόφτες, αμάν κάτι κορδόνια, Ρωσσίδες, Αυστραλές, κάτι φωτοβολίδες... Ίμπιζα ήρθα ρε πούστη μου; Πού είναι οι χθεσινοβραδινές μελαμψές λιχουδιές; Μας πειράζει; Μπα.. Άπλωμα το κορμί μας σε ξαπλώστρες, ice coffe , καρύδες και φρουτοσαλάτες, καθότι ο Έλληνας είναι και πολύ άπλας ;) και ρέκλαααα. Φεβρουάριο μήνα κάνω μπάνιο και περιτριγυρίζομαι από.. τσόντες.. Μόνο μην χτυπήσει το ξυπνητήρι και σηκωθώ για δουλειά. Συνεχίζεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom