Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.964
Πόντοι
3.656
eixa κανει μια τετοια συγκριση ταυλανδη-κουβα-μαδαγασκαρη
στο θρεντ της μαδαγασκααρης ανα θυμαμαι καλα
κατι σε ποιο update?ειναι παλια τα δεδομενα εκει νομιζω,απ οσο ειδα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.964
Πόντοι
3.656
Ησυχια πριν την καταιγιδα, χεχεχε. Που ειναι ο μιστερ καμαγκρας (ο τζαμπας ζει), που ειναι η Αρεια φυλη (monkey lovers), που ειναι οι διακορευτες των ουκρανεζων φοιτητριων-μοντελων-κοριτσιων της διπλανης πορτας???  :think:
ο τελευταιος ειναι εδω :grin:οι αλλλοι δεν ξερω... :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.964
Πόντοι
3.656
Που υποκλινεσαι ρε?????στις ξενερωτες γκομενες????Που η μια προσπαθουσε..... να γλυψει το βυζι της αλλης???? και σιγα...ειτε σε ψευτοτσοντες του ΄70 δεν τα βλεπαμε αυτα!!!!!τι να μας πει ο ποιητης ????και συ μαζι του....
κουβα παιζει φαση τετοια φιλε?ομαδικο κλπ?
η ειναι one to one  το game ?γενικα λεω το κλιμα..οχι αν δωσεις τα μαλιοκεφαλα σου ;)
αυτο σε σχεση με ταυλανδα πως ειναι?καλυτερα?χειροτερα?το "ομαδικο πνευμα" λεω.. ;)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
δειξε μας τις δικες σου αν ειναι που ειναι απο sasha grey και πανω ... καθομαστε και βγαζουμε τα ματια μας να γραφουμε και να ανεβαζουμε υλικο και θα την ακουσουμε και απο πανω ..δε μας χεζεις ρε νταλαρα ....τελος απο μενα ....
Αστους να λενε μεγαλε, οι πιο πολλοι κανουν παζαρια 1 ωρας στην παραλια να πληρωσουν το λογκ σε τιμη σορτ και δεν τολμανε να κτυπησουν γυναικα της προκοπης μην ζητησει πανω απο 1000. επικριτες του πληκτρολογίου ξεσκισαν το φορουμ όπου το μονο που κανουν ειναι ανωνυμη κριτικη.
Απο εμενα ενα ευχαριστω για τον κοπο και χρονο που διεθεσες να ανεβασεις το βιντεακι. Καλη επαναοδο.

baccara1

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
@ Lusiano.
Δεν τα πας καλα με τις ξενες γλωσσες βλεπω, αααααχαχαχαχαχαχαχαχα.
Οσο για το αλλο, καλυτερα μπουρδελοτσαρκα στη Σιγκαπουρη, παρα μπουρδελοτσαρκα στις
φαβελες στο Ριο, με τα κρεμασμενα βυζα και τις ξεχυλομενες κοιλιες που δεν εχουνε
βαλει παπουτσια ποτε τα μαυροτσουκαλα και ζητανε 200 ριαλια για μια ωρα.

@ Midas.
Αυτη που ειδες, πληρωθηκε αδρα και αν θελεις ποσο.. μαζι μπαρ φαιν, ποτα και κανα 7ωρο
πηγαμε στα τεσσερα χιλιαρικακια.
Ο τσαμπας πεθανε :(

Οσο για Βραζιλια, τελειωσε το παραμυθι απο τοτε που εκλεισε ο παγκοσμιος ναος του sex
η ντισκοτεκα HELP :headbang: τελη του 2009, επεσε η αιγλη της αλλοτε κραταιας πουτανομανας Βραζιλιας.
Τωρα κατι παιζει απο πανω Φορταλεζα, καθαρο μερος γεματο γκομενες, αλλα και εκει η
ταριφα τσιμπαει, υπολογισε τα διπλασια απο Ταιλανδη.
Οσο για Κουβα, παλαιοτερα που ημουν εκει... μονο σε σπιτια εκανες πραξη γιατι δεν πηγαιναν ξενοδοχειο και φυσικα στα τρωγανε μεχρι μιας.
Μεγαλο προσον να μιλας ισπανικα σε αυτα τα μερη.

Η Ταιλανδη αν και δεν ειναι στο στυλ του Ελληνα, τελικα ειναι ο καλυτερος προορισμος,
απο ολες τις αποψεις και φυσικα εδω ειναι all about money. :rockon:

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Που υποκλινεσαι ρε?????στις ξενερωτες γκομενες????Που η μια προσπαθουσε..... να γλυψει το βυζι της αλλης???? και σιγα...ειτε σε ψευτοτσοντες του ΄70 δεν τα βλεπαμε αυτα!!!!!τι να μας πει ο ποιητης ????και συ μαζι του....

Οτι να'ναι εισαι ρε τυπε. Απο 327 post που εχεις δεν νομιζω να εχεις πει μια καλη κουβεντα για καποιον αλλο εδω μεσα. Ολοι ειναι λαθος, ολοι ειναι ασχετοι, ολοι πληρωνουν πολλα και χαλανε την πιατσα και ολοι ειναι "αδυναμοι" και τους επιασε κοροιδο η ταυλανδεζα. Καλα που εισαι και συ ο παντογνωστης εδω και μας δινεις τα φωτα σου.

Ο mandipl και ενα σκασμο πραγματα εγραψε, και φωτο και βιντεο ανεβασε. Εσυ τι εκανες? Μια ρωσιδα υποτιθεται γαμησες στην Ταυλανδη και ενα τραβελι απο τον κωλο, εξαιρετικα κατορθωματα. Βριζαμε τον καμαγκρα οτι ειναι troll αλλα τουλαχιστον αυτος εβγαζε γελιο, οχι σαν εσενα...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παρακολουθώ από κοντά αλλά συγκρατούμαι :hmm:
με τη πρώτη ευκαιρία θα αρχίσουν τα ποιήματα  :s&m_1:

Περίτρανε μη το κουνησεις ρούπι από κει :knuppel:
ερχόμεθα λείαν συντόμως αργάμισι  :headbang:

Και βγάλε το σλόγκαν από το προφίλ σου ότι
το όνειρο σου είναι να φύγεις από τη Πατάγια  :idiot:
Να ήξερες πόσοι σε ζηλεύουμε... :humpleg:
Τhanks for pics - keep bumbuming! :fuck1:

Life is too short time
Lets make it long time  :rockon:

Συνημμένα

• matakia.JPG
    matakia.JPG
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 27

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Lusianάκο και εμείς τον ζηλεύουμε τον mandipl αλλά δεν κάνουμε κι έτσι ...  :uglystupid: ... Άραξε τα λίγα κυβικά σου στην άκρη και κάνε χώρο για τα 12κύλινδρα ...  :rockon: ... Δεν φτουράς ρε φουκαράκο , με την καμμία όμως λέμε ...  :idiot: ... Αλλά δεν φταις εσύ , τα καβούρια φταίνε που σε τρώνε ...  :tickedoff: ... Μάνο , respect ρε φίλε και να ξέρεις οτι για κάθε lusianάκο , είμαστε άλλοι 1000 εδώ μέσα που χαιρόμαστε με τις χαρές σου ...  :knockinb: ... Μπράβο σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα που το "έχουν" στο να γράφουν , μακάρι να το είχα και εγώ αυτό το ταλέντο ...  :grin: ... Pag όταν με το καλό ξαναβρεθούμε θα στα πώ όλα φίλε , με μεγάλη μου χαρά βέβαια , απλά δεν το μπορώ το πληκτρολόγιο ...  :P

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
... Lusianάκο και εμείς τον ζηλεύουμε τον mandipl αλλά δεν κάνουμε κι έτσι ...  :uglystupid: ... Άραξε τα λίγα κυβικά σου στην άκρη και κάνε χώρο για τα 12κύλινδρα ...  :rockon: ... Δεν φτουράς ρε φουκαράκο , με την καμμία όμως λέμε ...  :idiot: ... Αλλά δεν φταις εσύ , τα καβούρια φταίνε που σε τρώνε ...  :tickedoff: ... Μάνο , respect ρε φίλε και να ξέρεις οτι για κάθε lusianάκο , είμαστε άλλοι 1000 εδώ μέσα που χαιρόμαστε με τις χαρές σου ...  :knockinb: ... Μπράβο σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα που το "έχουν" στο να γράφουν , μακάρι να το είχα και εγώ αυτό το ταλέντο ...  :grin: ... Pag όταν με το καλό ξαναβρεθούμε θα στα πώ όλα φίλε , με μεγάλη μου χαρά βέβαια , απλά δεν το μπορώ το πληκτρολόγιο ...  :P

thanx ρε σακη ..το εκτιμω ...μαλλον εχεις δικιο ..οταν ποσταρεις στο ιντερνετ λογικο να παρακαλουθει και να σχολιαζει καθε καρυδιας καρυδι ...απο βλαμμενα 15χρονα μεχρι κομπλεξικους μεσηλικες , ..τεσπα οτι ειχα να δωσω το εδωσα ...ελπιζω καποιοι να βοηθηθηκαν

baccara1

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παρακολουθώ από κοντά αλλά συγκρατούμαι :hmm:
με τη πρώτη ευκαιρία θα αρχίσουν τα ποιήματα  :s&m_1:

Περίτρανε μη το κουνησεις ρούπι από κει :knuppel:
ερχόμεθα λείαν συντόμως αργάμισι  :headbang:

Και βγάλε το σλόγκαν από το προφίλ σου ότι
το όνειρο σου είναι να φύγεις από τη Πατάγια  :idiot:
Να ήξερες πόσοι σε ζηλεύουμε... :humpleg:
Τhanks for pics - keep bumbuming! :fuck1:

Ελα ρε φιλε, ελα και εχει γονατισει η Πατταγια. :helpplea:

Για παρτυ σου δε φευγω απο δω. :rockon:

Αρχισε και το music festival, κανα τριημερο παλι θα μας τα πρηξουν στη παραλια.

Κατ'ταλλα μας εχει λειωσει η ζεστη, παω go-go για δροσια. :fuck1:

Αντε και γρηγορα.

Life is too short time
Lets make it long time  :rockon:

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Re lusiano,
ολο εχεις παει, και CHIANG-MAI τ γαμησες ολα, κ δεν εχεις κ το καλωδιο ν περασεις τις φωτο.....
Μου θυμιζεις κατι γεροντια που μαζευονται στον SECOND ROAD, (ελληνες) που εχουν θεοποιησει τισλατινικες χωρες, αλλα δεν ξεκολανε απο thailand.......

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Εχεις εναν τροπο να τα λες βρε ατιμο!!!! :s&m_1: :s&m_1: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
δειξε μας τις δικες σου αν ειναι που ειναι απο sasha grey και πανω ... καθομαστε και βγαζουμε τα ματια μας να γραφουμε και να ανεβαζουμε υλικο και θα την ακουσουμε και απο πανω ..δε μας χεζεις ρε νταλαρα ....τελος απο μενα ....
Για κοιτα καλα αυτη που εβαλα στο αβαταρ μου!!!!ειναι βεβαια Ταυλανδεζα..Και συγκρινετη με την Jum..πως την λες τελος παντων που μοιαζει σαν χοντρομουρα μαιμου!!!!!απο σωματακι καλη ειναι βεβαια..
Μην παρεξηγεισε λοιπον δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου!!!!Απλα ρε φιλε και οσοι αλλοι διαφωνειται:το να πας να κανεις τον Ζιγκολο και τον ερωτυλο στην Ταυλανδη,ειναι η απολυτη ξευτυλα!!!!αυτο προσπαθω να σας πω!!!Αλλα εις ματην!!!
Οσο για το βιντεακι....επηεικως απαραδεκτο!!!!Εγω στη θεση σου δεν θα το ανεβαζα ποτε!!!!
Επισης αυτη η μανια της φωτογραφησης ή του βιντεο εν'ωρα πηδηματος εγω δεν την καταλαβα ποτε μου!!!!Ολοι θελετε να γινετε πορνοσταρ????Ελεος πια!!!!
Και να σε χεσει και Ο νταλαρας προβλημα σου οπως και προβλημα σου ειναι να σταβωνεσαι-οπως λες....Και φυσικα δεν στο ζητησε κανεις και ποσο μαλλον εγω!!!
Και κατι τελευταιο ολη μιλατε για ενημερωση....Τι ενημερωση????Το να παει καποιος και να πηδαει αβερτα στην Pattaya ειναι το απολυτα φυσιολογικο και σιγα το κατορθωμα.....

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Lusiano, εχεις αυτην στο αβαταρ σου σε καμια μικροτερη αναλυση γιατι δεν την σηκωνει η οθονη μου?  :2funny: Αν σε χαλανε παντως οι "ενημερωσεις" των αλλων μελων απλως μην τις διαβαζεις και κυριως μην τις σχολιαζεις αρνητικα. Μην σε βαζουμε και σε κοπο...

Επισκέπτης
Περιτανε:Εισαι αναξιοπιστος αγορι μου και μην προσπαθεις να κανεις τον πολυξερο!!!το απεδειξες μια φορα με την Σιγκαπουρη....και τωρα με την Βραζιλια γινεσαι εντελως γραφικος.......
Οτι θελει καποιος Ο Midas πχ ή οποιοσδηποτε αλλος, Για Βραζιλια ή για Κουβα σε ΠΜ για να μην ταλαιπωρουμε το θρεντ!!!Αλλα και για να μην γραφει ο καθε ασχετος την παπαρια του!!!!

Επισκέπτης
Kαι να πω και κατι τελευταιο-που το θυμηθηκα τωρα-.Για την ημερα του πασχα σας καλεσα ολους οσοι ησασταν pattaya να βρεθουμε να γνωριστουμε και να πουμε καμμια μαλακια...Αλλα κανεις δεν θελησε....Γιατι αραγε?????
Μυκονε:Ποιος ειναι που ζηλευει και γιατι?????ησουν και συ τοτε κατω αν δεν κανω λαθος!!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Lusiano δε ξέρω τι λένε οι άλλοι αλλά είμαι μαζί σου
εκτός του θέματος με Περίτρανο γιατί δεν ξέρεις πόσα χιλιόμετρα έχει τραβήξει ο παλαβός  :idiot:
και όπως δείχνει ζει μέσα στο πραγματικό όνειρο  :lheel:  :fuck1:  :kissass:

Δεν έχω χρόνο για παραπάνω έπεσε φόρτος εργασίας και ρίχνω κλεφτές ματιές στο φόρουμ  :rockon:

Τop of the week ανευ συναγωνισμού
Το να παει καποιος και να πηδαει αβερτα στην Pattaya ειναι το απολυτα φυσιολογικο και σιγα το κατορθωμα..... :thumbsup:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Συμφωνω με το top of the week και επαυξανω...
ρε φιλε λουσιανο..πες μου οτι δεν το εχεις καταλαβει
πιο φανερο και απο τον ηλιο ειναι οτι παρα πολλοι εχουν τοσο μεγαλο προβλημα αυτοεπιβεβαιωσης που πρεπει συνεχως να εισπρατουν χειροκροτημα και μπραβο απο το ακροατηριο τους για τα κατορθωματα που ισως εχουν να παρουσιασουν....το εχω ζησει τοσο εντονα αυτο το φαινομενο απο φιλο κολλητο συνταξιδιωτη που πλεον το ψιλιαζομαι αμεσως
εσυ τωρα τι τσιμπας..μη τα διαβαζεις στο φιναλε
εγω αν θες να ξερεις οτι διαβαζω και αντιλαμβανομαι οτι προκειτε για στορυ τυπου μου κατσαν τοσες γαμησα εσκεισα και εδειρα με καψουρευτικαν κλασαν τους υπολοιπους φαρανγκ για μενα τον ελληναρα γαμικουλα , τα προσπερναω με τη μια και μενω σε κανενα χρησιμο νεο η σε ιστοριες εξυπνες με χιουμορ τυπου LYST
οχι οτι τους νοιαζει αλλα σορρυ απο αλλους συνφορουμητες που πιθανον οι εκθεσεις ''πως περασα στις διακοπες μου στην πατταγια'' εμενα με αφηνουν αδιαφορο , δεν ειναι κατι προσωπικο με κανενα αλλωστε δεν ετυχε ποτε να γνωριστουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom