You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 3.656
υπαρχει καποιος που να εχει παει κουβα ,εμπειρος,οχι καποιο θυμα λεω,και να εχει παει επισης αντιστοιχο διαστημα κ ταυλανδη?καλα οχι οτι δεν εχει τετοιες επιλογες η βραζιλια η η κουβα...βρωμαει ο τοπος
για δωσε κανενα δροσερο παιδι στη δημοσιοτητα για κουτσομπολιο
εννοω σχετικα κοντινες χρονικες περιοδους
εαν ανιας ανοιξει καποιο θρεντ θαχει ενδιαφερον,ειδικα για οσους παρα τους χαλεπους καιρους εχουν την δυνατοτητα να εκδραμουν,νομιζω τα κοστολογια ειναι αντιστοιχα,η πλησιαζουν,οποτε ενα συγκριτικο τεστ,με ολα μεσα,εννοιειται οτι γκομενες καλυτερες σιγουρα η κουβα εχει,αλλα μιλαμε γενικα,για το κλιμα διασκεδαση ,τιμες στον πληρ λοβ κλπ
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
eixa κανει μια τετοια συγκριση ταυλανδη-κουβα-μαδαγασκαρηυπαρχει καποιος που να εχει παει κουβα ,εμπειρος,οχι καποιο θυμα λεω,και να εχει παει επισης αντιστοιχο διαστημα κ ταυλανδη?
εαν ανιας ανοιξει καποιο θρεντ θαχει ενδιαφερον,ειδικα για οσους παρα τους χαλεπους καιρους εχουν την δυνατοτητα να εκδραμουν,νομιζω τα κοστολογια ειναι αντιστοιχα,η πλησιαζουν,οποτε ενα συγκριτικο τεστ,με ολα μεσα,εννοιειται οτι γκομενες καλυτερες σιγουρα η κουβα εχει,αλλα μιλαμε γενικα,για το κλιμα διασκεδαση ,τιμες στον πληρ λοβ κλπ
στο θρεντ της μαδαγασκααρης ανα θυμαμαι καλα
Επισκέπτης
Εγω.....28 Entrance Ταυλανδη χωρις τα extensions με συνολικο χρονο παραμονης στα 17-18 χρονια που ξεκινησα να παω εκει γυρω στα 4 χρονια!!Βραζιλια 15 Entrances με συνολικο χρονο παραμονης περιπου 2 χρονια!!Κουβα 4 entances με συνολικο χρονο παραμονης 4 μηνες!Και εχω αναφερει πολλες φορες εδω μεσα:Οτι οι μεγαλυτερες καργιολοπουτανες-ξεκωλα και ολα τα συναφη ειναι οι Κουβανες...και με διαφορα δευτερες οι Βραζιλιανες...Οι δε Ταυλανδες ειναι απλα οδοντοκρεμες!!!!Απλα η Ταυλανδη συνδυαζει και πολλα αλλα θετικα!!!!υπαρχει καποιος που να εχει παει κουβα ,εμπειρος,οχι καποιο θυμα λεω,και να εχει παει επισης αντιστοιχο διαστημα κ ταυλανδη?
Εσυ φιλε τι ψαχνεις????
kreatosoupa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ησυχια πριν την καταιγιδα, χεχεχε. Που ειναι ο μιστερ καμαγκρας (ο τζαμπας ζει), που ειναι η Αρεια φυλη (monkey lovers), που ειναι οι διακορευτες των ουκρανεζων φοιτητριων-μοντελων-κοριτσιων της διπλανης πορτας???
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Γουσταρεις κονσερβες ληγμενες απο το 2007 ?poly isixia epese....
διαβαζω το θρεντακι απο την αρχη και εχω φτασει τις 2000 σελιδες , λεω οτι αμα παω κατω στο ψαροχωρι δεν θα πεσω γυμνος στο λακο με τα αγγουρια . ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ το εχουμε κανει εδω μεσα . KEEP WALKINGstreet. κανενα ξενοδοχειο μεσα η κοντα στην walkingstreet γυρο στο 50ρικο, εχει να προτηνει καποιος ?
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
mandipls final hours in Thailand 2012
μετα την τρελη παρτουζα της περασμενης νυχτας ημουν και παλι χωμα και αυπνος ... χρειαζομουν ενα μασαζακι ..και βρηκα ενα μωρο σχετικα γλυκο στο αγαπημενο soi 7(1) ...ειχα παρει και περσυ απο το ιδιο καταστημα και μαλιστα με Body2body ....το μωρο ηταν πολυ shy ...με πασαλειψε με τα λαδια της και οταν ηρθε η ωρα του σπεσιαλ λεει θελει 1500 για πιπα με καποτα ..λεω 1000 για ολα μαζι και χωρις καποτα και με τελειωμα στο στομα ...στην αρχη τσινισε αλλα δεχτηκε ...ηταν τοσο shy Που με εβαζε να κλεινω τα ματια να μην κοιταω ...πολυ γλυκεια και την ευχαριστηθηκα δεοντως ...μερικες επισκεψεις σε Gogo στο cowboy (μπηκα καταλαθος και σε ενα που ειχε και ladyboys ) καμακωσα μια γκαρσονα στο shark ..ειδα κατι ωραια σοου ολογυμνα με μπουκαλια Heinekken στο Susie Wong η οπως αλλιως το λενε ...και βραδυ ινσομνια ..παλι ξενερα το μαγαζι ...εκανα και μια βολτα απο climaxx αλλα εκει ακομα χειροτερα αν και ειχε κοσμο η ποιοτητα ηταν χαλια ..ξανα πισω ινσομνια και χτυπησα την γκομενα που την προηγουμενη μου ειχε ζητησει 3 χιλ και την ειχα στειλει ..σημερα θα μου καθοταν με 2 ...την παιρνω και παω χοτελ νωρις γιατι την επομενη ειχα check out ... καλο σεξακι ως πολυ καλο θα ελεγα ...και αυτη ειχε παιδακι αλλα το κορμι της ηταν αψογο και δεχτηκε απειρο σφυροκοπημα ...ηταν ουσιαστικα το 1ο μου φορτωμα απο το ινσομνια ...και εκει που κοιμομασταν σαν πουλακια γινεται το θεικο ..χτυπαει το τηλεφωνο ..ηταν η Jum ...ηθελε να ερθει bangkok ...επεμενε οσο και να προσπαθουσα να της αλλαξω γνωμη ..με τα πολλα δεχτηκα ...τι θα κανω με αυτη τη κοπελα ...!!!!
παιρνω το πρωινο μου με την αλλη και παλι αυπνος σχεδον ...λιγο πριν το Check out φτανει η Jum ..της ριχνω ενα στα γρηγορα και παμε για καφε ..αποχαιρετισμοι κλπ ..ξερετε ...επειδη ειχα βραδινη πτηση αφησα τις βαλιτσες στο χοτελ και βγηκα με τον συναγωνιστη σπυρο που μολις ειχε φτασει BKK ...φαγητο καφες και βουρ για τα τελευταια Gogo ...πηγαμε στο Baccara ...πολλες κοπελες κατω αλλα ντυμενες ..καμια 40ρια ...ανεβηκαμε πανω και ωωωω τι χαρα!!! οχι μονο οι κοπελες τα εβγαζαν αλλα μπορουσες και να καπνισεις ..αν το ηξερε πιο πριν θα το ειχα κανει στεκι ...κριμα ...επειδη ηθελα μια τελευταια καταθεση επισκευτηκα και παλι τον ΔΡ BJ ...για μια τελευται συναντηση με την ιδια προθυμη κοπελα που μου τα ειχε ρουφηξει και πριν λιγες μερες ...και παλι ηταν πληρως ικανοποιητικη η θεραπεια ...ετσι εχοντας να κοιμηθω 2 μερες και χαλαρωμενος απο το BJ της μικρης πηρα βαλιτσες και ταξι για Suvarnabhumi ...εκπληξη ..ο ταξιτσης πηρε μονο 200 βατ ....αυτα ειναι !!...
και ετσι εφτασε το τελος και αυτου του sextrip ...thanx σε ολα τα παιδια για την παρεα ...
στη πρωτη φωτο η γκομενα απο το ινσομνια και παλι χωρις μακιγιαζ ...στις επομενες η προχτεσινη παρτουζα στο τελειωμα της .. η σουπερ καυλα ται δεν ηθελε να παρω καθολου το προσωπο της οποτε τα αφησα στο στηθος της ...με την φιλη της να την καθαριζει προθυμα ...κριμα γιατι αν βλεπατε την φατσουλα της θα τελειωνατε και εσεις ....
www.imagebam.com/image/f68a6f186967715] [/URL] www.imagebam.com/image/77796e186967726] [/URL] www.imagebam.com/image/2429ee186967735] [/URL]
και για το κλου της βραδιας δειτε και το βιντεο απο το ταξι για να παρετε μια γευση ..τα βιντεο απο το χοτελ τα κραταω για μενα ...
μετα την τρελη παρτουζα της περασμενης νυχτας ημουν και παλι χωμα και αυπνος ... χρειαζομουν ενα μασαζακι ..και βρηκα ενα μωρο σχετικα γλυκο στο αγαπημενο soi 7(1) ...ειχα παρει και περσυ απο το ιδιο καταστημα και μαλιστα με Body2body ....το μωρο ηταν πολυ shy ...με πασαλειψε με τα λαδια της και οταν ηρθε η ωρα του σπεσιαλ λεει θελει 1500 για πιπα με καποτα ..λεω 1000 για ολα μαζι και χωρις καποτα και με τελειωμα στο στομα ...στην αρχη τσινισε αλλα δεχτηκε ...ηταν τοσο shy Που με εβαζε να κλεινω τα ματια να μην κοιταω ...πολυ γλυκεια και την ευχαριστηθηκα δεοντως ...μερικες επισκεψεις σε Gogo στο cowboy (μπηκα καταλαθος και σε ενα που ειχε και ladyboys ) καμακωσα μια γκαρσονα στο shark ..ειδα κατι ωραια σοου ολογυμνα με μπουκαλια Heinekken στο Susie Wong η οπως αλλιως το λενε ...και βραδυ ινσομνια ..παλι ξενερα το μαγαζι ...εκανα και μια βολτα απο climaxx αλλα εκει ακομα χειροτερα αν και ειχε κοσμο η ποιοτητα ηταν χαλια ..ξανα πισω ινσομνια και χτυπησα την γκομενα που την προηγουμενη μου ειχε ζητησει 3 χιλ και την ειχα στειλει ..σημερα θα μου καθοταν με 2 ...την παιρνω και παω χοτελ νωρις γιατι την επομενη ειχα check out ... καλο σεξακι ως πολυ καλο θα ελεγα ...και αυτη ειχε παιδακι αλλα το κορμι της ηταν αψογο και δεχτηκε απειρο σφυροκοπημα ...ηταν ουσιαστικα το 1ο μου φορτωμα απο το ινσομνια ...και εκει που κοιμομασταν σαν πουλακια γινεται το θεικο ..χτυπαει το τηλεφωνο ..ηταν η Jum ...ηθελε να ερθει bangkok ...επεμενε οσο και να προσπαθουσα να της αλλαξω γνωμη ..με τα πολλα δεχτηκα ...τι θα κανω με αυτη τη κοπελα ...!!!!
παιρνω το πρωινο μου με την αλλη και παλι αυπνος σχεδον ...λιγο πριν το Check out φτανει η Jum ..της ριχνω ενα στα γρηγορα και παμε για καφε ..αποχαιρετισμοι κλπ ..ξερετε ...επειδη ειχα βραδινη πτηση αφησα τις βαλιτσες στο χοτελ και βγηκα με τον συναγωνιστη σπυρο που μολις ειχε φτασει BKK ...φαγητο καφες και βουρ για τα τελευταια Gogo ...πηγαμε στο Baccara ...πολλες κοπελες κατω αλλα ντυμενες ..καμια 40ρια ...ανεβηκαμε πανω και ωωωω τι χαρα!!! οχι μονο οι κοπελες τα εβγαζαν αλλα μπορουσες και να καπνισεις ..αν το ηξερε πιο πριν θα το ειχα κανει στεκι ...κριμα ...επειδη ηθελα μια τελευταια καταθεση επισκευτηκα και παλι τον ΔΡ BJ ...για μια τελευται συναντηση με την ιδια προθυμη κοπελα που μου τα ειχε ρουφηξει και πριν λιγες μερες ...και παλι ηταν πληρως ικανοποιητικη η θεραπεια ...ετσι εχοντας να κοιμηθω 2 μερες και χαλαρωμενος απο το BJ της μικρης πηρα βαλιτσες και ταξι για Suvarnabhumi ...εκπληξη ..ο ταξιτσης πηρε μονο 200 βατ ....αυτα ειναι !!...
και ετσι εφτασε το τελος και αυτου του sextrip ...thanx σε ολα τα παιδια για την παρεα ...
στη πρωτη φωτο η γκομενα απο το ινσομνια και παλι χωρις μακιγιαζ ...στις επομενες η προχτεσινη παρτουζα στο τελειωμα της .. η σουπερ καυλα ται δεν ηθελε να παρω καθολου το προσωπο της οποτε τα αφησα στο στηθος της ...με την φιλη της να την καθαριζει προθυμα ...κριμα γιατι αν βλεπατε την φατσουλα της θα τελειωνατε και εσεις ....
www.imagebam.com/image/f68a6f186967715] [/URL] www.imagebam.com/image/77796e186967726] [/URL] www.imagebam.com/image/2429ee186967735] [/URL]
και για το κλου της βραδιας δειτε και το βιντεο απο το ταξι για να παρετε μια γευση ..τα βιντεο απο το χοτελ τα κραταω για μενα ...
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
kreatosoupa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν εχω λογια, απλως υποκλινομαι!
Mars1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γουσταρεις κονσερβες ληγμενες απο το 2007 ?
Ριχτες.... σε λιγο και αυτες θα αποτελουν τεκμηριο!!!
Επισκέπτης
Που υποκλινεσαι ρε?????στις ξενερωτες γκομενες????Που η μια προσπαθουσε..... να γλυψει το βυζι της αλλης???? και σιγα...ειτε σε ψευτοτσοντες του ΄70 δεν τα βλεπαμε αυτα!!!!!τι να μας πει ο ποιητης ????και συ μαζι του....Δεν εχω λογια, απλως υποκλινομαι!
Επισκέπτης
Περιτρανε να σε βοηθησω λιγο???δεν χρειαζονται τα λατινικα!!!!Σε απλα νεοελληνικα : Πας εκει που περνας καλα!!!!
Και βεβαια οχι στη Σιγκαπουρη για μπουρδελοτσαρκα....οπως προσπαθησες να μας παρασυρεις!!!!!!
Και βεβαια οχι στη Σιγκαπουρη για μπουρδελοτσαρκα....οπως προσπαθησες να μας παρασυρεις!!!!!!
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Που υποκλινεσαι ρε?????στις ξενερωτες γκομενες????Που η μια προσπαθουσε..... να γλυψει το βυζι της αλλης???? και σιγα...ειτε σε ψευτοτσοντες του ΄70 δεν τα βλεπαμε αυτα!!!!!τι να μας πει ο ποιητης ????και συ μαζι του....
δειξε μας τις δικες σου αν ειναι που ειναι απο sasha grey και πανω ... καθομαστε και βγαζουμε τα ματια μας να γραφουμε και να ανεβαζουμε υλικο και θα την ακουσουμε και απο πανω ..δε μας χεζεις ρε νταλαρα ....τελος απο μενα ....
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 3.656
love on the airΕγω.....28 Entrance Ταυλανδη χωρις τα extensions με συνολικο χρονο παραμονης στα 17-18 χρονια που ξεκινησα να παω εκει γυρω στα 4 χρονια!!Βραζιλια 15 Entrances με συνολικο χρονο παραμονης περιπου 2 χρονια!!Κουβα 4 entances με συνολικο χρονο παραμονης 4 μηνες!Και εχω αναφερει πολλες φορες εδω μεσα:Οτι οι μεγαλυτερες καργιολοπουτανες-ξεκωλα και ολα τα συναφη ειναι οι Κουβανες...και με διαφορα δευτερες οι Βραζιλιανες...Οι δε Ταυλανδες ειναι απλα οδοντοκρεμες!!!!Απλα η Ταυλανδη συνδυαζει και πολλα αλλα θετικα!!!!
Εσυ φιλε τι ψαχνεις????
δηλ ευκολο καλο σερβις,ποικιλια κορασιδων,καλες τιμες κ καμμια παραλια ανεκτη να ριχνουμε κ καμμια βουτια,2,3 ωρες μπορεις να γαμας,τις αλλες ωρες πρεπει καπως να περναει ευχαριστα η ωρα(το βασικο μειον των ρωσσικων δημοκρατιων,εχουν α κλαση νιμου κι ευκολο,αλλ μετα την πραξη βαριεσαι κ πλητης αφορητα)
εν ολιγοις αυτα πουχει η κουβα κ η ταυλανδη απ οτι καταλαβαινω,αλλα το θεμα ειναι που κ με ποσα ειναι πιο καλα
ας πουμε για 15μερες με ενα φιλο, η και μονος σου