Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Απίστευτο το μωρό ρε φίλε, στο είπα και στην Πατάγια όταν βρεθήκαμε, respect ! ...  ;)

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
... Απίστευτο το μωρό ρε φίλε, στο είπα και στην Πατάγια όταν βρεθήκαμε, respect ! ...  ;)

thanx ..οντως ειναι διαμαντακι ...και σχετικα ψηλη ..δεν μαρεσουν τα κοντοπουτανα ....για μενα οο ταυλανδες χωριζονται σε 3 κατηγοριες ...τα κοντοπουτανα που αρεσουν στον mykonos , τα μοντελισια που αρεσουν σε μενα και ολα τα υπολοιπα που ειναι εντελως αδιαφορα .....η jum ανηκεισιγουρα στα μοντελισια και μαλιστα top του ειδους παρολο που κατα βαθος ειναι ενα πολυ απλο κοριτσακι ...θα μπορουσε να μου ειχε φαει τρελλα λεφτα αφου ηξερε οτι την γουσταρα τρελα ...5 μερες μειναμε μαζι και ψοδεψα σιγουρα λιγοτερα απο 10.000 βατ για παρτυ της (συμπεριλαμβανομενων φαγητων , ποτων , βαρφαιν , κλπ ...ενοειτε οτι δεν μου ζητησε ποτε χρηματα ...)το μονο κακο ειναι οτι δεν εκατσε να την παρω παρτουζα με την κολητη της (βλεπε φωτο) που εχει πολυ ωραιο πλαστικο βυζακη και καυλιαρικη φατσουλα ..θα ηταν το αποκορυφωμα ...αλλα ολα τα αλλα τα καναμε ...(facial , γλυφωκολλια μεχρι και κωλο με αφησε να δοκιμασω αλλα δεν μπορουσε να μπει τιποτα περισσοτερο απο δαχτυλο ...πολυ μεγαλη στενοτης χωρου)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Στην Παττάγια ένα Μοντέλο (στα δικά μου μάτια) έτυχε να δώ η οποία βγήκε απο ένα 5 αστέρων ξενοδοχείο αγκαλίτσα με μία καυκάσια επίσης μουνάρα!! και οι δύο γκομενες αστέρια ντύσιμο, ύψος, κορμιά, πρόσωπα

baccara1

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Pag για τη παρτυ σου. :rockon:

Συνημμένα

• afrodisiaco.jpg
    afrodisiaco.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
@Κωλογερε:με αυτον τον 8αλολο, Εθεσες το θεμα Ταυλανδη χωρις πολλα-πολλα στη σωστη του βαση!!!!!!!Και εδωσες  απαντηση σε πολλους....αν καταλαβαν και πολλα βεβαια!!!!
mandipl@Τελικα δεν ενημερωσες ρε φιλε για το Soi 6,που γαμησες με 300 Μπαχτ??Γιατι εγω που τριγυρναω εδω καθε βραδυ κατω απο χιλιαρικο ...τζιφος!!!!Εκτος αν εισαι Ομορφανδρας -οπως λες- και τις παιρνεις τζαπε τις μοντελες!!!!Χα Χα Χα.
Το μπουρδελωχωρι σιγα-σιγα βρισκει κανονικους ρυθμους,η κινηση βεβαια ειναι περιορισμενη καθοτι οι κορασιδες ακομη δεν εχουν επιστρεψει απο τα χωρια τους....την διαφορα την κανουν ομως οι Αραβοπακιστανοινδοι,που κατα κυμματα περιφερονται στην WS και στα αλλα στεκια!!!
Απομενουν ακομη 3 βραδυα καθοτι ο μηνας περασε χωρις καν να τον καταλαβω,και προσπαθω να τα εκμεταλευτω οσο καλυτερα γινεται .........
Θα αναφερω εκτιμησεις οταν επιστρεψω...καθως και φωτ.υλικο γιατι δεν εχω μαζι μου το καλωδιο για να τις περασω απο το κινητο στο λαπτοπ..Παντως αυτη η περιοδος δεν ειναι και η καλυτερη και λογω ζεστης αλλα περισσοτερο λογω songkran  ειδικα στην Pattaya που κραταει μια βδομαδα και το βασικωτερο φευγει πολυς κοσμος!!!!στα χωρια του!!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε παιδια, μη κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας,  ενα μεγαλο  ποσοστο απ τους πηδηχταραδες της παταγιας, το τυλιγει το σουβλακι, το γυαλιζει το πομολο ;)  τα γλεντυμποι ειναι ενας βασικος λογος για την ταυλανδομανια  αρκετων σε σχεση με αλλες χωρες ανατολικης ευρωπης η λατινικης αμερικης, που δεν εχει τετοιες επιλογες ;)  φυσικα και δε μας νοιαζει τι κανει ο καθενας στη σεξουαλικη του ζωη και αν το μπουκωνει το πιροσκι :grin:  αλλα η αληθεια να λεγετε

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
οι "κρυφες" που πηγαν? γιατι σιωπατε δροσερα αγορια :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε παιδια, μη κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας,  ενα μεγαλο  ποσοστο απ τους πηδηχταραδες της παταγιας, το τυλιγει το σουβλακι, το γυαλιζει το πομολο ;)  τα γλεντυμποι ειναι ενας βασικος λογος για την ταυλανδομανια  αρκετων σε σχεση με αλλες χωρες ανατολικης ευρωπης η λατινικης αμερικης, που δεν εχει τετοιες επιλογες ;)  φυσικα και δε μας νοιαζει τι κανει ο καθενας στη σεξουαλικη του ζωη και αν το μπουκωνει το πιροσκι :grin:  αλλα η αληθεια να λεγετε
καλα οχι οτι δεν εχει τετοιες επιλογες η βραζιλια η η κουβα...βρωμαει ο τοπος
για δωσε κανενα δροσερο παιδι στη δημοσιοτητα για κουτσομπολιο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
   φυσικα και δε μας νοιαζει τι κανει ο καθενας στη σεξουαλικη του ζωη και αν το μπουκωνει το πιροσκι :grin:   
Τι μας νοιαζει εμας; Μακρυα απο το κωλο μας  :booty: και ας ειναι στου αδερφου μας. :grin:

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Mandipls thai trip 2012 - Bangkok edition aka Hangover 3

καταρχας πρεπει να πω οτι επεσα διανα σε ξενοδοχειο ...εκλεισα στο citypoint που ειναι ενα μικρο τριστερο χοτελ απενταντι απο το exchange tower 2 λεπτα απο το soi cowboi ..πραγματικα πολυ δυνατο απο πολλες αποψεις ...ειδικα το κρεβατι θελω να το παρω μαζι μου ...δεν εχει τυχαια 8,9 rating στο booking ..το συνιστω ...

βραδινη καταδρομη σε gogo ..επισκευτηκα το shark ...soi cowboi .καλη ποιοτητα απο γκομενες , πολυ σεξυ διαφανα εδωρουχα απο ολες τις γκομενες ...σχετικα καλο σοου και κλιμα ...γενικα μου την σπαει οτι στο cowboi ολα ειναι κυριλε και ιδιαιτερα στα μεγαλα gogo τιμες ακριβες και δεν επιτρεπεται το καπνισμα πουθενα ..

tilac ..θεωρειτε το κορυφαιο στο cowboy αλλα δεν με ενθουσιασε ..μετριες γκομενες υπερβολικα ντυμενες αν και μετα παρατηρησα οτι καμια δεν φορουσε εσωρουχο κατω απο τις φουστιτσες ...το καλο οτι πληρωσα μολις 50 βατ για το red bull μου ...

πηγα και απο το ΝΑΝΑ ...μπηκα στο billboard που προς μεγαλη μου χαρα καπνιζεις ανετα ...οι γκομενες στην σκηνη ηταν πολυ κατω του μετριου αλλα ειχε κατι πολυ γλυκα κοντοπουτανακια με ωραια βυζακια που εκαναν γυμνα τζακουζι (4-5 μαζι) καλο και μια μπυρα και λιγο ματι αν σας αρεσουν οι λολιτες και ειστε καπνιστες ...πηγα και στο rainbow 4.. πολλες γκομενες λιγες καλες πολοι πελατες , δεν ενιωθα ανετα ..

αν και ημουν τελειως χωμα επειδη δεν κοιμηθηκα καθολου την προηγουμενη αλλα και το ταξιδι , βγηκα μια βολτα ...ξεκινησα απο την ντισκο Climmax (soi 11) .. οπως την θυμομουν απο περσυ ..τα πιο πολλα μουνια μεγαλυτερης ηλικιας η ψιλομπαζα ..αλλα και μερικα πολυ ωραια ...μπαινοντας καποιος ελληνας μιλουσε στο κινητο του ..δεν ξερω αν ειναι και εδω και διαβαζει τωρα ...μου κολησε ασχημα ενα πιπινι ..μου τριβοταν με χουφτωνε κλπκλπ .ειδα και επαθα να το ξεκωλισω ..δεν ηταν ασχημο αλλα οχι του γουστου μου ...πολλα βλεμματα πολλα περισσοτερα απο το ινσομνια ..αλλα χαμηλη ποιοτητα τυπου marine στην παταγια ..

μετα παω ινσομνια ..και κει δεν ειδα κατι πολυ καλο που να ειναι ελευθερο ..γενικα φαινονται λιγο πιο ψωνισμενες οι γκομενες απο τι στην παταγια και γενικα η ατμοσφαιρα δεν ειναι καθολου η ιδια ..μουσικη πιο ψαγμενη αλλα εκει τελειωνουν τα θετικα ...ακριβες τιμες (300 βατ εισοδος) ... κατα τις 4 εφυγα και εψαξα τιποτα στα κοντινα μπαρακια ..εκει κοντα στο χοτελ μου με απραξε μια νεαρη ...μην τα πολυλογω μπαρφαιν και σορταιμ ..τιμησε τα μπατ της και τα πηρε στο προσωπακι της ...μετρια βραδια ...τιποτα δεν προμυνηε τον χαμο που θα ακολουθουσε την επομενη μερα ....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Θα καλοπερασουν οσοι πανε ται το καλοκαιρι, ακομα και η γυφταιρ παιζει στο 800αρι,
Περαστικα..

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
καλα οχι οτι δεν εχει τετοιες επιλογες η βραζιλια η η κουβα...βρωμαει ο τοπος
για δωσε κανενα δροσερο παιδι στη δημοσιοτητα για κουτσομπολιο
ειχα γνωρισει εναν 50αρη ελληνα  στο πουκετ πριν 4-5 χρονια που ολο στο κροκονταιλ πηγαινε, , και ενω εγω φορτωνα  πιπινια απο το διπλανο σοι ερικ, αυτον τον εβλεπα να γυρνα φωρτομενος με τα λειιντιμποι  γιατι οπως ελεγε  ηταν ψηλα και πιο ομορφα απ τα κανονικα κοριτσια, μια φορα που ηρθε ταιγκερ και πιναμε μπυριτσα και ενω ειχε ενα πολυ δυνατο ψηλο κοματι στο μπαρ που    την ηξερα και της ειπα να του την πεσει αυτος την εστειλε και φωρτοσε  ενα γλεντυμποι στο ασχετο,  τι να πω  πολλοι που  ειναι  και μεγαλυτερης ηλικιας,  μου φαινετε το αρμεγουν το φιδι στη ταυλανδη

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
TOP Ten of the week
1.Ενοειτε οτι δεν μου ζητησε ποτε χρηματα
2.Ρε συ επαθες δηλητηριαση ή κοψιμο απο τη μαγειριτσα και λες τετοιες μαλακιες
3.Έδεσε η σούπα...
4.Ρε φιλε μαρτυρας του ιεχωβα εισαι;ακου ξυπνηστε
5.Μου θυμιζεις το κυνηγι της γαλοπουλας στις μαριαννες νησους
6.Θα καλοπερασουν οσοι πανε ται το καλοκαιρι-η γυφταιρ στo 800αρι-Περαστικα.
7.Το παιζουνε ντιβες, καλα μεχρι να μπουνε στο καλαποδι κι'αυτες
8.Τι μας νοιαζει εμας; Μακρυα απο το κωλο μας  και ας ειναι στου αδερφου μας.
9.Το τυλιγει το σουβλακι - Το γυαλιζει το πομολο
10.Το μπουκωνει το πιροσκι - Το αρμεγουν το φιδι στη Ταυλανδη.

:rockon:  :2funny:  :rockon:  :2funny:  :rockon:  :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ

PART  9

Αφού κόντεψε να δώσει το μουνί στο χέρι της κακόμοιρης κοπελίτσας που είχε την ατυχία να τον
περιποιηθεί ο Κωστάκης ξαλαφρωμένος από το μεγάλο βάρος που κουβαλούσε τόσες μέρες πλήρωσε το
λογαριασμό του , και αφήνοντας ένα μεγάλο φιλοδώρημα στο κοριτσι βγήκε στην έξοδο του μαγαζιού
που τον περίμενε καρτερικά ο φίλος του που έκανε το πρώτο σχόλιο χαμογελώντας : “Τελικά το
Lady Boom Boom όπως είναι γνωστό το μαγαζί  στους παλιούς πελάτες του παραμένει σταθερή αξία
στο χώρο του παραδοσιακού Ταϋλανδέζικου μασάζ” και κάνοντας τον  να απαντήσει στον ίδιο τόνο:
“ Tελικά επειδή η παράδοση είναι σημαντική για κάθε τόπο εγώ θα την τηρώ με ευλάβεια κάθε μέρα”
είπε και ξέσπασε σε χαχανητά. Η μπόρα που ήταν έτοιμη να ξεσπάσει από ώρα έκανε την εμφάνιση της
με τις πρώτες ψιχάλες. Ο Βαγγέλης άνοιξε το βήμα του για να προλάβει μην βραχεί αλλά ο Κώστας που
στα αρχίδια του κι αν βρεχότανε πια, σύνέχισε στον ίδιο χαλαρό  ρυθμό.
Η ώρα είχε περάσει, η μπόρα σταμάτησε και οι δύο μάγκες αφου έκαναν ένα ντουζάκι,  φόρεσαν τα καλά
τους και ξεκίνησαν για το ραντεβού τους. Το εστιατόριο που δiάλεξε το κορίτσι  ήταν από τα ακριβότερα
της Patong beach αλλα΄αυτό ουδόλως το ένοιαζε μιας  και η πληρωμή του περιλαμβανόταν στις υποχρεώσεις
του σπόνσορα. Συνδευόμενη από την συνάδελφο και  προστατευόμενη της Λεκ έφτασε η Φον στο “sea food”
εστιατόριο. Τα δύο αγόρια είχαν ήδη πιάσει τραπέζι και τις καλοδέχτηκαν αφού έγιναν οι απαραίτητες
συστάσεις.Η Λεκ συγχωριανή και χρόνια φίλη της Φον, μια πολύ γλυκιά κοπέλα με καρδιά περιβόλι και
μυαλό ταμειακής μηχανής, μαγεμένη από την επιτυχημένη πορεία της φίλης της που της είχε αποφέρει
καινούργιο σπίτι,αυτοκίνητο  και αφθονα λεφτά για την μάνα της αποφάσισε να αφήσει τα κολοχώραφα
του Ισααν και  να ακολουθήσει και αυτή καριέρα “girlfriend” στα υπαίθρια μπαρ του Πουκέτ κάτω από
τις οδηγίες της έμπειρης  φιλενάδας της.Ο Κωστάκης  ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για πρακτική
εξάσκηση και όχι μόνο.
Το δείπνο που επακολούθησε ήταν εξαιρετικό και το κέφι της παρέας μεγάλο. Δύο κιλά γαρίδες tiger ,
καλαμάρια και τεράστια καβούρια μαζί με τα υπόλοιπα ορεκτικά και σαλάτες έκαναν τον Βαγγέλη να
γουρλώσει τα μάτια μόλις έφτασε ο λογαριασμός. Κομμάτια να γίνει όμως αφού και τα δύο κορίτσια
έδειχναν  ευτυχισμένα και γελούσαν συνέχεια. Η Φον αγκάλιασε τον Βαγγέλη και του έδωσε ένα ζεστό
φιλί για ανταμοιβή. Αλλά και η Λεκ δεν άφησε τον Κωστάκη “You are handsome man with good heart.
I want a boyfriend with good heart like you ”  του  εξομολογήθηκε  και αυτός σαν χάνος τσίμπησε το
δόλωμα.“I like you too” απάντησε , ενώ ο φίλος του του έδωσε ώθηση λέγοντας του “ Όρμα μεγάλε τι
περιμένεις, το κορίτσι γουστάρει τρελλά. Και όπως μου είπε η Φον τέτοια κοπέλα  διαμάντι δύσκολα
βρίσκεις σε όλη την Πατόνγκ.” Η ιδέα του Βαγγέλη να συνεχίσουν την βραδυά τους στην disco Taipan 
φάνηκε εξαιρετική σε όλους και έτσι το γλέντι  θα συνεχιζόταν εκεί. Στην είσοδο της ντισκοτέκ η Λεκ
έδωσε στον Κωστάκη  το πρώτο της φιλί....

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Αφού κόντεψε να δώσει το μουνί στο χέρι της κακόμοιρης κοπελίτσας
:2funny: :2funny: :2funny:Μεχρι τωρα ειχα ακουσει για τη ψωλη στο χερι. Παγκταο αυτο δεν ειναι
το τοπ-τεν της εβδομαδος, αυτο ειναι το τοπ-τεν του μηνα. :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το μπουκωνουν το πιροσκι-Το αρμεγουν το φίδι στη Ταυλανδη!!!!
Οι ατάκες της χρονιάς!!!!

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
mandipls thai trip 2012 Bangkok edition ...

μετα το χτεσινο sort time ημουν πλεον σε πολυ καλη φυσικη κατασταση , ξεκουραστος και ανανεωμενος ...περιπλανηση στα στενα της σουκουμβιτ και επισκεψη στο σοι 7(1) στο τσιμπουκατζιδικο του Dr BJ για μια γρηγορη λαρυγγοσκοπηση ...ειχα διαβασει τι περιπου πεζει ...ο χωρος μεσα κυριλε σαν ιατρειο , καμια 20ρια γκομενακια καποια με στολες νοσοκομας (700 βατ) καποιες προυσταμενες (1000) βατ ..μονο οι δευτερες ηταν καπως αξιολογες και διαλεξα μια γλυκουλα με γυαλακια ...με πηγε πανω ( στον ημιοροφο οι νοσοκομες κοιμουνταν στρωματσαδα η μια πανω στην αλλη περιμενοντας να ερθει καποιος πελατης ).. το μωρο με πηγε σε κατι μικρα δωματιακια σαν κουβουκλια με ενα νιπτιρα ειδικα προσαρμοσμενο για πεο-πλυσιμο και μια πολυ αναπαυτικη πολυθνονα για να νιωθεις αρχοντας οταν στον πιπωνη η κορασιδα... πολυ καλη και προθυμη πιπα με γλυψιμο παντου και στα προθυρα του γλυφωκολιου .  καταθεση στο στοματακι ενω δεχτηκε να βγαλει και το τοπ της χωρις δευτερη κουβεντα ...η εγχειρηση πετυχε απολυτα ...must λεπτομερεια οτι τα δωματια δεν εχουν ηχομονωση και ακους και το διπλανο δωματιο οπου καποια αλλη νοσοκομα θα εκανε πολυ περηφανο τον ιπποκρατη με τις ιατρικες της μεθοδους ...πολυ καλο μερος για γρηγορη καταθεση ...βραδακι περασα απο το ινσομνια ...εχω αρχισει να τα παιρνω στο κρανιο με το μερος αυτο ...καμια σχεση με το πιο "αθωο" ινσομνια της παταγια ..εδω οι κοπελες ειναι ψυχρες επαγγελματιες και παρα πολλες πολυ μεγαλες σε ηλικια γα το συγκεκριμενο μερος και επαγγελμα ...τεσπα ..μονο 2 κοπελες προσεξα που μου αρεσαν ..η μια μου ζητησε 3000 ...της ειπα 2 ..δεν δεχτηκε ..αντε και γαμησου ..δεν ηταν και καμια θεα ..Θεα ημως ηταν μια αλλη πιτσιρικα με πολυ ωραιο ντυσιμο ..κλασσατη γκομενα αλλα δεν φαινοταν προθυμη παρα μονο για μερικα ευγενικα χαμογελα ...κριμα ...απογοητευμενος δοκιμαζω να φυγω και να κανω μια γυρα στα γυρω μπαρακια ..αλλα τιποτα ...αποκαμωμενος κατα τις 5 .30 και τελειως απογοητευμενος γυριζω εξω απο το ινσομνια που λογικα θα εκλεινε για να μαζεψω τπτ που θα βγαινει ...και εκει αρχιζει η νυχτα ουσιαστικα

σε μια φαση βγαινει ενας αυστραλος συνοδευομενος απο 4 γκομενακια ..ενα τρομερο , ενα πολυ καλο και 2 κοντοπουτανα αλλα αξιογαμητα ...το κοντοπουτανο μου την πεφτει στα ισια ..μου λεει παμε σε αλλη ντισκο ..θες να ερθεις ...δεν το σκεφτηκα και πολυ ..τι εχω να χασω ....μπαινουμε ολοι μαζι στο ταξι ...το κοντοπουτανο στα ποδια μου ...πιανω συζητηση με τον αυστραλο (45ρης μαλακας τελειως και μεθυσμενος) ..οπως ηταν φυσικο ειχε καβατζωσει την τρομερη γκομενα (ται η καπως ετσι της ελεγαν) οποτε εφω πηγα σην δευτερη καλυτερη (amy) ...πηγαμε στην ντισκο Spice αρκετα εκτος του συνηθους πεδιου δρασης μου) ...λιγο σκοτεινη αλλα η δουλεια να γινεται ....και εκει σκαει και η κλασσατη γκομενα που ελεγα προηγουμενως ..αυτοματος το ενδιαφερον μου μεταφερετε σε αυτην , χωρις ομως να παραμελω και την amy σε περιπτωση που δεν κατσει η κλασσατη ...εντωμεταξυ η amy και η tay εκανα οργια πανω στην πιστα ..εγω ομως κοιτουσα την κλασσατη ..τελικα μετα απο κανα μισαωρο η ντισκο κλεινει και η κλασσατη φευγει ...εκει βλεπωντας τον αυστραλο τελειως λιωμα και εχοντας φτιαχτει απιστευτα απο το γκομενακι που κουβαλουσε κανω την κινηση και λεω στα κοριτσια να ερθουν και τα 2 μαζι μου (1500+1500 σορτ ταιμ και η καλυτερη long time ) ..δεχονται προθυμα ...τις αρπαζω και φευγω ...ο αυστραλος που αργησε αλλα καταλαβε τι παιχτηκε ερχοταν απο πισω ψελλιζοντας κατι για 3000 σορτ αλλα τα κοριτσια ειτε δεν καταλαβαν ειτε δεν ηθελαν ...παιρνουμε το ταξι ..και εκει ηταν ολα τα λεφτα ..η amy αποδειχτηκε οτι εχει εντονες λεσβιακες ανησυχιες και γουσταρε με τρελα την φιλη της ....αν και τα συναισθηματα δεν ηταν αμοιβαια ...φιλια στο στομα , στο υπεροχο πλουσιο και στητο στηθος της ται , χερακια σε επιμαχα σημεια και ολα αυτα μεσα στο ταξι ...ακομα και ο ταξιτζης εβγαλε και τραβουσε βιντεο με την μια κοπελα να επιτιθεται με μανια και η αλλη να προσπαθει να την απωθησει χωριε επιτυχια ομως ...φυσικα τραβηξα και εγω βιντεο που ερχετε προσεχως ...στο χοτελ η κατασταση η ιδια ..η amy αρπαζε την καυμενη την ται και εκεινη προσπαθουσε να ξεφυγει ..ειπα στην amy να ηρεμησει λιγο γιατι ειδα την ται να αρχιζει να ξενερωνει λεγωντας οτι δεν θελει μουνι , μονο πουτσο ...αρχιζω με την ται ...απιστευτο deepthrowt απο το γλυκο της στοματακι πολυ καλο πηδημα με την amy να με γλυφει οπουδηποτε εβρισκε ...μονο σε τσοντα τα ειχα δει αυτα ...και κυριως την πορνο συμπεριφορα της amy που θα εκανε και τον σειρηνακι να κοκκινησει ...μετα σειρα της amy που ηθελε και να την βγαζω βιντεο ..δινω την καμερα στην ται να μας τραβαει και γυρναμε ενα τρικουβερτο σεξτειπ ...η αμυ δεν σταματαει να ασχολητει και με την ται οπως και εγω εξαλου καθ ολη τη διαρκεια της πραξης ....γενικα η νυχτα ηταν απλα απιστευτη ...τελειωμα στο στηθακι της ται με την αμυ να τα γλυφει ολα καθως αποθανατιζω το γεγονος στον στην sd καρτα της μηχανης μου ....επιτελους μια νυχτα αξια των προσδοκιων μου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom