Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Καλυτερα να με βρει το AIDS παρα να παω κοντρα στην θεληση του αιωνιου δημιουργου και κυβερνητη του συμπαντος
Φιλε μου δεν ξερω ποιος ειναι ο δημιουργος του δικου σου συμπαντος, αλλα ο δικος μου δημιουργος(ετσι οπως
μου τα λεγανε τα παπαδαρια ολα αυτα τα χρονια) το σπορο του τον φυτευσε σε γυναικα κατωτερης φυλης (καταπως σκεπτεσαι
εσυ φυσικα) Ισραηλιτισα η Παλαιστηνια πιθανον, σκουροχρωμη πριν απο 2013 χρονια περιπου. Ο γυιος λοιπον του δημιουργου μου
και της σκουροχρωμης Ισραηλιτισας η Παλαιστηνιας, σκουροχρωμος πιθανον και αυτος και οχι γαλανοματης ξανθος κατα τα
χολυγουντιανα προτυπα και οπως θα ηθελες εσυ, ηγηθηκε σε μια απο τις μεγαλυτερες επαναστασεις της εποχης εκεινης κυρησσοντας, παντα συμφωνα με οσα μου μαθαιναν τα παπαδαρια ολα αυτα τα χρονια,την αγαπη και  την ισοτητα ολων των ανθρωπων πανω στη γη.
Υ.Γ. Ελπιζω να κανεις πλακα και να μη πιστευεις αυτα που γραφεις.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και μην ξεχναμε οσο αφορα τις ελεινιδες!

Ποτέ δεν περνάμε πάνω από 3 λεπτά στα προκαταρκτικά. Αλλιώς μένουν μόνο 12 λεπτά καθαρού χρόνου για σεξ πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο...!

baccara1

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οπα pag/jimi αρχιζει παλι η χρυση εποχη. :rockon:
Τωρα επρεπε να ειστε  εδω. :fuck1: μεχρι τα μεσα  Νοεμβρη.
Σε λιγο καιρο θα μεινουμε εμεις και αυτες, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Καλα να περασουμε λοιπον. :sunglasses: :helpplea:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυχερέ...χαρά μας να περνάς καλά :rockon:
Και που είσαι,ο ένας μας θα σου 'ρθει τον Αύγουστο ο άλλος το Νοέμβρη
...περνάει ο καιρός  :grin:
Αν δεις τη ψηλή  :tits: κέρασε της ένα μπυρόνι
..but nothing more... :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Τα χει πει η ζωζω    Βρε love you short time,

baccara1

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τυχερέ...χαρά μας να περνάς καλά :rockon:
Και που είσαι,ο ένας μας θα σου 'ρθει τον Αύγουστο ο άλλος το Νοέμβρη
...περνάει ο καιρός  :grin:
Αν δεις τη ψηλή  :tits: κέρασε της ένα μπυρόνι
..but nothing more... :2funny:

Pagi εγινε, αν και δεν την ειδα εκτοτε, το πιο πιθανο να πηγε για πρωτοχρονια πανω στο χωριο, οταν θα τη δω θα τη ποτισω ρε μη στεναχωριεσαι. ;)
Κατα τα υπολοιπα ξερεις η κινηση επεσε αισθητα, αφου να φανταστεις η καντιλακ μια η ωρα
και ειναι μισογεματη, τα υπολοιπα στεκια το ιδιο.
Κατι καινουργιες βλεπω και το παιζουνε ντιβες, καλα μεχρι να μπουνε στο καλαποδι κι'αυτες
:fuck1:
Το καινουργιο μπαρακι που ανοιξε ειναι του Φωτη ξερεις, καλη πλαζα φτηνο νοικι, αλλα το ποστο πρεπει να εχεις GPS για να το βρεις εκει που ειναι χωμενο.
Αυτα για την ωρα, τα λεμε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
Πηγαινουμε με Ταυλανδεζες επειδη:
1. Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι φιλεναδες σου ενω δεν ειναι.
2. Μοιαζουν με γιαπωνεζες ενω δεν ειναι.
3. Μοιαζουν με αραπινες ενω δεν ειναι.
4. Μοιαζουν με μικρα κοριτσακια ενω δεν ειναι.(Προσωπικα εγω δεν τρελαινομαι γι αυτο).
5. Μπορεις να βρεις Ταυλανδεζα με ευρωπαικα χαρακτηριστικα ενω δεν ειναι.
6. Γουσταρουμε την Ταυλανδη σαν τοπο διακοπων.
7. Πληρωνουμε λιγοτερα για ολα τα παραπανω απο οπουδηποτε αλλου.
8. Ετσι μας αρεσει.
ας τα δουμε λοιπον
βασικα το 1,6,7,8 ειναι σοβαρα κινητρα
τα αλλα ειναι πολυ υποκεμενικα δεν με αγγιζουν ουτε εχουν καποια αξια
θα μπορουσα να πω ,κατι που στην αρχη δεν εγραψα,βασικα αυτο το "μοντελα" ηταν ανεκδιηγητο στο προηγουμενο ποστ,κι αυτο σχολιασα,οτι δεν ξερω δυο βασικα για ολους τους δαν της ασιας
ηλικια κ εμφανιση
εαν ειναι καποιος μεγαλος σε ηλικια σιγουρα η ουκρανια κλπ δεν ενδυκνειτε
απλα θα γινει γραφικος κ θαναι στην αποκατω συνεχεια ,εκτος αν ειναι παμπλουτος οποτε καλυπτεται η ηλικια,με κανα 300-500ε ημερησιως
αν υπολογισουμε οτι η ηληκια ειναι εντος ωριων,κατω των 40-45 δηλ,πρεπει να συνδιαζεται με καλη μοντερνα εμφανιση
δγλ νασαι μια ευχαριστη παρουσια καλοντυμενος κλπ,ταχει πει κι οδιμητρακης αυτα,σε αλλα αντιστοιχα θρεντ
αν δεν εχεις κατι απο αυτα,δηλ εισαι ανω των 50,δεν πολυλες απο αμφανιση και ειεσαι κ στριμωγμενος οικονομικα καλυτερα με ταυλανδες στην ταυλανδη
σιγουρα το περιβαλλον θαναι καλυτερο εκει,απο την πολυ κουραστικη ουκρανικη πραγματικοτητα
ομως θα επιμεινω ,μην γραφετε κ μαλ..ες μοντελλα κλπ
οι κοπελλες αυτες ειναι μια λυση,και σε συνδιασμο με το περιβαλλον κι ολο το σκηνικο τηε ασιας να συνθετουν ενα ευχαριστο κλιμα,αλλα σαν γυναικες ειανι πολυ κατωστην παγκοσμια λιστα,πισω απ ολες τις φυλες της ευρωπης λατ αμερικης κλπ
αυτα για να μην νομιζτε οτι εχω παραπιδες,απλα δεν ειμαι φαν του ειδους,οσο πληρω τα ανωθεν κριτηρια θα παραμεινω φαν του ανατολικου μπλοκ κ σκανδιναυβιας οπου πολλες νεξτ ντορ κοπεελες που γαμας ανετα κι ευκολα ,ειναι πραγμστι "μοντελα" :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
Φιλε μου δεν ξερω ποιος ειναι ο δημιουργος του δικου σου συμπαντος, αλλα ο δικος μου δημιουργος(ετσι οπως
μου τα λεγανε τα παπαδαρια ολα αυτα τα χρονια) το σπορο του τον φυτευσε σε γυναικα κατωτερης φυλης (καταπως σκεπτεσαι
εσυ φυσικα) Ισραηλιτισα η Παλαιστηνια πιθανον, σκουροχρωμη πριν απο 2013 χρονια περιπου. Ο γυιος λοιπον του δημιουργου μου
και της σκουροχρωμης Ισραηλιτισας η Παλαιστηνιας, σκουροχρωμος πιθανον και αυτος και οχι γαλανοματης ξανθος κατα τα
χολυγουντιανα προτυπα και οπως θα ηθελες εσυ, ηγηθηκε σε μια απο τις μεγαλυτερες επαναστασεις της εποχης εκεινης κυρησσοντας, παντα συμφωνα με οσα μου μαθαιναν τα παπαδαρια ολα αυτα τα χρονια,την αγαπη και  την ισοτητα ολων των ανθρωπων πανω στη γη.
Υ.Γ. Ελπιζω να κανεις πλακα και να μη πιστευεις αυτα που γραφεις.

θρησος και μπουρδελιαρης!!!!!!
αυτα μονο στο μπου.κομ συμβαινουν :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
Και έχουν και ένα τόνο AIDS...Όπως ας πούμε Ρωσία-Ουκρανία,με το μεγαλύτερο ποσοστο σε όλο το δυτικό κόσμο...Μονο η Ινδία και κάποιες αφρικανικές χώρες έχουν παραπάνω..
αν γαμας πρεζονια ισως
αλλα και στην ελλαδα κ παντου ισχυει αυτο
αν γαμας κανονικες γυναικες,φοιτητριες σεμι προ κλπ
αν βαζεις καποτα δεν εχεις προβλημα,εαν δεν βαζεις.... :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
βγαινουμε off topic αλλα θα με κουφανεις ....οι σλαβες αριες??? αδιαβαστο σε πιανω και νομιζω οτι κανεις και εσυ οτι και ο καμαγκρα....τρολαρισμα...στειλε μου αν θες π.μ
αριες δεν ειναι,αλλα ειναι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
Δεν εχω παει ακομη σε μια βδομαδαθα ειμαι Κιεβο εχω 12000 μαζι μου και ειμαι ετοιμος να τ ξοδεψω ολα!!!Θα παρω σαπουνια μαζι μου η θα αγορασω απο εκει ;)
παμε μαζι και θα φοδεψεις το ενα τεταρτο με καλυτερο σερβις :rockon:
απλα περιμενε 20 μερες ;)
υγ.αν εισαι κατω των 49μαιων παντα,αλλιως δυσκολο να βοηθησω :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.969
Πόντοι
3.656
TOP 10   :thumbsup:
Καλα να περνας με τα πιθηκακια, τυπε!!
Δεν έχει θέση ο Λάκης.Η προδοσία του με τη Φιλιππινέζα τον έθεσε εκτός.
Εγω ως αμυνης θα βαλω ολα τα C130 και τα C27 να κανουν τακτικα δρομολογια για Τhai!
Απαγορευεται αυστηρως η συμμετοχη στα γκογκο κοριτσων ανω των 22 χρονων
Μοντελα εννοεις τις μαιμουδες της ταυλανδης;
Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι φιλεναδες σου ενω δεν ειναι.
Τη σουταρω με τη δικαιολογια οτι παω για δουλεια στο U-tapao (Πιλοτάρω τη πρωινή πτήση)
Τελικα το εξυπνο butterfly απο την μυτη πιανετα...
Baby we can make you happy together!
Έξι μήνες χωρίς σεξ είχε μείνει περιμένοντας με...

Top 10 πρόστυχα  :bottom:
Με το μυαλο μου πλεον καθαρο και διαυγες απο την καυλα που το διαφθειρει
Το καυλι αρχισε να ζηταει ξανα φρεσκο κρεας
Σαν να  της λες αυριο ερχεται και η σειρα σου καριολα
Με καυλωσε τριβοντας τον κωλο της πανω στη αγριεμενη πουτσα
Την εβαλα να μου κανει κανα 15λεπτο γλυφοκωλλι
Γεροξουρας Farang που βλεπει μουνι και του τρεχουν τα σαλια ...
Της εδωσα ενα χιλιαρικο και την ξαποστηλα..αλλα στα @@ μου ...
πηγα κοντα της και την κατουρησα απολυτα!!!
βλεπω το απολυτο πουτανοξεκωλο
Ενα καυλιαρικο τραβελακι απο το La bamba μουκανε το καβλι στυλιαρι
too good to be true :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
αναχωρηση απο παταγια για Bangkok ..πειτε κανα ενδιαφερον μερος για κοντα  στην Sukhumvit

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Nana enterpraizan plaza στο soi4 με 20+ gogos και στα 12 με 13 soi εχει 2 γαματα club  :boobies:

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πηγαινουμε με Ταυλανδεζες επειδη:
1. Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι φιλεναδες σου ενω δεν ειναι.
2. Μοιαζουν με γιαπωνεζες ενω δεν ειναι.
3. Μοιαζουν με αραπινες ενω δεν ειναι.
4. Μοιαζουν με μικρα κοριτσακια ενω δεν ειναι.(Προσωπικα εγω δεν τρελαινομαι γι αυτο).
5. Μπορεις να βρεις Ταυλανδεζα με ευρωπαικα χαρακτηριστικα ενω δεν ειναι.
6. Γουσταρουμε την Ταυλανδη σαν τοπο διακοπων.
7. Πληρωνουμε λιγοτερα για ολα τα παραπανω απο οπουδηποτε αλλου.
8. Ετσι μας αρεσει.
δεν μιαζουν κ δεν ριναι ελλε(η)νιδες κ εχει κ ladyboys !!!!!!!!!!  :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Και μιας και κολλησαμε λιγακι ας βαλω και εγω μια κονσερβα.
Τελευταια μερα στη Μπανγκοκ, ειπα να δοκιμασω επιτελους και λιγο μασσαζ απο το
ξενοδοχειο μιας και καθε φορα που περναγα απο την ρεσεψιον οι κοπελες με εκραζαν και
εγω παντα τους υποσχομουν για αργοτερα. Δεν ειχα βεβαια σκοπο να ωθησω τα πραγματα
σε καταστασεις ακραιες μιας και 10 η ωρα το βραδυ επρεπε να ημουν στο αεροδρομιο.
Διαλεξα λοιπον την πιο ωραια και της ειπα κατα τις 7 να ερθει στο δωματιο μου για
μασσαζ. Αφου μπανιαριστηκα ηρθε και η κοπελα στην ωρα της και αρχισε το μασσαζ.
Το ονομα της Μπατερ, αστειευτηκα μαλλιστα μαζι της και της ειπα σε απταιστα Ταυλανδο-
αγγλικα "γιου μπατερ, μι μπατερφλαι", ετσι για να σπασει ο παγος.
Πανω που ειχα αρχισει να χαλαρωνω και αφου ειχε περασει αρκετη ωρα αρχισαν τα γνωστα
κατα λαθος-ξεπιτηδες χαμουρεματα εκ μερους της. Γυρισα και τοτε αφου με ειδε που ειχα
αρχισει να φτιαχνομαι, μου λεει οτι ειμαι νοτι-μποι και τι θα κανουμε τωρα. Φυσικα
μπουμ-μπουμ της λεω.Μονο μαλακια μου λεει αυτη. Τι λες κυρα μου τωρα με εφτιαξες και
πας να την βγαλεις μονο με μαλακια; Τελικα αφου περασε αρκετη ωρα δηθεν να το σκεφθει
και δηθεν να μην το πω πουθενα, και δηθεν θα ερχοταν το βραδυ ο ανδρας της να την παρει
απο την δουλεια και μην το καταλαβει, συμφωνησαμε με 500 μπατ να κανουμε ολοκληρωμενη δουλεια.
Η γκομενα ειχε πολυ ωραιο κορμι, αλλα τι να το κανεις. "Παρακαλετο μουνι ξυνο γαμησι" λενε
στο χωριο μου.
Ετσι λοιπον τελειωσαν καπως αδοξα οι σεξουαλικες δραστηριοτητες μου στο σοι 4 της Σουκχουμβιτ
φετος. 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• LDB.jpg
    LDB.jpg
    166,8 KB · Εμφανίσεις: 23

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
mandipls last days in pattaya 2012 trip

λοιπον ειμαι ηδη Βανκογκ αλλα χρωσταω καποιες μερες απο παταγια που δεν εγραψα ...προτελευταια μερα δεν θυμαμε τι ακριβως εκανα μεχρι το βραδυ ...θυμαμε ομως οτι πηγα ινσομνια ,,ηταν η νυχτα που το σογκραν ηταν στην κορυφωση του και στην walking street γινοταν της κολασεως απο νερα αλευρια ταλκ και οτι αλλα μαλακια φανταστει κανεις ...μεχρι τοτε απεφευγα τα νερα εντεχνως οπως και αυτη τη νυχτα ολος περιεργως εφτασα στεγνος στον ναο της αυπνιας ...η jum ηταν αρρωστη και την ειχα στειιλει σπιτι της να ξεκουραστει (ωστε να νυχτοπερπατησω μονος μου)

εδω και μερες ειχα προσεξει μια φοβερη μελαχνινη με κοντο μαλλακι , με απιστευτο τουπε ..το υφος και η φατσα της ηταν φτυστα τζουλιας αλεξανδρατου σε thai εκδοση ...τρομερο κορμι και απιστευτα προκλητικος χορος και ντυσιμο ...μου τον ειχε κανει τουμπανο μερικες μερες πριν οταν κοιτοντας με εβαλε το μπουκαλι της μπυρας οσο βαθεια ειναι ανθπωπινος δυνατο να παει ...αλλα απεφυγε το φλερτ μου ..και οχι μονο το δικο μου ...ολοι οσοι την πλησιαζαν εφαγαν πορτα ...φαινετε μυστηρια γκομενα αν και μικρουλα ...γενικα δεν την ειδα ποτε να φευγει με καποιον ...

ηταν και τη μερα εκεινη εκει με ενα πολυ ωραιο φορεμα και με μια επισης θεοκαυλα φιλη της με επισης κοντο μαλακι και ιδιο βλεμμα μονο που αυτοι επαιζε γενικα ..χαμογελουσε μιλουσε κλπ ...οταν ανεβηκαν και οι 2 μαζι ν χορεψουν καυλωσε ολο το μαγαζι ...κατεβαινοντας την πλησιασα και μου μιλησε πρωτη η φιλη της ..εδειξα το ενδιαφερον μου και για τις 2 , οπως και 2 τουρκοι παραδιπλα ..αλλα αυτοι εφαγαν πορτα ...με ρωτησε για ποια απο τις 2 τουε ενδιαφερομαι ..ειπα οτι δεν βλεπω γιατι πρεπει να διαλεξω ...και οι 2 ειναι μουναρες ..οχι πρεπει να διαλεξεις λεει ..ριχνω το ενδιαφερον μου στην μικρη (αλεξανδρατου) μιλησαμε αρκετα την κερασα ποτο ..μου τριφτηκε ...ειχα κανει την τυχη μου για να μην τα πολυλογω ..μια απο τις πιο δυσκολες γκομενες του κλαμπ ηταν μαζι μου ..ακομα και ο φιλος νικ μου ειπε να μην ασχοληθω καν αλλα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου ψαχνοντας ολο και μεγαλυτερες προκλησεις ...και αυτη ηταν η πιο δυσκολη γκομενα που ειχα βρει ως τωρα ...και πανω στο μπαλαμουτιασμα .....σκαει η jum ...μεθυσμενη με προχειρο ρουχισμο και ατημελητη γενικα ...(λογω σογκραν ισως) γαμωτηηηηηη!!!!!!!μου ζηταει το λογο και αφου της λεω οτι δεν εχω καμια αναγκη να δινω εξηγησεις την βλεπω να ανεβαινει και να χορευει ακριβως στο σταντ πανω απο το κεφαλι μου ...η Αλεξανδρατου ειχε ηδη υποχωρησει σε αλλη γωνια του μαγαζιου βλεποντας το σκηνικο ...πηγα να την ξαναβρω αλλα ειχε ξενερωσει και ελεγε και καλα πως ειναι κουρασμενη κλπ κλπ ...φυσικα δεν ειχε σκοπο να περασω παλι το βαδυ μου με την jum (για να μην παρεξηγηθω ειναι μια κλαση ανωτερη απο ολες τις αλλες κοπελες του κλαμπ ,τα κανει ολα στο κρεβατι , ειναι  γλυκια τρυφερη , εχει ολο το πακετο ... ισως η καλυτερη κοπελα που εχω δει στην παταγια ) απλα σαν γνησιως μπατερφλυ εχω αναγκη απο φρεσκο κρεας ...ακομα και κατωτερης ποιοτητας ... το μαγαζι κλεινει νωρις ...κατω απο το αγρυπνο αλλα μεθυσμενο βλεμα της jum κανω νοημα σε μια αλλη που ειχα σταμπαρει να με ακολουθησει εξω ...η jum ηρθε και κολλησε πανω μου σαν στειδη και μου πεταγε νερα (ακομα και στις 6 το πρωι γινοταν χαμος απο μπουγελα) ...τελικα καταφερα και ξεγλυστρισα και εφυγα με την αλλη γκομενα ...πιο γεματη , πιο γυναικα , μεγαλο ζουμερο στηθως ωραιο ντυσιμο ...με ειχε καυλωσει στο κλαμπ /...πηγαμε χοτελ σχεδον σε ολη τη διαρκεια του σεξ (που ηταν πολυ καλο με τελειωμα στο στοματακι)  χτυπουσε το τηλεφωνο απο τη jum .. ευτυχως η γκομενα ηταν κουλ και ειχε κατανοηση ... κοιμηθηκαμε λιγο ξυπνησαμε κατα τις 9 -10 ξαναπηδηχτηκαμε μια δοση (παλι τελειωμα στο στοματακι) και την εστειλα σπιτι της ..καλο μιλφακι ...η jum οσο ωραια κι αν ειναι ειναι καπως υπερβολικα λεπτη αν και σφιχτη ..ειχα αναγκη απο κατι χυμωδες και το πηρα με το παραπανω ...

κατα τις 12 χτυπαει παλι τηλεφωνο η jum ..απανταω .. ειναι στο soi μου και θελει να κατεβω για να παμε να πεξουμε songran ...η αληθεια ειναι οτι γουσταρα να μπω λιγο στο παιχνιδι ...αγορασα ενα οπλακι και εγινε χαμος .....πολυ πλακα (μιλαμε για την τελευταια μερα του σογκρα 19 απριλιου) ...ολη η πολη ηταν στους ρυθμους ..κλειστα τα gogo οι δρομοι γεματοι κοσμο , η beach road και ολα τα σοι ηταν ενα τεραστιο πανηγυρι ...μεχρι αργα το βραδυ ...μετα τις 12 δεν επεφτε σχεδον καθολου νερο παντως ...η jum ειχε περασει ολη τη νυχτα στους δρομους με τις φιλες της μουσκιδι παιζοντας με τα νερα και πινωντας δεν ξερω και γω ποσες μπυρες ..οποτε οταν πηγαμε στο ξενοδοχειο ηταν ψοφια ..εγω ειχα κι αλλη ορεξη και κατεβηκα για καμια μπυρα στα μπαρ του σοι μου (10) εκει τα μπαροκοριτσα διασκεδαζαν ανεμελα μπουγελωνοντας η μια την αλλη με απειρες ποσοτητες νερου ...το να αναψεις τσιγαρο στο μπαρ ηταν μission impossoble ...μπανιζω ενα μπαρ με ωραια μωρα με ρουχα που ηταν ηδη διαφανα απο το νερο ...η μια τεραστιο στηθος ..η αλλη μικρη και χαριτωμενη με τα εσωρουχα της να ξεχωριζουν μεσα απο τα ρουχα της ..καθησα ηπια 2 μπυρες με την δευτερη απο τις κοπελες να μου την παιζει ελαφρως και να μου δινει γλωσσοφιλλα ..τπυλαχιστον 3-4 κοπελες ηρθαν και μου την επιασαν οσο ημουν εκει ..ωραια πραγματα για την απογευματινη μπουριτσα ..(ολα αυτα χωρις να κερασω καμια τους) ...αν δεν ηταν η jum sτο δωματιο θα ειχα μπαρφαινιασει τη μια που ηταν πολυ δυνατο κοντοπουτανο ...

για τον φιλο που ζητησε κι αλλες φωτο τηε jum αφιερωμενες (γιατι προφανως εχεις καλο γουστο)
www.imagebam.com/image/c777fb186111701] [/URL] www.imagebam.com/image/4ebb52186111719] [/URL] www.imagebam.com/image/64ad64186111761] [/URL] www.imagebam.com/image/46a665186111790] [/URL]

εστειλα την jum να αλλαξει και βγηκαμε μαζι ...εφου καναμε το τελευταιο μας απογευματινο σεξακι ....τρελη απολαυση το κοριτσι ..αλλα δεν ειχα σκοπο να κοιμηθουμε μαζι ..ηθελα να την παρατησω μεχρι το βραδυ και να βρω μια αλλη ...την παρατησα (αρκετα συγκυνημενος και εγω και αυτη) τελικα αργα τις πρωτες πρωινες ωρες αλλα δεν ειχα χρονο να βρω κατι της προκοπης οποτε πηγα να ξεκουραστω λιγο ..ηταν το τελευταιο μου βραδυ στην παταγια ...στις 12,00 check out για ΒΚΚ με συναισθηματα γλυκα...δεν σου κανει καρδια να φυγεις απο την πολη αυτη ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom