Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδελφοι,

Παρόλο που σας διαβάζω σε καθημερινή βάση σπάνια γράφω, και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές δεν με βοηθάει ο γραπτός λόγος.

Αλλά θέλω να σχολιάσω τα λεγόμενα μεριών συναδέλφων.

Φίλε Asia fun στην Ταϋλάνδη μπορείς να κάνεις ότι μα ότι φανταστείς, αρκεί να το σηκώνει το πορτοφόλι σου και να έχεις και τα κατάλληλα κονέ (για τις ακραίες φάσεις), γιατί είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο του πλανήτη. (και σταματάω εδώ)

Τώρα σχετικά με τις φωτογραφίες που ποστάρουν συνάδελφοι.. Ρε συνάδελφοι τα κορίτσια που ποστάρονται εδώ τα έχει δει η μισή υφήλιος σε τέτοια ή και "χειρότερη" φάση.. Ποιό είναι το πρόβλημα;;; Μην τις δει και η άλλη μισή;;;

Και για να μην παρεξηγηθώ ούτε γαμήκουλας είμαι, έχω σαβουρογαμήσει σε ποσοστό  περίπου 60% (δεν εννοώ εξωτερική εμφάνιση) αλλά ποτέ δεν ξέχασα ότι κει κάτω πάω για να περάσω καλά, να κάνω το κέφι μου (πληρώνοντας πάντα...) και ότι τα κορίτσια αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα κομμάτι κρέας (συγνώμη για την ωμότητα, αλλά αυτό ισχύει).

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε Asia fun στην Ταϋλάνδη μπορείς να κάνεις ότι μα ότι φανταστείς, αρκεί να το σηκώνει το πορτοφόλι σου και να έχεις και τα κατάλληλα κονέ (για τις ακραίες φάσεις)
 φιλε dick  και αρκετες  χιλιαδες φαλανγκ στις ταυλανδικες φυλακες το ιδιο πιστευανε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
στην καλυτερη στις φυλακες τυπου εξπρες μεσονυκτιου...σε χειροτερες φασεις χωρις τσου τσου η και στον πατο της θαλασσας

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
προπερσι ειχα δει τρελο πιστολιδι κατω απ το mall μπανγκ καπι στη μπανγκοκ  οι  μπατσοι αδειαζαν γεμιστηρες σε ενα αγροτικο  που χωθηκε σε ενα σοι και επερνε παγκους σβαρνα (στη ελλαδα δεν εχω πεσει σε πιστολιδι)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Συνάδελφοι,

Παρόλο που σας διαβάζω σε καθημερινή βάση σπάνια γράφω, και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές δεν με βοηθάει ο γραπτός λόγος.

Αλλά θέλω να σχολιάσω τα λεγόμενα μεριών συναδέλφων.

Φίλε Asia fun στην Ταϋλάνδη μπορείς να κάνεις ότι μα ότι φανταστείς, αρκεί να το σηκώνει το πορτοφόλι σου και να έχεις και τα κατάλληλα κονέ (για τις ακραίες φάσεις), γιατί είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο του πλανήτη. (και σταματάω εδώ)

Τώρα σχετικά με τις φωτογραφίες που ποστάρουν συνάδελφοι.. Ρε συνάδελφοι τα κορίτσια που ποστάρονται εδώ τα έχει δει η μισή υφήλιος σε τέτοια ή και "χειρότερη" φάση.. Ποιό είναι το πρόβλημα;;; Μην τις δει και η άλλη μισή;;;

Και για να μην παρεξηγηθώ ούτε γαμήκουλας είμαι, έχω σαβουρογαμήσει σε ποσοστό  περίπου 60% (δεν εννοώ εξωτερική εμφάνιση) αλλά ποτέ δεν ξέχασα ότι κει κάτω πάω για να περάσω καλά, να κάνω το κέφι μου (πληρώνοντας πάντα...) και ότι τα κορίτσια αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα κομμάτι κρέας (συγνώμη για την ωμότητα, αλλά αυτό ισχύει).
Τιγκαρε την τσεπη σου και βρισε τον βασιλια τους.Να δουμε αν μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις χωρις επιπτωσεις.

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω απόλυτα οποιος τα έχει τα λιλιά ας το κάνει ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια βαλτε και κανα βιντεακι αν μπορειτε με μουνια φρεσκαδουρα που λεει ο λογος κατι απο παλια δικα σας μεσα στο δωματιο οχι στα κλαμπακια κτλ να δουμε κανα γαμησακι αν εχει καποιος και μπορει...Αλλο αν τα βλεπουμε στα διαφορα τσοντο σαιτ με ξενους και αλλο με ελληνες εδω που εχουμε ιδια νοοτροπια και συνηθειες για να ρωταμε κιολας απευθειας :grin: μια χαρα και το ταξι με τις λεσβιες αλλα αν μπορειτε τωρα που βλεπω κινιση στο θρεντ.. Και σας παραδεχομαι για την ουσιωδη αφηγηση σας ολους οσους εχετε παει ειναι το καλητερο θρεντ με διαφορα στο μπουρδελα κομ με βαση την αφηγηση και την εξηγηση στην βιζιτου ταιλανδη :2funny: :2funny:

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τωρα πολλοι ειναι αυτοι που μονο για αυτες τις ιστοριες μπαινουν για να κοπανησουν καμια....οκ υπαρχουν και ειναι δικαιωμα τους

:priest: :priest: :priest:

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια βαλτε και κανα βιντεακι αν μπορειτε με μουνια φρεσκαδουρα που λεει ο λογος κατι απο παλια δικα σας μεσα στο δωματιο οχι στα κλαμπακια κτλ να δουμε κανα γαμησακι αν εχει καποιος και μπορει...Αλλο αν τα βλεπουμε στα διαφορα τσοντο σαιτ με ξενους και αλλο με ελληνες εδω που εχουμε ιδια νοοτροπια και συνηθειες για να ρωταμε κιολας απευθειας :grin: μια χαρα και το ταξι με τις λεσβιες αλλα αν μπορειτε τωρα που βλεπω κινιση στο θρεντ.. Και σας παραδεχομαι για την ουσιωδη αφηγηση σας ολους οσους εχετε παει ειναι το καλητερο θρεντ με διαφορα στο μπουρδελα κομ με βαση την αφηγηση και την εξηγηση στην βιζιτου ταιλανδη :2funny: :2funny:
φιλε με το δεξι η με το αριστερο;

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Εδώ καταφέραμε να διαλύσουμε ολόκληρη Ελλάδα!! ένα φορουμ δεν θα μπορούσαμε?

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι Έλληνες ....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε LYST βαλε λιγο κωστακη να ευθυμησουμε λιγο.....

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Ενταξει, εχει ξεφυγει το πραγμα. Πως ακριβως καποιοι διαβαζοντας αυτο, κατεληξαν στα εξης:

Χιλιαδες φαλανγκ στις φυλακες...

Κομμενες ψωλες και τσιμεντενια παπουτσια για μακροβουτια διαρκειας...

Αγροτικα που παιρνουν σβαρνα παγκους...

Να αρχισεις τον βασιλια τους στα μπινελικια.

Να κανεις τα βιτσια σου στο σεξ εννοει ο ανθρωπος και τιποτα αλλο. Τωρα, αν εχεις τασεις αυτοκτονιας, να πας 8500 χλμ. μακρια για να σε χωσουν φυλακη η να σε κανουν υποβρυχιο το θεωρω μαλακια μεγιστη. Οχι οτι δεν γινεται αν εισαι ελαφρομυαλος η κανεις καμια κουτουραδα με ναρκωτικα κλπ, αλλα και παλι... μαλακια μεγιστη.

Οπως σχολιασε και ο mandipl, στο pattaya addicts ο καθενας ποσταρει τις εμπειριες του, ο υπολοιποι σχολιαζουν, ευχαριστουν (τι ειναι αυτο παλι?) και γενικα υπαρχει μια ταξη σε εκατονταδες threads για την pattaya. Εδω πεφτει τετοιο ξεκατινιασμα οσο δεν εχω δει πουθενα αλλου και ειναι μολις ενα thread που ειναι ενεργο...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ωωωπ! προεδρε ..δεν ενοουσα εσενα φυσικα...τον κωστακη τον κλητηρα του υπουργειου?? θυμασαι?? αυτον που ακομα να γαμησει.....??αντε να δουμε , θα δει φως στο πουλι του?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μην ξαναδιαβασω    Κακη κριτικη σε οτι γραφει ο γερολορδος γιατι μου ειπε με πμ οτι θα εγκαταλειψει το ται σεξ τριπ και θα γραφει στο orthodoxos.forumup.com

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
γυρω στο 800αρι οι τιμες για καλοκαιρι  καμια egypt σωζετε με 650 σε καποιες ημερομηνιες που δε με βολευουν με τιποτα, το 2009 ειχα πεταξει με εμιρατες 474Ε , περασμενα μεγαλεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom