pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Νεο Avatar...ΤΗΑΙ the best...
[size=10pt]λαός ενωμένος ποτέ ηττημένος[/size]Νεο Avatar...ΤΗΑΙ the best...
μετα απο αυτες τρεχατε να πηδηξετε την yoko την "γιαπωνεζα" που μονο γιαπωνεζα δεν ειναι... (μιλαω για το σχετικο στουντιο στην αθηνα)
ΕΓΩ. εκτος συνορων ξερω καλα το παιχνιδι, και εντος , ξεραιλα.ποιος από όλους εμάς είναι ήσυχος ότι δεν είναι κερατάς ?(και εντός συνόρων και εκτός)
ΕΓΩ. εκτος συνορων ξερω καλα το παιχνιδι, και εντος , ξεραιλα.
πειτε μου, δεν ειμαι τρισευτυχισμενος?
εσυ δεν μας εχεις πει πως βγαζεις τοσους μηνες κατω, τι κανεις, butterfly γινεσαι καμια φορα? μονογαμικος εισαι, ειναι δυνατον?τελικά θέλω να κάνω μια ερώτηση για να κοιμηθώ ήσυχος το βράδυ ?
Σύντροφε Κώστα Φ16, που ήσουν σήμερα το πρωι, έψαξα να σε βρω στο γραφείο στο αεροδρόμιο και δεν σε βρήκα. Και ξέρεις γατί σε έψαχνα ? γιατί στην επιστροφή μου από βιεννη ταξίδευα με 8 ταυλανδέζες μέλη μιας κολυμβητικής ομάδας επιδείξεων(skin diving with sharks, έγραφε στις μπλούζες τους και κάτι ταυλανδέζικα που θα τα στείλω στο φαντομά να τα αποκρυπτογραφήσει)και ήθελα να στις γνωρίσω γιατί καθόμουνα διπλα με δυο από αυτές και είχαμε πιάσει μια ψιλοκουβεντούλα.
με αυτό που του είπες τώρα θα κοιμάται στον αερολιμένα ;)Σύντροφε Κώστα Φ16, που ήσουν σήμερα το πρωι, έψαξα να σε βρω στο γραφείο στο αεροδρόμιο και δεν σε βρήκα. Και ξέρεις γατί σε έψαχνα ? γιατί στην επιστροφή μου από βιεννη ταξίδευα με 8 ταυλανδέζες μέλη μιας κολυμβητικής ομάδας επιδείξεων(skin diving with sharks, έγραφε στις μπλούζες τους και κάτι ταυλανδέζικα που θα τα στείλω στο φαντομά να τα αποκρυπτογραφήσει)και ήθελα να στις γνωρίσω γιατί καθόμουνα διπλα με δυο από αυτές και είχαμε πιάσει μια ψιλοκουβεντούλα.
αναγουλιασα ρε παιδια, μην γραφετε τετοια, ασπρες και ψηλες, ΕΛΕΟΣκαλως ηλθες von απο τη γη με τις ασπρες και ψηλες γυναικες!
μιμικο αυτα τα 6 στη φωτο ποιος τα σουβλισε?
ποσες φορες εχω σκεφτει να παρω πανω απο ενα κι εγω ο φτωχος πλην τιμιος farang. δεν μου βγηκε ομως η φαση ετσι ποτε. για να δουμε τον νοεμβρη σε τι βουρκους θα κυλιστουμε παλι.
καλα που μας το πες ρε, θα το πιστευαμεπλακα κανω δεν θα μπορουσα να παρω τοσες μαζι.