You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
λουσιφερ, για θυμηθειτε τις γκαρσονες με το γνωστο χαμογελο που στερουμαστε στην ελλαδα
Συνημμένα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μη σου τυχειΟτι πιο ανώμαλο
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
μιμικο, εσυ δεν εισαι butterfly, γιατι φοβασαι, μου φαινεται οταν ρωτανε "short time or long time" δεν θα βιαζομαι να απαντησω πλεον, θα ψαχνω την τσαντουλα της τι εχει μεσα, εγω ενα νυχοκοπτη εχω στην βαλιτσα, τι στο διαολο, για να μου τον κοψει με νυχοκοπτη θελει 2 μηνες, ε ρε τι τραβαμε, να ναι καλα ο φαντομας, οτι αρνητικο εχει η χωρα μας ενημερωνει αμεσως, πολυ καλα.
εεε καλα τωρα αν το εχει βαλλει στο μυαλο της δε νομιζω να κολλησει στο νυχοκοπτη, θα βρει τροπο...εδω οι αλλοι κανανε αεροπειρατιες με εναν κοφτη! Κωστα εδω που τα λεμε δεν τραβας και τιποτα, ρωτα αυτους που ακομα ψαχνουν το πουλι τους μεσα στην αποχευτεση
Ακη, δεν κανω τιποτα στα παιδια οπως βλεπεις ο Κωστας θελει να μαθαινει και τα αρνητικα. Εξαλλου πραγματικα γεγονοτα μεταδιδω. Ειπαμε εδω μεσα παιζω το ρολο της Κασσανδρας, αφου σκεφτομαι σοβαρα να το αλλαξω απο φαντομας σε κασσανδρα
αυτος που πρεπει παντως να φοβαται περισσοτερο ειναι ο φαντομας, εκεινος ειναι σταθερα εκει και εχει και σταθερη σχεση!!!
Σε αυτο εχεις δικιο. Πολλοι ομως απο τους φιλους του θρεντ θα καταληξουν σε σταθερη σχεση με Ταυλανδεζα η ασσιατισσα γενικα, οχι ολοι φυσικα, ζητημα χρονου ειναι. Κανε υπομονη, εχει ο καιρος γυρισματα.
Δεν θα σε συγχωρέσουμε αν δεν το ξανακάνεις. Αξιος και θα ηθελα να γνωριστούμε γιατί σκεφτομαι αυτό το ταξιδι εδω και καιρό.πραγματικα, στη σελιδα 227 πρεπει να ειχα παραληρημα, αφου τα διαβασα πριν λιγο και τα εχασα και γω. αν επρεπε να τα ξαναγραψω δεν θα μπορουσα να το κανω παλι. αν το ξαναπαθω συγχωρηστε με.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τι θανατηφορος συνδυασμος ειναι αυτος ( κι-τα-νε-υλα-ζο-νδε-ζα ) γουσταρω. θελω και γω.εγω δεν θα με χαλαγε μια σταθερη σχεση με μια κινεζοταυλανδεζα
κοκτειλ μου μοιαζει, θα παρω ενα κι εγω
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
το σαββατοκυριακο δεν εγινε κατι ιδιαιτερο, παλι 48 ωρες γεματες ταυλανδη, τσατ με ταυλανδη, εμαιλ με ταυλανδη, τσατ με αλλες χωρες με ΘΕΜΑ την ταυλσνδη, στο θρεντ που μας "στεγαζει" συνεχως, καταστρωση σχεδιων με zaichik για τον νοεμβρη και τα λοιπα. οπως καταλαβαινεις η τρελλα καλα κρατει...Κάτι έγινε το Σαββατοκύριακο και έχετε γυρίσει όοι με όρεξη..
Α!! ειχαμε και μερικα πουλια στην αποχετευση, αλλα ηταν ταυλανδεζικα προς το παρων
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αυτο με προβληματιζει παντα, πως, αν γινει κατι τετοιο θα πηγαινω καθε δυο μηνες στην ταυλανδη? τι θα της λεω? "περιμενε 10 μερουλες να πεταχτω μια πατταγια να γαμησω δυο καινουρια πιπινια που εσκασαν μυτη στο μποεσε και τα ειδα στο περιοδικο της πατταγια?." η μαλλον "δεν θα αργησω, ενας αυστραλος εγραψε σε φορουμ για ενα freelancer αστερι..."Πολλοι ομως απο τους φιλους του θρεντ θα καταληξουν σε σταθερη σχεση με Ταυλανδεζα η ασσιατισσα γενικα
δεν γινεται ετσι παντως.
εκτος και αν ερχεται και αυτη μαζι, οποτε προβλεπω πολλα καζανακια...
αφηστε το για την ωρα, οταν με το καλο χορτασουμε τα ξαναλεμε. ποτε θα χορτασουμε? ακουω γνωμες..
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αφου σκεφτομαι σοβαρα να το αλλαξω απο φαντομας σε κασσανδρα
Πολλοι ομως απο τους φιλους του θρεντ θα καταληξουν σε σταθερη σχεση με Ταυλανδεζα η ασσιατισσα γενικα, οχι ολοι φυσικα, ζητημα χρονου ειναι.
τι είπε ο άνθρωπος
τελικά η δυο σας πρέπει να γίνετε mpanzanakides
[size=10pt][size=10pt]ลาก่อน ฉันคงจะได้พบคุณอีก[/size][/size] :-*
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
"περιμενε 10 μερουλες να πεταχτω μια πατταγια να γαμησω δυο καινουρια πιπινια που εσκασαν μυτη στο μποεσε και τα ειδα στο περιοδικο της πατταγια
τι είπε ο άλλος άνθρωπος
τελικά η δυο σας πρέπει να γίνετε mpanzanakides
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
σε λιγο καιρο θα ξεκινησουμε να πηγαινουμε σε πολλους γαμους !!!
θα πρεπει να φτιαξουμε και λιστα με τις ημερομηνιες των γαμων!!!
δεν προλαβαμε και την καλη εποχη που υπηρχαν τα living together contracts.
δεν προλαβαμε και την καλη εποχη που υπηρχαν τα living together contracts.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αν δεν μας προλάβει αυτός ....σε λιγο καιρο θα ξεκινησουμε να πηγαινουμε σε πολλους γαμους !!!
Συνημμένα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μπορει να εχουμε καλες προθεσεις
εγω δεν θα με χαλαγε μια σταθερη σχεση με μια κινεζοταυλανδεζα(δεν το μακραινω γιατι ο ροκος θα παθει εμφραγμα)
ρε συ κωστα, θα μας μουρλανεις με αυτες τις μιξεις.. κινεζοταυλανδεζες τη μια, ταυλανδοκινεζοβιετναμεζες την αλλη, για κατσε καλα σε παρακαλω!.. ;) ;)
μηπως τσεκαρε κανενας την πληροφορια του παπα για το στουντιο με την ιαπωνεζα??