Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα σύντροφοι. Στο πρόσφατο ταξείδι μου στην Ταϋλάνδη ξόδεψα μόνο καμμιά εκατοστή Ευρώ στα κορίτσια, αφού αφιέρωσα τον πιο πολύ χρόνο μου σε βόλτες στη Μπανγκόκ και έπειτα στο Σαμούι, αλλά μια και το έφερε η κουβέντα θα καταθέσω την εμπειρία μου.
Έχοντας κοιμηθεί αρκετά στο αεροπλάνο και με την υπερένταση της άφιξης δεν το σκέφτηκα καν για ύπνο και ξεκίνησα κατευθείαν τον περίπατό μου στην χαωτική μητρόπολη με τα πόδια και το skytrain. Κατά τις 3μμ επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο είπα να περάσω από το Club Eden για το οποίο είχα διαβάσει στο νετ πριν φύγω.
Με το που άνοιξα την πόρτα βρέθηκα σε ένα μακρόστενο μπαρ, όπου υπήρχε μόνον ένας θαμώνας που κουβέντιαζε με μια κοπέλα και καμμιά τριανταριά κορίτσια που μόλις μπήκα χάλασαν τα πηγαδάκια και μέχρι να πεις κύμινο είχαν στηθεί στον τοίχο απέναντι από τη μπάρα. Η μπαργούμαν με ρώτησε τι θα πιω και πριν προλάβω να ψελίσω "Μια μεγάλη Σινγκ" με ρώτησε ποια κοπέλα θέλω και αν θα ήθελα δύο.
Όντας "διαβασμένος" διάλεξα μια μικρούλα και -όπως προείπε ο Φον- τής είπα να διαλέξει μια φίλη της. Πρέπει να ομολογήσω ότι η επιλογή δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού στο "νυφοπάζαρο" που είχα απέναντί μου όλες μού χαμογελούσαν ελπίζοντας πως θα τις επιλέξω και η μια μου φαίνονταν πιο γλύκα από την άλλη, με αυτές αριστερά της κάθετης κίτρινης γραμμής στον τοίχο που έδιναν κουλούρι, να υστερούν λίγο σε ομορφιά πρέπει να καταγγείλω (λυγμ!). Η τιμή κάθε κοπέλας 1700 ΤΗΒ δηλαδή σύνολο ούτε 80 Ευρώ και οι δύο + η μπύρα + και το εμφιαλωμένο νερό που πήρε η μία.
Για να μη σας κουράσω, μπαίνω στο "ψητό". Τα κορίτσια με πιάνουν από το χέρι, πιάνω τη μπύρα μου και τις ακολουθώ πρόθυμα μα σαστισμένος στο βάθος του μαγαζιού. Εκεί μπαίνουμε σε ένα ασανσέρ (!) και ανεβαίνουμε στον 5ο όροφο(!!).
Ανοίγουν μια πόρτα και μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο μόλις λίγα εκατοστά μεγαλύτερο από το king size κρεβάτι που δέσποζε ανάμεσα στους καθρέπτες των τοίχων και του ταβανιού. Μετά το πρώτο σοκ, γδυθήκαμε και μπήκαμε στο ντους όπου με έπλυναν με περισσή φροντίδα από την κορφή ως τα νύχια. Σαπουνιστήκαμε, χαϊδευτήκαμε, ξεπλυθήκαμε και βγήκαμε στο ...ρινγκ. Με σκούπισαν, με ρώτησαν αν θα ήθελα πορνό στην TV και απάντησα φυσικά όχι "αφού έχω εσάς". Τότε η μια έβαλε ένα DVD με καραόκε κάποιου Ταϋλανδού ποπ σταρ, και ξαπλώσαμε.
Περιττό να σας πω ότι με τη μία να με πεοθηλάζει (ακάποτο) και την άλλη να με χαϊδεύει και να με φιλάει και τις δύο να δέχονται τα χάδια και τα φιλιά μου, τελείωσα σε χρόνο dt.
Όταν είδα τη μία να ανάβει τσιγάρο ψιλοαγχώθηκα σαν πιτσιρικάς που χύνει στην πίπα και η πουτάνα φεύγει αφήνοντάς τον με ... το βίντεο, αλλά το μενού που μου έδειξε η μαντάμ κάτω το έλεγε ξεκάθαρα : 90 λεπτά πρόγραμμα! Οπότε μετά το τσιγάρο, άντε πάλι ντουσάκι και οι τρεις και δεύτερος γύρος. Πήδησα τη μία και όταν θέλησα να δοκιμάσω και τη δεύτερη καπάκι, ως άψογες pro μου είπαν "change condom". Λίγο με χάλασε. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές ξανακάναμε ντους στη μιάμιση ώρα ούτε έχει σημασία. Το αποκορύφωμα ήταν όταν μου είπε (η Α) κοίτα πώς τη γλύφω (τη Β) και επιδόθηκε σε λεσβιακό γλυφομούνι. Πρέπει να σας πω ότι όλα αυτά γινόταν σε ένα κλίμα που θα χαρακτηρίσω τουλάχιστον φιλικό, με τη μικρότερη (21 χρ.) να σιγοτραγουδάει γλυκά τις ποπ επιτυχίες στα διαλείμματα και τη μεγάλη (30 αλλά ...μικρή) να μου δείχνει με καμάρι το δίχρονο (όχι TDR 125) αγοράκι της φωτό στο κινητό!
Τέλος πάντων - είχαμε μείνει στο λεσβιακό. Με την καύλα να χτυπάει κόκκινο τον έβαζα κι εγώ όπου έβρισκα πρόχειρα μέχρι που άκουσα την ατάκα "Τώρα θα πηδήξω τη φίλη μου". Σόκ και πέος! Ζενίθ καύλας! Είδα τη διείσδυση σε close up αφού έγλειφα και δάγκωνα και τότε δεν άντεξα. Θυμήθηκα πώς περνάνε στην πατρίδα τα σύκα ένα-ένα στην τριχιά (τη γνωστή τσαπέλα) και ρώτησα : "Να σε πηδήξω ενώ πηδάς τη φίλη σου;". Η ιδέα μου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και γελάκια, μόνη ένσταση ότι το strap-on καυλί (ταϋλανδικών διαστάσεων δυστυχώς) είχε στρινγκ. Το παραμερίσαμε όμως και όλα πήγαν καλά. Ειλικρινά σύντροφοι, πίστευα ότι δεν θα κατάφερνα να σας περιγράψω το σκηνικό, ελπίζω να μπόρεσα να σας μεταφέρω έστω και λίγο το κλίμα.
Θα κλείσω με το διάλογο που είχαμε ανάμεσα σε άλλα περί ανέμων και υδάτων που είπαμε και πραγματικά μου έμεινε χαραγμένος στο μυαλό λόγω της απόλυτης ειλικρίνιας που περιείχε:
ΚΟΡΙΤΣΙ (μη με ρωτήσετε ποιο, είχα χάσει μπάλα και δεν τις πολυξεχώριζα) : Είσαι παντρεμένος?
ΠΕΛΟΠΗΔΑΣ : Όχι ακόμα.
ΚΟΡΙΤΣΙ : Δηλαδή δεν σε αγαπάει καμμία?
ΠΕΛΟΠΗΔΑΣ : Φοβάμαι πως όχι!
ΚΟΡΙΤΣΙ : Δεν πειράζει, σε αγαπάμε εμείς για 90 λεπτά! :dancing:
Τ Ε Λ Ο Σ .

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ευγε πελοπιδα, ελπιζω να μην μεινεις σε αυτα και να μας πεις και αλλα.
εγω θελω να επαναλαβω οτι οι χρονικοι περιορισμοι των 90 λεπτων ειναι για αλλες χωρες, για την ταυλανδη δεν ισχυει αυτο, δηλαδη ειναι πολυ "σκληρο" να συμβιβαστεις εκει, και να απολαυσεις σε 90 λεπτα.
λαθος  ΜΕΓΑ. στην ταυλανδη υπαρχει η ευχερια χρονου οχι 90 λεπτων ,αλλα ημερων ολοκληρων..
γνωμη μου, αν διαφωνειτε το λετε, 
φιλικα.

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Κώστα εν μέρει έχεις δίκιο. Το Eden το άνοιξε κάποιος Γάλλος και προφανώς ειναι ένα concept που συνδυάζει την πραγματικότητα της Ταϋλανδικής "σεξο-αγοράς" με την Ευρωπαϊκη οργάνωση. Το μαγαζί από άποψη λειτουργίας είναι χωρίς υπερβολές κορυφαίο. Σκέψου ότι έχει και refund policy (που λέμε και στη Θεσσαλία) δηλαδή αν δεν μείνεις ευχαριστημένος σου επιστρέφουν τα χρήματα! Σίγουρα τα κορίτσια εκπαιδεύονται ανάλογα και υπάρχουν ...διαδικασίες. π.χ. εκτός από την ερώτηση για την τσόντα, με το που ξάπλωσα μου έβαλαν ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση και με ρώτησαν αν θέλω να μου γλύψουν τη βαλβίδα. Όταν είπα όχι μάλλον χάρηκαν και έβαλαν το μαξιλάρι στη θέση του! Πιστεύω - χωρίς να έχω συζητήσει μαζί τους - ότι και τα κορίτσια νοιώθουν μια επιπλέον ασφάλεια δουλεύοντας εκεί αφού ξέρουν ότι μπαίνουν κάνουν τη βάρδια τους και βγαίνουν αντί να ξεροσταλιάζουν στο δρόμο ή να ανεβοκατεβαίνουν στα ξενοδοχεία, φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα να την (ή τις) πάρεις για long time μετά τη 1 που σχολάνε.
Βέβαια όλη αυτή η "δυτική νότα" στην οργάνωση και ο επαγγελματισμός το κρυώνουν αρκετά το πράγμα για να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Ωστόσο ως εμπειρία είναι ΟΚ.

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Όπως είπα και πιο πάνω, άλλα δύο freelancer όλα κι όλα που μου γυάλισαν και πήρα short time για παρέα (στην Ταϋλάνδη πήγα μόνος μου) στο ξενοδοχείο δεν είναι κάτι άξιο αναφοράς.
Να σας πω για τα τρία κορίτσια που έκαναν έρευνα στους τουρίστες κερδίζοντας 7000 THB το μήνα (όσα δηλ. βγάζουν άλλες συνομήλικές τους πηγαίνοντας με 4-6 τουρίστες σε μια μέρα) με τα οποία πήγα σινεμά? Πλήρωσα περ. 10 Ευρώ για όλα μας τα εισητήρια σε multiplex που ντρέπεσαι να μπεις μέσα - που λέει ο λόγος - από τη χλιδή, αλλά αυτό που έζησα ήταν ανεπανάληπτο και δεν ήταν γαμήσι. Ήταν η εμπειρία να βλέπω έναν ολόκληρο κινηματογράφο μετά τις διαφημίσεις, να σηκώνονται όρθιοι στην ανάκρουση του Εθνικού ύμνου της Ταϋλάνδης, με συνοδεία εικόνας βέβαια από τοπία της χώρας, τη βροχή στη ζούγκλα και στιγμιότυπα με το Βασιλιά τους... Επειδή ξέρω ότι αυτές οι περιγραφές δεν συνάδουν με το θέμα (sex trip) δεν θα κάνω κατάχρηση του χώρου. Ευχαρίστως όμως θα στείλω προσωπικό μήνυμα σε όποιον χρειαστεί πληροφορίες για το ξενοδοχείο Nana, το δίκτυο του skytrain, αξιοθέατα επισκέψιμα από το ποτάμι (Mae Chao Praya), ομορφιές στο Koh Samui κ.λπ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η εκπαιδευση στο σεξ ειναι μεσα στο γονιδιο τους

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Καλά δεν το συζητώ, δεν παίζονται τα κορίτσια. Μην παρεξηγηθώ, οτί είμαι υπεράνω ή πως δεν με αγγίζει η υπερπροσφορά αβάδιστου (sic), υπέροχου, βελούδινου, χαμογελαστού και ακομπλάριστου σεξ που στην Ελλάδα το βλέπουμε "με το μακαρόνι" όπως μας έλεγαν και οι καραβανάδες στο στρατό. Απλώς δεν εντρύφησα στο σπορ με το ίδιο πάθος και την αφοσίωση που το έκαναν άλλοι εκλεκτοί σύντροφοι. Αλλά το καλό να λέγεται!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συντροφοι παράκληση οποιος γνωριζει ξενοδοχεια στην Ταυλάνδη τυπου bangalow με πρασινάδες, φοινικες κτλ. να με ενημερωση σχετικα! Ακομα και σε ποιο ανγνωστα μερη (για μενα τουλάχιστον) μιας και λεω να φορτώνω μωρο(απο Παταγια-Μπανγκοκ-Πουκετ) και να χάνομαι για 2-3 μέρες απο την κοσμοπολιτικη ζωη! σε λογικες τιμες ομως ετσι....!? (Ανέφερε νομιζω παλιοτερα ο Ζαιτσικ για bangalow 600baht τη βραδια σε κατι νησάκια!!!Υπάρχουν τετοιες τιμές ρε παιδια?)

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επισης, στην Μπανγκοκ ποια ειναι η καλυτερη περιοχη??? για να ριξω μια ματια στα ξενοδοχεια εκει κοντα!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε, δεν υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη περιοχή στην Μπανκονκ. Η πόλη είναι τεράστια και χαώδης. Άποψή μου όπου και να μείνεις το ίδιο κάνει. Διάλεξε ενα αξιοπρεπές ξενοδοχείο, περιπλανήσου στην πόλη και απόλαυσε οτιδήποτε μπορέσεις από τα χιλιάδες ενδιαφέροντα, παράξενα, μυστήρια  και εξωτικά έχει να σου προσφέρει και το βραδάκι καταπονημένος από τις περιπλανήσεις σου  πάρε ένα ταξί και πήγαινε σε οιαδήποτε από τις περίφημες σεξογειτονιές της και αφέσου στα χέρια των εμπείρων κοριτσιών της . Έτσι αξίζει να μείνεις σ΄αυτή την πόλη. Δεν πρόκειται έτσι και αλλοιώς να την μάθεις όλη ακόμα και αν κάτσεις 5 χρόνια εκεί.
Όσο για τα μπανγκαλόους των 600 μπατ, υπάρχουν πάμπολλα (και των 100 αλλά και των 16000 μπατ) . Το θέμα είναι πόσο καλομαθημένος είσαι και αν μπορείς να συμβιβαστείς με τις όποιες ελλείψεις ανέσεων έχουν. 

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απλα θέλω να πω Von κάπου που να μην χρειαζεται να διανύω τεράστιες αποστάσεις για διασκεδαση,φαγητο,ψωνια κτλ.  οσο για τις ανεσεις που λες παμε που πάμε να μη ζησουμε και λιγη χλιδη!δεν αναφερομαι βεβαια σε πολυτελειες αλλα να.. κατι παραπανω απο αυτα που ορισμενοι απο εμας σε Ελλάδα-Ευρώπη δεν μπορούμε να τα πλησιασουμε!!!Αν και νομιζω η μαγεια των τοπιων και μόνο αρκεί!!!!(απ οτι βλεπω σε fotos)
Παρεπιπτόντως πριν χρονια πηγε φίλος και μου ειπε πως πλήρωνε σε ένα χωριο κάπου στο βορρά bangalow με 4 Γερμανικα μάρκα!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Koh Chang κορυφή!!!!!
Ακυρο για τη χλιδή που ειπα, εκει τα τοπια ειναι παραδεισενια!
Τι bangalows ειναι αυτά?????
Να σαι εκει και να boom-boom με το Ταυλανδεζάκι?τρέλλα...............

Να σαι καλά ρε zaichic!!

joujoukos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
sorry
ειμαι κενουτγιος σε αθτο το φορυμ... μεχρι πριν λιγο καιρο επισκεπτης βουλγαριας
αλλα ρε παιδια ποσο κοστιζει να παει καποιος Ταυλανδη η Pattaya?
ολα μαζι ποσο βγαινει?

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα! Εγω οτι γυρισα απο πατταγια και αρχικα θελω να σας ευχαριστησω για ολες τις πληροφοριες που μου δωσατε μεσα απο αυτες τις σελιδες!! Κωσταφ16 εισαι απιστευτος!!! Αλλα και αυτα που εζησα σε μια εβδομαδα εξισου απιστευτα! Ηδη με τους φιλους μου σχεδιαζουμε την επομενη εξορμηση!!! Κωσταφ16 στο λουσιφερ η τραγουδιστρια δεν ηταν πλεον ξανθια δε ξερω αν ηταν η ιδια αλλα ηταν ενα κοντο μελαχροινο απιστευτο δε τραγουδανε ολες τισ μερες εκει αλλα δυο τρια μαγαζια πιο πανω καποιες μερες που απο οτι μου ειπανε ειναι υπο τον ιδιο ιδιοκτητη! Κατα ταλλα τρελη υγρασια λιγη βροχη κ τρομερα μωρα!  :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καλως ηρθες Μακη μου απο τη χωρα των παγων και των ψηλων (κατα Κωστα) γυναικων.
Οι υπολοιποι με αρχηγο τον Κωστα F16 εχετε ξεφυγει.
Για μαζευτειτε ερχονται και εκλογες!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
king,  το λουσιφερ ειχε μπροστα και μεσα, που πηγες?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αυτη λες κινγ?

Συνημμένα

• DSCN0226.jpg
    DSCN0226.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 37

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σωστος!!! αλλα τργουδα κ σε ενα μαγαζι διπλα στην χ-ζονε ανοιχτο λιγα μετρα πιο πανω. νομιζα οτι ειχες πει οτι ηταν ξανθια. θεα παντως!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καστανοξανθη , λιγο, με μεγαλα ματια.
τι εγινε? οργιασατε? δεν πιστευω να μου πειραξες καμια απο τις γυναικες μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom