Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Στο μυθιστόρημα private dancer τους τα κόβουν λέει τόσο συχνά οι γυναίκες που οι γιατροί εκεί έχουν γίνει πρώτοι στο ξανακόλλημα.Αρκεί να τα βρει βέβαια ο ενδιαφερόμενος.Γιατί τα ταϊζουν λέει στις πάπιες... Μία που δεν είχς πάπιες τα απογείωσε με αερόστατο με ήλιο.Αχ,ο έρωτας τη ζήλεια φέρνει!  :idiot:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
χτες το βραδυ ειδα το ιδιο ονειρο
εριχνα παγωτο με σαντιγυ και φρουτα ψιλοκομμενα σε διαφορα περιεργα κορμια με ωραια καπουλια
αντε μετα να σηκωθεις

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Στο μυθιστόρημα private dancer τους τα κόβουν λέει τόσο συχνά οι γυναίκες που οι γιατροί εκεί έχουν γίνει πρώτοι στο ξανακόλλημα.Αρκεί να τα βρει βέβαια ο ενδιαφερόμενος.Γιατί τα ταϊζουν λέει στις πάπιες... Μία που δεν είχς πάπιες τα απογείωσε με αερόστατο με ήλιο.Αχ,ο έρωτας τη ζήλεια φέρνει!  :idiot:

αχ, τι μου θυμησες η ταυλανδεζα γυναικα που την ειχα μονιμα τρεις φορες κατω, μου ελεγε οταν την πειραζα λιγο παραπανω οτι θα παω και με αλλες: "ok you free to go, but first I cut cut , and feed crocodile" και μου το εκανε και αναπαρασταση κιολας.

ΑΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οι butterfly  ας προσεχουν πιο πολυ.
να ρωτησω, νοικιαζουν αυτοκινητα με ευρωπαικο διπλομα? η θελουν οπωσδηποτε διεθνες. εστειλα εμειλ σε και ρωτησα, αλλα δεν απαντησαν ακομη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
χτες το βραδυ ειδα το ιδιο ονειρο
εριχνα παγωτο με σαντιγυ και φρουτα ψιλοκομμενα σε διαφορα περιεργα κορμια με ωραια καπουλια
αντε μετα να σηκωθεις..

..χωρις να ξεροχυσεις..  :rolleyes: :rolleyes:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ladyboy και transit.. με μια λογχη [size=18pt]ΝΑ !!!![/size]

το πηρα 4 a short term..  :)

πιστευω οτι αυριο θα παω να τσεκαρω, παντως να ξερεις οτι ενα ladyboy εγχειρισμενο δυσκολα το καταλαβαινεις αμα δεν εχεις ταξιδεψει προς την ασια. οι υπολοιποι συναγωνιστες μπορουν να στο διαβεβαιωσουν.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
να ρωτησω, νοικιαζουν αυτοκινητα με ευρωπαικο διπλομα? η θελουν οπωσδηποτε διεθνες. εστειλα εμειλ σε και ρωτησα, αλλα δεν απαντησαν ακομη.

καλυτερα πιστευω να νοικιασεις απο bangkok, για το διπλωμα δεν νομιζω να εχεις προβλημα, εγω τουλαχιστον για το μηχανακι δεν εχω, θα βρω και το τηλεφωνο ενος τυπου απο την πατταγια που νοικιαζει μηχανακια και μηχανες, μηπως σου κανονισει εκεινος για αυτοκινητο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μιμικο, εσυ δεν εισαι butterfly, γιατι φοβασαι, μου φαινεται οταν ρωτανε "short time or long time"  δεν θα βιαζομαι να απαντησω πλεον, θα ψαχνω την τσαντουλα της τι εχει μεσα, εγω ενα νυχοκοπτη εχω στην βαλιτσα, τι στο διαολο, για να μου τον κοψει με νυχοκοπτη θελει 2 μηνες, ε ρε τι τραβαμε, να ναι καλα ο φαντομας, οτι αρνητικο εχει η χωρα μας ενημερωνει αμεσως, πολυ καλα.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Στο τέλος αντί να βλέπουμε όνειρα που βλέπει ο bmw θα βλέπουμε ψαλίδια και μαχαίρια... Καλά ρε φαντομά τι κάνεις στα παιδιά  :cheesy:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτος που πρεπει παντως να φοβαται περισσοτερο ειναι ο φαντομας, εκεινος ειναι σταθερα εκει και εχει και σταθερη σχεση!!!

kostasf16 παλια δεν ημουν butterfly αλλα αυτη την φορα το παρακανα με τις γυναικες, απο καποια στιγμη και μετα, αστα να πανε, ενα βραδυ ημουν με μια γυναικα και με επαιρνε τηλεφωνο μια αλλη και μου ελεγε οτι θα ερθει να την πλακωσει αυτη που εχω τωρα αμα δεν την διωξω, μεγαλη ιστορια, αστα να πανε!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πιστευω οτι αυριο θα παω να τσεκαρω, παντως να ξερεις οτι ενα ladyboy εγχειρισμενο δυσκολα το καταλαβαινεις αμα δεν εχεις ταξιδεψει προς την ασια. οι υπολοιποι συναγωνιστες μπορουν να στο διαβεβαιωσουν.

δεν το αμφισβητω, το ποστ μου το εκανα αστιευομενος..
παντως για τετοια μουνοχειλα ροζε και στην ακρη εξω-εξω να σκουραινουν, θα αξιζε βραβειο πούλι-τζερ ο χειρουργος..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
δεν το αμφισβητω, το ποστ μου το εκανα αστιευομενος..
παντως για τετοια μουνοχειλα ροζε και στην ακρη εξω-εξω να σκουραινουν, θα αξιζε βραβειο πούλι-τζερ ο χειρουργος..

ετσι για την ιστορια, υπαρχει μια εγχειρισμενη στο πουκετ η οποια εχει κανει 6 εγχειρησεις στα 21 της χρονια, λοιπον αυτη δεν σου φαινεται με τιποτα οτι θα μπορουσε να ειναι τετοια, πρεπει να παρατηρησεις το νιμου της πολυ προσεκτικα για να το καταλαβεις, βεβαια υπαρχουν και καποια μυστικα οπως να κοιτας τις ακρες των δαχτυλων των ποδιων, των χεριων και οσο ποιο προσεχτικα γινεται.

και κατι ακομη για την ιστορια την ειχα πατησει εγω προσωπικα στην μυκονο πριν μερικα χρονια.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μιμικος
αυτο δειχνει οτι δεν τις εχεις βαλει σε καποια σειρα

αυτα που λες περι πλακωματος ειναι απαραδεκτο

ναμην επαναληφθει παλι σε παρακαλω

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κώστα έγραψες
Ποιητικό ταλέντο και δεν σου φαινότανε.
πραγματικα, στη σελιδα 227 πρεπει να ειχα παραληρημα, αφου τα διαβασα πριν λιγο και τα εχασα και γω. αν επρεπε να τα ξαναγραψω δεν θα μπορουσα να το κανω παλι. αν το ξαναπαθω συγχωρηστε με.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παλαιος συναγωνηστης του "Ταυλανδη sex trip.." εχει αναφερει κατι χιλιαδες ποστ πιο πριν ,οτι εχει δοκιμασει και ladyboys,
ο ευρων αμοιφθησεται...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Αυτό με τους εγχειρισμένους δεν το καταλαβαίνω.Αντε τους ανοίγουνε μια τρύπα , τι ηδονή νοιώθουνε όμως;Η το κάνουν μόνο για τα λεφτά;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μιμικος
αυτο δειχνει οτι δεν τις εχεις βαλει σε καποια σειρα

αυτα που λες περι πλακωματος ειναι απαραδεκτο

ναμην επαναληφθει παλι σε παρακαλω

τι να κανω φιλε μου, δεν εχω την εμπειρια σου.
η ιστορια  ειναι πολυ αστεια, με την πρωτη ευκαιρια θα ηθελα να σας την περιγραψω απο κοντα.

αναρωτιεμαι πως κρατιεσαι σε τοσο καλη φορμα, κανωντας ολες αυτες τις κρεπαλες με τις σαντιγες και τα φρουτα?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6

Εγω νοικιασα αυτοκινητο με ευρωπαικο διπλωμα. Οταν νοικιασα μια YAMAHA 1300 ουτε διπλωμα μου ζητησαν. Μαλλον θα το ξεχασανε. Κρατησαν ομως το διαβατηριο μου για εγγυηση. Και ξενοδοχεια νοικιαζα μετα με την ID του μωρου.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για θυμηθειτε μολις τελειωνει το προγραμμα με το συγκροτημα πως τρεχουν τα κουκλακια να ανεβουν πανω στα μπροστινα γουφερ και να χορεψουν αμερικανικα τραγουδια, θυμηθειτε πως αντιδρουν οταν ο dj βαλει ενα αγαπημενο τους τραγουδι οπως το "i want fuck you, fuck you, you already know"   πως με παθος τραγουδουν τους στιχους και τα απαχα κορμακια σαν φιδια προσπαθουν να ανεβουν ψηλα σαν κισσος.
:dancing:

Συνημμένα

• DSCN0220.JPG
    DSCN0220.JPG
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 46
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αυτό με τους εγχειρισμένους δεν το καταλαβαίνω.Αντε τους ανοίγουνε μια τρύπα , τι ηδονή νοιώθουνε όμως;Η το κάνουν μόνο για τα λεφτά;
τα αισθητικα νευρα της βαλανου (κεφαλι)  δεν πετιουνται, γυρνανε σαν χειλη και ετσι υπαρχει ηδονη,
τα λεγε μια φορα η χειλουδακη στον μαστορακη, δεν ειχαμε ιντερνετ τοτε και βλεπαμε τηλεοραση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom