You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
h kity, ειναι μια απο τις χιλιαδες καλες που ειναι εκει, ειναι αδικο ομως να να αφηνουμε τις υπολοιπες υπεροχες υπαρξεις και να λεμε για την κιττυ, παντως για την κιττυ θα διεξαχθουν ερευνες.. εχουμε και τις ακρες μας εκει ρε παιδια, προσωπικα δεν την πηδαγα, αλλα ο ζαιτσικ επιμενει να τη βρουμε.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
κυκλαδες, και γω θελω να ειμαι παρων..θα στα πω από κοντά εννοείτε
οταν ανεβεις αθηνα να τα πουμε.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ας το διαβασουν αυτο οσοι πανε πρωτη φορα. θελει προσοχη.τελικα ειναι αυτο που μου λεγανε πριν παω που δεν το πιστευα, το οτι αν πας μια φορα μετα θα θες συνεχεια να πηγαινεις.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ενα μικρο-ατυχηματακι με το νεο A380 στο Σουβαρναμπουμ. Μικρο αλλα ομως εκανε τον ντορο του στα φορουμς.
Δε χωραει αμφιβολια, το νεο αεροδρομιο και το νεο σουπερ-τζαμπο καποιος "μεγαλος" τα εχει ματιασει. Δεν εξηγειται αλλιως τετοια γρουσουζια απο τοτε που ξεκινησαν και τα δυο.
Δε χωραει αμφιβολια, το νεο αεροδρομιο και το νεο σουπερ-τζαμπο καποιος "μεγαλος" τα εχει ματιασει. Δεν εξηγειται αλλιως τετοια γρουσουζια απο τοτε που ξεκινησαν και τα δυο.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
οι ρωσιδες που τις "κερατωνουμε"Eίναι οι δυτικές που λυσσάνε και τα γρουσούζεψαν.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εμεις ομως απτοητοι, με βροχες και καταιγιδες στον προορισμο μας πηγαινουμε !!! δεν μασαμε !!!
θυμαμε οταν ηθελα να επιλεξω για πρωτη φορα ως προορισμο την ταυλανδη, μου ειχαν πει το εξης: "οποιος ξερει παει κατευθειαν στην ασια!!!", οι ρωσιδες, ρουμανες, βουλγαρες, ελληνιδες και λοιπες, ειναι αυτο που λεμε "υψηλη τιμη με χαμηλη αποδοση" αρα η σχεση αποδοσης προς τιμης ειναι ακρως αντιθετα, με την ταυλανδεζα η σχεση αποδοσης προς τιμης τεινει στο ΤΕΛΕΙΟ!!!
θυμαμε οταν ηθελα να επιλεξω για πρωτη φορα ως προορισμο την ταυλανδη, μου ειχαν πει το εξης: "οποιος ξερει παει κατευθειαν στην ασια!!!", οι ρωσιδες, ρουμανες, βουλγαρες, ελληνιδες και λοιπες, ειναι αυτο που λεμε "υψηλη τιμη με χαμηλη αποδοση" αρα η σχεση αποδοσης προς τιμης ειναι ακρως αντιθετα, με την ταυλανδεζα η σχεση αποδοσης προς τιμης τεινει στο ΤΕΛΕΙΟ!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εκει ρε ειναι honeymoon φαση, με ανοιχτη διαρκεια.... οσο θες δηλαδη.με την ταυλανδεζα η σχεση αποδοσης προς τιμης τεινει στο ΤΕΛΕΙΟ!!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
πεστα μιμικο, δεν μπορω να βλεπω το "βουλγαρια ,ενας επιγειος παραδεισος"
την εχω δοκιμασει την βουλγαρια και εγω, μηπως και ξεκολλαγα λιγο απο την ταυλανδη, αλλα ειναι αστα να πανε, σαφως καλυτερη απο την ελλαδα αλλα σαν την ταυλανδη κανενα αλλο μερος δεν υπαρχει !!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
και μην ξεχασετε οι farangs του νοεμβριου, στο αεροδρομιο αγοραζετε sim card με 250 μπαχτ, δεν γινεται με κανεναν αλλο τροπο η επικοινωνια εκει, τα ρομινγ ειναι μαλακια και πανακριβα, αν παρετε και δυο συσκευες ακομα καλυτερα. μην το αμελησετε αυτο.
μιμικο και γω την εψαξα για βουλγαρια και εβγαινε χαλαρα ενα 5ημερο 800 με 1000 ευρο .αντε συγκρινε τωρα με ταυλανδη..
μιμικο και γω την εψαξα για βουλγαρια και εβγαινε χαλαρα ενα 5ημερο 800 με 1000 ευρο .αντε συγκρινε τωρα με ταυλανδη..
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
το τοπικο νουμερο, εκτος απο πρακτικους λογους για την επικοινωνια σας με την ελλαδα, συμμετεχει και ως μεγαλο βοηθημα για το παιχνιδι εκει κατω, με πολλους και διαφορους τροπους!!!
kostasf16 και εγω με την βουλγαρια δεν τα πηγα καλα, αλλα για καμια μονοημερη αξιζει.
kostasf16 και εγω με την βουλγαρια δεν τα πηγα καλα, αλλα για καμια μονοημερη αξιζει.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
160 euro πήγαινε-έλα βουλγαρια
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εμενα με βοηθησε πολυ το ταυλανδεζικο κινητο, το χαρηκα δεοντως, και ειναι γεματο νουμερα.συμμετεχει και ως μεγαλο βοηθημα για το παιχνιδι εκει κατω, με πολλους και διαφορους τροπους!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157