You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ναι ρε και γω παω τον νοεμβρη, και μετα του χρονου παλι, αν θες παμε παρεα του χρονου, τον φλεβαρη του 2008το να πεταχτω και ενα δεκαπενθημερο τον νοεμβρη δεν εγινε και κατι, και μετα τον επομενο χρονο...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ναι ρε και γω παω τον νοεμβρη, και μετα του χρονου παλι, αν θες παμε παρεα του χρονου, τον φλεβαρη του 2008
και εσυ ταυλανδοπληκτος εισαι παιδι μου, σε καταλαβαινω, δεν χορταινεις με τιποτα σαν και εμενα!!!
πολυ ευχαριστως να παμε παρεα.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
θες να κλαψουμε παρεα?και εσυ ταυλανδοπληκτος εισαι παιδι μου,
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
συγγνώμη για το θάρρος αλλά μάλλον όταν πας θα αλλάξεις γνώμη ...θα μετράς μέρες μέχρι να ξαναπάς πας-πας-παςναι , πως το κατάλαβες;
Συνημμένα
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πάμε ανά μήνα και ανάμνηση η με άλλο ρυθμό ? (για να τα βάλω κάτω και εγώ )
fetchavatar.php.gif (37.65 KB, 142x150 - εμφανίστηκε 190 φορές.)
κοίτα που έσπασε ρεκόρ στην m@@@@@ είμαστε ευάλωτη τελικά
fetchavatar.php.gif (37.65 KB, 142x150 - εμφανίστηκε 190 φορές.)
κοίτα που έσπασε ρεκόρ στην m@@@@@ είμαστε ευάλωτη τελικά
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
θες να κλαψουμε παρεα?
αστα ... αχ. αχ. αχ.
παντως κανονιστε για αυριο καμια συναντηση, για να "Θυμηθουμε..."
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τι να θυμηθουμε ρε μιμικο, για να θυμηθεις πρεπει να ξεχασεις πρωτα, ωραια, να συναντηθουμε, και? μαλλον χειροτερα θα ειναι,
ειμαι μεσα παντως, αργα το απογευμα, νωρις εχω μια δουλιτσα που δεν εχει σχεση με την ταυλανδη, επιτελους.
σημερα το απογευμα που λετε, 16.20 , ξεκιναω να παω μια τουαλετα και ακουω απο τα μεγαφωνα "παρακαλουνται οι τελευταιοι επιβατες της thai με αριθμο πτησης 946 για μπανγκοκ να προσελθουν αμεσα στην εξοδο Α01, " εκανε τελευταια αναγγελια, ημαρτον λεω μεσα μου, στημενο ειναι?
ηξερα οτι ειχε πτηση σημερα, αλλα να μας καλουν στο αεροπλανο ετσι "ξεδιαντροπα" δεν το περιμενα, μπας και θελουν να μας ξεκανουν ρε παιδια..
ασε που εσκαγαν συνεχεια γκρουπακια με ασιατες και ασιατισες, αντε να αγιασεις μετα..
ειμαι μεσα παντως, αργα το απογευμα, νωρις εχω μια δουλιτσα που δεν εχει σχεση με την ταυλανδη, επιτελους.
σημερα το απογευμα που λετε, 16.20 , ξεκιναω να παω μια τουαλετα και ακουω απο τα μεγαφωνα "παρακαλουνται οι τελευταιοι επιβατες της thai με αριθμο πτησης 946 για μπανγκοκ να προσελθουν αμεσα στην εξοδο Α01, " εκανε τελευταια αναγγελια, ημαρτον λεω μεσα μου, στημενο ειναι?
ηξερα οτι ειχε πτηση σημερα, αλλα να μας καλουν στο αεροπλανο ετσι "ξεδιαντροπα" δεν το περιμενα, μπας και θελουν να μας ξεκανουν ρε παιδια..
ασε που εσκαγαν συνεχεια γκρουπακια με ασιατες και ασιατισες, αντε να αγιασεις μετα..
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τι να θυμηθουμε ρε μιμικο, για να θυμηθεις πρεπει να ξεχασεις πρωτα, ωραια, να συναντηθουμε, και? μαλλον χειροτερα θα ειναι,
προς βραδακι λεω εγω, επειδη αυριο καποια ραντεβου να κανω μεσα στην ημερα. οποιος αλλος ειναι μεσα να στειλει πμ. σε μενα ή στον kostasf16.
παντως το να εισαι συνεχεια στο αεροδρομιο, και ιδιαιτερα καθε δευτερα, πεμπτη και σαββατο μεσημερι ειναι μεγαλος πειρασμος. αστα να πανε. τελικα ειναι αυτο που μου λεγανε πριν παω που δεν το πιστευα, το οτι αν πας μια φορα μετα θα θες συνεχεια να πηγαινεις.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τι λες τωρα ρε, παω για κατουρημα και τσεκαρω αν η τουρκις εφυγε στην ωρα της , αρα ειναι οκ η αλλη για ται... η gulf φευγει απο τα τσεκ ιν 55-65, η ται απο 50-55. γαματα δηλαδη, παντως εδω και μηνες που παρακολουθω την thai σχολαστικα, απο τον μαρτιο δηλαδη, δεν ειχε ουτε μια ακυρωση ουτε μια βλαβη, και σχεδον καμια καθυστερηση, ΕΥΓΕ thai, θα σε προτιμουμε..
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν μου φτάνουν όλα τα αλλά ...κατεβαίνω πόλη και συναντάω φίλο , παντρεμένο με την γυναίκα του και την αδελφή τις (μην ρωτάτε από που όλη ξέρετε) ;) ...καθόμαστε στον γιαλό (ξέρει ο μιμικός )νάσου 3 με χαρά στο διπλανό μαγαζί !e δεν είμαστε καλά λέω...να μην μιλήσεις ?
[size=10pt][size=10pt]จารุวรรณ สบายดีหรือ ? ฉันสบายดี ขอบคุณ ![/size][/size]
από που είσαι...bbk κάτω εγώ *P ...τι άλλο να πω?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
δεν μου φτάνουν όλα τα αλλά ...κατεβαίνω πόλη και συναντάω φίλο , παντρεμένο με την γυναίκα του και την αδελφή τις (μην ρωτάτε από που όλη ξέρετε) ;) ...καθόμαστε στον γιαλό (ξέρει ο μιμικός )νάσου 3 με χαρά στο διπλανό μαγαζί !e δεν είμαστε καλά λέω...να μην μιλήσεις ?
κρατησες τηλεφωνα τους? πως και πηρα βιζα και ηρθαν ελλαδα?
για πες λεπτομερειες.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
θα στα πω από κοντά εννοείτεκρατησες τηλεφωνα τους? πως και πηρα βιζα και ηρθαν ελλαδα?
για πες λεπτομερειες.