You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μηπως εννοεις αυτη κιτρινομουρη?
οοοοχι..
η maui ειναι ΘΕΑ!! θα τη δεις και θα με θυμηθεις..
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
παρτε το κι αυτο ωρε greek farangs
εισαι aloi mao makmak μου φαινεται τωρα!!!
υπαρχει και το chokouaou για τις δυσκολες στιγμες, δοκιμασε το, εμενα με βοηθαει.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
οοοοχι..
η maui ειναι ΘΕΑ!! θα τη δεις και θα με θυμηθεις..
φωτογραφια γιατι δεν την εβγαλες?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
να λες καλα που τον σεπτεμβρη δεν εχω κανα τετραημερο ρεπο , θα την εκανα με μυστικοτητα..παντως kostasf16 πρεπει αυτες τις μερες να βρισκεσαι σε μεγαλη εξαρση βρε παιδι μου !!!!
Ρόκοςς η τιμη τών 450 ειναι πηγαινε-ελα με φορους?? Αν υφισταται με έχεις φτιαξει,νομιζω πως θα δωσω μια παρατασούλα στην λαχτάρα μου για το μαγικο ταξίδι!250 euro διαφορά δεν ειναι λίγα!φαντάζομαι φτάνουν για ξενοδοχειο για καμια 10αρια μερούλες!
ειχα πατησει 21/12 αναχωρηση και 31 επιστροφη (μπορει να κανω μια μερα λαθος) και ειχε βγαλει round trip 450 € με φορους μεσα. αυτο ειχε γινει πριν λιγες μερες.. τωρα, παταω το ιδιο και δεν βρισκω με τιποτα πτηση επιστροφης. μαλλον τα μυριστικαν και τα κλεισανε. εχετε το νου σας παντως, καποιος ειχε αναφερει οτι το να βρεις φτηνο εισητηριο ειναι και λιγο χρηματιστηριο. ειμαι 100% σιγουρος πως η τιμη ισχυε μεχρι πριν 5 μερες..
φωτογραφια γιατι δεν την εβγαλες?
ειπα και σε προγουμενο ποστ, τη φωτογραφικη τν πηρα για φιγουρα μαζι ο βλακαααας!!.. > >
δεν προσεξες οτι δεν ειχε πτηση επιστροφης, σαν εμενα, γι αυτο εβγαλε τιμη για πηγαινε
ειμαι σιγουρος πως πριν 5 μερες ισχυε αυτο. παντως, ζηταω συγνωμη απο τους φιλους του θρεντ αν ξεσηκωσα καποιους απο αυτους..
ροκο,αλλαξε το προφιλ σου, δειχνεις παντα αποσυνδεδεμενος
πως διαολο γινεται αυτο ρε συ..
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
η singapore airlines κληρωνει θεσεις στα καινουργια αεροπλανα μεσω ebay (σε αυτα τα δυοροφα που θα αποκτησει το 2008). θα πονταρετε?
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Με τις τιμές που παίζουν λέω να πάρω 2-3 σουίτες...
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η singapore airlines κληρωνει θεσεις στα καινουργια αεροπλανα μεσω ebay (σε αυτα τα δυοροφα που θα αποκτησει το 2008). θα πονταρετε?
Airbus A380... δύσκολα να μπουν στο δρομολόγιο Αθήνα - Σιγκαπούρη...
Αλλά θα είναι φοβερή εμπειρία να ταξιδέψεις με τόσο μεγάλο αεροσκάφος...
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Syntrofoi, oi prosfores pou anaferei o rokkos den tha eprepe na sas xenizoun. Exoanaferei epaneilimmena oti etaireies oposQatar, Gulf, Emirates kai Egyptair kanoun prosfores ton Noembri me timespano kato 400 Evro. Tosoa xronia pao asia pote den exo plhrosei eisitirio pano apo 450 Evro.Fysika tha prepei na meineis kapoies ores (h kai mera akomi) stin Doha, sti Manama h sto Cairo, alla afoy ola tha einai pliromena exei tin plaka toy. Ypomoni loipon kanena mina mexri na arxisoyn oi pragmatikes prosfores.
LordJim, poly kalo to keimeno sou gia tin Asia. Symfonoume apolyta.
Mind, kanonisetin Triti na ta poume.
Kostas F16, re paidakimou den paizesai.H Seira thymasai, nomizo oti tha prepei na ekdothei seeidikh ekdosi apo toys mod.
LordJim, poly kalo to keimeno sou gia tin Asia. Symfonoume apolyta.
Mind, kanonisetin Triti na ta poume.
Kostas F16, re paidakimou den paizesai.H Seira thymasai, nomizo oti tha prepei na ekdothei seeidikh ekdosi apo toys mod.