Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ο κυβος θα ριφθει οταν επιστρεψουμε και οι τελευταιοι απο κατω ητοι

λορδος εγω κωστας fly mgreek και λοιποι

αποτι καταλαβες εμεις παμε για να δεσει το κερασακι στη τουρτα

Μπορούμε να κάνουμε συνάντηση και πριν φύγουμε ... για να συζητήσουμε λεπτομέριες ... και να καταθέσουμε προσωπικές εμπειρίες...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πιπινομανιακ, για θυμησου λιγο τον αερινο αθορυβο υπνο που κανουν αυτα τα πιπινια, νομιζεις οτι δεν αναπνεουν για να μην ενοχλησουν, νομιζεις πως δεν ζουν και τρομαζεις, θυμησου πως τσεκαρες το σεντονι στο υψος της κοιλιτσας τους να δεις αν ανεβοκατεβανει, θυμηθειτε οτι δεν εχουν τιναγματα δεν ροχαλιζουν δεν εχουν κρυα ποδια δεν κλωτσανε και θυμηθειτε ποσο καινε κυριως το πρωι, αφου νομιζεις πως εχουν πυρετο μερικες φορες, και οταν ειναι κρυομενα απο τα a/c και ειναι βουλωμενη η λιλιπουτεια μυτουλα τους θυμηθειτε το ειδικο στικακι που βαζουν στα ρουθουνια για να αναπνεουν καλυτερα, αληθεια πως αναπνεουν με αυτες τις μυτουλες, για ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ποσο χωρο καταλαμβανουν στο κρεβατι, μηδαμινο, αν σε δουν παραξενο μπορει κανα πρωινο να τα βρεις κατω απο το κρεβατι.. για θυμηθειτε βλεποντας τη φωτο του πιπι ποσες φορες τις ψαξαμε κατω απο τα σεντονια, θυμησου πως ειναι οταν ειναι σκεπασμενες, δεν εξεχει τιποτα, μονο οι κυματισμοι των σεντονιων, θυμησου τες λιγο πως ειναι οταν κοιμουνται, για θυμησου λορδε,

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φιλοι μου.
Μην ξεχνατε να τσεκαρετε και την QATAR Airways, ειναι πολυ καλη και αρκετα φτηνη!!
γιατι να παμε μεσω δελφων... δεν καταλαβαινω, εχει αποδειχτει οτι η thai ειναι η πιο συμφερουσα και σε τιμη και σε ανεση και παει κατευθειαν,  εναλλακτικες λυσεις βρισκουμε τον ιουλιο αυγουστο , εκτος και αν πεσεις σε προσφορες απο τις αλλες εταιριες, που εγω δεν πετυχα ποτε παρολο που ειμαι μεσα στα πραγματα, και εχω φιλους μανατζερ σε gulf emirates egypt, ολοι συστηνουν την thai, για 70 ευρο αν βρεις φθηνοτερα δεν αξιζει,  φιλικα.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
γιατι να παμε μεσω δελφων...  για 70 ευρο αν βρεις φθηνοτερα δεν αξιζει,  φιλικα.

Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο.

Η Thai πάει απευθείας και η διαφορά των 70-100 ευρώ (εκτός του ότι είναι εξαιρετική εταιρεία)δεν αξίζουν την αναμονή και την καθυστέρηση των connecting flights.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γιατι ο φ16 παντα περιμενει στη γωνια και εχουμε τα ιδια γουστα
πιπινολατρη, το χα καταλαβει οτι σου αρεσουν οι κοντες, μη τυχον μου φερεις κανα σουπερ κοντο γιατι θα σφαχτουμε σιγουρα...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ψαχνοντας για δεκεβρη βρηκα τιμη με τη gulf air 450 €. δεν τη συνιστω ομως για ενα και μονο λογο. στην επιστροφη, λογω κακης ανταποκρισης με ελλαδα, φτανεις απο τη μπανγκοκ στο μπαχρειν το απογευμα και φευγεις την αλλη μερα το πρωι. (η εταιρεια καλυπτει τα εξοδα διαμονης, βραδυνου φαγητου και πρωινου καθως και τις μεταφορες απο και προς το αεροδρομιο). για καποιον που δεν εχει προβλημα με τη διανυκτερευση, θα του πεσει πολυ βαρεια η αντιθεση στις γυναικες που βλεπει γυρω του, απο το ομορφο και λεπτεπιλεπτο της ταυλανδης στην μπουργκα και τη μαυριλα του μπαχρειν!!..  :headbang:

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
20
Πόντοι
1
Ξέχασες να αναφέρεις την απίστευτη ζέστη στο Μπαχρεϊν, είναι το μόνο μέρος στον κόσμο όπου όταν βγαίνεις σε μη κληματιζόμενο χώρο νομίζεις ότο μπαίνεις σε φούρνο, είναι δε χαρακτηριστικό πως ακόμα και τα γυαλιά θαμπώνουν από την πολύ ζέστη

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
ψαχνοντας για δεκεβρη βρηκα τιμη με τη gulf air 450 €. δεν τη συνιστω ομως για ενα και μονο λογο. στην επιστροφη, λογω κακης ανταποκρισης με ελλαδα, φτανεις απο τη μπανγκοκ στο μπαχρειν το απογευμα και φευγεις την αλλη μερα το πρωι. (η εταιρεια καλυπτει τα εξοδα διαμονης, βραδυνου φαγητου και πρωινου καθως και τις μεταφορες απο και προς το αεροδρομιο). για καποιον που δεν εχει προβλημα με τη διανυκτερευση, θα του πεσει πολυ βαρεια η αντιθεση στις γυναικες που βλεπει γυρω του, απο το ομορφο και λεπτεπιλεπτο της ταυλανδης στην μπουργκα και τη μαυριλα του μπαχρειν!!..  :headbang:
Πάντως η τιμή των 450 ευρώ είναι ευκαιρία θα έλεγα και ειδικά για Δεκέμβριο μήνα.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
20
Πόντοι
1
Η ΤΗΑΙ δεν συγκρίνεται με καμία εταιρεία πλην της Singapure, έχει ατομικές οθώνες σε κάθε κάθισμα και εξαιρετικό service και επιπλέον σε πάει κατευθίαν. Μπορεί η Gulf να είναι ποιό φθηνή αλλά είναι το μόνο θετικό αυτής.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα ακουω Ατζελα Δημητριου.."Τι να τη κανω την αγαπη σου,αν εχεις αλλον στο κραββατι σου.."
Ταιριαζει πολυ στη κατασταση το κωλοτραγουδο.. :headbang: :headbang: :headbang:
:knuppel:  [size=10pt][size=10pt]ของชิ้นนี้ราคาเท่าไรนะ[/size][/size]
:police:      [size=10pt][size=10pt]น่าจะราคา 3500 บาทนะ[/size][/size]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ψαχνοντας για δεκεβρη βρηκα τιμη με τη gulf air 450 €.
παρασυρομενος απο το ροκο τσεκαρα το σαιτ της εν λογω εταιριας και βρηκα τις ημερομηνιες που θελω τον νοεμβρη με 386 ευρο τοταλ, παιδια ειναι μεγαλος ο πειρασμος της διαφορας της τιμης, πανω απο 300 ευρο μιλαμε, δηλαδη τα ξενοδοχεια κτλ. τσεκαρετε, νομιζω αξιζει, θα συλλεξω πληρ. απο φιλο που δουλευει στη gulf, και τα λεμε.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οι πληροφοριες συλλεχθηκαν απο το φιλο, αφορα προσφορα του ιντερνετ και γινεται αγορα e ticket με πιστωτικη καρτα. απο οκτωβρη η gulf πεταει παλι καθημερινα για μπαχρειν και απο μπαχρειν καθημερινα για παραδεισο, αναχωρηση απο αθηνα 14.30  αφιξη μπαχρειν 18.30, μετα 5 ωρες αναχωρηση μπανγκοκ. επιστροφη με διανυκτερευση 15 ωρων με ξεν. φαγητα δωρεαν. και αλλες πληροφοριες αυριο.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παρασυρομενος απο το ροκο τσεκαρα το σαιτ της εν λογω εταιριας και βρηκα τις ημερομηνιες που θελω τον νοεμβρη με 386 ευρο τοταλ, παιδια ειναι μεγαλος ο πειρασμος της διαφορας της τιμης, πανω απο 300 ευρο μιλαμε, δηλαδη τα ξενοδοχεια κτλ. τσεκαρετε, νομιζω αξιζει, θα συλλεξω πληρ. απο φιλο που δουλευει στη gulf, και τα λεμε.

για ξανακοιτα επειδη μου φαινεται οτι ειναι one way το εισητηριο που σου εμφανισε, και δωσε και μενα τις ημερομηνιες σου να το ξανατσεκαρω, μακαρι να υπηρχε αυτο,

οχι πως δεν υπαρχει αλλα οχι ετσι τουλαχιστον.
περιμενω.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
και με αεροσυνοδους στην πτηση μπαχρειν μπανγκοκ που οι μισες ειναι απιστευτης ομορφιας ασιατισσες!!..  :crazy: :crazy:
γεια σου ρε maui κουκλαρα!!!!!  :smitten: :smitten: :smitten:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
θα μου απαντησετε για το αν σας εμφανιζει οτι ειναι roundtrip οι πτησεις? και αν ναι πειτε μου τις ημερομηνιες για να το δοκιμασω και εγω που δεν μου το εμφανιζει με τιποτα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μιμικο, εσυ δεν ελεγες οτι θα ξαναπας σε κανα χρονο? καψερε ταυλανδοπληκτε.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μιμικο, εσυ δεν ελεγες οτι θα ξαναπας σε κανα χρονο? καψερε ταυλανδοπληκτε.

το να πεταχτω και ενα δεκαπενθημερο τον νοεμβρη δεν εγινε και κατι, και μετα τον επομενο χρονο...  :sunglasses:

θα μου πεις τωρα για τα εισητηρια της gulf :)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
να ρθεις αγορι μου τον νοεμβρη παρεα, τωρα για τα εισητιρια ειχες δικιο, ειναι one way η τιμη, 386 ευρο, κατα περιεργο λογο δεν βγαζει πτηση για επιστροφη, γι αυτο δεν δινει τιμη round trip.για τσεκαρετε και εσεις.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 12-02-07_1212.jpg
    12-02-07_1212.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 31

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

παντως kostasf16 πρεπει αυτες τις μερες να βρισκεσαι σε μεγαλη εξαρση βρε παιδι μου !!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom