You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Πω πωωωωωωωω μου σηκωθηκε βρε Κωστα!!!!σωστα θυμηθηκατε, εχετε ξαπλωσει και την εχετε αγκαλιασει απο πισω, ετσι ωστε να αναγκαστει να γυρισει πλευρο γουργουριζοντας, θυμαστε το γουργουρισμα? μοναδικο, μονο οι ασιατισες πρεπει να το εχουν, γυρναει λοιπον και μολις διαπιστωνει οτι ειστε μπανιαρισμενοι, σας δινει μερικα φιλια στο λαιμο,αφου εσεις/εγω παιρνουμε τις μυρωδιες της απο τα μαλλια και το κεφαλι. και θυμηθειτε, δεν μυριζουν τσιγαριλα, μετα χωνωνται παλι στην αγκαλια σας με την πλατη συνηθως και διεκδικουν λιγο υπνο ακομα, αφου το βιολογικο τους ρολοι ειναι αλαλουμ,
τις αφηνουμε λιγο ακομα, βαζουμε μουσικη στην τηλεοραση χαμηλα, μετα απο κανα δεκαλεπτο εφοσον η στυση μας ειναι ανεκτη ακουμπαμε επιπολαια πανω της, θυμηθειτε μετα. γυρναει απαλα, σηκωνει το σεντονι και εμεις αποσβωλομενοι μην ξεροντας που ειμαστε μενουμε ακινητοι..θυμηθηκατε τη συνεχεια? να μην την πω γιατι θα με κατηγορησουν πορνογραφο.
Φιλαρακι, μιλαμε τον αγαπας πραγματικα τον τοπο, γιαυτο σου βγαινει η ποιηση!!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
θυμηθειτε παλι το τραβηγμα της κουρτινας και το πολυ φως στα σκουροκιτρινα κορμακια , και μετα στην πισινα, η πρωτη βουτια στο δροσερο νερο, οι φωτογραφιες γεματες ταυλανδεζα... η φατσουλα που χαμογελαει, δεν μπαινει στο νερο, χαζευει λιγο τριγυρω, ξαναχαμογελαει, ζηταει αφου της πεις καταλογο για φαγητο, θυμηθειτε. οτι θυμαται τι σου αρεσει, βγαινεις απο το νερο, καθεσαι διπλα της τη φιλας, εχει ελαχιστο κοσμο παντα οποτε κανενα προβλημα, ξανα φωτογραφιες και ξανα βιντεο, ορχιδεες πεφτουν απο τα δεντρα παντου ακομα και στη σουπα μαζι με τις γαριδες. θυμασται το ρυζι χαμηλα το υπεροχο ζουμι πανω χωρις λιπος η λαδι, οι γαριδες αχνιστες, το αλλο πιατο με ρυζι και ομελετα πανω, μπας και παρεις καμια θερμιδα, το δικο της καυτερο και περιεργο, τα θυμασται, οπως παντα, και το περιεργο φρουτοποτο εκει, τρωει λιγο σε βλεπει σου δινει να δοκιμασεις, αλλα δεν την πατας πια, μια δοκιμη εγινε τον φλεβαρη και ετρεχα.
τι να πρωτοθυμηθεις πια, τι αλλο.
θυμηθειτε ομως μπροστα στις βιτρινες πως κολλανε πανω σας και βλεπουν χωρις να ζητανε τιποτα, και θυμηθειτε ποσο περιεργο ειναι αυτο, ουσιαστικα ντρεπονται να δουν την βιτρινα, και αν τις ρωτησεις αν θελουν κατι κουνανε αρνητικα το κεφαλι και κανουν να προχωρησουν παρακατω, και παλι τα ιδια στην αλλη βιτρινα, τα θυμαστε?
τι να πρωτοθυμηθεις πια, τι αλλο.
θυμηθειτε ομως μπροστα στις βιτρινες πως κολλανε πανω σας και βλεπουν χωρις να ζητανε τιποτα, και θυμηθειτε ποσο περιεργο ειναι αυτο, ουσιαστικα ντρεπονται να δουν την βιτρινα, και αν τις ρωτησεις αν θελουν κατι κουνανε αρνητικα το κεφαλι και κανουν να προχωρησουν παρακατω, και παλι τα ιδια στην αλλη βιτρινα, τα θυμαστε?
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Κωστα
Οταν ειπες οτι θα ξαναπας Μπανκοκ με καποιον που ξερει τα μερη ειπα οτι δεν στο προτεινω να παμε μαζι γιατι λογω ηλικιας δεν επροκειτο να σε ακολουθησω στους μαραθωνιους σου ( λεμε τωρα) αλλα μετα απο αυτα που εγραψες ΠΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ.
Ισως μπορεσω να χωσω 3 μερες Μπανκοκ στις 14 Οκτωβριου τι λες;
Οταν ειπες οτι θα ξαναπας Μπανκοκ με καποιον που ξερει τα μερη ειπα οτι δεν στο προτεινω να παμε μαζι γιατι λογω ηλικιας δεν επροκειτο να σε ακολουθησω στους μαραθωνιους σου ( λεμε τωρα) αλλα μετα απο αυτα που εγραψες ΠΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ.
Ισως μπορεσω να χωσω 3 μερες Μπανκοκ στις 14 Οκτωβριου τι λες;
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
lordjim, ξενινησα το ποταμι των αναμνησεων μου σημερα με αφορμη το ποστ σου "μου βγηκε ο πατος".. ηθελα να απαντησω με αστειο, αλλα μου βγηκε αλλιως, sorry, οταν ελεγα να δειξουμε περισσοτερο σεβασμο σε αυτες τις κοπελες ηταν αστοχο, αλλα η αφορμη για το "θυμηθειτε"
τωρα για οκτωβρη μην μιλατε και πολυ , γιατι δεν θελω και πολυ...
θα κλεψω απο τα λογια του κωστα αλλα για θυμηθειτε και κατι αλλο..
τι μας εφερε σε αυτο το σημειο, να τρεχουμε στην ακρη του κοσμου, 10 ωρες μακρυα για να βρουμε λιγο στοργη, λιγο ζεστασια, εστω και πληρωμενη, απο μια ΓΥΝΑΙΚΑ.
κουραστηκα τοσα χρονια με τις παρανοικες απαιτησεις, με τη γκρινια και τη μιρλα, με τους κρυους και υπερμεγεθεις κωλους, με το υφακι της καθε τυχαρπαστης βλαχας, με τη συμετοχη κομοδινου στο σεξ και δωστου γκρινια και παλι γκρινια και ξανα μανα γκρινια και απαιτησεις..
σημερα ο κωστας εδειξε οτι πολλοι απο εμας εδω μεσα δεν πανε κατω ουτε γιατι τους λειπει το σεξ, ουτε γιατι ειναι παιδεραστες (το ακουσα κι αυτο απο ενα μαλακα γειτονα, τοσο του κοβει τοσα λεει), ουτε να μοστραρουν τα € τους. πανε κατω για να βρουνε ολ' αυτα που στερηθηκανε τοσα χρονια απο καποια(ες) προκομμενη(ες) χοντροκολα(ες), να παρουν αλλα και να δωσουν στοργη, ζεστασια και ολα τα αυτονοητα που εδω δυστυχως ειναι πολυτελεια.. και ας ειναι τα παντα ψευτικα εκει κατω, δεν ξερουμε και στο κατω κατω δεν πειραζει..
τι μας εφερε σε αυτο το σημειο, να τρεχουμε στην ακρη του κοσμου, 10 ωρες μακρυα για να βρουμε λιγο στοργη, λιγο ζεστασια, εστω και πληρωμενη, απο μια ΓΥΝΑΙΚΑ.
κουραστηκα τοσα χρονια με τις παρανοικες απαιτησεις, με τη γκρινια και τη μιρλα, με τους κρυους και υπερμεγεθεις κωλους, με το υφακι της καθε τυχαρπαστης βλαχας, με τη συμετοχη κομοδινου στο σεξ και δωστου γκρινια και παλι γκρινια και ξανα μανα γκρινια και απαιτησεις..
σημερα ο κωστας εδειξε οτι πολλοι απο εμας εδω μεσα δεν πανε κατω ουτε γιατι τους λειπει το σεξ, ουτε γιατι ειναι παιδεραστες (το ακουσα κι αυτο απο ενα μαλακα γειτονα, τοσο του κοβει τοσα λεει), ουτε να μοστραρουν τα € τους. πανε κατω για να βρουνε ολ' αυτα που στερηθηκανε τοσα χρονια απο καποια(ες) προκομμενη(ες) χοντροκολα(ες), να παρουν αλλα και να δωσουν στοργη, ζεστασια και ολα τα αυτονοητα που εδω δυστυχως ειναι πολυτελεια.. και ας ειναι τα παντα ψευτικα εκει κατω, δεν ξερουμε και στο κατω κατω δεν πειραζει..
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Επειδη δεν εχω φιξαρει ακομη το προγραμμα δεν με χαλαει αντι για Σιγκαπουρη - Αθηνα να κανω μια σταση Μπανκοκ (αφορμη γυρευω) βεβαια θα ειμαι λιγο κουρασμενος απο Μπαλι αλλα για σενα ... ;)lordjim, ξενινησα το ποταμι των αναμνησεων μου σημερα με αφορμη το ποστ σου "μου βγηκε ο πατος".. ηθελα να απαντησω με αστειο, αλλα μου βγηκε αλλιως, sorry, οταν ελεγα να δειξουμε περισσοτερο σεβασμο σε αυτες τις κοπελες ηταν αστοχο, αλλα η αφορμη για το "θυμηθειτε"
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
ΑΑΑΛΟΟΟΟΣΣ Λεγετε τωρα που γυριζει!!ο λορδος εκανε δηλωσεις
βλεπω να δημιουργουνται ταραχες λολ
βλεπω προγραμματα να αλλαζουν δρομολογια αλλαγες κατευθυνσεων
μπερδεμα πολυ
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ποτε δεν τα περασα αυτα, τα μυριζομουν και εφευγα με πονο και θλιψη μακρια, δεν την μπορω την μιζερια των αλλων, μονο τη δικη μου μιζερια μπορω, την οποια ομως την κραταω παντα και την απολαμβανω μονος μου, ποτε με παρεα, οταν εφευγα λοιπον απο τις κουτσοσχεσεις μου επαιρνε 20 μερες να συνελθω, βεβαια τη "νυφη" την πληρωνε η μαρια (μονο φιλη), να ναι καλα, με ανεχοταν παντα.κουραστηκα τοσα χρονια με τις παρανοικες απαιτησεις, με τη γκρινια και τη μιρλα, με τους κρυους και υπερμεγεθεις κωλους, με το υφακι της καθε τυχαρπαστης βλαχας, με τη συμετοχη κομοδινου στο σεξ και δωστου γκρινια και παλι γκρινια
για χρονια ημουν και γω κυκλαδιτης, καλοκαιρι κυκλαδες χειμωνα αθηνα και εξωτερικο, οχι ομως ταυλανδη, ετσι ειχα και το αλλοθι να "φευγω" παντα οταν μυριζομουν μιζερια. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ανασες εννοεις τα γαμησια?h singapore κανει τοσες ευκολιες που σου δινει τη δυνατοτητα να σταματας ενδιαμεσα να παιρνεις ανασες και να ξεκινας σε 1 σε 2 σε 3 μερες
αληθεια bmw ειχες ξεχασει κατι απο αυτα που εγραψα?
ροκος
τελικα δεν εχουμε ακομα βρεθει να σου κανω μερικες ερωτησεις για να σε σφυγμομετρησω αλλα που θα παει
κωστα ετσι ειναι η ασια καθε πολη και ενα ξεχωριστο κρατος
αλλα βρε φιλε να μην εχεις κοψει κομματια ανανα πανω στο κορμι της και το τρως νομιζα οτι ηταν το πρωτο πραγμα που εκανες
μην το ξεχασεις την επομενη και θα με θυμηθεις
τελικα δεν εχουμε ακομα βρεθει να σου κανω μερικες ερωτησεις για να σε σφυγμομετρησω αλλα που θα παει
κωστα ετσι ειναι η ασια καθε πολη και ενα ξεχωριστο κρατος
αλλα βρε φιλε να μην εχεις κοψει κομματια ανανα πανω στο κορμι της και το τρως νομιζα οτι ηταν το πρωτο πραγμα που εκανες
μην το ξεχασεις την επομενη και θα με θυμηθεις
ροκος
κανονιστε παρασκευο-σαββατο-κυριακο οποτε θελετε. αντε, γιατι αν πλακωσει δουλεια δεν θα προλαβαινω ουτε να κλασω.
και οχι στην καφετερια με την ασιατισσα, δεν το αντεχω ρε παιδια..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
καθε φορα παω με σημειωσεις, τον "ανανα 9μισι βδομαδες" θα τον βαλω αναμεσα στην mai και στις βενταλιες που μου παρηγγειλαν.μην το ξεχασεις την επομενη και θα με θυμηθεις
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Κώστα...οι δικές σου εκλογές είναι σε...64 ημέρες????