Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Μερικά μανουρο-post σβήστηκαν.  :s&m_2:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
  κι άμα φίλε σου βαστάει :cool2:
  μη κολλάς στον Kosta-thai  :tickedoff:
  γιατί τον αναστατώνεις  :huh:
  και μανούρα δε γλυτώνεις  :s&m_1:

Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες  :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• thailandsnow1.jpg
    thailandsnow1.jpg
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 23

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Qatar απο 535 αρκεί να κλείσεις τις επόμενες 3 μέρες

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
   κι άμα φίλε σου βαστάει :cool2:
   μη κολλάς στον Kosta-thai  :tickedoff:
   γιατί τον αναστατώνεις   :huh:
   και μανούρα δε γλυτώνεις  :s&m_1:

Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες  :rockon:
καλε μου ανθρωπε καλημερα... :grin:.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το τσούτσουνι έχει καμία σημασία?
οχι τυπε γιατι απλουστατα με ενδιαφερει μονο το κωλαρακι απο τα γλεντυμπους.καποιοι αλλοι φυσικα γουσταορυν να τους πηδανε.δεν με νοιαζει ο καθενας στον κωλο του κανει οτι θελει.εγω ξερω οτι μου αρεσει μονο να γαμαω.παντως κυριο μενου εχουμε τα κανονικα θυληκα και αν τυχει να γαμησουμε κανενα ομορφο γλεντυμπου οκ μια χαρα.αλλα αυτο απεχει ομως απο το να λες οτι εγω η αλλοι που θα γουσταραν να γαμησουν ομορφα γλεντυμπους ειναι και πισωγλεντηδες.και αυτοι που τα λενε ειναι συνηθως οι ιδιοι χωριατες κατι υπανθρωπακια που πισω απο τα πληκτρα προσπαθουν να καλυψουν τα κομπλεξ απο την μικροφαλια τους.ασε που δεν τους κοιταει ουτε αρσενικια γατα στον ανηφορο και συνηθως ειναι κρυφοβρωμοπουστες μεταφορικα αλλα και κυριολεκτικα και δεν το λεω καθολου υπερβολικα.τα εννοω και τα δυο.ειναι οι ιδιοι που οταν τους λες οτι γουσταρεις να κανεις ενα ταξιδακι ταιλανδη σου λενε οτι εκει πανε παιδεραστες και εισαι και εσυ τετοιος που παει να ψωνισει ανηλικα αγορακια ενω αυτο δεν ισχυει τουλαχιστον στην περιπτωση αρκετων εδω μεσα θελω να πιστευω.αυτο το λεω γιατι και καποιος το εχει ποσταρει εδω.οχι σε αυτο το θρεντ γιατι το μπαν δεν θα το γλυτωνε αλλα σε αλλο.

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Το τελευταίο χτύπημα για το 2011 προετοιμάζεται στον ελλαδικό χώρο ύστερα απο πληροφορίες που έστειλε η ομάδα του Αυγούστου
Η ομάδα κρούσης καταστρώνει τα τελευταία σχέδια παρα της απωλειες ( μπικου) κάτω απο ένα μυστικό πέπλο που τους περιβάλει
Το νότιο μέτωπο ετοιμάζει με νέες δυνάμεις  ένα ανελέητο σφυροκοπημα  :knockinb: ενάντια των δυνάμεων  :tits2: των μαγισσών του σιαμ σε όλα τα a go go  ς στους λόφους της Hollywood  εναντίων των άγριων θηριων της tiger και ενάντια στης τεχνικές της taipan και της αρχαίας δύναμης της baya
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το βόρειο μέτωπο καταφθάνει για να  ενισχύσει   μετα απο λίγες μέρες αναμονή και τελευταία στάση στους άμμο λόφους του αραβικού κόλπου
Αναμένονται σφοδρές συγκρούσεις   :s&m_3:  :s&m_1: μέχρις εσχάτων   :2on1:
Hasta la victoria para siempre
Venceremos   :tickedoff:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Gioro μετά την απώλεια του υπαρχηγού (Μπικου) σε προάγω σε Λοχαγό και Διοικητή της ομάδας κρούσης στο Πουκέτ.
Εγώ μια και η ομάδα του Αυγούστου απέτυχε εντελώς (προδοσία Λάκη με Ολλανδό και οπισθοχώρηση στις Φιλιππίνες)
θα κάνω απόβαση ο ίδιος στο Ψαροχώρι και από τη παραλιακή θα κάνουμε σφοδρές επιδρομές στα κρυσφύγετα του εχθρού
(gogos, bar, club).Ο εκεί σύνδεσμος μας (Ναύαρχος) μου έχει στείλει κωδικοποιημένες πληροφορίες για τις κινήσεις
των Ιθαγενών.Αφού ανακαταλάβουμε τα στρατηγικά σημεία (Baccara,Diamond,Insomnia) θα αποβιβαστούμε εις τη Πατόνγκ για να διαλύσουμε και τις τελευταίες αντιστάσεις των κοριτσιών και ειδικά των ελευθέρων σκοπευτών.
Τελικός στόχος:Η Πόλη των Αγγέλων.Εκεί θα χρειαστούμε σίγουρα τη βοήθεια των συμμάχων (Μυκονος,Μουσικός) αλλά και
τις χρήσιμες πληροφορίες της αντικατασκοπείας (Φαντομάς)

Μέχρι τη μέρα της απόβασης σου αποστέλλω με ΠΜ το αναλυτικό σχέδιο καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από τις κινήσεις
του εχθρού.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
Η ΤΑΝ Η ΠΑΤΑΓΙΑΝ
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΑΓΙΑΣ ΚΡΑΤΟΣ
ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΩΝ ΤΙΛΑΚ ΚΤΗΣΙΝ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Gioro μετά την απώλεια του υπαρχηγού (Μπικου) σε προάγω σε Λοχαγό και Διοικητή της ομάδας κρούσης στο Πουκέτ.
Εγώ μια και η ομάδα του Αυγούστου απέτυχε εντελώς (προδοσία Λάκη με Ολλανδό και οπισθοχώρηση στις Φιλιππίνες)
θα κάνω απόβαση ο ίδιος στο Ψαροχώρι και από τη παραλιακή θα κάνουμε σφοδρές επιδρομές στα κρυσφύγετα του εχθρού
(gogos, bar, club).Ο εκεί σύνδεσμος μας (Ναύαρχος) μου έχει στείλει κωδικοποιημένες πληροφορίες για τις κινήσεις
των Ιθαγενών.Αφού ανακαταλάβουμε τα στρατηγικά σημεία (Baccara,Diamond,Insomnia) θα αποβιβαστούμε εις τη Πατόνγκ για να διαλύσουμε και τις τελευταίες αντιστάσεις των κοριτσιών και ειδικά των ελευθέρων σκοπευτών.
Τελικός στόχος:Η Πόλη των Αγγέλων.Εκεί θα χρειαστούμε σίγουρα τη βοήθεια των συμμάχων (Μυκονος,Μουσικός) αλλά και
τις χρήσιμες πληροφορίες της αντικατασκοπείας (Φαντομάς)

Μέχρι τη μέρα της απόβασης σου αποστέλλω με ΠΜ το αναλυτικό σχέδιο καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από τις κινήσεις
του εχθρού.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
Η ΤΑΝ Η ΠΑΤΑΓΙΑΝ
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΑΓΙΑΣ ΚΡΑΤΟΣ
ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΩΝ ΤΙΛΑΚ ΚΤΗΣΙΝ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
Καλός τσεκ οβερ

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Τελευταίες πληροφορίες θέλουν το βόρειο και το νότιο μέτωπο να ξεκινάνε ανταρτοπολεμο στο κέντρο της πρωτεύουσας με κατάληψη στο σόι των καουμποιδων και της γνωστής νανας που είναι το κέντρο πληροφοριας των μαγισσών

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ενα ωραιο καναλι στο youtube με thai μωρακια buddha191
Αντε να ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα 1 μήνας και κάτι μέρες για τον παράδεισο

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αλλά και τις χρήσιμες πληροφορίες της αντικατασκοπείας (Φαντομάς)
η αντικατασκοπεια εχει παρει προσωρινη αποστρατευση λογω ανωτερας βιας (φυσικες καταστροφες) και κακης διαγωγης   :pipa1:   και εχει παρει μεταθεση προς το βασιλικο ψαροχωρι
Η Μπανγκοκ αντι για πολη των αγγελων σε λιγα χρονια θα λεγεται πολη των γοργονων που και παλι βεβαια θα της ταιριαζει  ;)
Ειναι μια πολη καταδικασμενη σε αργο θανατο, παλι καλα που δεν αγορασα κανενα ακινητο εκει φτου φτου

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εγω που λες πιπινομανιακ, το έχω στα πόδια μου όσο πιο συχνά μπορώ, χαιδευω  με τα δάχτυλα μου το απαλό βελουδινο 'δερματακι' και χαλαρωνω.
Το άτιμο είναι σαν να κοιμάται συνεχώς, ούτε καν γουργουριζει, αθόρυβο και συγχρόνως σβελτο.
Πανεξυπνο, μικρό, κοντό και φυσικά  φινετσατα λεπτό.
Το αγαπάς απο την πρώτη στιγμή , το αγκαλιαζεις το κοιτάς λαγνα και όσοι δεν τοχουν ζηλεύουν.
Σήμερα του πήρα ενα συνολακι για το χειμώνα. Έτσι δεν θα κρυωνει και θα νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.
Θα το προτιμούσα ολολευκο αλλά για διάφορους λόγους είναι τελικά ποιο σκούρο.
Ξέχασα να πω ότι χτυπάει δεκαωρα χωρίς ξεκούραση.

Αν δεν είναι ταιλανδεζα, τότε τι είναι?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το βρήκα; :think:

Συνημμένα

• Pet.jpg
    Pet.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 22

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω που λες πιπινομανιακ, το έχω στα πόδια μου όσο πιο συχνά μπορώ, χαιδευω  με τα δάχτυλα μου το απαλό βελουδινο 'δερματακι' και χαλαρωνω.
Το άτιμο είναι σαν να κοιμάται συνεχώς, ούτε καν γουργουριζει, αθόρυβο και συγχρόνως σβελτο.
Πανεξυπνο, μικρό, κοντό και φυσικά  φινετσατα λεπτό.
Το αγαπάς απο την πρώτη στιγμή , το αγκαλιαζεις το κοιτάς λαγνα και όσοι δεν τοχουν ζηλεύουν.
Σήμερα του πήρα ενα συνολακι για το χειμώνα. Έτσι δεν θα κρυωνει και θα νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.
Θα το προτιμούσα ολολευκο αλλά για διάφορους λόγους είναι τελικά ποιο σκούρο.
Ξέχασα να πω ότι χτυπάει δεκαωρα χωρίς ξεκούραση.

Αν δεν είναι ταιλανδεζα, τότε τι είναι?
Κωστα μου ειναι γνωστο οτι εχουμε τα ιδια γουστα...
Μικρο-κοντο-λεπτο...
Ειμαι κι εγω ολη μερα μαζι του...μου αρεσει οταν ξαπλωνω να το παιρνω και στο κρεββατι αγκαλια και να ασχολουμαι συνεχεια μαζι του..Πριν κοιμηθω ομως το βαζω διπλα μου γιατι φοβαμαι μη το πλακωσω στον υπνο μου...Ειναι τοσο δα μικροκαμωμενο και γλυκουλι..."
Ασε που εκτος απο τα δεκαωρα που τραβαει την ημερα,το βραδυ ειναι "στη πριζα"...
Εμενα ειναι ασπριδερο και του εχω παρει γαλαζιο συνολακι...
Δε μου ειπες ομως...Το 16αρικο εχεις "παρει",η ειναι μεγαλυτερο?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
:2on1: :2on1:Δεκαεξαρικο φυσικά,    Πιπινι κανονικό.

Παγκταο έχεις άλλες δυο ευκαιρίες.   Αν το βρεις κερδίζεις κάτι.  
Για να βοηθήσω, djzan     Δεν έχει τσούτσουνι.
ρε κωλογερε, αυτοκινητο στα ποδια μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom