Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αααααχ...Τι μου θυμιζεις ρε φιλε...
Χονγκ Κονγκ...
Δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου τοση πολλη ομορφια,μαζεμενη σε τοσα λιγα τετραγωνικα...
Οι γυναικες στο Χονγκ Κονγκ,ειναι α-πι-στευτες...Καταλευκες σα πορσελανινες κουκλες με πανεμορφες φατσουλες και με τρομερα κορμακια...
Βλεπω κατι βιντεακια που ειχα τραβηξει ενα βραδυ στο Λαν Κβαι Φονγκ (το μερος που ειναι τα πιο "ιν" μπαρ και κλαμπ) και ακομα και τωρα παθαινω σοκ...Απιστευτα πιπινια...
ΒΕΒΑΙΑ...Εκει βλεπεις και ΔΕΝ αγγιζεις...
Απο τη πρωτη στιγμη σε κανουν να αισθανεσαι σα "παρακατιανος"...Το βιωτικο επιπεδο,ειναι πολλες σκαλες πιο πανω οχι μονο απο την Ελλαδα,αλλα και απο ολη την Ευρωπη...Μιλαμε για πολυ χλιδα...
Αυτο που μου εκανε επισης πολυ μεγαλη εντυπωση,ειναι οτι οι νεες κοπελες οταν βγαινουν εξω ντυνονται με φοβερο γουστο και πανακριβα ρουχα...
Η δε ματαιοδοξια τους ειναι υπερβολικη...Η απολυτη καταναλωτικη κοινωνια...Το "brand culture" σε ολο το μεγαλειο του...Και βεβαια η συντριπτικη πλειοψηφια με iphone στο χερι και τσαντα luis vuiton (συνηθως fake!!)...
Τωρα οσον αφορα τη "sex σκηνη",για να πηδηξεις πιπινι Χονγκ Κονγκ,πρεπει να τα σκασεις πολυ χοντρα...Μιλαμε για πανω απο 300 ευρω η "ξεπετα"...Εναλλακτικα μπορεις να πας στα 4-5 μπαρακια που γινεται το "ψωνισμα",αλλα εκει ΔΕΝ παιζουν πολλα λευκα κινεζομωρα...Το 90% ειναι "σκουρα"... Ταυλανδεζες και Φιλιππινεζες και η ταριφα ξεκινα απο τα 100-150 ευρω...Την ΙΔΙΑ Ταυλανδεζα που πηδας στη Πατταγια για 1000 μπατ-25 ευρω,εκει σου ζηταει μινιμουμ 100!!!
Η καλυτερη λυση ειναι τα "Σαουνα" οπως και στο Μακαο...Με ενα 100αρικο βιωνεις μεσα σε 2 ωρες,την ΑΠΟΛΥΤΗ ηδονη που μπορει να νοιωσει ενας αντρας...
Αν βεβαια περασεις τα συνορα και πας στις βιομηχανικες πολεις στη Νοτια Κινα (το Σενζεν ας πουμε που ειναι στα συνορα με Χονγ Κονγκ-μιση ωρα με το μετρο!!!),οι τιμες πεφτουν δραματικα,αλλα και ο "κινδυνος" μεγαλωνει γιατι στη Κινα τα πραγματα ειναι πολυ πιο αυστηρα και ολα γινονται ΠΟΛΥ πιο καλυμενα...
Οχι βεβαια πως και στο Μακαο,δεν ηταν "καλυμενα"...Για να ανεβεις σε ενα "Σαουνα" περνας απο ολοκληρο στρατο με σεκιουριταδες με ενδοσυνεννοηση!!!
Και μιλησα ειδικα για το Σενζεν,γιατι ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πολη σε ολοκληρη τη Κινα,που ΔΕΝ χρειαζεται να βγαλεις βιζα απο εδω...Την αγοραζεις στα συνορα του Χονγ Κονγκ και ισχυει για μερικες μερες,ΧΩΡΙΣ ομως να εχεις το δικαιωμα να βγεις εξω απο τα ορια της πολης και να ταξιδεψεις στην ενδοχωρα...
Αυτα...
Παω να δω τα βιντεακια παλι...Με αναψες!!! :2funny:
Λαν Κβαι Φονγκ ηταν η πρωτη μου εξοδος για ποτο οταν πηγα....το μερος καθως φτανεις απο Κοουλουν δεν σου γεμιζει το ματι...οταν ομως ανηφορισεις στα <<καλα>> μαγαζια το ματι σου θολωνει και η ψυχη σου μαυριζει.Πλουτος, χρημα με ατελειωτη ουρα,ROLS ROYCE,και τα πιο τρελα μπιμπελο που εχω δει.Αν και στα μερη αυτα βλεπει παρα πολλους Αγγλοφωνους/ες για να απολαυσεις το ποτακι σου ειναι σουπερ....μεχρι εκει ομως!!!
Τα μασατζιδικα ειναι μια λυση αλλα η τιμη σε συνδιασμο με το ολο στορη του <<κρυψου να μην μας δουν>>οπως επισης και η επερχομενη επισκεψη μου Ταιλανδη με κρατησαν μακρια....ισως την επομενη φορα!
Βεβαια οι κατοικοι του Χονκ Κονγκ σε σχεση με αυτους της Σανγκαη θεωρουν εαυτους ανωτερους και πρωτευουσιανους σε σχεση με τους χωριατες της ηπειρωτικης Κινας...κατι το οποιο με οποιον μιλησεις θα καταλαβεις αμεσως
Αξιζει ομως ενα περασμα απο εκει να κανει ο καθενας....ειναι εμπειρια ζωης!!!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
... Μερικές χρηστικές πληροφορίες, το σύστημα ψυχαγωγίας στο 777-300 ER με υποδοχή lan και usb στα δεξιά, η πρίζα που βρίσκεται κάτω από όλες τις θέσεις στην economy λειτουργεί άψογα στην πράξη, το Loy Kratung στην beach road και η Jum στο 1.45 και 37 κιλά (θα μας κάψει ο βούδας) ...  :grin:
Eκανες "σεφτε" :knockinb: βλεπω...  :rockon: :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Tα πραγματα παντως στην Μπανγκοκ εξακολουθουν να ειναι πολυ ασχημα. Περα απο το οτι τοσος κοσμος
εχει χασει τη ζωη του (πανω απο 500 ατομα) το νερο εξακολουθει να ειναι στο εναμισυ μετρο σε ορι-
σμενες περιοχες της πρωτευουσας,εχουν αρχισει και καταστρεφονται επιχειρησεις και υπαρχει και
μεγαλος κινδυνος για αρρωστιες απο τα σκουπιδια. Αυτα απο σημερινη τηλεφωνικη επικοινωνια.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Baby papa :woldman: is coming soon  :tooth:

Συνημμένα

• QSEA.jpg
    QSEA.jpg
    228,7 KB · Εμφανίσεις: 17

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αυτα ανήκουν σε μια εντελώς διαφορετική κατηγορία...Το όλο θέμα είναι υψηλού ρίσκου γι αυτο και οι τιμές χαμηλότερες...Για να βρουν κοροιδα και ασχετους να τους δελεασουν με τις χαμηλές τιμές...
Η τιμη επίσης δεν είναι γι όλο το βράδυ,αλλα για ένα πήδημα..
Εκτός του ότι εχει πεσει πολυ photoshop,τις περισσότερες φορές άλλη φωναζεις στο ξενοδοχείο και άλλη σου έρχεται..Και εκει δεν είναι όπως εδω που αν σου στείλουν άλλη,περνεις τη τσατσα,τη ξεχεζεις και στέλνεις και τη κοπέλα στο διάολο...Εκει τη κρατάς και λες και ευχαριστώ..
Πολλές απο αυτές επίσης,δεν κάνουν outcall αλλα έχουν δικο τους δωμάτιο σε καποιο φτηνο ξενοδοχειο που πάς εσυ...Και ορισμένες φορές η διευθυνση δεν ειναι καν ξενοδοχείου,αλλα μπουρδελου..
Εν κατακλείδι λοιπόν..
Εγω συγγνώμη,αλλα δε παίζω τη ζωη μου κορώνα γράμματα για να γλυτωσω μερικά ευρω...
Να ειμαι σε μια μακρινη χωρα,να ψάχνω με ένα χάρτη στο χέρι τη διεύθυνση του μπουρδελου και όταν το βρω,να μπω μέσα σε ένα άγνωστο χώρο,που δε ξέρω τι μπορει να μου συμβεί..
Προτιμώ να πάω σε ένα Σάουνα,να πληρώσω 30-40 ευρω παραπάνω και να έχω και ανώτερη περιποίηση...
Ούτε να πάρω τηλέφωνο να μου έρθει στο ξενοδοχείο,με οτι ρίσκο εχει κι αυτο...Να μου έρθει πατσαβουρα,η να με μπαγλαρωσουν οι μπατσοι...
Επαναλαμβάνω...Η πορνεια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και τιμωρείται με φυλάκιση...
Μη συγκρινετε τα πράγματα με τη Ταυλανδη που είναι όλοι και όλα χύμα στο κύμα...

Πέραν αυτού,για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις,με τον όρο "πιπινια του Χονγκ Κονγκ" εννοώ τις ερασιτέχνες πιτσιρικες που βγαίνουν στη γυρα μια φορα στο τόσο για να βγάλουν χαρτζιλίκι να αγοράσουν ρούχα και λουσα...Δε μιλαω για επαγγελματίες που έχουν κοντέρ όπως αυτές στα λινκ πιο πάνω..
Όσο και να σας φαίνεται παράξενο,είναι  παρα πολυ συνηθισμένο πιτσιρικες ακόμα και του σχολείου,να κάνουν "συνοδεία" σε πλούσιους ξένους, για να βρουν λεφτα να αγοράσουν iPhone η κάποιο ακριβο ρούχο η αξεσουαρ...

terrry

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια υπαρχουν 2000+ σελιδες εδω...
υπαρχει καποιος τροποσ που μπορω να παω πχ στην 1000 σελιδα χωρις να παταω τις σελιδες μια μια για μιση ωρα..??

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
ρε παιδια υπαρχουν 2000+ σελιδες εδω...
υπαρχει καποιος τροποσ που μπορω να παω πχ στην 1000 σελιδα χωρις να παταω τις σελιδες μια μια για μιση ωρα..??

αλλαξε τα 5 τελευταια νουμερα της διευθυνσης στο browser. Δλδ το 2495.33405 καντο 2495.14000  Θα σε βγαλει καπου κοντα στην σελιδα 1000 (επειδη καθε σελιδα εχει 14 ποστ). Ψαξε το και λιγο για να το τελειοποιησεις

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
:s&m_3:Απόφαση λήφθηκε 22 του τρέχοντος μηνός αναχώρηση  με Qatar  ελπίζω παρόλο της δυσκολίες να περάσουμε καλα
Pagtao μάζεψε τα φανελακια  και τα μαγιό
Kαιρος ήτανε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
... Μερικές χρηστικές πληροφορίες, το σύστημα ψυχαγωγίας στο 777-300 ER με υποδοχή lan και usb στα δεξιά, η πρίζα που βρίσκεται κάτω από όλες τις θέσεις στην economy λειτουργεί άψογα στην πράξη,
Αυτα ειναι τα καινουργια που εχει  παραλαβει η Egypt το 2010; Για δωσε καμμια επιπλεον πληροφορια αν μπορεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795

Συνημμένα

• thai nurse.jpg
    thai nurse.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 18

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι πόσταρες πρωί πρωί ρε τέτοια νοσοκόμα
αυτή σηκώνει για καλά άνθρωπο από κώμα
που δε της φτάνει αμοιβή μπατ μεσ΄στο φακελάκι
ένα ντοσιέ χιλιάρικα θα θέλει το μουνάκι
               :tits:  :cum:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Tα ρεστα μου θα εδινα για ενα τετοιο μουνο
τη πιεση να μου παιρνε,και γω να του τον δινω

Συνημμένα

• thai baht.jpg
    thai baht.jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 21

dinosaur6969

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ TIPS ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΜΑΧΗΜΙ...ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ gioro27 ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΗ..ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ...!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ,ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ,ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΙ???

ΘΑ ΚΑΕΙ ΛΕΜΕ!!!!  :knockinb:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
[quote author=Konstantinos makris link=topic=2495.msg3276353#msg3276353

ΘΑ ΚΑΕΙ ΛΕΜΕ!!!!  :knockinb:
[/quote]
Ωχ. Θα τις βρει ξεχειλωμενες ο παγκταο

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ...!!
Τσολιά καταρχήν χορτάσαμε κονσέρβες, δεύτερον όταν με το καλό γυρίσεις θα έχεις τέτοια κατάθλιψη που το τελευταίο που θα σκέπτεσαι θα είναι να ποστάρεις εδώ για αυτό μη τάζεις.Και ένα τελευταίο μη μου ξεχιλώσεις τα κορίτσια γιατί δεν μπορώ με τις φαρδιές  :headbang:

Αντε καλό ταξίδι και μακρυά από το Νο 25 του Baccara γιατί...:tickedoff:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Just
Τσολιά καταρχήν χορτάσαμε κονσέρβες, δεύτερον όταν με το καλό γυρίσεις θα έχεις τέτοια κατάθλιψη που το τελευταίο που θα σκέπτεσαι θα είναι να ποστάρεις εδώ για αυτό μη τάζεις.Και ένα τελευταίο μη μου ξεχιλώσεις τα κορίτσια γιατί δεν μπορώ με τις φαρδιές  :headbang:

Αντε καλό ταξίδι και μακρυά από το Νο 25 του Baccara γιατί...:tickedoff:
Just look and don't touch

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom